22.06.10, 14:10
Mam 38 lat i od dwóch lat regularnie łysieję. Mojej żonie chyba trochę to
przeszkadza przez co ja również zaczynam mieć z tym problem.
Chciałbym zapytać czy używacie jakiś tabletek, szamponów wzmacniających włosy
i czy jest na łysienie w ogóle jakaś metoda?
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: łysienie 22.06.10, 14:43
      Ja mojej zabronilem lapac mnie za wlosy, gdy zbliza sie do orgazmu
      • bzz_bzz Re: łysienie 25.08.11, 23:56
        łeeeee.. Ja bym od razu o rozwód wniosła :p
    • dzikoozka Re: łysienie 22.06.10, 15:10
      mozesz spróbować szamponu i ampułek vichy, ale moim zdaniem - nie
      masz szans na zatrzymanie nieuchronnego :) najlepiej króciutko
      obetnij to co zostało i noś dumnie łysinę.
      • lukaszkonin Re: łysienie 22.06.10, 16:18
        Vichy... tak, czytałem o nich ale cena mnie przeraża. Szukam czegoś tańszego co
        pomoże mi wzmocnić to, co jeszcze zostało na mojej głowie.
        • dzikoozka Re: łysienie 23.06.10, 10:36
          to raczej nic oprócz soku z czarnej rzepy - ale to działa gdy jest
          łupież lub brak minerałów a nie na zmiany hormonalne - co jest
          bardziej prawdopodobne w tym wieku. Wszelkie środki tego rodzaju są
          drogie, vichy jest jeszcze stosunkowo najkorzystniejszy cenowo. W
          internetowej aptece mozesz dostac 18 ampułek za ok. 120-140 zl albo
          spray za ok 100 zł
        • koham.mihnika.copyright masz za duzo testosteronu. Gdy ci poziom spadnie, 16.11.11, 08:37
          to i sprawnosc takze. Po cholere ci wlosy, gdy z meskich rozrywek jedynie golenie zostanie?
    • izabella9.0 Re: łysienie 22.06.10, 15:46
      nie ma nic gorszego niż facet ratujący 5 włosów na krzyż .Ogol się.
      • bzz_bzz Re: łysienie 25.08.11, 23:57
        Pięciu faktycznie nie, ale on chyba ma tam jeszcze co ratować :)
    • masher Re: łysienie 22.06.10, 16:11
      nie wiem czym sie przejmujesz, nos dumnie lysine i tyle. a zonie jak przeszkadza
      to powiedz ze tobie przeszkadzaja jej obwisle cycki i za gruba dupa z
      rozstepami. moze to ja postawi do pionu i przestanie na takie pierdoly zwracac
      uwage :]
      • lukaszkonin Re: łysienie 22.06.10, 16:16
        z moją żoną jest wszystko w porządku, no może prawie ;)
        W każdym razie nadal chciałbym spróbować jakiejś metody i na pewno będę szukał
        różnych możliwości.
        • masher Re: łysienie 22.06.10, 16:18
          problemem nie sa wlosy a kompleksy. nie masz kompleksow, nie ma problemu. to
          jest az tak proste ;)

oczywiscie mozesz pakowac sie w jakies kuracje, nawet odwiedzic specjaliste
          ktory jakos bedzie probowal cos tam zdzialac. lecz natury nie przeskoczysz ;) im
          wczesniej sie z tym oboje pogodzicie tym lepiej dla was. wlosy to tylko wlosy,
          zbedny dodatek do calosci :)
          • lukaszkonin Re: łysienie 22.06.10, 17:19
            Nie mam kompleksów, ale skoro istnieją preparaty mogące mi pomóc, to dlaczego z
            nich nie skorzystać?
            • durneip Re: łysienie 22.06.10, 17:39
              masher jak zwykle w środek tarczy. pogódź się z nadmiarem testosteronu i nie świruj.
            • masher Re: łysienie 22.06.10, 18:00
              problem w tym ze nie ma ;) mozesz najwyzej probowac to ograniczyc pod bacznym
              okiem lekarza i tylko w jakims tam przypadku. mnie by bylo szkoda zdrowia i
              szarpania sie z tym co i tak musi kiedys wyleciec. facet to nie baba, lysy
              wyglada lepiej ;)
              • kaa.lka Re: łysienie 22.06.10, 18:14
                no i prosze,
                rosnie wlasnie forumowy parytet lysych.
                jak na zamowienie-a votre' service'

• seth.destructor Re: łysienie 24.06.10, 00:49
                  Szczęśliwi łysi
                  Nic im nie stoi, nic im nie wisi
                  • strikemaster Re: łysienie 04.12.10, 16:06
                    Ja bym nie był szczęśliwy, gdyby mi nic nie stawało.
                    • bzz_bzz Re: łysienie 26.08.11, 00:00
                      A jakby jeszcze na dodatek nie wisiało, to już koniec świata...
      • zalosny.jestes Obawiam się, że taka wypowiedź spowoduje 10.11.11, 07:09
        odstawienie od doopczenia, przez miesiąc a najgorszym wypadku pozew rozwodowy i wniosek do sądu o ukaranie za maltretowanie psychiczne.

masher napisał:

> nie wiem czym sie przejmujesz, nos dumnie lysine i tyle. a zonie jak przeszkadz
        > a
        > to powiedz ze tobie przeszkadzaja jej obwisle cycki i za gruba dupa z
        > rozstepami. moze to ja postawi do pionu i przestanie na takie pierdoly zwracac
        > uwage :]
    • nothing.at.all Re: łysienie 22.06.10, 17:42
      Teraz medycyna estetyczna poszła bardzo do przodu. Znam dwóch Panów obaj mieli
      operację przeszczepienia włosów - u jednego się powiodło, ma znowu pełną głowę
      włosów, u drugiego nie, jest całkowicie łysy. Tez zaczynali od jakiś pigułek,
      ampułek i nie pomagało im. Nie znam szczegółów, bo nie wypytywałam ich. Ale
      wiem, że metody są.
      • lukaszkonin Re: łysienie 22.06.10, 17:51
        No właśnie skoro są różne metody to warto ich spróbować. Na przeszczep włosów na
        pewno sobie nie pozwolę, ale jakieś tabletki mógłbym brać. Kto jeszcze słyszał o
        jakiś metodach?
    • deodyma Re: łysienie 22.06.10, 19:24
      a dala Ci do zrozumienia, ze przeszkadza jej Twoja lysina, czy Tobie
      sie cos ubzduralo?
    • zeberdee24 Re: łysienie 22.06.10, 21:01
      Zasadniczo to metoda jest taka że łatwiej o nową żonę niż o nowe włosy:D A
      mówiąc serio to ja w wieku 22 lat straciłem bujną czuprynę, ogoliłem się na
      krótko, zadbałem o resztę wyglądu i zdecydowanie poprawiły mi się kontakty z
      kobietami:)) Są ponoć jakieś lekarstwa na prostatę które też przy okazji
      powstrzymują łysienie, ale moim zdaniem szkoda się truć fizycznie a przede
      wszystkim psychicznie.
      • lacido Re: łysienie 23.06.10, 17:02
        to czyje zdjęcie miałeś wcześniej w wizytówce? :)
        • zeberdee24 Re: łysienie 23.06.10, 20:58
          Swoje:) Tylko że wtedy jeszcze nie byłem tak przerzedzony jak teraz:P A swoją
          drogą to uważnie śledzisz moje zdjęcia w wizytówce:P
          • lacido Re: łysienie 23.06.10, 21:42
            A co wczoraj dopiero zmieniłeś? :)

Zastanowiło mnie to Twoje zagrożenie łysiną dlatego zajrzałam do wizytówki
            pamiętając że masz tam zdjęcie i na nim miałeś dosyć bujne włosy chyba i zarost
            o ile dobrze pamiętam no i jakoś wydawało mi się, że jesteś młodszy :)
            • zeberdee24 Re: łysienie 23.06.10, 21:49
              No niestety - dobijam do 30 i tak też wyglądam:)
              • lacido Re: łysienie 23.06.10, 21:57
                ja tam przebiłam już ;) ale póki co jak idę gdzieś z siostrą, która jest sporo
                młodsza to pytają się która z nas jest starsza ;) więc wiek niekoniecznie musi
                być widoczny.
                zmieniłeś się od ostatniego zdjęcia :)
                • zeberdee24 Re: łysienie 23.06.10, 22:08
                  Wiek raczej bywa widoczny, szczególnie u wielkich łysych facetów haha:D A ja
                  teraz bardzo lubię tę swoją zmianę, choć jej nienawidziłem jak się zaczynała:)
                  Ale i tak lepiej być mądrzejszym niż ładniejszym:D
                  • lacido Re: łysienie 23.06.10, 22:13
                    właśnie mnie się wydawało, że u facetów wiek nie jest aż tak widoczny, a taki
                    wielki to Ty chyba nie jesteś :)
                    z tym wyglądaniem i urodą to jakaś aluzja? ;)
    • tugen_axalla Re: łysienie 23.06.10, 16:45
      Pozostaje ci albo przeszczepienie włosów albo fryzura na Kojaka...
    • kunegunda123 Re: łysienie 23.06.10, 16:56
      Mojej żonie chyba trochę to
      > przeszkadza przez co ja również zaczynam mieć z tym problem.

sorry, ale zona srednio fajnie reaguje na cos na co tak naprawde nie masz wplywu.

zamiast bawic sie we wcieranie jakichs funta klakow wartych specyfikow zadbaj
      lepiej o reszte ciala i psyche.
      • prezes_pan Re: łysienie 23.06.10, 23:25
        skuteczny jest tylko przeszczep, ale w renomowanej zachodniej klinice (polskich
        partaczy nie polecam) to koszt kilkudziesięciu tysięcy.

Więc chyba najlepiej zrobisz jak się zgolisz na łyso
      • lukaszkonin Re: łysienie 24.06.10, 21:02
        Moja żona to naprawdę kochana kobieta. Nie sądzę, że robi coś specjalnie. Po
        prostu nie wie, że żarty na temat łysiny mogą godzić w moją męskość.
        • rarely mnie po tym leku urosły cycuszki 04.09.11, 22:55
          zaczelem sie jakać i mam kłopoty ze zwieraczem ale włosów faktycznie chyba mniej wypada

• lopi1 Re: łysienie 24.06.10, 11:26
      Jako doświadczony w tym temacie podpowiem ci, żeby pieniądze, które masz na
      Cudowne środki ulokować w akcjach, lokacie itp. Będzie taki sam efekt jakbyś
      kupił i stosował różne cudowności na swojej makówce, przy czym zaoszczędzisz i
      pomnożysz kasę. No chyba, że cierpisz na jakieś choroby skórne lub inne, które
      powodują wypadanie, to inna sprawa. Wtedy lekarz i medykamenta. Wiem, że i tak
      nie posłuchasz więc życzę miłego łykania tabletek, smarowania płynami, maściami itp.
      Pozdrawiam
      • lukaszkonin Re: łysienie 24.06.10, 20:59
        Naprawdę cenna rada z tymi akcjami ale tak jak napisałeś "i tak nie posłucham"
        bo czemu miałbym nie spróbować?!
        Przecież każdy organizm reaguje inaczej, może akurat na mnie zadziała:)))
      • lukaszkonin Re: łysienie 24.06.10, 21:04
        Cenna rada z tymi akcjami, ale tak jak napisałeś "i tak nie posłucham", bo czemu
        by nie spróbować? Działanie leków to kwestia indywidualna, może akurat mi pomoże :))
    • rat_canals Re: łysienie 24.06.10, 21:06
      ja posypuje popiolem i jest ok
    • lukaszkonin Re: łysienie 30.06.10, 13:49
      Panie i Panowie, wszyscy którzy zapoznaliście się z moim problemem...
      Odwiedziłem dziś aptekę, gdzie farmaceutka doradziła mi tabletki DX2. Nie są aż
      tak drogie, w porównaniu np. do ampułek Vichy. Za 30 tabletek zapłaciłem niecałe
      20zł. Zamierzam je stosować i na pewno odezwę się za jakiś czas gdy sprawdzę ich
      działanie.
      Pozdrawiam!
      • zzzname Re: łysienie 04.07.10, 14:31
        Zamiast się bawić w jakieś ampułki idź po prostu do dermatologa żeby
        zdiagnozował problem i przepisał odpowiednie leki. Mnie osobiście bardzo pomogły
        lekarstwa z zawartością minoxidilu.
        • green-chmurka Re: łysienie 04.07.10, 20:58
          eeee tam, bedziesz lykal jakies piguly, na madrej glowie wlosy nie rosna, tak
          slyszalam, a teraz moda na lysych. Mnie sie tam lyse glowy podobaja, ale tylko u
          facetow.
          • rudenko ja też lubię łysinkę u faceta 13.09.11, 11:58
            :-))) powiem więcej nawet mnie to kręci
          • josef_to_ja Re: łysienie 21.10.11, 15:47
            A koniecznie ogolone?
      • ninazkonina Re: łysienie 06.07.10, 19:39
        jak sie nie uda z tabletkami, to mozesz zalozyc watek >jaka fryzura
        dla 7 wlosow w 9 rzedach <
      • lukaszkonin Re: łysienie 15.07.10, 16:16
        Minęły 2 tygodnie stosowania DX2, wydaje mi się, że włosy trochę mniej mi
        wypadają. Dostrzegam to np. na poduszce gdy budzę się rano. Nie mówię, że
        przestałem zupełnie łysieć i mam już bujną fryzurę, ale wypada ich trochę mniej.
        Mam nadzieję, że będzie tak dalej :)
    • lupus76 Jak mawiają mądrzy ludzie 04.07.10, 21:46
      najlepszy środek na łysienie, to środek głowy.
      Posłuchaj więc mądrych rad Forumowiczów, którzy popełnili wpisy w tym wątku i
      zaakceptuj się takim, jakim jesteś.
      Chyba, ze przeszczep, ale to faktycznie gruba forsa.
      • vijet Re: Jak mawiają mądrzy ludzie 06.07.10, 17:02
        Polecam finasteryd (Propecia), każdy dermatolog Ci ją przepisze,
        jest jednak dość droga (minimum 150 zł miesięcznie).
        Ewentualnie pójdź do lekarza rodzinnego i jak będziesz miał
        szczęście, da Ci receptę na Proscar - sam łykam jedną tabletkę na
        kilka dni i kosztuje mnie to naprawdę niewiele. Już niejedna osoba
        zauważyła poprawę w stanie moich włosów. Do tego minoxidil (Loxon,
        Piloxidil, a już najlepiej pianka Rogaine, dostępna na Allegro) i
        przy sprzyjających wiatrach znacznie opóźnisz proces łysienia. W
        moim wieku (niecałe 25 lat) ma to naprawdę spore znaczenie. Gdybym
        miał teraz wydać 25-30 k na przeszczep, to byłby naprawdę spory
        wydatek. Za kilka lat, jak dobrze pójdzie, znacznie mniej
        obciążający. A może się obejdzie bez?
        • lukaszkonin Re: Jak mawiają mądrzy ludzie 07.07.10, 10:31
          Póki co niedawno zacząłem stosować tabletki DX2 dlatego poczekam na efekty i nie
          będę się przerzucać na inne. Mam nadzieję, że będą równie pomocne jak te
          wymienione przez Ciebie:)
          • vijet Re: Jak mawiają mądrzy ludzie 10.07.10, 16:12
            DX2 da Ci tyle, co dobra dieta, czyli nie pomoże, ale jeżeli jej nie ma, może
            zaszkodzić. Póki co (nie słyszałem, żeby coś się zmieniło), tylko dwie
            substancje są w stanie coś zadziałać: minoxidil i finasteryd, ewentualnie
            dutasteryd. Mi jeszcze pomogła seria zastrzyków w tyłek z witaminą B6. Aminexil
            Vichy można też wyrzucić przez okno, dziwne, że nie zawuażyłem na żadnym
            anglojęzycznym forum kogokolwiek, kto stosowałby tą substancję, a gwarantuję, że
            gdyby była efektywna, sprowadzaliby ją i z Korei Północnej - niektórzy łysiejący
            faceci to naprawdę desperaci, sam wiem, co czułem kilka lat temu. Co więcej,
            opinię tą potwierdziła (w prywatnej rozmowie ze mną) jedna z osób pracujących w
            ... marketingu Vichy.

Podsumowując, jeżeli proces łysienia przebiega u Ciebie wolno, możesz się na
            razie pobawić w jakieś środki zastępcze, ale jeżeli naprawdę chcesz mieć coś z
            tych włosów, trzeba będzie niebawem wejść z konkretniejszymi farmaceutykami.
            • vijet Re: Jak mawiają mądrzy ludzie 10.07.10, 16:13
              Zapomniałem dodać - im wcześniej, tym lepiej.
        • prezes_pan Re: Jak mawiają mądrzy ludzie 02.08.11, 23:32
          vijet oszczędź sobie czasu, bo do większości osób nic nie dotrze i będą się zaklinać, że zadziałały na nich oszukańcze ampułki Vichy albo inne wynalazki dla naiwnych.

jedyne środki farmakologiczne które naprawdę działają to , tak jak wymieniłeś, finasteryd (różne nazwy handlowe - najczęściej Propecia) i wspomagająco minoxidil (zwykle jako pianka Rogaine), Niestety, oba są po pierwsze drogie, a po drugie, wg niektórych, wyraźnie osłabiają libido.

najskuteczniejszy jest przeszczep w renomowanej klinice, choć są to niemałe koszty (co najmniej 2 EUR za graft przy stripie i co najmniej 3,50 EUR przy fue - zwykle potrzeba przeszczepić co najmniej 2000 graftów).

ponadto łysienie jest PROCESEM - nawet jak sobie zrobisz przód, za parę lat musisz zainwestować w koronę (kółko z tyłu głowy) i tzw. prześwity (za zrobioną poprzednio linią włosów z przodu włosy nadal wypadają). To są niebagatelne wydatki! Mam wciąż czuprynę jak 18-sto latek, ale na dwie zagraniczne operacje wydałem ponad 50 tysięcy złotych.
    • magdawrck Re: łysienie 07.07.10, 10:49
      mój mąż używa tabletki DX2.
      środek ten nie jest taki strasznie drogi ;) i jest naprawdę skuteczny !
      znacznie ogranicza wypadanie włosów.
      • lukaszkonin Re: łysienie 07.07.10, 16:19
        Jak długo Twój mąż ich używa? Bo ja dopiero niedawno zacząłem używać, ale skoro
        piszesz, że jemu pomógł to jest dla mnie nadzieja :)
        • magdawrck Re: łysienie 07.07.10, 16:42
          no już dobre dwa miesiące będą :)
          tylko,że najlepiej stosować jeszcze jakiś szampon, bo trzeba działać od wewnątrz
          i na zewnątrz :))
          • lukaszkonin Re: łysienie 07.07.10, 21:25
            Dobry pomysł z tym szamponem. W każdym razie dziękuję za informacje. Teraz
            wierzę, że tabletki DX2 naprawdę działają i mogą mi pomóc. Na pewno napiszę o
            efektach po dłuższym stosowaniu. Pozdrawiam:)
            • vijet Re: łysienie 10.07.10, 16:16
              Czy ten wątek to w ogóle nie jest jakaś kryptoreklama tabletek DX2, które w
              jakimś stopniu mogą zadziałać na włosy (tak samo, jak i dobra pielęgnacja), ale
              co najwyżej w znikomym stopniu mogą przeciwdziałać łysieniu?
              • magdawrck Re: łysienie 11.07.10, 16:49
                Vijet, oczywiście zgadzam się z Tobą,że pielęgnacja jest bardzo ważna. ale
                niestety w pewnym momencie trzeba się czymś wspomóc żeby opóźnic proces łysienia.
                mój mąż akurat używa tych tabletek DX2 , pomagają mu,jest zadowolony więc to
                polecam :)
                • vijet Re: łysienie 12.07.10, 21:14
                  No OK, to właśnie piszę, że jak już coś może zadziałać, to raczej
                  chemia w postaci finasterydu i minoxidilu, a jakieś sumplemenciki
                  jak DX2 raczej w stopniu symbolicznym.

Złota zasada łysienia i pewnie nie tylko tego procesu - na każdego
                  dobrze działa co innego. Może rzeczywiście zdarzył się cud i DX2
                  powstrzymało łysienie u Twojego męża, bo ma np. wyciąg ze skrzepu
                  polnego, który w jego wypadku działa nadzywczaj korzystnie.
                  Lepiej jednak nie marnować na takie rzeczy czasu (chyba że łysienie
                  jest bardzo powolne i jest czas na eksperymenty) i od razu przejść
                  do konkretnego leczenia.
    • dorazynt Re: łysienie 10.07.10, 15:33
      Ja też mam problem z łysieniem i w internecie znalazłem taki środek
      www.procerin.pl/ podobno skuteczny. Próbowaliscie już??
      • lukaszkonin Re: łysienie 11.07.10, 10:49
        Nie próbowałem innych środków niż tabletki DX2 bo dopiero zacząłem walkę z
        łysieniem i na nie natrafiłem jako pierwsze.
        Nie mogę nic powiedzieć o środku, o który pytasz, poz tym, że ja bym tyle za
        niego nie zapłacił.
        Pozdrawiam
    • yisilanjiaoshishi Re: łysienie 12.07.10, 13:38
      > Mam 38 lat i od dwóch lat regularnie łysieję.

Nabierz masy i ogol sie na lyso. Mase nabieralem od paru miesiecy, wczoraj ogolilem sie na lyso.
      • lukaszkonin Re: łysienie 15.07.10, 16:17
        Minęły 2 tygodnie stosowania DX2, wydaje mi się, że włosy trochę mniej mi
        wypadają. Dostrzegam to np. na poduszce gdy budzę się rano. Nie mówię, że
        przestałem zupełnie łysieć i mam już bujną fryzurę, ale wypada ich trochę mniej.
        Mam nadzieję, że będzie tak dalej :)
        • pochodnia_nerona Re: łysienie 15.07.10, 21:51
          Wszystko jasne - ten wątek to "wafle ryżowe Kupiec" w nowej odsłonie.
          Weźcie przestańcie robić taką żenadę. Początkowo niby ok, ale jakoś dziwnie
          założyciel upierał się na tabletki i nagle - TADAM! I już następna osóbka - tak,
          tak, mój mąż używa, ble, ble, ble!
          Reklama dźwignią handlu, ale czasem działa w drugą stronę!
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: łysienie 16.07.10, 16:29
      Jak facet łysieje od czoła to znaczy że to od myślenia.
      Jak łysieje od czubka głowy to znaczy ze to od seksu ( ze niby głową trze o
      oparcie łóżka i włosy się wykruszają.
      A jak się mu się łączą te dwa miejsca to znaczy że łysieje od myślenia o seksie.

• ognis1 Wolę łysego mężczyznę, niż nadmiernie owłosionego 25.07.10, 00:31
      Jeśli mężczyzna łysieje, cóż, chyba trzeba sie z tym pogodzić - ma to swój urok:) W każdym razie mnie bardziej podobają się mężczyźni łysi, niż nadmiernie owłosieni - jak np. mężczyzna na tym zdjęciu.
      nowaatlantyda.com/wp-content/uploads/2010/07/yu_zhenhuan_3.jpg
      Podobno ten gość szuka teraz kobiety swego życia..
      nowaatlantyda.com/?p=2728
    • magdalaena1977 Re: łysienie 27.07.10, 00:39
      Zerknijcie do wyszukiwarki i uświadomcie sobie, że magdawrck i lukaszkonin to
      jeden spamer, który usiłuje ludziom wciskać różne paraleki.
      Zaraz napiszę do adminów, niech wyrzucą te posty.
      • nanai11 Re: łysienie 27.07.10, 15:54
        Facet nie musi mieć włosów,ale kobieta powinna mieć.Facet nie musi miec zbyt
        dużego penisa, ale kobieta powinna mieć biust. Facet wystarczy żeby był dobrym
        człowiekiem. KObieta powinna byc mądra.
    • triptical Re: łysienie 28.07.10, 09:44
      to że łysiejesz jest chyba bardziej oczywiste niż jakbys nagle zaczał obrastać
      włosami!!! Olej to, bo nic nie zmienisz ...co najwyżej możesz ten proces opóźnić
      - to wszystko! Noś z dumą łysinę - to ponoć świadczy o mądrości a przede
      wszystkim o dużych możliwościach sexualnych - ponoć :)
      • hannaeva Re: łysienie 28.07.10, 10:40
        lepszy łysy FACET niż zniewieściały pimpuś. :)
        Pozdrawiam prawdziwych mężczyzn.
    • sala-nder Re: łysienie 04.12.10, 14:51
      HAHAHA!! ogarnij się człowieku!! ile Ty masz lat 15?? nie wierze że masz prawie czterdzieche na karku i przejmujesz się takim gównem!! 3majcie mnie ludzie.. faceci czasem łysieją w wieku 16 lat.. całe zycie przed nimi, często kobiety nie maja i ich zażenowanie łatwo mi zrozumieć zrozumieć.. ale stary koń płaczący nad swoim owłosieniem..paranoja.. aaaa i gratuluje dojrzałej żony, dla kótrej gęste włosy to oznaka faceta;];];];] Tabletki nic CI starszy kolego nie pomogą, jeśli byłby skuteczny lek na łysienię, nie widzielibyśmy tylu obnażonych czaszek na ulicach;] WIĘCEJ OLEUM W GŁOWIE A NIE WŁOSÓW NA NIEJ!!:)
    • nihil-istka dopoki nie lysiejesz na genitaliach 04.12.10, 15:02
      dopoki nie lysiejesz na genitaliach to wszystko w przadku jest.
      • pawellon Re: dopoki nie lysiejesz na genitaliach 22.12.10, 15:22
        Stary,
        Ja rozumiem Twój dyskomfort. Może spróbuj pójść do kliniki, która zajmuje się wypadaniem włosów?? Ja znam taką jedną klinikę, nawet tam byłem na badaniu trychologicznym i w sumie bardzo dużo się dowiedziałem, dostałem również specjalistyczne preparaty. Polecam Ci tą klinikę-Hairlab.
        Pójdź i zobacz, może Ci coś pomogą.
    • white_styks Re: łysienie 28.12.10, 18:25
      Ja mam 30 lat i też zaczynam mieć ten problem ;-(
      • urodaistyl Re: łysienie 29.12.10, 16:11
        Łysienie to nie tragedia, jest wiele bezinwazyjnych metod zagęszczających fryzurę, peruk, systemów włosów. Poza tym wypadanie włosów może być spowodowane chorobą. Polecam badania trychologiczne wykonywane w klinice Hair Lab.
        www.hairlab.pl
        • belene Re: łysienie 29.12.10, 16:45
          łysienie jest niestety uwarunkowane genetycznie,oglądałam ostatnio dokument to mężczyźnie zmieniającym płeć,brał hormony kobiece i jednym z plusów było zaprzestanie łysienia,jednak mieć włosy i cycki raczej by ci się nie uśmiechało;),ostatecznie możesz zdecydować się na przeszczep,poczytaj o tym
          • mocten Re: łysienie 30.12.10, 00:34
            Może żona ma szorstkie uda i włosy ci się wycierają.
        • grorka Re: łysienie 02.08.11, 12:25
          Mój mąż jak zaczął łysieć to zrobił sobie kuracje z follixinem i po miesiącu miał już znacznie więcej włosów. Jednak mój brat miał gdzieś to, że łysieje, ogolił się na łyso i przestał się w ogóle nad tym zastanawiać. Sposobów na łysienie pewnie tyle co łysiejących facetów... Dla mnie nawet jakby mój maż był łysy nic by to nie zmieniło...
    • pumperka801 Re: łysienie 02.08.11, 23:44
      tabletki w innej formie niesforne.pl nie mają problemu z łysiną, podoba im się nawet :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka