Dodaj do ulubionych

Sociopata - czy mozna go usunac?

04.03.04, 19:44
Jest to osobnik tak chamski i wulgarny a wszedzie sie wcina czy nie mozna go
tak usunac? W koncu kultura jakas powinna obowiazywac jak uwazacie?
Sociopata ATY sie tu nie wcinaj!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • sociopata Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 04.03.04, 19:48
      mozna. Bardzo prosto. Np wystarczy napisac co ci nie odpowiada. Samo okreslenie
      ze jestem chamem nie wystarcza- kazdy to wie. No wiec, skarbku, cio ci nie gla
      z niedoblym sociopatom?
      • majewskaania5 Nie jestem twoim skarbkiem.............. 04.03.04, 19:49
        • sociopata dobrze nocniczku, 04.03.04, 19:52
          "Re: Nocnikowe problemy jestem załamana!!!!!!
          Autor: majewskaania5
          Data: 21.02.2004 21:58 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
          CZesc, mam podobny problem, moj Kuba ma 34 miesiace jak do tej pory nie usiadl
          na nocniczek co dziwnego w zlobku siada na sedesik (od tygodnia w domu za nic.
          Po prostu nie ma rady.) Babcia postanowila go nauczyc i efekt jest taki ze od
          dwoch dni chodzi bez pieluch i nie robi kupki a sika tylko przez sen- szkoda
          nerek. Po prostu zawzial sie i tyle. A co ciekasze moja coireczka Agusia nie ma
          jeszcze półtora roku i wola i siada i wogole problem aby jej zalozyc na dwor
          pieluche ( bo wpadki niestety tez sie zdazaja) - i co tu robić. Chyba poczekam
          az sie same dizeci zdecyduja co chca. Glowa do gory - predzej czy pozniej sam
          zdecyduje - a uwagami typu " ze takie duze dziecko i w pieluszkach" to sie nie
          przejmuj. Gdy slysze od niektorych ze ich dzieci tyo mialy 3 miesiace to juz
          siedzialy na nocniczku to mnie oslabiaja. Moj synek co prawda siusiu i kupki nie
          wola ale potrafi wiele innych rzeczy."

Widzisz, problem jest podstawowy i swidczy o twoje bezgranicznej glupocie jako
          matki. Czy naprawde jestes taka durna ze nie wiesz co trzeba dawac dziecku jesc
          zebo sie moglo regularnie WYSRAC??????????????? Naucz sie jak sie zywi dzieci
          ty kurwiszonie!!!!!!!!!

Przeciez ty mordujesz Kubusia i nikt ci tego nie powiedzial. BIEDNE DZIECKO, ty
          wyrodny kobietonie i substytucie matki!!!!!!!!!!!!
          • majewskaania5 Re: dobrze nocniczku, 04.03.04, 19:53
            JESTES FACET BEZ JAJ ............... BEz ODBIORU............
            • sociopata nie zmieniaj tematu szlampo 04.03.04, 19:58
              Re: dlaczego legalnie nie moge miec kochanki?
              Autor: majewskaania5
              Data: 21.02.2004 22:16 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------

Cholera . ma dwoje dzieci 3latka i poltra roku a maz kochanke jakos siusiare i
              co? mam byc szczesliwa ze nas zostawił? Sądziś zze to jest w porządku. A gdym
              to ja (czyt. twoja zona) miala kochanka?

Znowu twoja wstawka na temat znajomosci zycia. Czy ty sie naprawde dziwisz ze
              cie facet zostawil? Moze powinnas byla byc siusiara? A swoja droga to masz
              niezwykly dobor slownictwa.Z krotkotrwalej lekttury twoich postow dochodze do
              wniosku ze powinno ci sie zalozyc pas cnoty, odebrac prawa ordzicielskie i
              wyjebac z tego forum. ALe, poniewaz kazdy ma prawo napierdalac druga osobe tak
              jak chce, wiec i ty masz do tego prawo i ja, fajna ta jebana demokracja
              (oczywiscie lamie netykiete, zeby nie bylo tu za cacy. W koncu to nasze polskie
              forum).

• majewskaania5 SOCJOPATO! 04.03.04, 19:57
            Kurwiszonem nie jestem za to z ciebie atrapa mezczyzny domyslam sie ze jetes po
            prostu impotentem z problemami ha ha ha ah aha haha hahahhahahah ah ah ha ha
            • sociopata Re: SOCIOPATO! 04.03.04, 20:00
              Myslisz ze nawet gdybym byl to by mnie zmartwilo? Oczywiscie ze nie.
              Ucieszylbym sie z tego i juz sie na ten radosny moment nie moge doczekac kiedy
              nie bede musial dokonywac cudow zeby zerznac nastepny towar w piec minut. Z
              radoscia oczekuje tej radosnej chwili.

To jak, powiedziec ci jak sie karmi dziecko zeby sie moglo normalnie wysrac?
              • majewskaania5 Re: SOCIOPATO! 04.03.04, 20:03
                Dobra, zaluje ze zaczelam ten watek, sorry za chama i wulgarnego impotenta ,
                badz sobie jaki jestes , tylko nie rozumiem czemu jak odpisujesz to zawsze
                ublizasz albo wyzywasz itd. czy naprawde bawi sie ranienie innych... Twoja
                sprawa ja wykasowuje ten watek bo szkoda mi czasu na ciebie.........
                • sociopata no dobrze Aniu W., mozemy iwec znowu koegzystowac 04.03.04, 20:18
                  Malemu zrob jakies jedzonko warrzywne i zastanow sie co i ile dajesz mu do
                  picia... buzka... lubie takie pyskate...

twoj szczerze oddany sociopata
                  • andula5 Re: no dobrze Aniu W., mozemy iwec znowu koegzyst 04.03.04, 20:23
                    socjopato sojopato, moj mały je to co ja i problemow z zalatwianiem sie nie ma
                    tylko ciezko mu na nocniczek usiasc woli w spodenki - ale jest postep bo od
                    tygodnia juz chodzi bez pieluszek i siada na sedesik? A co ty tam mozesz
                    wiedziec o takich maluczkich problemach .
                    Pozdrawiam SERDECZNIE Ania
                    • sociopata Re: no dobrze Aniu W., mozemy iwec znowu koegzyst 04.03.04, 20:34
                      to nie sa maluczkie problemy!!! To jest problem mlodego mezczyzny na nocniczku!
                      (nie o sobie mowie, oczywiscie)
    • muczo.maczo Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 04.03.04, 20:14
      mi sie tam posty siociopaty podobaja
      facet chociaz ma jaja (a moze to baba - hehehe)
      zreszta czy takie pierdoly ktore wypisuja taki sociopata czy kuba
      moga kogos zranic - eeee tam,

ale pamietajta ziarko prawdy w tych pierdolach moze byc
      trza umiec odczytac
      • Gość: J@nko Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: 81.15.135.* 04.03.04, 20:30
        Mnie równiez nie przeszkadzają odpowiedzi siocipaty, nie widze problemu .Jak mi
        się coś nie podoba to nie czytam.
        a po drugie to jest forum "MĘZCZYZNA" DLACZEGO I TU MAJĄ NAMI RZADZIĆ KOBIETY?
        • andula5 Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 04.03.04, 20:31
          Dlatego ze kobiety rzadza swiatem, gdyby nie kobiety To by was nie bylo i
          sociopaty tez. A Ty co kobiet nie lubisz czy co?
          • sociopata Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 04.03.04, 20:35
            oj, lubimy, lubimy, przynajmniej jedna jej czesc...
            • mirkamookie Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 04.03.04, 20:56
              Prawde mowiac ja również go lubie. Nie jest chociaż taki mdło mydlany(ale
              dziwaczny neologizm)ale w pełni obrazuje to o co mi chodzi!!!!!!
              Ja go LUBIE-JEST CAŁKIEM "FAJNY"
              PA
    • dajewska socio 04.03.04, 20:40
      otworz skrzynke bo napisalam liscik do ciebie. Po tym co piszesz, moze za
      brutalnie, chcialabym ciebie lepiej poznac. Masz odwage? Zaznaczam ze nie mam
      dzieci i nie jestem stara dziwka.
      • Gość: prion Re: socio IP: *.acn.waw.pl 04.03.04, 22:56
        Nick tej pani chyba jest wystarczajaco zachecajacy? :-)
        • sociopata droga pani dajewska, 05.03.04, 03:23
          dziekuje za zainteresowanie i oczywiscie list juz jest w pani skrzynce :)
          Podziwiam za odwage... cieszy mnie ze sa jeszcze na tym swiecie panie ktore
          interesuja niebezpieczenstwa zawodu tresera tygrysow...
    • Gość: Szczęściara Nie, Aniu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.04, 00:23
      Po co walczyć na forum? Jesteś zbyt miła dla tej głupiej męskiej cipy, co
      kopiuje Twoje listy.
      • sociopata sprawdzielem szczsciaro w lusterku... 05.03.04, 03:24
        nadal brak rozowego okienka. Czy warto nadal czekac?
    • Gość: kasia Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: *.dyn.optonline.net 05.03.04, 02:03
      ja lubie posty sociopaty. jest wylgarny ale i bystry, a to daje ciekawa
      mieszanke!
      pozdrawiam
      • sociopata jestes dzis bardzo mila Kasiu 05.03.04, 03:20
        ale czesciowo to sporo i twojej w tym winy, ze zmienilem swoje
        zapatrywania...uklony!
        • Gość: kasia Re: jestes dzis bardzo mila Kasiu IP: *.dyn.optonline.net 05.03.04, 13:02
          mojej? nie sadze, nie udzielam sie na forum zbyt czesto. poza tym, jest jeszcze
          jedna Kasia... mimo wszystko przyjmuje podziekowania...
          pozdrawiam

aa, chyba ze to bylo ogolnie... "ale czesciowo to sporo i twojej (KOBITEO?) w
          tym winy, ze zmienilem swoje
          > zapatrywania...uklony!"
    • Gość: KUBA Lapy precz !!! IP: *.acn.waw.pl 05.03.04, 10:31
      od socjopaty ... jakbym sam swojej siostry nie walil to bym mu ja na noc
      normalnie dal taki fajny chlopak. A ty Kasiu to normalnie rybia piczka jestes.
    • barnaba7 towarzyszko majewska - to jest forum dla mezczyzn 05.03.04, 10:33
      prawdziwych i tych li tylko z wygladu.

inteligentne kobitki proszone sa o dostosowanie sie do ich poziomu,
      lub tez sio mi stad, na forum feminizm!

• Gość: kohol Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: *.crowley.pl 05.03.04, 10:35
      Mnie tam bystrość wulgarności ani chamstwa nie usprawiedliwia i przyznam, nie
      przepadam za Sociopatą (NB neurotykiem podobno). Przypomina mi facetów, o
      których chciałabym zapomnieć - nie mój typ.
      Dobrze, że nie znam go w realu, tutaj go jakoś znoszę.
      • majewskaania5 Do barnaby 7 05.03.04, 12:55
        Powtarzacie sie faceci... tylko dla prawdziwych mezczyzna he hehe a gdziez to
        oni sa bo chyba nie na tym waszym smiesznym forum "mężczyzna" raczej powinno
        sie nazywac DUZE DZIECKO PŁCI MESKIEJ......
        • barnaba7 znakomicie, anielico-inetelektualnico 05.03.04, 13:34
          my tu mamy swoja PIASKOWNICE.
          dlaczego chcesz ja nam zabrac?
          lopatka w obrocie
          do kubelka pare fajnych rzeczy da sie nalac
          (np. pivo)

A Tobie, coz to przeszkadza?
          Chcesz, zebysmy znowu (horror) zaczeli chodzic na mecze pilkarskie?
        • Gość: J@nko Re: Do barnaby 7 IP: 81.15.135.* 05.03.04, 18:33
          LUbię kobiety a czasem sa okazje ze przepadam za tym co macie ale aniu
          dlaczego ty nas zaczynasz obrazac (DUŻE DZIECKO....) my się nie obrazimy i
          przyjmiemy CIE do naszej piaskownicy żebys czasami nam pogrzebała w ......
          MAŁA KOBIETKO
          • majewskaania5 Hej chlopaki, mezczyxni, duze dzieci.... 05.03.04, 20:52
            przeciez wiekszosc Waszych postow dot. kobiec czyz nie? Jak ty miedzy soba
            zaczniecie pisac to i tak do niczego nie dojdziecie.... kobiety to
            skomplikowane istoty (mezczyźni zreszta tez) wiec trzeba dzialac wspolnie i
            wymieniac poglady. Nudno by wam bylo jakbysmy sie nie wcinały i wasza strona
            umarla by smiercia naturalna. A co do meczow pilkarskich to kiedy s baaardzo
            lubilam ogladac- ale to bylo daaaawmo temu kiedy pilka miala jakis sens teraz
            to tylko afery i afery - ja pamietam jeszcze Maradone, Kaniczie (jakos tak sie
            wymawialo) taki fajny z dlugimi wlosami -------
            • barnaba7 nie myl majewska koniaku z kalvadosem 06.03.04, 09:48
              - chociaz kolor a i aromat maja podobny , to smak zupelnie inny.

jest grupa problemow damsko-meskich, trudnych zlozonych, o ktorych rozmawiac
              mozna (a i trzeba) wspolnie.

Ale (to stare jak swiat) ze mezczyzni, to NIEKIEDY duze dzieci.
              jedni zbieraja znaczki,a inny kolekcjonuja podrywy.
              I miedzy soba (TYLKO) lubia sie pochwalic ile jakie i kiedy panienki mieli
              i lepsze byly z przodu, czy z tylu.
              Nie ma sie na to co obrazac,
              z usmiechem (lub bez) omijac tych malutkich chlopaczkow z boku i tyle.
    • pssyhiatra Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 05.03.04, 21:47
      Sociopata ty chlopie to sie na wszystkim znasz... EKPERT Z CIEBIE a ciekawy(a)
      jestem czy sie kiedys zakochales. tak na zaboj ... i co wtedy te zbyles taki
      zimny dran....?
      • sociopata drogi psyhhiatro 05.03.04, 23:56
        widze ze nie mzoesz sie zdecydowac kim jestes on czy ona ale to nie moj problem.

Tu posluze sie komentarzem forumowicza alter50: ze jak mowisz kocham, to juz
        wszystko stracone, bo najlepsze to minelo czy cos tak jakos. On moze nie jest
        psychiatra ale jest PRAKTYKIEM bo ma trzy glejty do pokazania a wiec dobrze sie
        w tym temacie zana.

ALe, wracajac do twojego pytania, tak i to wielokrotnie. Kazdym razem zakochuje
        sie w zasadzie na zaboj. Kazda nowa kobieta (nie mowie o akichs tam
        zatkajdziurach) to zaboj. I wiesz co? Za kazdym razek okazuje sie jakis wielki
        smrod, a to:
        potrzebowali parobka do roboty, roztyla sie do granic mozliwosci, zwariowala,
        przestala dawac, znalazla sobie drugiego, okradla, ukradla, zaczela pic,
        chciala byc sama. To sa takie glowne klasyfikacje ktore napotkalem. Chetnie ci
        podam jakies dalsze informacje jak potrzebujesz. Widzisz, twoja teoria, jak
        przypuszczam, ze nie zaznalem prawdziwej milosci nie jest prtawdziwa a przeciez
        nie zalezy mi na tym zeby klamac. Acha, obecna moja cierpliwa dziwczyna
        (pamietaj to jest stara dziwka wg tu niektorych mlodek ktore mysla o sobie ze
        sa lepsze) wyraznie mi mowi ze mnie nie kocha, za co ja szanuje. A ja? A ja ja
        kocham nawet bardzo. Dziwne? Chore? Nam to nie przeszkadza.

pssyhiatra napisał:

> Sociopata ty chlopie to sie na wszystkim znasz... EKPERT Z CIEBIE a ciekawy
        (a)
        > jestem czy sie kiedys zakochales. tak na zaboj ... i co wtedy te zbyles taki
        > zimny dran....?
        • Gość: Nienasycona Re: drogi Socjopato IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.03.04, 22:18
          Z gory mowie, ze Socjopatę uwielbiam, choć na forum się rzadko udzielam.
          Chciałabym, by szanowny Socjopata wypowiedział się, co sądzi o moim przypadku,
          bo widać ma duze doświadczenie i wiedzę w kontaktach męsko-damskich. Otóż na
          zabój zakochałam sie tylko raz jeden ładnych parę lat temu (a Socjopata
          wielokrotnie)...Moja wielgaśna miłość pierdolnęła mnie tak z nienacka...Potem
          stałam sie już tylko dajewska, używając słownictwa Socjopaty. Na zaboj nie
          udało się znowu zakochać, choć nawet trochę to i bym chciała. I było paru, co
          to w gębie chcieli mnie pieprzyć, a i ja od pewnego czasu też w facetach
          największy urok widzę między nogami, więc się godziłam na bliższe relacje z
          nimi. No ale za każdym razem w gębie byli mocniejsi niż w łóżku. Jak to jest są
          też takie co chętnie dają, ale nie wiem, czy właśnie te Wasze przechwałki to
          idą w parze z czynami? Czy ja na takich trafiałam, co mnie niestety nie
          zadowalali...Nawet seksu porządnego nie potrafią kobiecie zapewnić, jak już się
          od nich nic wiecej nie chce. Albo jak rozpoznac takiego, co to rzeczywiście
          zaspokoi taką dajewską? Może szanowny Socjopata to wie?
          • Gość: marian Re: drogi Socjopato IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 09:35
            bardziej zaradne panny biorą sobie na dłużej kolesia, wtedy mają się lepiej
    • envi Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 06.03.04, 02:40
      dajcie spokój Sociopacie!to w porządku chłopak,tyle że socjopata.
    • Gość: natasza Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: *.gdynia.mm.pl 06.03.04, 11:03
      usunac?!!!!! bez sensu....to forum straciloby czesc siebie....nie znosze
      skurwysyna za jego podejscie chociaz trzeba przyznac ze chlopak jest
      inteligentny....domyslam sie ze niezle kieruje tutaj nami wszystkimi i bardzo
      dobrze prowokuje; hmm....troche monotonne staje sie to ciagle pisanie o dupach
      itd., ale taki juz Twoj urok Drogi Socjopato...i jak widzisz masz nawet
      zwolennikow; jesli zechcesz mnie skomentowac to prosze, zaskocz mnie, ale tak
      naprawde, jestes w stanie??
      • lamia_aguifera Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 06.03.04, 18:17
        ja lubie sociopate. a jego podejscie dzieli 90% mezczyzn, wiec nie trzeba sie
        przejmowac, ze skurwiel. wiekszosc waszych facet tez ma skryte socjopatyczne
        mysli ;)

>usunac?!!!!! bez sensu....to forum straciloby czesc siebie....nie znosze
        > skurwysyna za jego podejscie chociaz trzeba przyznac ze chlopak jest
        > inteligentny....domyslam sie ze niezle kieruje tutaj nami wszystkimi i bar
    • Gość: Oleńka Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: 212.106.158.* 06.03.04, 21:44
      SOCJOPATO!!! Ty chamie!! Ty prostaku!!
      Pilnie śledzę Twoją twórczość:)

UWIELBIAM CIĘ:)
      • mirkamookie Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 07.03.04, 01:41
        Cóż moge dodac do tych peanów na cześć Socjopaty?

może to , że nie wyobrażm sobie forum bez jego "chamskich" dygresji.
        UWIELBIAM GO!!!!!!!!!!
        i bardzo lubie takich właśnie facetów, nie lalusiow , ktorzy nie maja wlasnego
        zdania i sa do granic mozliwosci przewidywalni, ale takich jak nasz (tutaj)
        główny bohater.
        Pozdrawiam
        PS. Może założyć fanclub Socjopaty hehehehe????????
    • Gość: natasza Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: *.gdynia.mm.pl 07.03.04, 06:54
      widzisz...i nagle wszystkie dziewczyny na forum staly sie ekspertami od
      Socjopaty i od mysli 90-ciu procent facetow na swiecie.....BRAWO!!! masz juz
      sporo fanek....hm....chyba ktos im dawno nie okazal szacunku....widocznie te
      10% mieszka w mojej okolicy....oj, przeciez to sami "lalusie"....bo nie rzucaja
      kurwami na prawo i lewo....i zaden nie wyzwal mnie od rozjechanej
      dziwki....chyba zycie mnie ominelo hahaha....
      • lesio958 Re: Sociopata - czy mozna go usunac?-ale po co??? 07.03.04, 10:07
        Czytam,i czytam i jedno jest zawsze stałe-CHŁOP PANEM JEST I BASTA he he he
        Dałeś chłopie popalić nie jednej na "klawiarurce" i słychać zgrzyt zębów....
        Co to jeszcze powypisują w poniedziałek jak "pajdka" zawita na forum (uwielbia
        to robić w godzinach pracy),to aż sie boje pomysleć???
    • Gość: kohol Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: *.crowley.pl 08.03.04, 10:39
      Przesadzacie z tym uwielbieniem. Albo ja jakaś dziwna jestem. Hm, w zasadzie -
      mnie tam do Sociopaty nie ciągnie. Może na zasadzie odpychania sie podobnych
      biegunów (jaki to był profil? 4-9? nie pamiętam...).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka