rybka.11 23.06.10, 18:37 Robi lody, lubi lody, lubi seks bez zobowiązań no i ubóstwia wręcz prasowanie koszul (ale nie na kant;-), aha - i nie chce wchodzic w żaden dłuższy związek. Czy tak?;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 18:42 i jeszcze jedna cecha pożądana - będzie wiedzieć sama, kiedy usunąć sie na bok, gdy na horyzoncie pojawi się jakas inna, byc może lepiej wprawiona w prasowaniu, czy robieniu lodów;-) I nie będzie mieć z tego powodu zalu ani nie bedzie skarżyc sie z tego powodu na FM;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 18:46 Ideały bywają bardzo nudne... :D Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 18:49 babie dac koszule do prasowania? zebym jak obwies wygladal? lody dobra rzecz, ale w sklepach jest od groma i wiekszy wybor niz u jednej lodziarki :P Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 18:57 masher napisał: > babie dac koszule do prasowania? zebym jak obwies wygladal? lody dobra rzecz, > ale w sklepach jest od groma i wiekszy wybor niz u jednej lodziarki :P ________________________ To Ty samowystarczalny jestes;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 19:07 zaraz tam takie, po prostu byle czego mi nie trzeba a idealy to wisza najwyzej nad kominkiem i snuje sie o nich dlugie baje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 19:15 masher napisał: > (...) a idealy to wisza najwyzej > nad kominkiem i snuje sie o nich dlugie baje ;) ______________________ nad kominkiem wiszą i...na FM sie zdarzają;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 19:30 masher napisał: > gdzie gdzie? :D _________________ Na FM waszym;-))) takie ideały tworzą sie z Waszych wypowiedzi;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 19:18 rybka.11 napisała: > Robi lody, lubi lody, lubi seks bez zobowiązań no i ubóstwia wręcz prasowanie > koszul (ale nie na kant;-), aha - i nie chce wchodzic w żaden dłuższy związek. A co? Zamierzasz się dopasować? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 19:25 izabellaz1 napisała: > A co? Zamierzasz się dopasować? ________________________ Przeciez ideałów nie ma;-P a wpasowac się niby po co?;-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 20:32 Kobieta i prasowanie czegokolwiek ? Jak na razie to wolałbym wyglądać przyzwoicie więc od moich ciuchów wara jakiejkolwiek babie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 22:09 zeberdee24 napisał: > Kobieta i prasowanie czegokolwiek ? Jak na razie to wolałbym wyglądać > przyzwoicie więc od moich ciuchów wara jakiejkolwiek babie. ______________ Ale któryś z was na tym forum ciągle o tym prasowaniu pisze;-) więc w ideale kobiety wg. FM umieściłam w zakresie obowiązków prasowanie koszul (nie na kant;-))) (lubię prasować koszule - i co z tego?;-) to jakaś wada?;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 22:42 to ze lubisz to akurat zaleta, sek w tym czy prasujesz tak jak nalezy aby koszula wygladala porzadnie czy tak ze wstyd zalozyc ;) ja tam z milosci to nawet i rosol z nieoprawionego kuraka zjadlem... ale po co tak sie katowac lol Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 23:48 ja tam z milosci to > nawet i rosol z nieoprawionego kuraka zjadlem... znaczy się z kurczaka z g.wnem w środku?!?!?! LOOOOOOOOOOOOL potrafisz kochać głęboko i szczerze:D choć myślę, że trochę ubarwiasz, zjadłeś pewnie bo nie wiedziałeś:P Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 23:41 rybka.11 napisała: > Robi lody, lubi lody, lubi seks bez zobowiązań no i ubóstwia wręcz prasowanie koszul (ale nie na kant;-), aha - i nie chce wchodzic w żaden dłuższy związek. Czy tak?;-))))) ------------------------------- Tiaaa... Zapomniałaś jeszcze o takich drobiazgach jak gotowanie, pieczenie, pranie, suszenie, zmywanie i sprzątanie. Musi tez być inteligentna, niebanalna, świadoma swojej wartości i posiadać głębokie wnętrze. Do ideału będzie jej wówczas brakować już tylko cotygodniowe mycie samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 23:43 a wyprowadzanie psa kiedy pizdzi, pada i wieje i ogolnie bys psa nawet nie wygonil na spacer? :D Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 23:45 masher napisał: > a wyprowadzanie psa kiedy pizdzi, pada i wieje i ogolnie bys psa nawet nie wygonil na spacer? :D --------------------------- Racja! Byłbym zapomniał. Dzięki. Chociaż taka niebanalna bardziej z kotem mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ideał kobiety wg. FM 24.06.10, 07:22 tow.ortalion napisał: > Racja! Byłbym zapomniał. Dzięki. > Chociaż taka niebanalna bardziej z kotem mi się kojarzy. >___________________________________________ KOta na spacer wyprowadzać nie trzeba;-) Sam łazi gdzie chce;-))) i robi co chce;-)) Najczęściej do sąsiadki, bo tam są takie "ponętne "kocice;-)))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: ideał kobiety wg. FM 24.06.10, 09:52 tow.ortalion napisał: > Racja! Byłbym zapomniał. Dzięki. > Chociaż taka niebanalna bardziej z kotem mi się kojarzy. To ja jestem niebanalna do sześcianu;D Ale to też kurna niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: ideał kobiety wg. FM 23.06.10, 23:52 pamiętajcie chłopcy, że do głębokiego wnętrza potrzebny jest odpowiedni sprzęt. zastanówcie się czy takim dysponujecie zanim zaczniecie chlapać na lewo i prawo o głębokim wnętrzu:P Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: ideał kobiety wg. FM 24.06.10, 09:00 jesli ma za male wnetrze wymienia sie na wieksze Odpowiedz Link Zgłoś
mam_pokrecony_mozg Re: ideał kobiety wg. FM 24.06.10, 09:25 tak jak ja bym wymienila wasz SPRZET na inny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: ideał kobiety wg. FM 24.06.10, 09:53 rat_canals napisał: > jesli ma za male wnetrze wymienia sie na wieksze I w tym miejscu mi się kawał przypomniał...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: ideał kobiety wg. FM 24.06.10, 09:33 Boję się, że jak Panowie zaczną wyliczać to wątkek się rozrośnie do ogromnego rozmiaru;). Odpowiedz Link Zgłoś