mina.mina 11.12.01, 19:25 na cos ty biedaku zachorowal? grypsko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:27 mina.mina napisał(a): > na cos ty biedaku zachorowal? grypsko? Na Minowstręt Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:30 men odjebaj sie od mojego meza dudusia! prywatne zycie lekarza to nie biznes pacjenta, zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:31 mina.mina napisał(a): > men odjebaj sie od mojego meza dudusia! prywatne zycie lekarza to nie biznes > pacjenta, zrozumiano? Może poszedł na jakieś normalne Laski ? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:32 menik spadaj, bo za chwile dudus tu bedzie i ci wpierdoli, jak go znam! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:34 mina.mina napisał(a): > menik spadaj, bo za chwile dudus tu bedzie i ci wpierdoli, jak go znam! hi,hi - omamy masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:43 nie, za to ty zaraz bedziesz mial siniaki! DUDUUUUUUUUS, RATUJ ZONKE!!!! MEN SIE DO MNIE PRZYPIERDALA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:46 mina.mina napisał(a): > nie, za to ty zaraz bedziesz mial siniaki! DUDUUUUUUUUS, RATUJ ZONKE!!!! MEN > SIE DO MNIE PRZYPIERDALA!!! Ale gupia z Cibie ..., co jak co ale do Ciebie jeszcze długo nie bede się przypierdalał :) a kyyyyysz, bo bedę miał straszne sny Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:48 no to jak juz sobie sam powiedziales a kysz, to teraz spadaj. na meza czekam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: DUDUS! PROSZE NA TEN WATEK! 11.12.01, 19:49 mina.mina napisał(a): > no to jak juz sobie sam powiedziales a kysz, to teraz spadaj. na meza czekam!!! hi,hi - czekaj tatka latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Żonoo! Ide z odsieczą:))))) IP: *.rsk.pl 11.12.01, 19:53 Odsiecz jak sqfy syn>Husaria jakaś czy ki chuj? Choróbsko, Choróbsko moja droga.Cosik mi sie zdaje, ze te zyczenia (co by nam sie..)to tak od serca to nie były.Ale wybaczam, o Boska:))) Choróbsko choróbskiem ,za głupotę trzeba płacić...ale chyba marzenia są wazniejsze, a dla niech mozna zrobić wszystko.Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Żonoo! Ide z odsieczą:))))) 11.12.01, 19:56 dudus, tys chyba jakiejs wstydliwej choroby do dom nie przywlokl??? i wpierdol menowi, BLAGAM CIE JAKO ZONA!!! i gadaj, co ci jest, wylecze. z drugiej strony przynajmniej jak w domu posiedzisz, to bedziesz mial wiecej czasu dla mnie:) wiec moze te zyczenia to jednak dobre byly?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Żonoo! Ide z odsieczą:))))) IP: *.rsk.pl 11.12.01, 20:04 mina.mina napisał(a): > dudus, tys chyba jakiejs wstydliwej choroby do dom nie przywlokl??? i wpierdol > menowi, BLAGAM CIE JAKO ZONA!!! > i gadaj, co ci jest, wylecze. z drugiej strony przynajmniej jak w domu > posiedzisz, to bedziesz mial wiecej czasu dla mnie:) wiec moze te zyczenia to > jednak dobre byly?:) Może i tak, skoro żona tak twierdzi...:))) Jesli chodzi o wpierdol, to bez wahania rzucam rękawicę!!! A jeśli o chorobie mowa, toż to zwykła grypa jest, noo qrestwo sie przyczepiło.Wierze że Twe czary, nadroższa, (egzorcytzmy?)wygnają to cholerstwo ze mnie.Całuski. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Żonoo! Ide z odsieczą:))))) 11.12.01, 20:10 a co bierzesz na ta grype? nie wychodz z domu, uwazaj na powiklania! tak calujesz, calujesz, chcesz chyba mnie zarazic, zebysmy sobie razem w wyrku polezeli przez pare dni? kochany mezus:) i jaki sprytny! a mozesz kochanie wpierdolic menowi na specjelnie w tym celu zalozonym watku? pliiiiiiiz, mezusiu! zrobie ci za to grzane winko - razem wypijemy w lozeczku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No i Dudus spier ..........., 11.12.01, 20:08 A co facetowi sie dziwic, taka babe miec na codzień :) brrrrrrrrrrrrr Ja to chociaz moge wyłaczyc komputer :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: No i Dudus spier ..........., 11.12.01, 20:15 menie, ty klniesz? nawet polslowkami? niewiarygodne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: No i Dudus spier ..........., IP: *.rsk.pl 11.12.01, 20:21 czort napisał(a): > menie, ty klniesz? nawet polslowkami? niewiarygodne!!!!! Faktycznie kurewa, no, bluźnie cham, i tak na forum, widział go no.... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: No i Dudus spier ..........., 11.12.01, 20:24 dudus albo mu wpierdolisz jak mezczyzna, albo rozwod! dluzej tego tolerowac nie bede! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No i Dudus spier ..........., 11.12.01, 20:27 mina.mina napisał(a): > dudus albo mu wpierdolisz jak mezczyzna, albo rozwod! dluzej tego tolerowac nie > > bede! musiałby spodnie założyc i zdjąc fartuch kuchenny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Men, bądź realstą IP: *.rsk.pl 11.12.01, 20:50 men_ napisał(a): > musiałby spodnie założyc i zdjąc fartuch kuchenny Misiu, wydaje mi sie ze to zaden problem, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Men, bądź realstą 11.12.01, 20:54 kochanie, a co sie dziwisz? men nie ma pojecia, na czym polega zycie malzenskie, bo i skad? z babskich czasopism, ktore ukradkiem prenumeruje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Men, bądź realstą IP: *.rsk.pl 11.12.01, 20:58 mina.mina napisał(a): > kochanie, a co sie dziwisz? men nie ma pojecia, na czym polega zycie > malzenskie, bo i skad? z babskich czasopism, ktore ukradkiem prenumeruje? Nie posądzasz chyba tego biedaka o...a fuj!!! Brzydalu!!!(sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czorcik 11.12.01, 20:26 czort napisał(a): > menie, ty klniesz? nawet polslowkami? niewiarygodne!!!!! Czorciku, nadrabiam za Ciebie dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś