Dodaj do ulubionych

Walentynki- coś co zwali ją z nóg???

03.02.11, 12:10
Hej macie pomysł na niezapomniane walentynki? Chciałbym wymyślić coś ciekawego dla mojej żonki:)
Obserwuj wątek
    • nihil-istka Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 12:55
      Podejdz ja cicho od tylu i wbij jej znienacka swa maczuge. To ja powinno z nog zwalic
      • ssdd1975b Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 13:35
        no to jaka z tego frajda wtedy? padnie na pyszczek i trzeba sie bedzie znizac do jej poziomu... :)
    • hejterzyna co zwali ją z nóg? powiedz, ze to koniec 03.02.11, 13:14
    • ssdd1975b Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 13:31
      oj az sie ciska na usta... :)

butelka wodki w parku wypita... :)

albo prosty sierpowy??? :)

Zartuje oczywiscie - z checia poslucham innych bo cholera nie do konca mam pomysl na prezent... :) - szczegolnie ze to i rocznica przy okazji...
      • andrzej_as1 Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 14:47
        to masz problem, kolego... Trzeba było w walentynki ślub brać??? teraz poprzeczka wysoko ustawiona...
        • ssdd1975b Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 15:32
          no nie bralem slubu - czy tylko rocznica slubu jest wazna??? :) ale problem jest :)
      • mearuless Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 16:42
        ssdd1975b napisał:

> oj az sie ciska na usta... :)
        >
        > butelka wodki w parku wypita... :)
        >
        > albo prosty sierpowy??? :)

o matko!!!! to ja już wole nic nie dostać:D
    • era-sz Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 14:55
      męskie forum:)
      też kłopot w kwesti zaskoczenia!
      piękną kartkę Jej wyślij, świetny wybór ma pocztakartkowa.pl
      a zaskoczona będzie na 100% !

• malinowysad Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 16:14
      A ile szanowny pan przewiduje na to szaleństwo wydać?
      Załóżmy jakieś ramy od-do
    • uzaleznionyodseksu Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 16:21
      bracie, dobry seks zwali ją z nóg :D
      • andrzej_as1 Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 16:28
        Sam wiesz najlepiej... Seks zawsze może zwalić z nóg, ale aby aż tak nie nastawiać, ze w walentynki ma być szczególnie ??? Stary, wejdź na kobiece fora, poczytaj, o czym myslą kobiety:-)
        @erasz fajny pomysł z tymi kartkami, wszedłem tam, i walentynkowych mają góry całe:-)
      • toma-loma Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 16:31
        No cóż - seks to w naszym przypadku żadne zaskoczenie i nic wyjątkowego:)

Ale pomysł z karteczkami jest niezły- dzięki!
        Rzeczywiście ładne te walentynkowe mają Kartki Walentynkowe na pewno wyślę i na pewno się zdziwi- cale wieki nie wysyłałem już kartek , ale jak z netu można to zrobić...:)
        • malinowysad Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 18:51
          Przychodzi taki na forum,wstawia post o tym,że szuka czegoś niebanalnego na walentynki,po czym zadowala się opcją-wysłanie kartki walentynkowej!
          Faktycznie,to jest Petarda!
          Prezent absolutnie nie do przewidzenia,coś tak wyjątkowego,że teraz czytając twój ostatni post-7 milionów Polek,zaciska zęby z zazdroszcząc twej żonie!
          Ty się facet szybciutko przeproś z kreatywnością;)
          • allerune Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 03.02.11, 23:52
            przecież to było oczywiste dla każdego średnio rozgarniętego, że to REKLAMA, wstawia pytanie (pisząc coś czego żaden normalny facet nie napisze), pozwala na parę postów od ludzi, a potem z drugiego konta pisze sobie odpowiedź, ten link w jego ostatnim poście (chociaż bardziej wydaje mi się że to ona) potwierdza to w 100%

dżizas, ludzie, jacy wy jesteście ciemni :D
    • mikex Re: Walentynki- coś co np coś ze srebra 05.02.11, 07:31
      Amatorsko prowadzę bloga o srebrnej biżuterii- może na nim znajdziecie propozycje jakiś fajnych i niedrogich prezencików dla swoich kobiet.
      A dziś dokonałem wpis akurat o pierścieniach dla facetów
      ujek-dobra-rada.blogspot.com/2011/02/meskie-pierscienie.html
    • nowakowska.k Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? OFF TOPIC 05.02.11, 09:51
      Na początku przepraszam za OT. Piszę pracę magisterską i baaardzo potrzebuję Twojej pomocy.

Proszę wypełnij ankietę nt. wizerunku i osobowości Tesco - jest anonimowa, zaskakująca, a jej wypełnienie zajmuje tylko kilka minut.

kliknij tu:Ankieta - z góry WIELKIE dzięki!
    • dex_pl Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 05.02.11, 16:35
      Magic Egg (inaczej zwana fasolką "Kocham Cie") - cos jak:
      picco.pl/index.php?p15,magic-egg-jajko-z-wiadomoscia-kocham-cie
      tylko poszukaj czegos z polskim napisem - kiedys w toys for boys kupilem.
      • maciopek1 Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 09.02.11, 12:29
        Fasolka bombowa - kurcze jak oni to robią???
        Super pomysł:)
    • lidka_77 Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 06.02.11, 09:20
      zaproś sąsiadkę ;)
    • zawsze-jendrek2 Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 06.02.11, 16:09
      Witam!
      Witam Cię kolego,mam coś dobrego dla Twojej żony
      w dniu walentynek:www.feromony.pl/pp/tpxgwtzn
      oraz dla Ciebie:mojedobrewina.blox.pl/2011/01/Dolci-Momenti-na-Walentynki.html
      Pozdrawiam!
      • panjasiek Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 07.02.11, 08:33
        Krzywdy jej nie rób, po co zwalać ją z nóg, lepiej spraw, żeby ona z rozkoszą rzuciła się na ciebie, popatrz na to walentynka
        • era-sz Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 07.02.11, 10:06
          wybrałeś już? może ta jest naprawde cudna!

pocztakartkowa.pl/index.php?akcja=nap isz& ;id_kartki=650&katid=74

• dorciaaa17 Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 09.02.11, 10:23
      jeśli wciąż szukasz odlotowego pomysłu, zajrzyj jeszcze tutaj podajdalej.pl/walentynki. jest wiele fajnych porad, możesz też poradzić się indywidualnie :)
      • maciopek1 Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 09.02.11, 12:27
        era-sz chyba coś link źle przeszedł:(

Ale karteczki rzeczywiście ładne mają - mi się podoba [url=http://pocztakartkowa.pl/index.php?akcja=napisz&id_kartki=630&katid=68]Bałwan[/url]
        Można wysłać swojemu Bałwanowi osobistemu:)
    • dirtydancer1 Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 10.02.11, 00:42
      2) Dzięki świetnym promocjom Walentynkowym w sklepie z włoską biżuterią Biagi "Niebieski-koralik" każdy mężczyzna wybierze coś dla swojej ukochanej. Biżuteria jest modularna co czyni ja tak bardzo wyjątkową. Rabat -20% na wszystkie koraliki z cyrkoniami, a także Charms'y z serduszkiem do -49 złotych mniej. Myślę, że jest to fajny pomysł na prezent , jak i rozpoczęcie przygody z kolekcjonowaniem biżuterii. Mój mąż sam mnie do tego zachęcił i rozpoczął moją przygodę kupując koralik - motylka.
      • matokk Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 10.02.11, 10:36
        Kobiety lubią ładną biżuterię (ale ładną, nie kolczyki ze straganu za 10 zł), kosmetyki, mój mężczyzna mnie zaskoczył kiedy na moje urodziny zaprosił mnie na spacer,a przed salonem SPA wręczył karnet na super zabieg relaksujący. Byłam mile zaskoczona. Możecie razem wybrać się do SPA na zabiegi dla dwojga. W zeszłym roku mąż na Walentynki wynajął dla nas pokój w zamku w niewielkiej górskiej miejscowości tam oczywiście romantyczna kolacja, wino i jacuzzi :)
        No i kwiaty, wszystkie kobiety uwielbiają kwiaty. No i fajnie by było, gdyby ten prezent był niespodzianką.
    • henryka.krawiec.123 SPA 10.02.11, 14:59
      Wizyta w SPA na jakimś miłym masażu a potem kolacyjka w miłej restauracji.
      --------------------
      Oto MIŚ
    • sajgon86 Re: Walentynki- coś co zwali ją z nóg??? 10.02.11, 16:44
      ja myślałem o wizycie w SPA. Na stronie warszawskiego Centrum Zdrowia i Urody Chanta'l znalazłem ofertę specjalnie na walentynki z masażami i manicurem w pakiecie - dla dwojga, więc chcąc nie chcąc skorzystam i ja, no ale czego się nie robi...
      sądzicie, że to dobry pomysł, czy lepiej coś kupić?

• kotek.filemon Rohypnol 11.02.11, 12:51
      Zwali ją z nóg bez dwóch zdań...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka