majewskaania5 04.03.04, 19:44 Jest to osobnik tak chamski i wulgarny a wszedzie sie wcina czy nie mozna go tak usunac? W koncu kultura jakas powinna obowiazywac jak uwazacie? Sociopata ATY sie tu nie wcinaj!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sociopata Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 04.03.04, 19:48 mozna. Bardzo prosto. Np wystarczy napisac co ci nie odpowiada. Samo okreslenie ze jestem chamem nie wystarcza- kazdy to wie. No wiec, skarbku, cio ci nie gla z niedoblym sociopatom? Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata dobrze nocniczku, 04.03.04, 19:52 "Re: Nocnikowe problemy jestem załamana!!!!!! Autor: majewskaania5 Data: 21.02.2004 21:58 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- CZesc, mam podobny problem, moj Kuba ma 34 miesiace jak do tej pory nie usiadl na nocniczek co dziwnego w zlobku siada na sedesik (od tygodnia w domu za nic. Po prostu nie ma rady.) Babcia postanowila go nauczyc i efekt jest taki ze od dwoch dni chodzi bez pieluch i nie robi kupki a sika tylko przez sen- szkoda nerek. Po prostu zawzial sie i tyle. A co ciekasze moja coireczka Agusia nie ma jeszcze półtora roku i wola i siada i wogole problem aby jej zalozyc na dwor pieluche ( bo wpadki niestety tez sie zdazaja) - i co tu robić. Chyba poczekam az sie same dizeci zdecyduja co chca. Glowa do gory - predzej czy pozniej sam zdecyduje - a uwagami typu " ze takie duze dziecko i w pieluszkach" to sie nie przejmuj. Gdy slysze od niektorych ze ich dzieci tyo mialy 3 miesiace to juz siedzialy na nocniczku to mnie oslabiaja. Moj synek co prawda siusiu i kupki nie wola ale potrafi wiele innych rzeczy." Widzisz, problem jest podstawowy i swidczy o twoje bezgranicznej glupocie jako matki. Czy naprawde jestes taka durna ze nie wiesz co trzeba dawac dziecku jesc zebo sie moglo regularnie WYSRAC??????????????? Naucz sie jak sie zywi dzieci ty kurwiszonie!!!!!!!!! Przeciez ty mordujesz Kubusia i nikt ci tego nie powiedzial. BIEDNE DZIECKO, ty wyrodny kobietonie i substytucie matki!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majewskaania5 Re: dobrze nocniczku, 04.03.04, 19:53 JESTES FACET BEZ JAJ ............... BEz ODBIORU............ Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata nie zmieniaj tematu szlampo 04.03.04, 19:58 Re: dlaczego legalnie nie moge miec kochanki? Autor: majewskaania5 Data: 21.02.2004 22:16 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Cholera . ma dwoje dzieci 3latka i poltra roku a maz kochanke jakos siusiare i co? mam byc szczesliwa ze nas zostawił? Sądziś zze to jest w porządku. A gdym to ja (czyt. twoja zona) miala kochanka? Znowu twoja wstawka na temat znajomosci zycia. Czy ty sie naprawde dziwisz ze cie facet zostawil? Moze powinnas byla byc siusiara? A swoja droga to masz niezwykly dobor slownictwa.Z krotkotrwalej lekttury twoich postow dochodze do wniosku ze powinno ci sie zalozyc pas cnoty, odebrac prawa ordzicielskie i wyjebac z tego forum. ALe, poniewaz kazdy ma prawo napierdalac druga osobe tak jak chce, wiec i ty masz do tego prawo i ja, fajna ta jebana demokracja (oczywiscie lamie netykiete, zeby nie bylo tu za cacy. W koncu to nasze polskie forum). Odpowiedz Link Zgłoś
majewskaania5 SOCJOPATO! 04.03.04, 19:57 Kurwiszonem nie jestem za to z ciebie atrapa mezczyzny domyslam sie ze jetes po prostu impotentem z problemami ha ha ha ah aha haha hahahhahahah ah ah ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: SOCIOPATO! 04.03.04, 20:00 Myslisz ze nawet gdybym byl to by mnie zmartwilo? Oczywiscie ze nie. Ucieszylbym sie z tego i juz sie na ten radosny moment nie moge doczekac kiedy nie bede musial dokonywac cudow zeby zerznac nastepny towar w piec minut. Z radoscia oczekuje tej radosnej chwili. To jak, powiedziec ci jak sie karmi dziecko zeby sie moglo normalnie wysrac? Odpowiedz Link Zgłoś
majewskaania5 Re: SOCIOPATO! 04.03.04, 20:03 Dobra, zaluje ze zaczelam ten watek, sorry za chama i wulgarnego impotenta , badz sobie jaki jestes , tylko nie rozumiem czemu jak odpisujesz to zawsze ublizasz albo wyzywasz itd. czy naprawde bawi sie ranienie innych... Twoja sprawa ja wykasowuje ten watek bo szkoda mi czasu na ciebie......... Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata no dobrze Aniu W., mozemy iwec znowu koegzystowac 04.03.04, 20:18 Malemu zrob jakies jedzonko warrzywne i zastanow sie co i ile dajesz mu do picia... buzka... lubie takie pyskate... twoj szczerze oddany sociopata Odpowiedz Link Zgłoś
andula5 Re: no dobrze Aniu W., mozemy iwec znowu koegzyst 04.03.04, 20:23 socjopato sojopato, moj mały je to co ja i problemow z zalatwianiem sie nie ma tylko ciezko mu na nocniczek usiasc woli w spodenki - ale jest postep bo od tygodnia juz chodzi bez pieluszek i siada na sedesik? A co ty tam mozesz wiedziec o takich maluczkich problemach . Pozdrawiam SERDECZNIE Ania Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: no dobrze Aniu W., mozemy iwec znowu koegzyst 04.03.04, 20:34 to nie sa maluczkie problemy!!! To jest problem mlodego mezczyzny na nocniczku! (nie o sobie mowie, oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
muczo.maczo Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 04.03.04, 20:14 mi sie tam posty siociopaty podobaja facet chociaz ma jaja (a moze to baba - hehehe) zreszta czy takie pierdoly ktore wypisuja taki sociopata czy kuba moga kogos zranic - eeee tam, ale pamietajta ziarko prawdy w tych pierdolach moze byc trza umiec odczytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@nko Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: 81.15.135.* 04.03.04, 20:30 Mnie równiez nie przeszkadzają odpowiedzi siocipaty, nie widze problemu .Jak mi się coś nie podoba to nie czytam. a po drugie to jest forum "MĘZCZYZNA" DLACZEGO I TU MAJĄ NAMI RZADZIĆ KOBIETY? Odpowiedz Link Zgłoś
andula5 Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 04.03.04, 20:31 Dlatego ze kobiety rzadza swiatem, gdyby nie kobiety To by was nie bylo i sociopaty tez. A Ty co kobiet nie lubisz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 04.03.04, 20:35 oj, lubimy, lubimy, przynajmniej jedna jej czesc... Odpowiedz Link Zgłoś
mirkamookie Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 04.03.04, 20:56 Prawde mowiac ja również go lubie. Nie jest chociaż taki mdło mydlany(ale dziwaczny neologizm)ale w pełni obrazuje to o co mi chodzi!!!!!! Ja go LUBIE-JEST CAŁKIEM "FAJNY" PA Odpowiedz Link Zgłoś
dajewska socio 04.03.04, 20:40 otworz skrzynke bo napisalam liscik do ciebie. Po tym co piszesz, moze za brutalnie, chcialabym ciebie lepiej poznac. Masz odwage? Zaznaczam ze nie mam dzieci i nie jestem stara dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: socio IP: *.acn.waw.pl 04.03.04, 22:56 Nick tej pani chyba jest wystarczajaco zachecajacy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata droga pani dajewska, 05.03.04, 03:23 dziekuje za zainteresowanie i oczywiscie list juz jest w pani skrzynce :) Podziwiam za odwage... cieszy mnie ze sa jeszcze na tym swiecie panie ktore interesuja niebezpieczenstwa zawodu tresera tygrysow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęściara Nie, Aniu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.04, 00:23 Po co walczyć na forum? Jesteś zbyt miła dla tej głupiej męskiej cipy, co kopiuje Twoje listy. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata sprawdzielem szczsciaro w lusterku... 05.03.04, 03:24 nadal brak rozowego okienka. Czy warto nadal czekac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: *.dyn.optonline.net 05.03.04, 02:03 ja lubie posty sociopaty. jest wylgarny ale i bystry, a to daje ciekawa mieszanke! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata jestes dzis bardzo mila Kasiu 05.03.04, 03:20 ale czesciowo to sporo i twojej w tym winy, ze zmienilem swoje zapatrywania...uklony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jestes dzis bardzo mila Kasiu IP: *.dyn.optonline.net 05.03.04, 13:02 mojej? nie sadze, nie udzielam sie na forum zbyt czesto. poza tym, jest jeszcze jedna Kasia... mimo wszystko przyjmuje podziekowania... pozdrawiam aa, chyba ze to bylo ogolnie... "ale czesciowo to sporo i twojej (KOBITEO?) w tym winy, ze zmienilem swoje > zapatrywania...uklony!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Lapy precz !!! IP: *.acn.waw.pl 05.03.04, 10:31 od socjopaty ... jakbym sam swojej siostry nie walil to bym mu ja na noc normalnie dal taki fajny chlopak. A ty Kasiu to normalnie rybia piczka jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba7 towarzyszko majewska - to jest forum dla mezczyzn 05.03.04, 10:33 prawdziwych i tych li tylko z wygladu. inteligentne kobitki proszone sa o dostosowanie sie do ich poziomu, lub tez sio mi stad, na forum feminizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: *.crowley.pl 05.03.04, 10:35 Mnie tam bystrość wulgarności ani chamstwa nie usprawiedliwia i przyznam, nie przepadam za Sociopatą (NB neurotykiem podobno). Przypomina mi facetów, o których chciałabym zapomnieć - nie mój typ. Dobrze, że nie znam go w realu, tutaj go jakoś znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
majewskaania5 Do barnaby 7 05.03.04, 12:55 Powtarzacie sie faceci... tylko dla prawdziwych mezczyzna he hehe a gdziez to oni sa bo chyba nie na tym waszym smiesznym forum "mężczyzna" raczej powinno sie nazywac DUZE DZIECKO PŁCI MESKIEJ...... Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba7 znakomicie, anielico-inetelektualnico 05.03.04, 13:34 my tu mamy swoja PIASKOWNICE. dlaczego chcesz ja nam zabrac? lopatka w obrocie do kubelka pare fajnych rzeczy da sie nalac (np. pivo) A Tobie, coz to przeszkadza? Chcesz, zebysmy znowu (horror) zaczeli chodzic na mecze pilkarskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@nko Re: Do barnaby 7 IP: 81.15.135.* 05.03.04, 18:33 LUbię kobiety a czasem sa okazje ze przepadam za tym co macie ale aniu dlaczego ty nas zaczynasz obrazac (DUŻE DZIECKO....) my się nie obrazimy i przyjmiemy CIE do naszej piaskownicy żebys czasami nam pogrzebała w ...... MAŁA KOBIETKO Odpowiedz Link Zgłoś
majewskaania5 Hej chlopaki, mezczyxni, duze dzieci.... 05.03.04, 20:52 przeciez wiekszosc Waszych postow dot. kobiec czyz nie? Jak ty miedzy soba zaczniecie pisac to i tak do niczego nie dojdziecie.... kobiety to skomplikowane istoty (mezczyźni zreszta tez) wiec trzeba dzialac wspolnie i wymieniac poglady. Nudno by wam bylo jakbysmy sie nie wcinały i wasza strona umarla by smiercia naturalna. A co do meczow pilkarskich to kiedy s baaardzo lubilam ogladac- ale to bylo daaaawmo temu kiedy pilka miala jakis sens teraz to tylko afery i afery - ja pamietam jeszcze Maradone, Kaniczie (jakos tak sie wymawialo) taki fajny z dlugimi wlosami ------- Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba7 nie myl majewska koniaku z kalvadosem 06.03.04, 09:48 - chociaz kolor a i aromat maja podobny , to smak zupelnie inny. jest grupa problemow damsko-meskich, trudnych zlozonych, o ktorych rozmawiac mozna (a i trzeba) wspolnie. Ale (to stare jak swiat) ze mezczyzni, to NIEKIEDY duze dzieci. jedni zbieraja znaczki,a inny kolekcjonuja podrywy. I miedzy soba (TYLKO) lubia sie pochwalic ile jakie i kiedy panienki mieli i lepsze byly z przodu, czy z tylu. Nie ma sie na to co obrazac, z usmiechem (lub bez) omijac tych malutkich chlopaczkow z boku i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pssyhiatra Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 05.03.04, 21:47 Sociopata ty chlopie to sie na wszystkim znasz... EKPERT Z CIEBIE a ciekawy(a) jestem czy sie kiedys zakochales. tak na zaboj ... i co wtedy te zbyles taki zimny dran....? Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata drogi psyhhiatro 05.03.04, 23:56 widze ze nie mzoesz sie zdecydowac kim jestes on czy ona ale to nie moj problem. Tu posluze sie komentarzem forumowicza alter50: ze jak mowisz kocham, to juz wszystko stracone, bo najlepsze to minelo czy cos tak jakos. On moze nie jest psychiatra ale jest PRAKTYKIEM bo ma trzy glejty do pokazania a wiec dobrze sie w tym temacie zana. ALe, wracajac do twojego pytania, tak i to wielokrotnie. Kazdym razem zakochuje sie w zasadzie na zaboj. Kazda nowa kobieta (nie mowie o akichs tam zatkajdziurach) to zaboj. I wiesz co? Za kazdym razek okazuje sie jakis wielki smrod, a to: potrzebowali parobka do roboty, roztyla sie do granic mozliwosci, zwariowala, przestala dawac, znalazla sobie drugiego, okradla, ukradla, zaczela pic, chciala byc sama. To sa takie glowne klasyfikacje ktore napotkalem. Chetnie ci podam jakies dalsze informacje jak potrzebujesz. Widzisz, twoja teoria, jak przypuszczam, ze nie zaznalem prawdziwej milosci nie jest prtawdziwa a przeciez nie zalezy mi na tym zeby klamac. Acha, obecna moja cierpliwa dziwczyna (pamietaj to jest stara dziwka wg tu niektorych mlodek ktore mysla o sobie ze sa lepsze) wyraznie mi mowi ze mnie nie kocha, za co ja szanuje. A ja? A ja ja kocham nawet bardzo. Dziwne? Chore? Nam to nie przeszkadza. pssyhiatra napisał: > Sociopata ty chlopie to sie na wszystkim znasz... EKPERT Z CIEBIE a ciekawy (a) > jestem czy sie kiedys zakochales. tak na zaboj ... i co wtedy te zbyles taki > zimny dran....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nienasycona Re: drogi Socjopato IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.03.04, 22:18 Z gory mowie, ze Socjopatę uwielbiam, choć na forum się rzadko udzielam. Chciałabym, by szanowny Socjopata wypowiedział się, co sądzi o moim przypadku, bo widać ma duze doświadczenie i wiedzę w kontaktach męsko-damskich. Otóż na zabój zakochałam sie tylko raz jeden ładnych parę lat temu (a Socjopata wielokrotnie)...Moja wielgaśna miłość pierdolnęła mnie tak z nienacka...Potem stałam sie już tylko dajewska, używając słownictwa Socjopaty. Na zaboj nie udało się znowu zakochać, choć nawet trochę to i bym chciała. I było paru, co to w gębie chcieli mnie pieprzyć, a i ja od pewnego czasu też w facetach największy urok widzę między nogami, więc się godziłam na bliższe relacje z nimi. No ale za każdym razem w gębie byli mocniejsi niż w łóżku. Jak to jest są też takie co chętnie dają, ale nie wiem, czy właśnie te Wasze przechwałki to idą w parze z czynami? Czy ja na takich trafiałam, co mnie niestety nie zadowalali...Nawet seksu porządnego nie potrafią kobiecie zapewnić, jak już się od nich nic wiecej nie chce. Albo jak rozpoznac takiego, co to rzeczywiście zaspokoi taką dajewską? Może szanowny Socjopata to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: drogi Socjopato IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 09:35 bardziej zaradne panny biorą sobie na dłużej kolesia, wtedy mają się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 06.03.04, 02:40 dajcie spokój Sociopacie!to w porządku chłopak,tyle że socjopata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: *.gdynia.mm.pl 06.03.04, 11:03 usunac?!!!!! bez sensu....to forum straciloby czesc siebie....nie znosze skurwysyna za jego podejscie chociaz trzeba przyznac ze chlopak jest inteligentny....domyslam sie ze niezle kieruje tutaj nami wszystkimi i bardzo dobrze prowokuje; hmm....troche monotonne staje sie to ciagle pisanie o dupach itd., ale taki juz Twoj urok Drogi Socjopato...i jak widzisz masz nawet zwolennikow; jesli zechcesz mnie skomentowac to prosze, zaskocz mnie, ale tak naprawde, jestes w stanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
lamia_aguifera Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 06.03.04, 18:17 ja lubie sociopate. a jego podejscie dzieli 90% mezczyzn, wiec nie trzeba sie przejmowac, ze skurwiel. wiekszosc waszych facet tez ma skryte socjopatyczne mysli ;) >usunac?!!!!! bez sensu....to forum straciloby czesc siebie....nie znosze > skurwysyna za jego podejscie chociaz trzeba przyznac ze chlopak jest > inteligentny....domyslam sie ze niezle kieruje tutaj nami wszystkimi i bar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: 212.106.158.* 06.03.04, 21:44 SOCJOPATO!!! Ty chamie!! Ty prostaku!! Pilnie śledzę Twoją twórczość:) UWIELBIAM CIĘ:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirkamookie Re: Sociopata - czy mozna go usunac? 07.03.04, 01:41 Cóż moge dodac do tych peanów na cześć Socjopaty? może to , że nie wyobrażm sobie forum bez jego "chamskich" dygresji. UWIELBIAM GO!!!!!!!!!! i bardzo lubie takich właśnie facetów, nie lalusiow , ktorzy nie maja wlasnego zdania i sa do granic mozliwosci przewidywalni, ale takich jak nasz (tutaj) główny bohater. Pozdrawiam PS. Może założyć fanclub Socjopaty hehehehe???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: *.gdynia.mm.pl 07.03.04, 06:54 widzisz...i nagle wszystkie dziewczyny na forum staly sie ekspertami od Socjopaty i od mysli 90-ciu procent facetow na swiecie.....BRAWO!!! masz juz sporo fanek....hm....chyba ktos im dawno nie okazal szacunku....widocznie te 10% mieszka w mojej okolicy....oj, przeciez to sami "lalusie"....bo nie rzucaja kurwami na prawo i lewo....i zaden nie wyzwal mnie od rozjechanej dziwki....chyba zycie mnie ominelo hahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
lesio958 Re: Sociopata - czy mozna go usunac?-ale po co??? 07.03.04, 10:07 Czytam,i czytam i jedno jest zawsze stałe-CHŁOP PANEM JEST I BASTA he he he Dałeś chłopie popalić nie jednej na "klawiarurce" i słychać zgrzyt zębów.... Co to jeszcze powypisują w poniedziałek jak "pajdka" zawita na forum (uwielbia to robić w godzinach pracy),to aż sie boje pomysleć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Sociopata - czy mozna go usunac? IP: *.crowley.pl 08.03.04, 10:39 Przesadzacie z tym uwielbieniem. Albo ja jakaś dziwna jestem. Hm, w zasadzie - mnie tam do Sociopaty nie ciągnie. Może na zasadzie odpychania sie podobnych biegunów (jaki to był profil? 4-9? nie pamiętam...). Odpowiedz Link Zgłoś