Gość: karolina IP: *.pl / *.pl 11.06.04, 12:31 czy malutki biuscik to duza wada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: biust 11.06.04, 12:41 duza wada jest malutki rozum. piersi to rzecz gustu, a tu wszystkim panom nie dogodzisz. jeden nie lubi duzych a inny malych. zatem wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: biust 11.06.04, 13:07 Gość portalu: karolina napisał(a): > czy malutki biuscik to duza wada? Malutka :-) A swoja droga, drogie kobiety, to nie kazdy facet lubi duzy biust. I nie dla kazdego biust jest najwazniejszy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhaj wiesz, jak nie ma za co złapać, to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:36 ...kobieta musi nadrabiać czym innym. Ja np. zauważyłem, że panny z mniejszym biustem często są bardziej hm... gorące po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhaj A taka co ma wielki buist... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:38 ...to myśli że wyjmie cyce i już jest sexy. A to nie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhaj Tak więc głowa do góry, bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:40 ...najważniejsza jest dziura. Ćwicz mięśnie Kegla! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: biust IP: *.acn.pl 16.06.04, 12:13 Ja tez mam mały,ale mojemu facetowi odpowiada. Jak mam doła i chce mnie pocieszyc to mówi że przynajmniej za kilkadziesiąt lat nie bedzie mi wisiał przy podłodze ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz2000 Re: biust 18.06.04, 19:28 ja tam wolę pośladki mojej pani:)mówię wam ,że nie ma nic fajniejszego jak dwa cieplutkie pośladeczki .To jest tzw. "nasz pupa".pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjaa21 Re: biust 19.06.04, 21:55 w takim razie mam byc zalamana bo mam 162 cm wzrostu,waze 46 kg i nie mieszcze sie w staniki c?? Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: biust 19.06.04, 22:12 tak mysle że biust nie jest żadna wadą, a jedynie zaletą, mniejszą lub większą. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: biust 21.06.04, 15:08 Mały biust - duża wada. Duży biust - duża wada. Średniość jest chyba najpraktyczniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: biust 21.06.04, 15:59 Zadna to wada. Na duzy biust zwracamy najczesciej uwage w pierwszym momencie. Swojego faceta bedziesz zachwycac chyba dluzej niz chwilke, nieprawdaz? Wtedy wielkosc biustu nie ma znaczenia, kazdy moze byc uroczy, kochany i podniecajacy. Odpowiedz Link Zgłoś