Dodaj do ulubionych

Forma domowa

IP: *.chello.pl 14.01.10, 13:27
Wszystko świetnie. Tylko jeden problem - motywacja. niestety nie jest dodawana w zestawach do tych drogich urządzeń. Zakup takich urządzeń często kończy się odłożeniem ich do kąta. Uważam, że nie warto inwestować tyle gotówki. Chyba lepiej kupić buty do biegania, ubrać się jak należy i wyjść na zewnątrz. W Krakowie bardzo dużo osób biega na błoniach (bit.ly/5lywxn). I tak mało czasu spędzamy na świeżym powietrzu, także może przynajmniej ruszmy się poćwiczyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: biegacz Re: Forma domowa IP: 217.149.250.* 21.01.10, 10:56
      W artykule chyba mowa o zimowych miesiącach prawda? Wtedy dopiero trudno zmotywować się do biegania. A na rowerku można pośmigać nawet ogladając film. Lepsze to niż leżenie na kanapie. Podane ceny są dosyć "warszawskie". Przeglądając strony ze sprzętem wiele z tych rzeczy (może niekoniecznie w tak super jakości) można kupić taniej.
    • Gość: jackera Re: Forma domowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 11:09
      Artykuł sponsorowany, nie ma nic o tym, że sprzęty tego typu można kupić za 10% ceny. Pewnie nie ma ani jednego wyrazu 'od redakcji'.
    • szabo Re: Forma domowa 21.01.10, 11:30
      Pełna zgoda z "atletą". Biegać, jeździć na rowerze, popływać łódką albo kajakiem! Ciekawsze to i przyjemniejsze od zawalania sobie domu żelastwem, z którego potem nikt nie korzysta miesiącami. Niech nikt nie mówi, że nie można biegać i jeździć na rowerze przy -10, bo można. I to całkiem przyjemnie. Ewentualnie na biegówki. W Warszawie wypożyczyć można już za 6 zeta za dwie godziny, używane za grosze można kupić, jak komuś wystarczy przebieżka dwa razy na tydzień. To są prawdziwe sporty i ludzka aktywność do jakiej stworzone zostało nasze ciało, aktywność, gdzie człowiek wyrabia sobie prawdziwą kondycję i siłę, która może się w życiu do czegoś przydać. Zawsze bawili mnie napakowani kolesie, którzy na siłowni wyciskają niewiadomo ile, ale na łódce łapki ich bolą po 10 minutach, w górach na zwykłym spacerze co 20 minut odpoczynek, a jak trzeba parę belek przenieść na budowie to dyszą jakby im płuca się zakllinowały. A już w najgorszym wypadku to można w domu porobić brzuszki, pompki, przysiady i takie tam. Sam lubię ergometr, ale takie wyrzucanie kasy to przesada.
    • Gość: cvxcvxcxxvxcvxx Re: Forma domowa IP: 91.123.172.* 21.01.10, 13:48
      ciekawe dla kogo jest ten artykul , bo chyba nie dla przecietnego kowalskiego z jego pensja i mieszkaniem 60 m kw
    • Gość: Gościu Re: Forma domowa IP: *.toya.net.pl 21.01.10, 13:57
      przepis jest prosty mniej wpierniczać jeść dużo kuraka no i wiadomo to minimum
    • Gość: spec Re: Forma domowa IP: *.acn.waw.pl 21.01.10, 14:07
      przy tych podanych cenach sprzętu, to znacznie lepiej wykupić porządny karnet na siłownie ! Takie ceny to chyba za sprzęt profesjonalny, albo dla ludzi korzy nie liczą się z kasą
    • Gość: TomGym Re: Forma domowa IP: *.centertel.pl 21.01.10, 14:45
      To nie porozumienie. Ciekawe czy osobę która napisała ten artykuł stać jest na taki sprzęt??
    • Gość: momek Re: Forma domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 15:53
      wystarcza hantle i dobry drazek wmurowany oraz kocyk... ja uzywam ze sprzetu tylko tego, od wielu lat i mam bardzo dobra sylwetke
    • lud68 Re: Forma domowa 21.01.10, 16:57
      a ja na zrzucenie zbednych kilogramow szczerze polecam odzywcze,pelne protein i bardzo niskokaloryczne,pyszne wild west jerky-sa juz w Polsce do kupienia/internet,allegro/,super na silownie ,fitness,na narty i wszedzie.
    • Gość: Bleh Re: Forma domowa IP: *.st-and.ac.uk 21.01.10, 17:02
      No wlasnie cos tymi cenami sie dziwie bo dosc dobry wioslarz w UK taki ktory mozna schowac pod lozko kosztuje ok 120-180 funtow to jest ponizej 1000 zl. Polaka na ok 1000 zl stac, jeszcze mozna rozlozyc na raty... Ale tutaj zaden sprzet nie schodzi ponizej 3 tys zl... No ale warszawski dzienikaz zarabia z 8 tys plus specjalnie otwieraja firme o doradztiwe itp. by placic 19% podatku ( tak glownie sa pozatrudniani teraz w wydawnictwach)... Smutny kraj...
    • Gość: miziol Re: Forma domowa IP: *.chello.pl 22.01.10, 13:31
      Tak! Najlepiej jak mój sąsiad z góry skakać na skakance o pólnocy i jeszcze wydrzeć ryja na moja grzeczną uwagę, że przesadza.
    • Gość: Fat Mouse Re: Forma domowa IP: 212.106.25.* 11.11.10, 10:06
      Chyba muszę wybrać się do psychiatry. Dlaczego? Zimą jeżdżę rowerem... Panie Tomaszu, proszę nie obrażać ludzi z pasją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka