slottka.ja 11.05.11, 20:46 Mam do was takie pytanie, czy ze znajomości i spotkań tylko dla seksu może z czasem wyniknąć coś więcej? chodzi mi o podejście faceta, czy po super udanym seksie jest możliwość, że będzie miał inne oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nom73 Re: znajomość dla seksu 11.05.11, 20:59 slottka.ja napisała: > chodzi mi o podejście faceta, czy po super udanym seksie jest możliwość, że będ > zie miał inne oczekiwania? Faceci nie mają oczekiwań, kochają bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: znajomość dla seksu 11.05.11, 21:40 nom73 napisał: > Faceci nie mają oczekiwań, kochają bezinteresownie. większość tak ma, że kocha bezinteresownie tylko czy jest możliwość, aby mężczyzna zaczął inaczej postrzegać taką znajomość stricte erotyczną, albo czy możliwe jest zakochanie u faceta poprzez seks? Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: znajomość dla seksu 11.05.11, 21:53 to zależy jak wyjdzie ten seks ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: znajomość dla seksu 11.05.11, 22:02 e-no-kolego napisał: > to zależy jak wyjdzie ten seks ;)) wg jego słów jest zaje....ście i nie ma czego poprawiać czy zmieniać;) stąd właśnie obawa o zmianę jego podejścia do znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: znajomość dla seksu 11.05.11, 22:46 no to przesr - anka... ale może to zajebiście, że to tylko seks? Nie łam się i poczekaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: znajomość dla seksu 11.05.11, 22:05 slottka.ja napisała: > tylko czy jest możliwość, aby mężczyzna zaczął inaczej postrzegać taką znajomoś > ć stricte erotyczną, albo czy możliwe jest zakochanie u faceta poprzez seks? Tak to jest możliwe, jak się zakocha to może pragnąć wziąć z nią (kobietą) ślub i założyć rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
niezawsze-idealnax3 Re: znajomość dla seksu 17.05.11, 18:11 tak sex jest w związku ważny , ale nie nom-stop . :) Na sexie zamnaist związku pojawi sie ciąża .. Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt1 Re: znajomość dla seksu 11.05.11, 21:40 Nie zgodze się z tym, ze kochają bezinteresownie, ale zgodzę, iż nie będę mieli oczekiwań. Takie spotkania dla facetów, to tylko zwykła fizyczna przyjemność, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: znajomość dla seksu 11.05.11, 22:10 black-sandra napisała: > Nie łudziłabym sie :) hehe no właśnie, ale jakie to przyjemne tak trochę się połudzić, że on oszaleje i straci głowę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: znajomość dla seksu 11.05.11, 22:49 to ja nic nie zrozumiałem. Myślałem, że Słodziuttka obawiasz się, że się , nie daj boszz zauroczy właśnie i z zabawy nici ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: znajomość dla seksu 12.05.11, 08:27 e-no-kolego napisał: Myślałem, że Słodziuttka obawiasz się, że się , nie daj boszz zauroczy właśnie i z zabawy nici ;)) ech widzisz, bo ze mną jak z dziewicą... i chciałabym i się boję;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: znajomość dla seksu 17.05.11, 16:49 jeśli jesteś rzeczywiście tak Słottka to możesz go łatwo od siebie uzależnić;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozwodnik-waw Re: znajomość dla seksu 11.05.11, 22:15 > Mam do was takie pytanie, > czy ze znajomości i spotkań tylko dla seksu może z czasem wyniknąć coś więcej? Seks pozwala facetom otworzyć się na miłość i ma działanie więziotwórcze. Mnie się nie zdarzyła żadna dłuższa znajomość łóżkowa (dłuższa, w sensie taka, w której byłem z dziewczyną w łóżku więcej niż 2-3 razy), w której na pewnym etapie nie zacząłbym się angażować. :| Odpowiedz Link Zgłoś
facettt mozliwe 11.05.11, 22:41 tylko pisz jasno, czy seks jest dla Ciebie srodkiem do (innego) celu, czy celem ? Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: mozliwe 11.05.11, 22:50 ojej, a czy dla Ciebie tak jak dla prezesa czarne jest białe a białe czarne?:)) bo dla mnie jest jeszcze całe mnóstwo szarości Odpowiedz Link Zgłoś
facettt niemozliwe 11.05.11, 22:57 slottka.ja napisała: > ojej, a czy dla Ciebie tak jak dla prezesa czarne jest białe a białe czarne?:)) > bo dla mnie jest jeszcze całe mnóstwo szarości szarosc i seks ? czarno to widze :) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: znajomość dla seksu 12.05.11, 08:43 może ale na samym seksie dobrego związku nie zbudujesz Odpowiedz Link Zgłoś
atrgusia Re: znajomość dla seksu 15.05.11, 17:34 Moze. Mi sie to zdarzylo. Oboje bylismy po przejsciach. Sypialismy jakos rok - srednio 2-3 razy w miesiacu. Propozycje pomocy przy poszukiwaniu domu zbagatelizowalam, ale jak sie kilka dni pozniej oswiadczyl ucieklam... Nawet o rozwod koscielny sie staral - ja koscielnego slubu nie mialam. Teraz, po 4 latach, dzwoni z zyczeniami urodzinowymi, swiatecznymi... Odpowiedz Link Zgłoś
shedir1 Re: znajomość dla seksu 15.05.11, 21:30 Jeśli liczysz na to że zostawi dla ciebie żonę to raczej się przeliczysz,to dla niego tylko seks i świeże mięsko. Jeśli jest wolny to jest to możliwe. Ale radzę trzymać się układu, unikniesz rozczarowań. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka.chili Re: znajomość dla seksu 16.05.11, 16:31 istnieje tylko w filmach:)... a tak na prawdę nie spotkałam się z czymś takim Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: znajomość dla seksu 16.05.11, 17:02 Możliwe, ja tak miałam. Ale najpierw bardzo, bardzo długo interesowała mnie wyłącznie rekreacja, a potem rozgrywałam na zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: znajomość dla seksu 17.05.11, 15:06 a mogłabyś rozwinąć to rozgrywanie na zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
taki_sobie_ludzik Re: znajomość dla seksu 16.05.11, 17:03 może, u mnie zdarzyło się to kilkakrotnie i związki były cudowne. Ważne jest to, czy w przerwach jest o czym rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: znajomość dla seksu 17.05.11, 11:59 jest taka szansa, że potem będzie chciał szarlotkę Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: znajomość dla seksu 18.05.11, 13:55 jesli udany seks jest czescia rownie udanych pozstalych elementow oceny kobiety waznych w punktu widzenia faceta to jasne ze moze sie przerodzic w powazniejsza relacje. znam takie piekne historie;) Odpowiedz Link Zgłoś
zak_szirak do meskiego serca przez zoladek i rozporek 18.05.11, 14:23 ale musi byc jeszcze o czym gadac, kiedy jest 'po' lub 'miedzy' ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atrgusia Re: do meskiego serca przez zoladek i rozporek 18.05.11, 14:54 Na czysty sex bez zobowiazan trzeba byc gotowa tzn. odpowiednio twarda. Kobiety zwykle emocjonalnie do sexu podchodza i pozniej czuja sie oszukane. Mezczyzna nie ma problemu by w chwili uniesienia powiedziec ze kocha. Wazne by kobieta nie brala tego na powaznie. Latwo sie zakochac gdy lacza Was jakies wspolne pasje (poza sexem;)), gdy spotykacie sie rowniez towarzysko bez sexu, jesli masz swiadomosc, ze mozesz na niego liczyc i vice versa, gdy zadzwoni do Ciebie tylko po to by sprawdzic jak Ci minal dzien... Nie mniej zawsze trzeba miec w glowie zasady ukladu na jaki przystalas. Dla swojego dobrego samopoczucia radzilabym ochlodzic stosunki gdy czujesz, ze sie angazujesz, ze nie mozesz doczekac sie kolejnego spotkania, gdy czujesz, ze Tobie bardziej na tych spotkaniach zalezy a nie jemu... Nie jest to proste, ale da sie zrobic. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: do meskiego serca przez zoladek i rozporek 19.05.11, 18:12 zak_szirak napisał: > ale musi byc jeszcze o czym gadac, kiedy jest 'po' lub 'miedzy' ... ;-) > forum.gazeta.pl/forum/f,11113,Erotica_Nova.html Odpowiedz Link Zgłoś
net-slash Re: znajomość dla seksu 20.05.11, 08:59 slottka.ja napisała: > (...), czy po super udanym seksie jest możliwość, że będ > zie miał inne oczekiwania? Pewnie! Jajecznica na szynce, grzanki i szklanka soku pomarańczowego ;P Odpowiedz Link Zgłoś