Dodaj do ulubionych

Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań

04.11.11, 14:41
Panowie, taka mała sonda.
Przedstawię wam kilka zachowań. Powiedzcie mi które z nich uskuteczniacie w kontaktach z 1)koleżankami, które lubicie ale nic poza tym (np z pracy) a które rezerwujecie dla 2) kobiet które wam sie podobają, uważacie je za atrakcyjne potencjalne partnerki dla was (mogą też być z pracy)
a) pojawianie się w pobliżu, siadanie obok i zagadywanie
b) zapraszanie by kobieta wpadła na np wykład który organizujecie, odwiedziła pokój w którym pracujecie
c)mówienie że ładnie wygląda
d)droczenie się
e)wyznanie że bardzo wam sie podoba jej zachowanie, charakter, że robi na was wrażenie

Czy któreś z tych rzeczy robicie tylko w stosunku do kobiet które wam sie podobają? czy uważacie ze to wszystko miłe koleżeńskie gesty które o niczym nie świadczą.
Obserwuj wątek
    • aroden Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 04.11.11, 15:09
      do glowy nam nie przychodzi, by sie nad tym zastanawiac i sobie to systematyzowac.
      • czarnaskarpetka Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 04.11.11, 15:17
        Ok, ale chodzi mi tak ogólnie czy te zachowania które wypisałam świadczą "u was" o czymś więcej czy jest to zwykłe, i robicie "tak" z większością koleżanek.
        No ja na przykład nie komplementuję specjalnie kolegów których uważam za nieatrakcyjnych.
        • turysta_amator Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 04.11.11, 16:07
          Ja komplementuję wyłącznie koleżanki które mnie nie pociągają (to nie znaczy że komplementy są nieszczere) - wynika to z mojego statusu matrymonialnego. Wcześniej komplementowałem zawsze gdy uważałem że jest powód i nie będzie to niestosowne.
    • mikolaj_008 Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 04.11.11, 16:27
      e) i e)
      :)
      • czarnaskarpetka Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 04.11.11, 16:45
        Czyli komplementy zarezerwowane są raczej dla "tej jedynej"...
        • mariuszdd Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 07.11.11, 14:25
          1. Pytają czy jest dziewicą .
          2. Pytają czy miała duży seks
          a. trójkąt
          b. orgia
          c. seks analny
          d. itd
          3. Czy jest bogata
          W zależności od innych zależności
          I Pytają z nadzieją czy mężatka
          II Pytają z obawą czy dzieciata
          Na podstawie tych informacji podejmują decyzję :)
          To zachowanie nie dotyczy księży ,oni wolą ministrantów
    • spawacz.drewna Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 07.11.11, 14:29
      nuda w poniedzialek, nie?
      • sibeliuss Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 07.11.11, 14:42
        spawacz.drewna napisał:

> nuda w poniedziałek, nie?

Z nudów to i wodę można spawać.
        • spawacz.drewna Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 07.11.11, 14:50
          wow a jutro jest wtorek
    • potworski hahaha 07.11.11, 15:01
      czarnaskarpetka widzę, że zabujałaś się w jakimś kolesiu i zdrowo ci w związku z tym wali na dekiel. Kup sobie jeszcze w papierniczym brulion stukartkowy i notuj w nim codziennie czy siedząc przy biurku i klepiąc prezentację w powerpoincie twój obiekt westchnień ma czubki butów skierowane w twoją stronę, oraz czy po wypiciu herbaty beka głośniej czy też stara się hamować robiąc takie ciche wewnętrzne "burp" i przy okazji szura krzesłem żeby to ukryć. Dodatkowo skoreluj to z fazami księżyca i nie zapomnij każdego wieczora zrobić wywar z rumianku, żwiru, trzech włosów łonowych dzika, wymiocin nietoperza i bulionetki Knorra a następnie dolewaj mu do zupy.
      • czarnaskarpetka Re: hahaha 07.11.11, 15:22
        potworski to akurat jest na prace zaliczeniową z psychologii na moje studia. Praca na temat języka niewerbalnego:)
        • tmp0001 rzuć te "studia" 08.11.11, 19:08
          szkoda czasu

• miau_weglowy Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 07.11.11, 15:07
      poprawka do a) ewentualnie stawanie obok i zagadnywanie
      ale czy siadanie ma inne znaczenie a stawanie inne? czy stawanie jest zarezerwowane tylko dla kolezanek z pracy, a siadanie dla tych, co sa atrakcyjne, czy tez odwrotnie
      itd
      (siadanie/stawanie bez zagadywania, zagadywanie w biegu, itp itd )
      pytanie do b)
      odwiedzila pokoj, w ktorym pracujecie LOL (znaczki tam ma? ;D)
    • e-no-kolego Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 07.11.11, 18:32
      Wszystkie kobiety, które nam się podobają uważamy za potencjalne partnerki.
      zachowania a,b, c,d i e są akceptowalne(a zarezerwowane raczej dla małolatów)
      Jednak niczego to nie musi oznaczać i mogą to być miłe, koleżeńskie gesty po prostu. raczej stosujemy do wszystkich kobiet.
      :)
    • koham.mihnika.copyright idziemy na zywiol 12.11.11, 12:50
      rutyna zabija
    • senseiek Wszystko 2 13.11.11, 04:37
      > Czy któreś z tych rzeczy robicie tylko w stosunku do kobiet które wam sie podobają?

Wszystko 2)
    • fazihh Re: Faceci! Mała sonda w temacie waszych zachowań 13.11.11, 15:18
      Zapraszam na nowy blog dla mężczyzn. Kariera, sukces, seks, lifestyle, hobby. Zapraszam na nowy blog dla mężczyzn. Kariera, sukces, seks, lifestyle, hobby. Dla faceta. Męski blog
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka