Dodaj do ulubionych

woli imprezy z kumplami

IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 21:32
woli bawic sie z kumplami, mnie namawia bym wychodzila z kolezankami...
zeby choc raz zaproponowal "wiesz, wyskoczmy gdzies razem". czy to regula,
czy ten nasz zwiazek jest jakis nie bardzo, juz sama nie wiem.......
Obserwuj wątek
    • Gość: kot-ona Re: woli imprezy z kumplami IP: *.pl / *.potega.pl 07.02.04, 15:53
      Moj tez woli. Chyba nie rokuje to najlepiej przyszlosci naszego zwiazku. Nigdy
      mnie ze soba nie zabiera. To bardzo przykre i mam juz tego dosyc. Mowi ze nie
      umie sie dobrze ze mna bawic.
      • docent19 Re: woli imprezy z kumplami 07.02.04, 15:56
        Gość portalu: kot-ona napisał(a):

> Moj tez woli. Chyba nie rokuje to najlepiej przyszlosci naszego zwiazku. Nigdy
        > mnie ze soba nie zabiera. To bardzo przykre i mam juz tego dosyc. Mowi ze nie
        > umie sie dobrze ze mna bawic.
        OJ CHYBA NIE ROKUJE NIESTETY, ALE GLOWA DO GORY!!!
        • Gość: kot-ona Re: woli imprezy z kumplami IP: *.pl / *.potega.pl 07.02.04, 16:00
          A jak juz razem wyszlismy to zobaczylam jak calowal sie pijany ze swoja
          przyjaciolka. Zalosne. A ja jeszcze z nim jestem... Jeszcze bardziej zalosne...
          • docent19 Re: woli imprezy z kumplami 07.02.04, 16:05
            Gość portalu: kot-ona napisał(a):

> A jak juz razem wyszlismy to zobaczylam jak calowal sie pijany ze swoja
            > przyjaciolka. Zalosne. A ja jeszcze z nim jestem... Jeszcze bardziej zalosne...
            DOBRZE CI RADZE RZUC GO CZYM BARDZIEJ I NIE DAJ SZANS NA PRZEBACZENIE!SZKODA NERWOW NA TAKIEGO GNOJA!
    • rezka ze co??? 07.02.04, 18:16
      Co wy za bzdury opowiadacie. Moj tez na poczatku wychodzil na takie imprezy sam
      bo po prostu sie do tego przyzwyczail zanim mnie poznal(przez dluzszy czas nie
      mial nikogo), potem stopniowo zaczelam poznawac jego znajomych przypadkiem na
      miescie czy na uczelni, dodatkowo jemu przestalo sie podobac ze ja sama tez mam
      gdzie wyjsc i teraz chyba wszedzie chodzimy razem. Az czasem mi szkoda tamtych
      dobrych czasow (mam nadzieje ze tego nie przeczyta:-))) Tak wiec glowa do gory
      Twojemu tez kiedys przejdzie. A jak juz ktorys z jego kumpli przyprowadzi swoja
      dziewczyne na jakas ich impreze to gwarantuje Ci ze Ty tez bedziesz na
      nastepnej.
      • docent19 Re: ze co??? 07.02.04, 18:24
        rezka napisała:

> Co wy za bzdury opowiadacie. Moj tez na poczatku wychodzil na takie imprezy sam
        >
        > bo po prostu sie do tego przyzwyczail zanim mnie poznal(przez dluzszy czas nie
        > mial nikogo), potem stopniowo zaczelam poznawac jego znajomych przypadkiem na
        > miescie czy na uczelni, dodatkowo jemu przestalo sie podobac ze ja sama tez mam
        MOZE TAK BYC ALE NIE MUSI
        >
        > gdzie wyjsc i teraz chyba wszedzie chodzimy razem. Az czasem mi szkoda tamtych
        > dobrych czasow (mam nadzieje ze tego nie przeczyta:-))) Tak wiec glowa do gory
        > Twojemu tez kiedys przejdzie. A jak juz ktorys z jego kumpli przyprowadzi swoja
        >
        > dziewczyne na jakas ich impreze to gwarantuje Ci ze Ty tez bedziesz na
        > nastepnej.
    • Gość: Silent Re: woli imprezy z kumplami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 20:01
      Ja tam wolę swoją dziewczynę brać ze sobą wszędzie, gdzie tylko się da :).

Niestety moja ostatnia kobieta nie lubiła NIKOGO z moich znajomych, dacie
      wiarę???
      • docent19 Re: woli imprezy z kumplami 07.02.04, 20:08
        Gość portalu: Silent napisał(a):

> Ja tam wolę swoją dziewczynę brać ze sobą wszędzie, gdzie tylko się da :).
        >
        > Niestety moja ostatnia kobieta nie lubiła NIKOGO z moich znajomych, dacie
        > wiarę???
        Dam mialem tak samo, wniosek nasuwa sie sam co sie stalo z nami.
    • Gość: kohol Re: woli imprezy z kumplami IP: *.crowley.pl 09.02.04, 10:18
      Jak dla mnie to dziwne.
      Praktycznie zawsze wychodzimy razem - pewnie dlatego, że faktycznie dobrze sie
      bawimy w swoim towarzystwie.
      • Gość: konstancja Re: woli imprezy z kumplami IP: *.icpnet.pl 09.02.04, 12:23
        podobno ze mna jest fajnie, ale trzeba sie o mnie troszczyc, on sie czuje za
        mnie odpowiedzialny, czyli dla mnie to juz nie wyglada na "fajnie" lecz raczej
        glupio. z kolegami jest na luzie, bawi sie wtedy dla siebie.
        nie moge tego pojac.
        albo sie z kims jest po to by spedzac razem wiekszosc czasu, albo sie tej
        osoby unika i wtedy oznacza to rychly koniec....
        choc przyznam, ze ostatnio tez zaczely mnie nudzic i meczyc imprezy z nim
        (jesli juz sie takie trafia), bo wygladaja one zawsze identycznie.
        coz, moze chce czegos tylko dlatego ze mam to wydzielane po trochu, a nie
        dlatego, ze jest to takie naprawde swietne....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka