drwallen 26.02.10, 22:26 Czy zdarzyło się wam kiedyś tak powiedzieć do kogokolwiek? Czy było wam wtedy głupio, że musieliście zniżyć się do poziomu alkoholowej prostytutki aby tylko napić się piwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drwallen Re: "Postaw piwo" 26.02.10, 23:00 no i ja piję wtedy kiedy mam przy sobie pieniądze na alkohol, ewentualnie ktoś może mi pożyczyć, ale nigdy nie przyjmuję stawianego alkoholu. W wyjątkowych sytuacjach wypijam takie i na drugi dzień przynoszę - oddaję ilość wypitych piw lub czekam tylko okazji żeby odstawić to piwo ale zaznaczam wtedy wyraźnie że to za to co wtedy wypiłem i że jesteśmy kwita. Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: "Postaw piwo" 26.02.10, 23:32 NIgdy mi się nie zdarzyło. Powiem wiecej, odmawiam propozycji "choć postawie ci piwo", bo nie odczuwam takiej potrzeby.... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: "Postaw piwo" 27.02.10, 11:02 Hahaha sama sobie stawiam piwo;p Jak gdzieś jestem to faceci mi proponują, nigdy nie musiałam żebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: "Postaw piwo" 27.02.10, 14:19 no i dobrze tyle, że to forum mężczyzna więc pytanie jest zaadresowane do mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: "Postaw piwo" 27.02.10, 15:30 hahahaa to jeszcze może zabronisz mi tu zaglądać, pffff Odpowiedz Link Zgłoś