ewcia.p 04.03.04, 11:46 jak ma na przykład 30 lat......., Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samowolny Re: co myśli facet po rozwodzie.... 04.03.04, 12:38 mysli.."baba z wozu koniom lżej"..:) Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba7 jest vqu...viony... 04.03.04, 12:42 (ze mu nie wyszlo) i szuka sobie nowej zony. wiem, bo znam. (z austopsji - tak mial najblizszy kolega) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FK Zastanawia sie... IP: 5.1.* / 199.67.140.* 04.03.04, 13:56 Nad tym po co mu to bylo. Wiem z wlasnego doswiadczenia -nawet wiek sie zgadza :). 9 lat wspolnego zycia (w tym 5 malżeństwa) Dom, podroze, obietnice ze do końca życia i ....skonczylo sie w 3 miesiace. W pierwszej chwili tragedia, pustka (to było 2 lata temu) teraz juz ok. I tylko mysle jak bardzo bylem slepy.... Odpowiedz Link Zgłoś
muczo.maczo Re: co myśli facet po rozwodzie.... 04.03.04, 15:50 eee tam mysli idzie bzyknac jakiegos nareszcie swiezego towara cos trza robic kiedy taka pustka Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.p Re: co myśli facet po rozwodzie.... 04.03.04, 16:39 muczo nie prosilam o odpowiedź kawalerów a to się różni od rozwiedzionego więc sie nie odzywaj Odpowiedz Link Zgłoś
muczo.maczo Re: co myśli facet po rozwodzie.... 04.03.04, 20:19 kiedy ja kurna lubie, nawet glupio (moze przewaznie) ewcia pozwol mi sie dzywac prosze prosze prosze prosze prosze prosze prosze poroooooooooosze slodziutka Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.p Re: co myśli facet po rozwodzie.... 04.03.04, 16:41 ale jakie są myśli, w końcu czyja to jest wina jednej strony, drugiej czy obydwu? ...... Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: co myśli facet po rozwodzie.... 04.03.04, 19:46 Po rozwodzie odczulem przyplyw szczescia. Swiat sie do mnie usmiechnal, slonce zaczelo lepiej swiecic. Im dalej oddalalem sie od gwachu sadu tym bylem szczesliwszy. Kazalem wsszystkim znajomym pozdrawiac mnei: jak tam szanowne rozwiedzione zdrowko. Z kazdym rachunkiem ktory splacalem odczuwalem coraz wieksza ulge ze sie oderwalem od mlodej kurwy zlodziejki i oszustki. Zycie ja straszliwie pokaralo. Marzy o mnie do dzisiaj jak mowia wspolni znajomi. Szczescie na cala reszte zycia. Uwazam ze rozwod we wlasciwym m omencie od niewlasciwej osoby daje mezczyznie szczescie. Wieczorem walilem nastepna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.p Re: co myśli facet po rozwodzie.... 04.03.04, 20:15 sociopata zamknij sie w końcu !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: co myśli facet po rozwodzie.... 04.03.04, 20:24 czyzbys sie zdenerwowala ze plosze ci zwierzyne? ROZWOD DLA FACETA TO RAJ NA ZIEMI i pamietaj ze jak nie bedziesz grzeczna to cie opierdole na tym forum tak ze bedziesz musiala zmienic nick wiec sie zachowuj mlodociana kurewko! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.p sociopata 06.03.04, 13:04 zamknij się dzieciaku i walnij se konika w zaciszu tego pokoju i nie odzywaj sie do mnie, bo mnie mdli jak pomysle że takie gówno jak ty coś w ogóle tu pisze Odpowiedz Link Zgłoś
adamzadra [...] 06.03.04, 13:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: męska ku.rwa Re: sociopata IP: 82.139.129.* 08.03.04, 23:44 sociopata albo ty adamjakiś tam nadstawcie dupy bo zerżnąć was trzeba dawno coś nie mieliście w d...pie że tak brzydko piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata pamietam co adam napisal, aha!! 12.03.04, 13:28 adamzadra napisal: szanuj k. mezczyzne i do nogi, tak jakos. Ja sie skromnie podpisuje. A jak ktos ma skojarzenia walenia w pupke to proponuje pisac na watku o analku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: co myśli facet po rozwodzie.... IP: *.acn.waw.pl 08.03.04, 23:48 Nie jestem facetem ale napiszę Ci co czułam: ulgę, radość, wyszłam z sądu i śmiałam się na głos. Ekstra uczucie. Wolna. Super. Zniknął mi z życia i wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: co myśli facet po rozwodzie.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 21:34 mialam dokładnie to samo. po kilku dniach poszłam do fotografa zrobić sobie zdjęcie do nowego dowodu osobistego - na zdjęciu widać uśmiech od ucha do ucha - nie udawany, także oczy się śmieją. A jak odebrałam nowy dowód w którym było napisane : stan cywilny wolny, to smialam się w głos. A gdy rok temu doprowadziłam do unieważnienia ślubu kościelnego, ulga była nie do opisania. Odpowiedz Link Zgłoś
niemonogamiczny Re: co myśli facet po rozwodzie.... 11.03.04, 19:12 ulgę, dużo ulgi, że już nie łączy mnie więź małżeńska. Trochę to trwało. Z czasem jednak euforia opada. Czasem wraca myśl, że szkoda, że się nie udało, że żal tych chwil kiedy człowiek wierzył, że spotkał kogoś na całe życie. Wtedy się myśli czy nas czasem nie oszukują wszyscy na około, że może nie jest to możliwe, może się zmieniamy, świat też i gdy minie to co nas łączyło, to co? Rośnie też gdzieś świadomość, że między nami zabrakło przyjaźni? Tak chyba jest po prostu. Z czasem zauważam u siebie to co mam za paznokciami. O niej nie będę mówił bo nie może się bronić. Jest jeszcze dziecko. Cholernie ważne jest to jak się do siebie zwracamy. Nie jest idealnie ale mogło być gorzej. Ogólnie to dobrze, ale chciałbym być mądrzejszy jeśli się ożenię jeszcze kiedyś. A co do nowej kobiety w łóżku to bankowo, koniecznie i dużo lepiej niż z żoną. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś