Dodaj do ulubionych

CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA??

IP: *.u.mcnet.pl 25.02.02, 13:08
W piątek przesłałem uprzejme pozdrowienia do kolegów homoseksualistów pt. "Jak
tam pedały - Stanley is back". Czy przez weekend forum menścizna zarządzała
trzecia płeć, że ten wątek szlag trafił? Jeżeli tak, to ja się bardzo cieszę bo
to oznacza , że miałem rację i następuje zjawisko, o którym pisałem wcześniej :
o to mniejszość zaczyna dyskryminować większość i decydować co jest politycznie
poprawne, a co nie. W kontekście wypadków w Poznaniu jest to tym bardziej
interesujące. Dziwię się, że administrator tego forum, który usunął mój wątek
nie wziął jeszcze w obronę arcybiskupa Paetza. Bo ja między homoseksualistami z
tego forum, a "jego eminencją" nie widzę żadnej różnicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: hetero Czego tu sie dziwic - to stado pedalow. ntxt IP: *.pl 25.02.02, 15:29
      • Gość: Stanley Re: Czego tu sie dziwic - to stado pedalow. ntxt IP: *.u.mcnet.pl 26.02.02, 14:46
        Ja jeszcze (być może naiwnie) wierzę, że to forum jeszcze uda sie uratować dla
        normalnych facetów.
        • Gość: jjj2 Re: Czego tu sie dziwic - to stado pedalow. ntxt IP: *.investbank.pl 27.02.02, 08:57
          cHYBA NIE UDA CI SIĘ URATOWAĆ
    • Gość: Eryk Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 22:57
      Gość portalu: Stanley napisał(a):

>Bo ja między homoseksualistami z tego forum, a "jego eminencją" nie widzę żadnej
      różnicy.

Powiedz to Ojcu Dyrektorowi ;)
      • Gość: em Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? IP: 62.148.83.* 26.02.02, 08:51
        A ja widzę dużą różnicę. Nie wszyscy są arcybiskupami i nie wszyscy
        wykorzystują swoją pozycję aby wykorzystywać uzależnionych.
        • Gość: Stanley Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? IP: *.u.mcnet.pl 26.02.02, 16:53
          Gość portalu: em napisał(a):

> A ja widzę dużą różnicę. Nie wszyscy są arcybiskupami i nie wszyscy
          > wykorzystują swoją pozycję aby wykorzystywać uzależnionych.

A według mnie homoseksualizm jest zaraźliwy i uzależnia. Dlatego w każdym związku
          homoseksusalnym jest ten co dyma i ten co jest dymany. Stąd przykład arcybiskupa
          jest typowy dla tego zboczenia i nie stanowi wyjątku.

• Gość: Eryk Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 00:36
            Gość portalu: Stanley napisał(a):

> A według mnie homoseksualizm jest zaraźliwy i uzależnia. Dlatego w każdym związ
            > ku
            > homoseksusalnym jest ten co dyma i ten co jest dymany. Stąd przykład arcybiskup
            > a
            > jest typowy dla tego zboczenia i nie stanowi wyjątku.
            >
            Odkryję Ci straszną prawdę, Drogi Stasinku - w związkach hetero też jedno dyma, a
            drugie jest dymane. Stąd przykład Stnaley'a (jeśli, oczywiście, jest heterykiem)
            jest typowy dla tego zboczenia i nie stanowi wyjątku.

• Gość: Stanley Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? IP: *.u.mcnet.pl 27.02.02, 12:54
              Gość portalu: Eryk napisał(a):

> Gość portalu: Stanley napisał(a):
              >
              > > A według mnie homoseksualizm jest zaraźliwy i uzależnia. Dlatego w każdym
              > związ
              > > ku
              > > homoseksusalnym jest ten co dyma i ten co jest dymany. Stąd przykład arcyb
              > iskup
              > > a
              > > jest typowy dla tego zboczenia i nie stanowi wyjątku.
              > >
              > Odkryję Ci straszną prawdę, Drogi Stasinku - w związkach hetero też jedno dyma,
              > a
              > drugie jest dymane. Stąd przykład Stnaley'a (jeśli, oczywiście, jest heterykiem
              > )
              > jest typowy dla tego zboczenia i nie stanowi wyjątku.
              >
              Jestem oczywizda heterykiem i muszę przyznać Ci rację : zaraziłem się tym
              świństwem jak miałem jakieś 13 lat, do dzisiaj nie mogę się wyleczyć i do tego
              zarażam innych..
              • Gość: Eryk Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 18:05
                > Jestem oczywizda heterykiem i muszę przyznać Ci rację : zaraziłem się tym
                > świństwem jak miałem jakieś 13 lat, do dzisiaj nie mogę się wyleczyć i do tego
                > zarażam innych...
                I vice versa! Ja też czuję pociąg do mężczyzn od 13-14 roku życia. I o co tu
                kruszyć kopie?
                Pozdrawiam
                Eryk

• Gość: Stanley Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? IP: *.u.mcnet.pl 26.02.02, 14:47
        Gość portalu: Eryk napisał(a):

> Gość portalu: Stanley napisał(a):
        >
        > >Bo ja między homoseksualistami z tego forum, a "jego eminencją" nie widzę ż
        > adnej
        > różnicy.
        >
        > Powiedz to Ojcu Dyrektorowi ;)

ON słucha tylko Swego GŁOSU (przez radio):))
    • Gość: msciciel Stanley is back? Wrocil juz z dworca centralnego? IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 09:07
      i jak bylo na centralnym? duzo zarobiles na dawaniu dupy ?
      • Gość: Stanley Re: Stanley is back? Wrocil juz z dworca centralnego? IP: *.u.mcnet.pl 26.02.02, 17:00
        Gość portalu: msciciel napisał(a):

> i jak bylo na centralnym? duzo zarobiles na dawaniu dupy ?

Nic nie zarobiłem, bo zarabiam inaczej. Także na pewno nie musisz obawiać się
        mojej konkurencji.

• znafca Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? 26.02.02, 09:32
      Kolesie ładują się w d...ę, dyskutują o perfumkach po 500 zł, sporo z nich
      nosi damskie ciuchy i wmawiają wszystkim, że to normalne.
      Ech cioty, cioty...

• tolo3 Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? 26.02.02, 09:40
        jeśli dla Ciebie garnitur jest ubraniem kobiecym... chyba nie ma co zawracać
        sobie głowy pajacami :)
        druga sprawa to chyba bardzo zainteresował Ciebie post o perfumach, skoro
        udałeś się nawet do perfumerii zobaczyć czy stać Cię na nie :))
        pozdrawiam

• Gość: em Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? IP: 62.148.83.* 26.02.02, 09:58
          zapanowało pełne zrozumienie
          współczuję ofiarom księdza biskupa i gratuluję Znafcy wysokiego poziomu dyskusji
      • Gość: Stanley Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? IP: *.u.mcnet.pl 26.02.02, 17:04
        znafca napisał(a):

> Kolesie ładują się w d...ę, dyskutują o perfumkach po 500 zł, sporo z nich
        > nosi damskie ciuchy i wmawiają wszystkim, że to normalne.
        > Ech cioty, cioty...
        >
        Zgadzając się w zupełności z powyższym z niepokojem obserwuję fakt, że zwłaszcza
        kobiety w tę ich normalność zaczynają wierzyć. Niedługo pewnie powstanie
        slogan "Pedał najlepszy przyjaciel blondynki".

• Gość: ramzes:) Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? IP: *.online-now.de 26.02.02, 17:53
          > Zgadzając się w zupełności z powyższym z niepokojem obserwuję fakt, że zwłaszcz
          > a
          > kobiety w tę ich normalność zaczynają wierzyć.

a co to znaczy? ze ten wspolczesny "prawdziwy" mezczyzna im nie wystarcza, bo
          kobieta oprocz sexu potrzebuje przyjaciela, a nie pajaca macho.

ramzes:)

• Gość: em Re: CZYŻBY SYNDROM PAETZA NA FORUM MENŚCIZNA?? IP: 62.148.83.* 27.02.02, 09:30
            porównanie między przyjacielem o orientacji homo a pajacem macho zawsze wypada
            na korzyść tego pierwszego tylko macho nigdy na to nie wpadnie, próżny trud
            tłumaczyć
            przysłowiowe blondynki mają duże wzięcie u przedstawicieli gatunku macho, a
            skoro pedał "najlepszym przyjacielem blondynki" to jak wygląda w tym układzie
            100% samiec?
            zacietrzwienie odbiera zdolność logicznego myślenia
    • poznan_o IGNORA stanleyowi IGNORA 27.02.02, 20:16
      stanley bawi
      stanley radzi
      stanley nigdy cie nie zdradzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka