Dodaj do ulubionych

DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK!

11.12.01, 19:25
na cos ty biedaku zachorowal? grypsko?
Obserwuj wątek
    • men_ Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:27
      mina.mina napisał(a):

> na cos ty biedaku zachorowal? grypsko?

Na Minowstręt

• mina.mina Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:30
        men odjebaj sie od mojego meza dudusia! prywatne zycie lekarza to nie biznes
        pacjenta, zrozumiano?
        • men_ Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:31
          mina.mina napisał(a):

> men odjebaj sie od mojego meza dudusia! prywatne zycie lekarza to nie biznes
          > pacjenta, zrozumiano?

Może poszedł na jakieś normalne Laski ?

• mina.mina Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:32
            menik spadaj, bo za chwile dudus tu bedzie i ci wpierdoli, jak go znam!
            • men_ Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:34
              mina.mina napisał(a):

> menik spadaj, bo za chwile dudus tu bedzie i ci wpierdoli, jak go znam!

hi,hi - omamy masz ?

• mina.mina Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:43
                nie, za to ty zaraz bedziesz mial siniaki! DUDUUUUUUUUS, RATUJ ZONKE!!!! MEN
                SIE DO MNIE PRZYPIERDALA!!!
                • men_ Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:46
                  mina.mina napisał(a):

> nie, za to ty zaraz bedziesz mial siniaki! DUDUUUUUUUUS, RATUJ ZONKE!!!! MEN
                  > SIE DO MNIE PRZYPIERDALA!!!

Ale gupia z Cibie ..., co jak co ale do Ciebie jeszcze długo nie bede się
                  przypierdalał :) a kyyyyysz, bo bedę miał straszne sny

• mina.mina Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:48
                    no to jak juz sobie sam powiedziales a kysz, to teraz spadaj. na meza czekam!!!
                    • men_ Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:49
                      mina.mina napisał(a):

> no to jak juz sobie sam powiedziales a kysz, to teraz spadaj. na meza czekam!!!

hi,hi - czekaj tatka latka

• Gość: Dude Żonoo! Ide z odsieczą:))))) IP: *.rsk.pl 11.12.01, 19:53
                        Odsiecz jak sqfy syn>Husaria jakaś czy ki chuj?
                        Choróbsko, Choróbsko moja droga.Cosik mi sie zdaje, ze te zyczenia (co by nam
                        sie..)to tak od serca to nie były.Ale wybaczam, o Boska:)))
                        Choróbsko choróbskiem ,za głupotę trzeba płacić...ale chyba marzenia są
                        wazniejsze, a dla niech mozna zrobić wszystko.Całuski
                        • mina.mina Re: Żonoo! Ide z odsieczą:))))) 11.12.01, 19:56
                          dudus, tys chyba jakiejs wstydliwej choroby do dom nie przywlokl??? i wpierdol
                          menowi, BLAGAM CIE JAKO ZONA!!!
                          i gadaj, co ci jest, wylecze. z drugiej strony przynajmniej jak w domu
                          posiedzisz, to bedziesz mial wiecej czasu dla mnie:) wiec moze te zyczenia to
                          jednak dobre byly?:)
                          • Gość: Dude Re: Żonoo! Ide z odsieczą:))))) IP: *.rsk.pl 11.12.01, 20:04
                            mina.mina napisał(a):

> dudus, tys chyba jakiejs wstydliwej choroby do dom nie przywlokl??? i wpierdol
                            > menowi, BLAGAM CIE JAKO ZONA!!!
                            > i gadaj, co ci jest, wylecze. z drugiej strony przynajmniej jak w domu
                            > posiedzisz, to bedziesz mial wiecej czasu dla mnie:) wiec moze te zyczenia to
                            > jednak dobre byly?:)

Może i tak, skoro żona tak twierdzi...:)))
                            Jesli chodzi o wpierdol, to bez wahania rzucam rękawicę!!!
                            A jeśli o chorobie mowa, toż to zwykła grypa jest, noo qrestwo sie
                            przyczepiło.Wierze że Twe czary, nadroższa, (egzorcytzmy?)wygnają to cholerstwo
                            ze mnie.Całuski.
                            • mina.mina Re: Żonoo! Ide z odsieczą:))))) 11.12.01, 20:10
                              a co bierzesz na ta grype? nie wychodz z domu, uwazaj na powiklania! tak
                              calujesz, calujesz, chcesz chyba mnie zarazic, zebysmy sobie razem w wyrku
                              polezeli przez pare dni? kochany mezus:) i jaki sprytny!
                              a mozesz kochanie wpierdolic menowi na specjelnie w tym celu zalozonym watku?
                              pliiiiiiiz, mezusiu! zrobie ci za to grzane winko - razem wypijemy w
                              lozeczku:)))
    • men_ No i Dudus spier ..........., 11.12.01, 20:08
      A co facetowi sie dziwic, taka babe miec na codzień :)
      brrrrrrrrrrrrr
      Ja to chociaz moge wyłaczyc komputer :)
      • czort Re: No i Dudus spier ..........., 11.12.01, 20:15
        menie, ty klniesz? nawet polslowkami? niewiarygodne!!!!!
        • Gość: Dude Re: No i Dudus spier ..........., IP: *.rsk.pl 11.12.01, 20:21
          czort napisał(a):

> menie, ty klniesz? nawet polslowkami? niewiarygodne!!!!!

Faktycznie kurewa, no, bluźnie cham, i tak na forum, widział go no....
          • mina.mina Re: No i Dudus spier ..........., 11.12.01, 20:24
            dudus albo mu wpierdolisz jak mezczyzna, albo rozwod! dluzej tego tolerowac nie
            bede!
            • men_ Re: No i Dudus spier ..........., 11.12.01, 20:27
              mina.mina napisał(a):

> dudus albo mu wpierdolisz jak mezczyzna, albo rozwod! dluzej tego tolerowac nie
              >
              > bede!
              musiałby spodnie założyc i zdjąc fartuch kuchenny

• Gość: Dude Men, bądź realstą IP: *.rsk.pl 11.12.01, 20:50
                men_ napisał(a):

> musiałby spodnie założyc i zdjąc fartuch kuchenny
                Misiu, wydaje mi sie ze to zaden problem,

• mina.mina Re: Men, bądź realstą 11.12.01, 20:54
                  kochanie, a co sie dziwisz? men nie ma pojecia, na czym polega zycie
                  malzenskie, bo i skad? z babskich czasopism, ktore ukradkiem prenumeruje?
                  • Gość: Dude Re: Men, bądź realstą IP: *.rsk.pl 11.12.01, 20:58
                    mina.mina napisał(a):

> kochanie, a co sie dziwisz? men nie ma pojecia, na czym polega zycie
                    > malzenskie, bo i skad? z babskich czasopism, ktore ukradkiem prenumeruje?
                    Nie posądzasz chyba tego biedaka o...a fuj!!! Brzydalu!!!(sic!)

• men_ Re: Czorcik 11.12.01, 20:26
          czort napisał(a):

> menie, ty klniesz? nawet polslowkami? niewiarygodne!!!!!

Czorciku, nadrabiam za Ciebie dzisiaj :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka