Dodaj do ulubionych

Mam dość tych rozterek!

27.04.11, 15:50
Cholera, mam problem. Może jestem rozhisteryzowaną babą, którą tyłek swędzi ale mam dylemat. Z facetami. Mam męża, jest bardzo dobrym człowiekiem, nigdy nie chciałabym go skrzywdzić. Z drugiej strony niesamowicie pociaga mnie inny facet, o wiele mniej przystojniejszy od mojego męza, ale ma w sobie "to coś"- świetnie nam się gada, mamy podobne zainteresowania i sposób patrzenia na wiele spraw, no i....świetnie caluje- zdarzyło się dwno temu, i raz. No, i tu jest problem! Wmawiam sobie codziennie: babo, skup się na rodzinie, masz zbyt dużo do stracenia! Nie chodzi mi o to, że miałabym związać się z tym "drugim", tylko o sam fakt, że chyba jest coś nie tak, jeśli będąc w związku myśli się o innym, i marzy o chocby jednej nocy z nim. W cholerę z ta miłością, zauroczeniem, sprawami sercowymi. Shit! Nie wiem, co o tym mysleć.
Obserwuj wątek
    • nowy_conrad Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 15:51
      Masz za dużo do stracenia.
      • mariuszg2 Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 15:54
        nowy_conrad napisał:

> Masz za dużo do stracenia.

i jesteś za stara i za brzydka...
        • kaja5 Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 20:43

mariuszg2 napisał:

> nowy_conrad napisał:
          >
          > > Masz za dużo do stracenia.
          >
          > i jesteś za stara i za brzydka...
          ___________----
          po czym poznałeś że brzydka?po nicku?
          • mariuszg2 Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 20:57

Ni napisałem, że jest brzydka tylo,że za brzaydka... dla innego pewnie jest piękna...jak jej nick
            • kaja5 Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 21:15

mariuszg2 napisał:

>
              > Ni napisałem, że jest brzydka tylo,że za brzaydka... dla innego pewnie jest pię
              > kna...jak jej nick
              _______________-
              To skąd wiesz że jest za brzydka?I jakie znaczenie to czy jest "za brzydka" ma w kontekście opisanej sytuacji?Bo Twoja wypowiedź jest na poziomie podstawówki i stad pytam
              W koncu forum nie ma ograniczen wiekowych.
              • mariuszg2 Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 22:54
                mały ze mnie chłopczyk...przechodzę mutację...może stąd brak zrozumienia mojej wypowiedzi
    • s.romeczek Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 15:54
      pytasz facetów czy kobiety?
    • bmwracer Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 20:23
      jedna z sytaucji gdzie jesli tego nie zrobisz to bedziesz o tym myslec i zalowac ale nic wiecej Ci nie grozi a jesli zrobisz to bedziesz jeszcze bardziej zalowac i jest ryzyko ze Ci to pomiesza w zyciu..... zalezy czego chesz zalowac i ile ryzyka chcesz wziac na swoje barki.
    • kaja5 Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 20:46
      Kochasz go?tego drugiego?
    • black-sandra Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 21:16
      Ja myślę , że skoro myslisz o innym to znaczy , że dotychczasowy związek nie jest taki wspaniały inaczej w ogóle byś nie miała takich myśli . Jeżeli sądzisz , że masz wiele do stracenia to może należałoby sie skupić na tym co naprawdę jest ważne i wartościowe .
      Pozdrawiam .
    • jeriomina Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 22:03
      Nie warto...
      • mariuszg2 Re: Mam dość tych rozterek! 27.04.11, 23:03
        jeriomina napisała:

> Nie warto...
        powiedziała co wiedziała...
        jak gregory peck w Białym kanionie

zakurzona, pomarszczona, nieogolona i z grymasem
    • amanda-lear Jest takie fajne forum... 27.04.11, 23:44
      nazwa brzmi: (brak) seks(u) w małżeństwie... szczerze polecam, stali bywalcy dobrze Cię zdiagnozują i Ci coś konkretnego poradzą... Dla mnie zbyt późna pora na analizę...;)
    • mearuless Re: Mam dość tych rozterek! 28.04.11, 00:07
      jak sie z nim bzykniesz to ci wariactwa wywietrzeja...
      oo zgrozo!!!!!!!!! zaczynam myslec ze kobiety sa o wiele mniej skomplikowane od facetow a przeciez wedle wszystkich naukowych przeslanek powinno byc inaczej;)
    • s-orbona Re: Mam dość tych rozterek! 09.05.11, 10:41
      Idź zgiń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka