nfrv 07.11.11, 19:49 czy po prostu bliskosci fizycznej, macie jakies duchowe odczucia, ? czy po prostu robicie, co was cisnie, wiec sprawiacie sobie przyjemna ulge ,P ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nfrv Re: podczas seksu 07.11.11, 20:11 tak. przejdz do odpowiedzi. degenerujesz sie, enok. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: podczas seksu 07.11.11, 20:20 nfrv napisała: > tak. przejdz do odpowiedzi. To skąd tyle banalnych pytań z serii: "drogie bravo czy .....?" Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: podczas seksu 07.11.11, 20:29 Panowie mają rację. Przeczytaj lepiej kilka książek. Odpowiedz Link Zgłoś
nfrv Re: podczas seksu 07.11.11, 20:36 ok. podaj tytuly. oni w nich zamiescili swoje odpowiedzi, ? .D ok. wtedy rozumiem, dlaczego nie chca ich tu umieszczac. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: podczas seksu 07.11.11, 20:39 Ej, sarkazm to język obcy dla ciebie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
nfrv Re: podczas seksu 07.11.11, 20:44 ten tepy zulizm nazywasz sarkazmem? .DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ah, rozumiem, to taki polski zwyczaj. z braku laku za tenze, kit sie uwaza .D ps. mam wrazenie, ze jakby tobie byl kompletnie nieznany, ? `) mylne, oczywiscie, nespa.. Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: podczas seksu 07.11.11, 20:55 nfrv napisała: > nie ma jak pretensje do pretensji, co .D > > Czyli, że masz pretesje? Coś Ci nie wyszło? No to na pocieszenie odpowiem: robimy i tak i tak. Zadowolona? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nfrv Re: podczas seksu 07.11.11, 21:00 dobra.D zmieniam ci kategorie sprawnosci umyslowej. i w tej masz prawie maxa .DDDDDDDDDDDD hm. troche szkoda. ale skoro sam wybrales. Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: podczas seksu 07.11.11, 21:11 no to dzięki! kamień spadł mi z serca... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arandano Re: podczas seksu 07.11.11, 21:22 to jeszcze -przepraszam, ci zostalo. chociaz ty nie bedziesz wiedzial za co. Odpowiedz Link Zgłoś
nfrv Re: podczas seksu 07.11.11, 21:30 e, no nie doceniasz go. przemysli, jaki tekst mus ie najbardziej opyla wstawic, zeby przedstawic siebie, sobie i innym w najlepszym swietle. i taki tekst przeczytasz. .D Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: podczas seksu 07.11.11, 22:29 Jeśli to o mnie to może wytłumaczycie, bo jakiś "nielotny" dziś jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
ona85ona85 Re: podczas seksu 07.11.11, 20:23 Duchowe w sensie kontaktu z Bogiem itp.? Czy duchowe w sensie zachwytu nad drugą osobą = miłości? Bo z Bogiem to ja się wtedy nie kontaktuję :P Ale uczucie miłości, zachwyt, poczucie szczęścia, że jestem z kimś w związku, rozkwita. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio miewamy. 07.11.11, 20:36 nfrv napisała: > macie jakies duchowe odczucia, ? miewamy. myslimy czasem o wieczornym, vel nocnym dzienniku TiVi. gdyz seriali nie ogladamy wiec co nam zostaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: miewamy. 07.11.11, 21:27 ja myślę w co się jutro pracy ubiorę, o ostatnio widzianych butach... przystojnym sąsiedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: miewamy. 07.11.11, 21:45 lolcia-olcia napisała: > ja myślę w co się jutro do pracy ubiorę, o ostatnio widzianych butach... przystojnym sąsiedzie... taki wybor... to tez chcialbym miec... zamieniajac (naturalnie) sasiada - na sasiadke. Odpowiedz Link Zgłoś
fizykakwantowa Re: podczas seksu 11.11.11, 12:34 nie. bo kobieta nie ma ani duszy, ani serca. Odpowiedz Link Zgłoś
nfrv Re: podczas seksu 12.11.11, 00:08 tzn. ty nie masz? czy jestes kolejnym skrzywdzonym? Odpowiedz Link Zgłoś
fizykakwantowa Re: podczas seksu 13.11.11, 12:14 to był taki głupi żarcik. Bo ja wręcz przeciwnie, mam. Oj, jak mam:))) Im dłuzej go kocham, tym bardziej mam:) W ogóle przy okazji moge powiedzieć, że się przekonałam, że im dłużej jestesmy razem, tym sex lepszy, przy czym od początku był najlepszy, a teraz aż mi się wierzyc nie chce, bo prawie za każdym razem mam wrażenie, że było mi najlepiej w życiuuuuuu.... oj, jak ja go kocham, chociaz sie wczoraj pokłóciliśmy, ojej:( Odpowiedz Link Zgłoś
fazihh Re: podczas seksu 13.11.11, 15:17 Zapraszam na nowy blog dla mężczyzn. Kariera, sukces, seks, lifestyle, hobby. Zapraszam na nowy blog dla mężczyzn. Kariera, sukces, seks, lifestyle, hobby. Dla faceta. Męski blog Odpowiedz Link Zgłoś