Dodaj do ulubionych

Przeprowadzka

16.07.12, 05:21
za tydzien sie przeprowadzam do nowego miejsca. nie tylko nowy kraj ale nowy kontynent! co ja teraz zrobie z pannami? tamtejsze mnie nie pociagaja i nie mam zamiaru sie z takimi spotykac.
ktora panna chciala by sie przeprowadzic na 12 miesiecy do cieplego miejsca?
Obserwuj wątek
    • headvig Re: Przeprowadzka 16.07.12, 07:22
      a powiedz mi tylko:
      - trzeba się szczepić na malarię?
      - trzeba nosić burkę?
      - czy na ulicach panuje wolna amerykanka motoryzacyjna?
      • lled Re: Przeprowadzka 16.07.12, 12:32
        nie, nie i nie :)
        • headvig Re: Przeprowadzka 16.07.12, 12:52
          lled napisał:

> nie, nie i nie :)

jak ogolisz te włosiska to rozpatrzę sprawę
          • lled Re: Przeprowadzka 16.07.12, 13:21
            Nie lubisz takiej owlosionej klaty?
            cdn2.holytaco.com/wp-content/uploads/images/2010/lindsay-chest-hair.jpg
            • headvig Re: Przeprowadzka 16.07.12, 13:32
              wolę bardziej tak:
              25.media.tumblr.com/tumblr_lntg9sLfVE1qimboko1_500.jpg
              • lled Re: Przeprowadzka 16.07.12, 13:38
                co to za facet ktory nie ma owlosienia? znam dziewczyny ktore maja wiecej wlosow na rekach niz ten gostek na calym ciele.
                zmienilem tez zdjecie w avatarze na aktualne. :)
                • headvig Re: Przeprowadzka 16.07.12, 13:58
                  oh dżiii, tamto by jeszcze przeszło, ale to już dla mnie za dużo...
    • six_a Re: Przeprowadzka 16.07.12, 09:32
      no straszne. może pomóc supełek zawiązać?
      i co to za kraj? czajna? no jakaś emigracja europejska na pewno będzie:)
      • lled Re: Przeprowadzka 16.07.12, 12:51
        supelka nie potrzebuje, zony nie ma :) czajna tez nie. tam przynajmniej mial bym masaz z happy ending :)
    • volupte Re: Przeprowadzka 16.07.12, 09:42
      Daj ogloszenie na portalu randkowym z .....kwota wynagrodzenia;-)
    • mariuszg2 Re: Przeprowadzka 16.07.12, 09:51
      ja niedŁuga mam urlop i nie mam z kim jecha do ciepego kraju...
      • volupte Re: Przeprowadzka 16.07.12, 10:19
        j/w
        • mariuszg2 Re: Przeprowadzka 16.07.12, 10:25
          juz dalem ale zadna nie wierzy ze mozna tyle zarabiać i te bajki z luksusowym yahctem i mrozonym szampanem z truskawkami i kawiorem to bujdy...:( a pierwszej lepszej szmiry nie wezme....dla mnie rozumiesz to dziewczyna musi miec klase ;)
          • volupte Re: Przeprowadzka 16.07.12, 10:41
            Skoro masz tak slaba siłę przekonywania , to musisz jechac .....z żoną:-)
            • mariuszg2 Re: Przeprowadzka 16.07.12, 10:53
              hahah... taaa....jej się znudził mój jacht... ona potrzebuje nowych doznań na które mnie już nie stac.... wyobrax sobie, że ostatnio wymyśliła, że musze byc idiotą skoro kupuję Vit C jak rzecze innych debili...przecież to na nic nie działa.... a ja to biorę przed piciem i po... pomaga w metaboliźmie alkoholu....
              • volupte Re: Przeprowadzka 16.07.12, 11:01
                No wodzisz , wolalaby byś bral niebieskie tabletki i ......zszedl na serce. Rozpusciliśmy te baby, doznań im sie zachciewa , a ty ani jej przylac , ani nabluzgac juz nie mozesz. A ,,najzabawniejsze" ze za te doznania ,,na boku" , ty bedziesz placil.:-)
                • mariuszg2 Re: Przeprowadzka 16.07.12, 11:50
                  co prawda to prawda... nastroiłeś mnię sentymentalnie...kiedyś to człowieka stac było na wszytsko....szatało się milionami...

www.youtube.com/watch?v=Gibw4oprvPE&feature=related
                  • volupte Re: Przeprowadzka 16.07.12, 12:40
                    Pamietam nawet jak sie sprawdzalo 100zl czy nie jest fałszywa:-)
                    • mariuszg2 Re: Przeprowadzka 16.07.12, 12:47
                      hahaha...no tak kiedyś to każdy miał od małego we krwi wpajana nieufnośći, skłonność do sprawdzania i donosicielstwa...bo a nóz stonka na plaży w Międzysdojach się pojawi z edesantu wrogich sił....
                      • volupte Re: Przeprowadzka 16.07.12, 14:34
                        Nie ...to był dowcip. Należy stową mocno potrzasnać. Jak okulary Waryńskiemu nie spadna , to znaczy że dobra.
                        • mariuszg2 Re: Przeprowadzka 16.07.12, 14:44
                          heheh...wogle w tamtych czasach kolor czerwony banknotów bloku był modny...pamiętam jak jeździliśmy do Związku Radzieckiego (dzisiejsza Białoruś) to mieli takie fajne 10 rublówki bardzo podobne do naszych stówek i nazywali je czerwjeńce...
                          • volupte Re: Przeprowadzka 16.07.12, 17:08
                            chyba z tesknoty za czerwońcami, tak nazywali. A czerwieniec to była zlota moneta a i komuchy w 23r takie wybili. Ale masz racje 10 rubli było czerwone.
              • konwalia55 Re: Przeprowadzka 16.07.12, 22:09
                > hahah... taaa....jej się znudził mój jacht... ona potrzebuje nowych doznań na k
                > tóre mnie już nie stac....

ale jak rozdawalam 500 tysiecy zl, to nie brales ;-)
    • konwalia55 jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 13:56
      to bym pojechala. nawet bys sie nie musial za wiele odzywac ;-)
      • lled Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 14:16
        mial bym tylko sluchac? :)
        • konwalia55 Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 14:21
          patrzec :)
          • lled Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 14:24
            patrzec na co?
            • konwalia55 Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 20:02
              ojej ;-)
              to ktorys z moich kontynentow? :)
              • lled Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 21:26
                nie wiem, tak samo jak nie wiem na co bede sie patrzyl
                • konwalia55 Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 22:09
                  cos niezdecydowany jestes :)
                  • lled Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 22:15
                    wlasnie ze jestem, gdybym nie byl to bym nigdzie nie jechal. ale dalej nie wiem na co mam sie patrzec
                    • konwalia55 Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 22:20
                      jakby to byla Australia lub Afryka, to zapewniam Cie, ze mialbys na co popatrzec :)
                      no chyba, ze wolisz sluchac ;-)
                      • lled Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 22:24
                        ale na co mial bym popatrzec? niestety nie jest to australia, ale kontynent zaczynajacy sie na litere A :)
                        • six_a Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 22:30
                          antarktyda?
                          no to by tłumaczyło jakoś tę niechęć do sypiania z pingwinami:)
                          • lled Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 22:34
                            a tam jest cieplo?
                            • six_a Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 22:38
                              wszystko jest względne. pono.
                        • konwalia55 Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 22:47
                          Ameryka?...
                          • konwalia55 Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 22:48
                            stawiam jednak na Afryke :)
                            • lled Re: jesli to Australia albo Afryka 16.07.12, 23:23
                              tez nie afryka. afryki nie lubie. jest kilka kontynentow na A :)
                              • konwalia55 Re: jesli to Australia albo Afryka 17.07.12, 13:49
                                nie Australia, nie Afryka...
                                rozczarowana jestem bardzo ;-(

ps. do Azji nie jedz! (sie teraz mowi: Eurazja)

• lled Re: jesli to Australia albo Afryka 17.07.12, 15:17
                                  ps. do Azji nie jedz!

akurat tam nie jade, ale dlaczego mam tam nie jechac? czesto tam bywam i jakos nigdy nic mi sie nie stalo.
                                  • konwalia55 Re: jesli to Australia albo Afryka 17.07.12, 18:06
                                    Ameryka Poludniowa czy Polnocna?

zdradz to miejsce, lled, prosze, bo nie wiem jakie sukienki pakowac ;-)
                                    • lled Re: jesli to Australia albo Afryka 17.07.12, 18:36
                                      nic nie zabieraj. zakupy zrobi sie na miejscu :)
                                      • konwalia55 Re: jesli to Australia albo Afryka 17.07.12, 18:46
                                        :)
                                        ale na pierwsza kolacje cos jednak zapakuje...
                                        wrazen (tzw. pierwszych) musi starczyc na cale 12 mcy przeciez ;-)

• lled Re: jesli to Australia albo Afryka 17.07.12, 18:51
                                          to nie masz w domu sukeinki? wez pierwsza lepsza :)
                                          • konwalia55 Re: jesli to Australia albo Afryka 17.07.12, 21:02
                                            w polskim domu mam, ale w tym drugim dopiero, gdy wrocimy z zakupow :)
                                            a gdzie sie wybieramy? ;-)
        • tomekwesolek Re: jesli to Australia albo Afryka 17.07.12, 14:50
          nie, również wskazane jest patrzenie
    • xemikk Re: Przeprowadzka 16.07.12, 19:03
      Szukaj Polki na obczyźnie ;)
      • lled Re: Przeprowadzka 16.07.12, 21:27
        mowisz zeby nie wozic drzewa do lasu?
        • htoft Re: Przeprowadzka 17.07.12, 11:16
          Nigdy nie warto wozić drewna do lasu. Poza tym nie rozumiem, gdzie jedziesz
    • tomekwesolek Re: Przeprowadzka 17.07.12, 14:50
      dobra próba xD ale nie tym razem
    • ale-alexa Re: Przeprowadzka 21.07.12, 14:01
      Ja! Ja! Ja!
      Jeśli nie zdam jednego cholernie ważnego egzaminu to mogę wyjechać na drugi koniec świata!
      Ale... co jest nie tak z tamtejszymi pannami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka