Dodaj do ulubionych

prezerwatywy sa debilne

01.03.11, 17:01
nieumiem tego dziadostwa obslugiwac.
bo jak chce nalozyc pod koniec to niemoge zdazyc sie z tym szarpac bo sie nie da szybko rozerwac wiec musze zebami.czemu to jest tak glupio zrobione ze niema naciecia z boku zeby sie latwo otwieralo i sie slizgaja palce po tym woreczku
jak sie naklada to trzeba naciagnac i sie nie da wytrzymac moze za puzno zakladam??ale zalozyc wczesniej to jakos glupio i z tym trwac podczas kochania jak z reklamuwka na glowie albo jakby sie czlowiek z czlowiekiem calowal przez zamkniente usta.
tak zwyczajnie glupio i niewygodnie jakos ciasno i h...owo.

a potem sie okazuje ze i tak rozerwana.
przeciez mozna bylo wymyslic w spreju ,zapsikac coby w sekunde zastyglo a potem by sie sciagalo taka blonke cieniutka
ze swiat na to nie wpadl przez tyle lat trwania to dziwne
Obserwuj wątek
    • qqbek Słownika poprawnej polszczyzny... 01.03.11, 17:27
      ...też nie zaprojektowano dla kretynów.

Ci mnożyć się będą, bo "takie jest odwieczne prawo natury".
      • nihil-istka chcesz gume ..... 01.03.11, 17:56
        ..... idz do sklepu z oponami
    • jeriomina Re: prezerwatywy sa debilne 01.03.11, 21:52
      Obsługiwać trzeba umieć.
    • rysiek2011 Re: prezerwatywy sa debilne 01.03.11, 22:13
      numu napisał:

> nieumiem tego dziadostwa obslugiwac.

"Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu"
      • numu Re: prezerwatywy sa debilne 01.03.11, 22:48
        przeciez kaganiec to nie lek.

niewiem po co wszyscy pie...cie jak usrani.
        lepiej nic nie piszcie bo szkoda palcow.
    • motylanoga71 Re: prezerwatywy sa debilne 02.03.11, 13:21
      nie kupuj w biedronce czy innym lidlu to zobaczysz ze sa i takie z "nacieciem" na opakowaniu, latwo otwieralne.
    • pis_da_deby Re: prezerwatywy sa debilne 02.03.11, 14:23
      numu napisał:

> moze za puzno zaklad am??

Prezerwatywa nie jest wylacznie srodkiem antykoncepcyjnym wiec z pewnoscia zakladasz ja zbyt pozno.
    • mariuszg2 Re: prezerwatywy sa debilne 02.03.11, 15:11
      Drogi przyjacielu,
      Pozwolisz, że jako mężczyzna wejdę w głębsza polemikę na temat twoje opini o prezerwatywach. Nie czytałem do końca Twojego watku gdyż zaintrygował nie wyłącznie jego tytuł...

Nie prowadziłem konwesrsacji bądź korespondencji z żadną prezerwatywą .... trudno mi zetaem odnieść się d opoziomu intelektualnego owej osobniczki...wziąwszy pod uwage fakt iż jest to kobieta... oraz szereg emocji jakie wywołuje ona w męskim świecie ze względu na intymny chrakter natury tejże śmiem miemać iż zbliżenie, badź zaprzyjaźnienie się z tąże może prowadzić do szeregu przyjemnych napięć po stronie mężczyzny jak i owej prezerwatywy...tym bardziej, że jak się okazuje prezerwatywa jest bardzo elastyczna...
      Co więcej w prezerwatywach imponuje mi to, że sa one jednorazowe...nie trzeba się tak przywiązywac do nich....
      oprócz tego jak ją otwierasz masz pewnośc że jesteś pierwszy..
      dalej, po zbliżeniu wiesz, że nie doniesie żonie o waszym pożyciu...gdyby tylko spróbowała możesz się jej pozbyć..nei usłyszysz skargi...
      mało tego... dzięki niej możesz wejść (emocjonalnie) w inną kobietę dając jej poczucie bezpieczeństwa za co możesz uzyskac ekstra bomus od kobiety tzreciej...

Reasumując z męskiego punktu widzenia prezerwatywa nie jest debilna....moze poza apektem intelektualnym ale z jej natury rzeczy akurat to jest sprawa drugorzędna...

jest tylko jedno ryzyko...może się okazać, że prezerwatywa jest kondomem...ale to temat na forum o innej orientacji
      • numu Re: prezerwatywy sa debilne 02.03.11, 21:49
        jak nie prowadziles konwersacji to skad wiesz ze nie sa debilne?
        jak nie czytales watku tylko tytul to nawet niwesz na co odpowiadasz
    • wersja_robocza Re: prezerwatywy sa debilne 02.03.11, 19:12
      Naucz się jak najszybciej tego używać, cobyś nie zdążył przekazać swoich genów dalej.
    • zeberdee24 Re: prezerwatywy sa debilne 02.03.11, 19:27
      A myślałem że już mnie nic nie zaskoczy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka