Dodaj do ulubionych

Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochody ...

IP: 195.2.222.* 26.04.10, 08:45
Ten Nissan nie miał się przypadkiem nazywać Joke? Wygląda jak ponury żart projektanta...
Obserwuj wątek
    • Gość: JukeBedziePorazka Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: *.chello.pl 26.04.10, 09:07
      Pamietajcie moje slowa. Nissan Juke w przeciwienstwie do QashQaia bedzie porazka. Nie bedzie wielu chetnych na jego kupno. Zbyd odpycha sylwetka. Poczatkowo przyciagnie tych co sie chca wyrozniac, ale jak juz oni kupia to sprzedaz spadnie i bedzie jak z RenaultMegane II.
    • Gość: K0 Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 09:58
      AudiTIMES.PL
    • Gość: dp23650 Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: *.szczecin.vectranet.pl 26.04.10, 10:34
      qashqai to już porażka !
    • Gość: fr Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 10:38
      Ta Honda wygląda jak Mazda 3. Ale poracha...
    • Gość: bob the builder Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 12:02
      Ciekawa aranżacja pierwszego zdjęcia. Podoba mi się taki styl - nowoczesne samochody na tle industrialnych budynków. Ciekawe ile trzeba by było zapłacić, żeby udało się zorganizować sesję tutaj: goo.gl/KVLu - świetna promocja, dla tego i tak już ozłacanego budynku...
    • Gość: Skodziarz w kapelu Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 12:42
      W zasadzie tylko Alfa i Polo mi się podobają
    • Gość: Gosc Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: *.pool.mediaWays.net 26.04.10, 12:51
      Wiem dlaczego Polakom podobaja sie niemieckie auta bo przypominaja furmanki tak dobrze znane Polakom
    • Gość: Kapitan Bomba Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: *.pool.mediaWays.net 26.04.10, 13:11
      Komu podobaja sie niemieckie burakowozy to sa wiejskie ciule
    • dobredowcipy Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochody ... 26.04.10, 13:42
      Na Porsche 911 Turbo S musiałbym pracować tylko 12 lat.
    • Gość: m Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: *.centertel.pl 26.04.10, 15:22
      Moje Polo jest super ....a Furmaką to jeździ Twój stary :-)
    • Gość: Gość Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: 88.208.107.* 26.04.10, 15:24
      a gdzie Mitsubishi ASX tego właśnie kupię za miesiąc wchodzi na rynek polski
    • Gość: mx Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: *.dka.pl 26.04.10, 15:51
      A1 Sportback jakby było od 60tys to bym wziął :)
    • Gość: Mirek Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod IP: *.gemini.net.pl 26.04.10, 18:31
      No cóż, Giulietta wygląda na ładną, pytanie jaka będzie od strony technicznej...
      Jeszcze Porsche może być fajne, po zdjęciach mam całkiem dobre wrażenie. CO do Polo - no nie będzie to chyba nigdy mimo wszystko luksusowy samochód :)
      _ _
      www.sky4fly.net/
    • espeaem Re: Nowe, nowsze, najnowsze - premierowe samochod 05.05.10, 18:29
      tylko golf taka prawda.

Niech klikaja ci co wymieniaja: antywaluty.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka