17.02.12, 09:57
czytam `zanim cie znajde` irvinga i strasznie bym chcial zeby mi sie ta ksiazka ni e skonczyla

dlaczego cegly sie koncza a moda na sukces trwa w najlepsze?

`Kto kocha - małe temu ogromnieje I lada promyk zolbrzymia nadzieję`.- cyprian kamil
Obserwuj wątek
    • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 10:17
      też tak miałam z "Ostatnią nocą w Twisted River"
      i co zrobić skończyła się...
      po prostu sięgnij po następną jego książkę:)
      • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 10:22
        a mnie się telefoniczna jakoś tak bez happy endu skończyła:(
        • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 10:55
          ech Romku, może za szybko przeleciałeś to zakończenie...spróbuj jeszcze raz przeczytać ale tym razem uważniej:)
          • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 11:04
            w tym roku ma się ukazać nowe wydanie (uzupełnione) to może coś dopiszą?
            • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 11:10
              wiesz, jest szansa że mnie tam pod koniec znajdziesz, tylko proszę nie wydzwaniaj do mnie z zaproszeniem na pokaz garnków;)
              • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 11:19
                znaczy że to ty zabijesz? no niepotrzebnie zdradziłas zakończenie
                a pościel antyreumatyczna z runa owczego może być?
                • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 11:34
                  oj nie, nie ja, mam swój udział ale w zupełnie innej roli,
                  może jakieś urządzenie do masażu?
                  • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 11:40
                    drugoplanowej ?
                    a do masażu czego?
                    • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 11:47

Będę tam grała drugie skrzypce, a że robię to rzadko będzie mnie bolał bark i do tego mi masażer potrzebny, no
                      • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 11:51
                        może wystarczy rozgrzeający worek żelowy? albo przerzuć się na cymbałki
                        • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 11:57
                          cymbałki już mam, ale to nie moje klimaty
                          rozgrzewająco to używam termoforek:)
                          • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 12:02
                            to dlaczego grasz II-gie skrzypce kiedy mozesz grać I-wsze cymbałki?
                            dzis dzień kota to może lepiej zamiast temoworka?
                            • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 12:13
                              znam swoje miejsce w szeregu;)
                              i nie znosze mojej kotki w łóżku...
                              • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 12:23
                                nieraz trzeba wyjść przed szereg:P
                                to tym bardziej na kark ją
                                • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 12:32
                                  ze skrzypcami się nie pcham,
                                  i wolałabym żeby jakiś kark się nią zajął;)
                                  • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 12:40
                                    to może próbuj tylko z futerałem?:P
                                    kark to sobie ją może na kajdanie powiesić dla ozdoby, tego byś chciała?
                                    • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 12:49
                                      z futerałem tak, mogę stać i robić dobre wrażenie,
                                      niech robi z nią co chce, a skórke przyjmę do grzania plecków
                                      • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 13:04
                                        jak otworzysz futerał to może i ktoś co wrzuci?
                                        taa"zróbcie mi przebitkę zająca na gruszy":P
                                        • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 13:11
                                          jessu na żebry mnie posyłasz?
                                          jaki zając, "przecież to jest kot! Zawsze ci wejdzie na drzewo.":P
                                          • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 13:20
                                            ja? a kto napisał - z futerałem tak, mogę stać i robić dobre wrażenie, - chciałem w tą smutną perspektywę wrzucić trochę optymizmu
                                            • mariuszg2 Re: cegła 17.02.12, 13:30
                                              księgowa i bodyguard...coz za pasjoujacy romans...:) powodzenia :) duch walentego jeszcze nie odlecial ;)
                                              • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 13:39
                                                a jaki to tytuł?
                                            • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 13:32
                                              to żeby było weselej zabiore dwa futerały-jeden na głowę dla niepoznaki a drugi pod nogi na te grosiki ech
                                              • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 13:38
                                                a ten na głowę jak założysz? może być problem z zamknięciem
                                                • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 13:45
                                                  no dorobie sobie ze skórki po kocie takie sznureczki do wiązania,
                                                  tylko to futerko przystrzygę
                                                  • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 13:51
                                                    taki od skrzypiec to płaski jest nie bardzo to widzę nawet ze sznurkami, a otwory na oczy?
                                                  • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 13:58
                                                    oczy? oszalałeś chyba, po co oczy na widok wystawiać, uszy wystarczą żeby brzdęk monet tylko słyszeć
                                                    ps. a mariusz to myślisz tak z zazdrości czy miał ochotę na trójkąt?
                                                  • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 14:02
                                                    dziury na oczy- żeby widzieć ile kto wrzuci ( i tych co za mało opieprzyć) uszy zmarzną, to nie koniecznie
                                                    nie wiem? może nie umie na cymbałach to by chciał na trójkącie?
                                                  • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 14:19
                                                    ja rozpoznaję wartość monety po dźwięku, tak jestem wyszkolona;) wiec oczka zakryte i koniec.
                                                    eee woli grać solo na waginale:)))
                                                  • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 14:23
                                                    ale futerał od środka jest wyłożony suknem, to dźwięk przytłumiony się wydobywa? to jak?
                                                    podłużnym czy poprzecznym?
                                                  • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 14:31
                                                    aaa suknem, sukno zedrem i zawiąże na oczach jako niewidoma to wyostrzy mój słuch,
                                                    podłużny niech będzie, ale czy to nie ma klawiszy?
                                                    znaczy klawisz z niego;)
                                                  • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 14:37
                                                    może lepiej szybkę położyc do środka to się nie zniszczy tego sukna a dźwięk będzie lepiej słyszalny? a z suknem na oczach możesz nie zauważyć jak ktoś podprowadzi kasę:P
                                                    ja nie grałem to nie wiem???? może ma korbkę?
                                                  • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 14:48
                                                    i to wszystko na głowę? i futerał i sukno i szybka...z tym to taniec chocholi mi pozostanie odtańczyć,
                                                    na korbkę, czyli kataryniarz:)
                                                  • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 14:51
                                                    nie to do tego na pieniądze, z szybką na głowe to by maska spawacza była:)
                                                    a jak kataryniarz to ma małpę na ramieniu i papugę, a na co mu papuga?
                                                  • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 15:04
                                                    no no wiedziałam, że z tą szybką to coś mi przypomina;) czyli bez tańczenia się obędzie a szkoda,
                                                    małpę to wiemy, same koło niego się kręcą, ale papuga kto to może być? potworski?
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: cegła 17.02.12, 15:08
                                                    przepraszam, że się wtrącę, jeszcze zanim się zdrzemnę chciałam nadmienić, że we "flash dance" spawanie z tańczeniem świetnie konweniowało.
                                                  • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 15:11
                                                    ciekawe co jak założysz na głowę?:P
                                                    do tańczenia to jeszcze rurę trzeba by postawić a to już pewnie jakieś pozwolenia, świadectwa itd straż miejska nie daruje?
                                                    małpa może zatańczy? papuga to adwokat inaczej
                                                  • slottka.ja Re: cegła 17.02.12, 19:52
                                                    Romku, jak dobrze żeś o tej rurze wspomniał;)
                                                    Rura tu cały taniec mi urządzi, nie martw się strażą jakoś się z nimi ugadam,
                                                    Adwokat....z tej palestry powinni dużo wrzucać
    • j-k Bo: 17.02.12, 10:24
      talk_jockey napisał:
      > dlaczego cegly sie koncza a moda na sukces trwa w najlepsze?

Bo Faraon mial dwoch synow:

- Ramzes i Kryzys.

Ramzes umarl.
      A Kryzys zyje.
    • good_morning Re: cegła 17.02.12, 11:07
      zastosuj parmenidesa i jakos to bedzie
    • nudzimisie_strasznie Re: cegła 17.02.12, 13:29
      O ja Cię, w sprawie tej książki, to ja nie mogłam się doczekać kiedy ona się w końcu skończy. Przecież to jest na prawdę bardzo zła książka.

• s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 13:40
        i co zrobiłas?
        • nudzimisie_strasznie Re: cegła 17.02.12, 13:42
          szczym?
          • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 13:43
            druuugi!
            • nudzimisie_strasznie Re: cegła 17.02.12, 13:51
              Co? Wytłumaczenie proszę. Pełne zdanie będzie premiowane, pełne zdanie podrzędnie złożone +10 ptk.
              • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 13:55
                Jeżeli sugeruje Pani wspólne oddawanie moczu (może być na stojąco www.gogirl.pl/ ) to deklaruję swoją gotowość oddaniu się tej czynności zaraz po Pani - czyli jako drugi (Panie przodem), niemniej czuję się lekko zawstydzony powyższą propozycją ale spróbuję nie dać po sobie tego poznać.
                • nudzimisie_strasznie Re: cegła 17.02.12, 14:00
                  O jak ładnie i do tego miło! Od razu 100+ i pierwszeństwo w oddawaniu moczu.
                  Widziałam tą reklamę kilka razy, ale nigdy mi nie przyszło do głowy w nią kliknąć i przeczytać o co chodzi. hehe, śmieszne to dosyć, ale nie wróżę powodzenia produktowi.
                  • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 14:07
                    Wrodzona uprzejmość i nauki savoir vivre'u mamusi nie pozwolą mi się "wepchać" przed Ciebie, no i jesteś inicjatorką...
                    a załóżmy taki związek homoseksualny 2 kobiet...to jedna drugą bije za słoną zupę a potem se idzie siknąć... normalka
                    • nudzimisie_strasznie Re: cegła 17.02.12, 14:12
                      Napisz o tym książkę, taką dajmy na to cegłę.
                      • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 14:14
                        o naukach mamusi czy o dwóch kobietach?
                        a wydasz?
                        ej no mieć skoczyła, kupiłaś?
                        • nudzimisie_strasznie Re: cegła 17.02.12, 14:17
                          O czym tam chcesz. Przeczytam, to mogę obiecać.
                          E walentynki były, obszedłeś?
                          • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 14:21
                            nie mam koleżanek homo, nad czym bardzo ubolewam, to nie wiem jakby mi pisanie o nich wyszło, chyba się nie podejmę,
                            a były były zjadłem 3 :P
                            • nudzimisie_strasznie Re: cegła 17.02.12, 14:29
                              Walentynki, zjadłem trzy lesbijki.
                              Toż to piękne pierwsze zdanie powieści. "Ogary poszły w las" niech się schowa.
                              • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 14:34
                                nieeeeeee tsy puncki:P
                                tylko Ci lesbijki w głowie??
                                tak sobie myślę - geje sa fajnymi kumplami dla kobiet, czy analogicznie lesbijki są fajnymi kumpelami dla facetów? wiesz cos na ten temat?
                                • nudzimisie_strasznie Re: cegła 17.02.12, 14:39
                                  Tak, tylko one.
                                  hmm, może poczytaj coś na ten temat (rozpaczliwie próbuję nawiązać do tematu wątku).
                                  Fajnymi kumplami, zazwyczaj są fajni ludzie. (za oczywistą ripostę - 10ptk.)
                                  • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 14:42
                                    jak tylko one, to coś wiesz, to weź się podziel
                                    no nie wiem czy to reguła, mamusia to fajny człowiek ale czy fajny kumpel??
                                    • nudzimisie_strasznie Re: cegła 17.02.12, 14:48
                                      Wiem, ale nie powiem.
                                      czyjś pewnie tak.
                                      Spać mi się chce.
                                      • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 14:53
                                        a dlaczemu?
                                        chyba tego emeryta z kołobrzegu tylko?:P
                                        no i co ?żeby niby przynudzam?
                                        • nudzimisie_strasznie Re: cegła 17.02.12, 15:00
                                          a dlatemu. (sama muszę wymierzyć sobie karę - 10 ptk.)
                                          A tego to nie wiem, ciągle mnie nie zapoznałeś z mamusią .
                                          Nie, znaczy trochę, ale nie bardziej niż zwykle ;). Raczej ja przynudzam i tak bez polotu. Chyba przysnę sobie na biurku, zamiast stukać bez sensu. Do miłego.
                                          • s.romeczek Re: cegła 17.02.12, 15:08
                                            wymierz wymierz na gołą...:P
                                            ? karp, siano i gadający zwierzyniec czekały...no i co?
                                            przyśnij, tylko uważaj żeby Ci ktoś dzieciaka nie podrzucił:P
    • kalllka Re: cegła 19.02.12, 01:35
      ryszard III to taka cegla, ktora mnie nie rozpalila, i nie tklam nawet inwokacji
      a powinna byla , albowiem w caloksztalcie lubie szekspira choc pana tadeusza tez.

bardzo sie mnie podoba Twoje pragnienie,, kiedys do jego milosci- brainethera ( wybaczy jesli znieksztalcilam) wzdychalam na for booksach. ehh wciaz sie mnie marzy byc Tytania ksiazkowa.
      skrobnij cos jeszcze, prosze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka