Dodaj do ulubionych

Kobiece nogi

23.12.11, 00:36
Chciałam się dowiedzieć co sądzicie o kobiecych nogach... a mianowicie o nogach, które hmm troszkę nie pasują do reszty, tzn. są masywne. Nie mam na mysli tutaj tłuszczu, chociaz pewnie troche go tam jest, ale o typ urody taki, ze ma sie w miare plaski bruszek, widoczna talie, ogólnie góra w porządku, a niżej zaokrąglone bioderka, odstający tyłeczek (to chyba też w porzadku), a znowóż łydki dośc grube, które zlewaja się z kolanami, nie potrafie tego opisać...
Moze jak powinny wygladac idealne?
Obserwuj wątek
    • koham.mihnika.copyright nogi slupy wyszly z mody, sorry. 23.12.11, 03:24
      Noszenie spodni lub dluzszej spodnicy wizerunek poprawia.
      Ty masz klopot z nogami, my z piwnym brzuszkiem. Who cares?
      • ferro2 Re: nogi slupy wyszly z mody, sorry. 29.12.11, 10:50

tez bym chciala miec tylko takie problemy:)))

Przegrać to nie znaczy nie mieć racji.
    • barbibarbi Re: Kobiece nogi 23.12.11, 21:53
      > , a znowóż łydki dośc grube, które zlewaja się z kolanami, nie potrafie tego opisać...

czyli że kolumniaste nogi bez wcięć, inaczej paróweczki?
      Ojjjjj, dla mnie dyskwalifikacja, to już krzywe lepsze, no ale ja jestem kobietą, to mogę się nie znać. Nie martw się, na pewno masz interesującą osobowość.

• tehuana Re: Kobiece nogi 24.12.11, 13:46
      a tp pech!
    • lolcia-olcia Re: Kobiece nogi 24.12.11, 22:54
      przecież nie skrócisz się o nie...
    • szybiarz Re: Kobiece nogi 25.12.11, 17:01
      i tak najważniejsze jest miejsce gdzie się zaczynają, a poza tym ja nie lubię jak kobieta ma grubsze od moich(łydka 37, udo 62), pewnie niektóre już się zdołowały po zmierzeniu :-)
      • barbibarbi Re: Kobiece nogi 27.12.11, 12:47
        a poza tym ja nie lubię j
        > ak kobieta ma grubsze od moich(łydka 37, udo 62), pewnie niektóre już się zdoło
        > wały po zmierzeniu :-)

e tam, zdołowały od razu - łydka 34 udo 47 i dodam że długie, wszystkie kozaki za szerokie w łydce i żadne nie sięgają do kolana, taki pech. Dużo zależy też od długości, może masz chudziutkie nóżki, bo cały jesteś malutki chłopek-miniaturka, 1,50 w kapeluszu?
        • szybiarz Re: Kobiece nogi 27.12.11, 16:57
          do tego 1.50 dodaj obwód swojej łydki = ?
          • barbibarbi Re: Kobiece nogi 27.12.11, 17:08
            szybiarz napisał:

> do tego 1.50 dodaj obwód swojej łydki = ?

no dobra, wychodzi słuszny wzrost, nie będę się licytować kto ma chudsze nogi. Za chude też nie są piękne, ale i tak lepsze za chude niż tzw kłody.
            • turysta_amator Re: Kobiece nogi 29.12.11, 10:33
              > no dobra, wychodzi słuszny wzrost, nie będę się licytować kto ma chudsze nogi.
              > Za chude też nie są piękne, ale i tak lepsze za chude niż tzw kłody.

oj tu się nie zgodzę, kłody może piękne nie są ale za chude wyglądają strasznie.
              • barbibarbi Re: Kobiece nogi 29.12.11, 18:59
                mam inne zdanie, zbyt chude wyglądają groteskowo, ale można to od biedy zaakceptować i łatwiej to zatuszować. Jednak nogi jak kłody, z grubą kostką, bez wcięć przy kolanach to największy defekt urody, a jak są jeszcze krótkie to tragedia - no może gorszy jest tylko garb, ale to już kalectwo. Jeszcze raz podkreślam, że to jest moje subiektywne odczucie jako kobiety, może jestem zmanierowana, może się nie znam, ale takie mam odczucia estetyczne.
    • man_sapiens Re: Kobiece nogi 28.12.11, 00:17
      Chude, cienkie nogi są obrzydliwe. Okrąglutkie uda i łydki - mniam.
    • urko70 Re: Kobiece nogi 28.12.11, 09:15
      Jednym podobają się takie, innym znów inne, niemniej masywne nogi nie należą do przyjętych obecnie kanonów piękna - co nie znaczy, że nie znajdą amatorzy masywnych nóg. :)

Ja wolę smukłe, nie chude, nie mięsiste ale smukłe, delikatne, z lekkimi krągłościami.

Zgodnie ze starą zasadą ubierania się, powinnaś eksponować to co jest atutem i NIEeksponować to co niekoniecznie uważasz za atut.
    • cloclo80 Jakie tory, taka stacja. 29.12.11, 01:46
      Proste i prawdziwe...
      • lunaa20 Re: Jakie tory, taka stacja. 02.02.12, 16:42
        Akurat ja nie mam tego problemu, moim są może tylko odstajace pośladki. Sek w tym, że ostatnio widziałam na mieście dziewczynę fajną itp. ale miała tzw. 'kłody'. Słyszałam, że to rodzaj jakiejś choroby, że nawet chudnąc, wygląd nóg się nie zmienia. Wiadomo są tego typu nogi mniej, lub bardziej rzucające się w oczy, ta dziewczyna akurat miała i minimalnie chudszą kostkę, ale np. patrząc na siebie z góry nie ma miedzy udem a kolanem wcięcia. Trudno opisać.
        • headvig Re: Jakie tory, taka stacja. 02.02.12, 16:51
          ja jestem po odchudzeniu, straciłam 12 kg, w udach straciłam najwięcej, za to w łydce straciłam 1,5 cm :/ a widzę to po kozakach, dopinały mi się prawie że na siłę, a teraz normalnie ale bez luzów
        • mariuszg2 Re: Jakie tory, taka stacja. 02.02.12, 16:55
          ogladasz sie za dziewczynami? hmmm...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka