Gość: Vika IP: *.ewave.at 16.06.02, 17:45 i nikt mi tego z glowy nie wybije. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: Kocham Rynkowskiego IP: *.ewave.at 16.06.02, 18:01 To mi nie przeszkadza kochac tez Mogielnickiego...i Kowalskiego.Dawno go nie slyszalam...szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: blee IP: *.ewave.at 16.06.02, 18:34 Gość portalu: Agusja napisał(a): blee Ale swinia...o zyga na kompa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: blee IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 16.06.02, 18:47 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: Agusja napisał(a): blee > Ale swinia...o zyga na kompa! no coż poradzic...taki mam odruch jak widze czy slysze Rynkowskiego a ty z nim to szczyt ochydztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: blee IP: *.ewave.at 16.06.02, 19:03 Gość portalu: Agusja napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: Agusja napisał(a): blee > > Ale swinia...o zyga na kompa! > > no coż poradzic...taki mam odruch jak widze czy slysze Rynkowskiego a ty z nim > to > szczyt ochydztwa. Nie wpedzisz mnie w komleksy.W porownaniu z lesbijskim jadem,nawet wyzwiska z meskich ust brzmia jak muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: blee IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 16.06.02, 22:18 Gość portalu: Vika napisał(a): > > Nie wpedzisz mnie w komleksy. nie mialam nawet takiego zamiaru(napewno juz masz ich wystarczajaco) W porownaniu z lesbijskim jadem,nawet wyzwiska z > meskich ust brzmia jak muzyka. ze niby jestem lesbijką?hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Rynkowski... IP: 139.57.24.* 17.06.02, 16:17 ... to juz prawie jak Mieczyslaw Fogg. Ale wolalem Fogga, bo ten chociaz byl w stanie nauczyc sie slow piosenek, ktore spiewal. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś