Dodaj do ulubionych

sponsoring- jakie doswiadczenia?

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 12:37
Rozważam znalezienie jkaiejsc fajnej babki w formie sponsoringu. Czy macie
jakies doswiadczenia w tej kwestii? Zarowno pozytywne jak i negatywne. Jak
traktowaliscie te kobietki? Jakie sa stawki?
Obserwuj wątek
    • Gość: sekserka spadaj stad niewyzyty samcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 12:47
      to jest porzadne forum dla porzadnych mezczyzn
      • majly takich jak ja 07.04.04, 12:58
        Roznie 3-5 tys/mies . Na pewno znjadziesz cos w swoim guscie, cos co bedzie sie
        dobrze prezentowac i w sam raz na twoja kieszen a znalezc dzis taka jest bardzo
        latwo. Nie oczekuj wiernosci, nie zakochaj sie, nie daj sie jej zakochac.
        Osobiscie jednak polecam balamucenie i tresure.
        • Gość: sekserka najlepiej szukac w Janowie Podlaskim n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 13:04
        • diablica_28 Re: takich jak ja 07.04.04, 20:31
          Hmmm musiała byc przecietna lub niezorientowana nawet do 10 tys. mozna
          wyciągnąć z takiego układu. (wlicza sie w taki koszt również prezenty, ciuchy i
          perfumy).
          • majly Re: takich jak ja 07.04.04, 20:45
            Nie skorzystalem niestety, wiec glebiej jej nie poznalem. Ona byla nowicjuszka
            i negocjowalem dla zabawy stawke, wynika wiec z tego co mowisz, ze miala tez
            koszta ukryte, zeby zanizyc cene lub tez moze chciala pojsc na ilosc, kosztem
            ceny/jakosci. No coolie nie stac mnie juz na takie cos. Ja tam wole inwestowac
            w swoje pasywa przynoszace zyski w postaci o wiele tanszego od sponsoringu
            balamucenia.
          • diablica_28 Re: takich jak ja 07.04.04, 21:09
            Hmmmm słonko jak ot nie wiedziałes o kosztach ukrytych??? Zawsze w negocjacjach
            sa takie !!!
            • majly Re: takich jak ja 07.04.04, 21:31
              Aaa bo ja prawie zawsze dam sie wydymac i przedkladam twarde negocjacje nad
              mietkimi a takze dlugo negocjuje, zeby wyczuc slaba strone klienta w koncu sie
              wygada powolutku co sie jednak nie sprawdzilo w przypadku tej sponsromenki, ale
              to byla szybka i zabawna pilka. Byla ladna, ale tez zadna exclisiv dodam.
              • diablica_28 Re: takich jak ja 07.04.04, 21:41
                rozumiem ładna ale zabrakło politu jej i sprytu. Cóż moze ona poprostu nie
                wiedziała, że należy pograc z Toba jak z pokerzystą?
                • majly Re: takich jak ja 07.04.04, 21:52
                  klient placi klient zada a ona byla taka jakby chciala a nie mogla lub chciala
                  i nie chciala. Jakas lache mi robila.
                  Jest wielki wybor na rynku tom siem nie podrajcowal i niezdecydowal nawet
                  teoretycznie. Kiepski kiepski miala marketing, zebys wiedziala.
                  Pokerek rozbierany ? czemu nie :)
                  • diablica_28 Re: takich jak ja 08.04.04, 10:42
                    hmmmm Czy sponsoring zawse musi facet sprowadzać do sexu?
                    Słonko, a gdyby laska była sprytna obwarowałaby tak wasz układ paragrafami, ze
                    bys płacił, podziwiał i nie mógl zabardzo sobie pszaleć hmmmm chyba ze w
                    wyobraźni. Tą, jak wiadomo, faceci mają wielką.
                    Pozdrawiam
                    • majly Re: takich jak ja 08.04.04, 12:38
                      diablica_28 napisała:

> hmmmm Czy sponsoring zawse musi facet sprowadzać do sexu?
                      > Słonko, a gdyby laska była sprytna obwarowałaby tak wasz układ paragrafami,
                      ze
                      > bys płacił, podziwiał i nie mógl zabardzo sobie pszaleć hmmmm chyba ze w
                      > wyobraźni. Tą, jak wiadomo, faceci mają wielką.
                      > Pozdrawiam

Ach... gdyby nie ta nasza ułańska fantazja - co byscie bez niej zrobily !!! :)

Umowy to ja spisuje (pod siebie) sa bardzo krotkie, zwiezle i do rzeczy na
                      jednej stronie A4 lub A5 sie mieszcza. Najlepsze sa umowy ustne -
                      niezobowiazuja i mozna taka klientke wydyniowac o ile nie jest ona z
                      tych "sprytnych" cytrusow to wtedy A5 prewencyjnie.
                      Pozdrawiam tez.
                      • diablica_28 Re: takich jak ja 08.04.04, 16:08
                        Czy gdybyś pisął taka umowę i patrzył w oczy tej lasce- umiałbyś jej wiele
                        odmówić?? Niesądzę!!
                        Jeznak nawet na formacie A5 mozna zawrzeć wiele lub nic. Co do umów ustnych -
                        hmmm spójrz gdzie to zaprowadziło Rywina i Michnika!!
          • Gość: adam do diablicy IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 19:14
            a w jakich kregach szukalas kolesia, ktory wydawalna ciebie 10 tys???
            • diablica_28 Re: do diablicy 08.04.04, 20:43
              Przepraszam Cię, ale czy ja powiedziałam, że pisze z autopsji???
              Wyciągasz zbyt pochopne wnioski.
              • Gość: adam Re: do diablicy IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 22:53
                ok. przepraszam. w takim razie skad masz takie kosmiczne wiadomosci?
                • diablica_28 Re: do diablicy 09.04.04, 09:27
                  Obracam siew tych kręgach w krótych mężczyźni zwierzają sie z takich układów i
                  kobiety również. Dlatego przypuszczam, że moze stan taki miec miejsce
                  faktycznie. Osobiście niepisze sie na takie układy. Przeprosiny jednak przyjmę
                  jezeli dolączysz do nich bukiet wiosennych kwiatów.
    • Gość: Artur [...] IP: *.acn.waw.pl 07.04.04, 23:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Artur Ktoś usunął mój wpis! IP: *.acn.waw.pl 08.04.04, 03:37
        Pisałem, że chodzenie na dziwki może wyjść taniej niż sponsoring i że przede
        wszystkim daje większą rozmaitość.
        Ciekawe co i komu się nie podobało w moim poprzednim poście?!
        • Gość: sekserka Re: Ktoś usunął mój wpis! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 10:44
          pewnie prawda, ktora napisales, bo prawda w oczy kole
          • sociopata Re: Ktoś usunął mój wpis! 08.04.04, 17:18

• kuba_halford Re: sponsoring- jakie doswiadczenia? 08.04.04, 19:42
      Ja swoja zasponsorowalem rano, dalem jej 10 zl i musiala za to zrobic z
      polukiem i masowaniem gruszki.
      • Gość: sekserka Re: sponsoring- jakie doswiadczenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 08:50
        a co to jest "poluk" i po co masować gruszke?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka