ngima 18.11.12, 23:27 Takie słowo istnieje, ale co ono oznacza tak naprawę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ngima Re: Co to jest "zdrada" ? 19.11.12, 00:19 Nie rozumiem . Napisz mi po polsku, proszę. good_morning napisała: > nie. > zepsucie Odpowiedz Link Zgłoś
facettt przecie napisala ? 19.11.12, 00:27 ngima napisał(a): > Nie rozumiem . Napisz mi po polsku, proszę. > good_morning napisała: > > > nie. > > zepsucie przecie napisala. ryba sie psuje od glowy i nie ma naprawy. ilez mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Co to jest "zdrada" ? 19.11.12, 14:30 to po szwedzku nazywa sie sygnaturka i nie jest na temat Odpowiedz Link Zgłoś
facettt kutwa, ilez mozna ? 18.11.12, 23:32 ngima napisał(a): > Takie słowo istnieje, ale co ono oznacza tak naprawę ? Slowo istnieje. Ale nic nie oznacza. NAPRAWY - tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ngima Re: kutwa, ilez mozna ? 19.11.12, 00:37 Cholera, może napisze mi ktoś, czym naprawdę jest zdrada ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: kutwa, ilez mozna ? 19.11.12, 00:44 ngima napisał(a): >Cholera, może napisze mi ktoś, czym naprawdę jest zdrada ?!! wystarczy to slowo wpisac w wyszukiwarke FM. wyskoczy okolo 100 watkow: forum.gazeta.pl/forum/w,150,127900244,127900244,zdrada.html Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: może użyj mózgu? 19.11.12, 10:16 sjp.pwn.pl/szukaj/zdrada w ostateczności możesz też użyć wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 przyklady 19.11.12, 01:14 Smolensk Jan Maria w samolocie Lufthansy Sojusz podpisujacy kapitulacje zwana potocznie konkordatem Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: przyklady 19.11.12, 01:19 nie.mam.20 napisał: Sojusz podpisujacy kapitulacje zwana potocznie konkordatem A to tak. wypowiedzial sie w zgodzie ze swoimi przeciwnikami (ca. 1/3 narodu) zostawiajac swoich zwolennikow i niezdecydowanych (2/3 narodu) na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
minimocca zdrada to 19.11.12, 07:16 Zdrada oznacza opuszczenie szeregu, aby pójść w nieznane. Milan Kundera Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: zdrada to 19.11.12, 13:26 rozumiem ze jak wypija wiecej niz koleg i spadne pod stol a on jeszcze siedzi tzna ze go zdradzilem? Odpowiedz Link Zgłoś
minimocca Re: zdrada to 19.11.12, 14:25 mariuszg2 napisał: > rozumiem ze jak wypija wiecej niz koleg i spadne pod stol a on jeszcze siedzi t > zna ze go zdradzilem? Nie, nie rozumiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Co to jest "zdrada" ? 19.11.12, 07:24 lepiej nie wiedzieć..poza tym zdrada to złe słowo! przecież zrobimy wszystko by partner był z nas zadowolony-to co w tym złego,ze chcemy niejako podnieść nasze umiejętności seksualne? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Co to jest "zdrada" ? 19.11.12, 10:05 Pokrętna logika, że umiejętności chce się trenować z kimś innym, zamiast starać się robić wszystko, żeby partnera zadowolić:) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na moze i pokrętna 19.11.12, 10:14 ale jakże życiowa! każdy dąży do doskonałości,jakoś te umiejętności trzeba nabywać..a z jednej michy się nie najesz nie naliżesz czy jakos tak...:P Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: moze i pokrętna 19.11.12, 10:20 > każdy dąży do doskonałości,jakoś te umiejętności trzeba nabywać..a z jednej mic > hy się nie najesz nie naliżesz czy jakos tak...:P To tylko kiedy paru/parę z jednej michy je, liże czy jakoś tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: moze i pokrętna 19.11.12, 10:32 Ale różnych partnerów kręcą różne umiejętności, więc nadal nie wiem, jak seks z Wieśkiem ma wpływać na jakość seksu z Ryśkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na dlatego wazne jest 19.11.12, 10:36 by nabyć pełen wachlarz tych umiejętności..a wtedy Rysiek Zbysiek czy Czesiek narzekać nie bedą w stanie..:P Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: dlatego wazne jest 19.11.12, 11:09 Ja tam ekspertką od mężczyzn nie jestem, ale wydaje mi się, że wszyscy w seksie lubią to samo, różnią się tylko w preferencjach co do częstotliwości:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: dlatego wazne jest 19.11.12, 13:33 aaaaaa....to jak z radio..... jdno radio nadaje hard.... (np death metal) a drugie soft (np przeboje Pana Mieczysława) a pamiętacie koncert życzeń? Jerzy Połomski - Bo z dziewczynami (Telewizyjny Koncert Życzeń) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Co to jest "zdrada" ? 19.11.12, 09:07 zdrada jest wtedy, jak ci "partner" mówi, że mu się życie skomplikowało. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Co to jest "zdrada" ? 19.11.12, 13:25 ngima napisał(a): > Takie słowo istnieje, ale co ono oznacza tak naprawę ? Oznacza zerwanie więzi między jedna człowieka a druga wskutek świadomego działania jednego z człowiek w złej woli przeciwko sobie w tym samym druga człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy niekkoniecznie 19.11.12, 13:32 mariuszg2 napisał: Oznacza zerwanie więzi między jedna człowieka a druga wskutek świadomego działania jednego z człowiek w złej woli przeciwko sobie w tym samym druga człowiek. A niekkoniecznie. gdy zdradzasz kumpla, z ktorym razem kradliscie samochody - to wykazujesz dobra wole wobec siebie (bo dostajesz nadzwyczajne zlagodzenie kary) i wobe okradzionego spoleczenstwa okazujesz dobra wole tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: niekkoniecznie 19.11.12, 13:43 > A niekkoniecznie. gdy zdradzasz kumpla, z ktorym razem kradliscie samochody - t > o wykazujesz dobra wole wobec siebie (bo dostajesz nadzwyczajne zlagodzenie kar > y) i wobe okradzionego spoleczenstwa okazujesz dobra wole tez :) A właśnie że nie :) jeżeli wysokiej rangi oficer SB odsłużył dobrze swoje najlepsze lata w służbie ludowej ojczyzny w dobrej wierze zindokrynowany iż słusznie likwiduje wrogi narodowi i Polsce plugawy element imperialistyczny to tez jest zdrada? A jeżeli Twój pracodawca nie daje Ci umowy, sam unika podatków bo są za wyokie a Państwo nie ma pieniędzy na szkolnictwo, służbę zdrowia, emerytury itp, kończa się dotacje unijne z powodu kryzysu wywołanego przez pazernych wyzyskiwaczy z zachodu to kto kogo zdradza? W tej sytuacji być może kradzież auta Niemca jest "co nam obca przemoc wzięła szablą odbierzemy"? a kolega zdrajca jest zwykłym kapusiem kolaborantem oraz agentem obcego wywiadu....? Reasumując ...nigdy nie wierz kobiecie...chyba, że jest Niemką.... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: niekkoniecznie 19.11.12, 13:48 mariuszg2 napisał: > W tej sytuacji być może kradzież auta Niemca jest "co nam obca przemoc wzięła s > zablą odbierzemy"? a kolega zdrajca jest zwykłym kapusiem kolaborantem oraz ag > entem obcego wywiadu....? - no to ja wole pracowac dla obcego wywiadu, niz siedziec dla wlasnego wymiaru sprawiedliwosci :) > Reasumując ... nigdy nie wierz kobiecie...chyba, że jest Niemką.... - A z Niemka, to ja wszystko... tylko koni bym nie chcial z nia krasc... - z powyzszych powodow :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: niekkoniecznie 19.11.12, 13:52 > > Reasumując ... nigdy nie wierz kobiecie...chyba, że jest Niemką.... > > - A z Niemka, to ja wszystko... tylko koni bym nie chcial z nia krasc... > - z powyzszych powodow :) Ciekawe czy są gdzie w Polsce agencje towarzyskie z Niemkami.... spróbowałbym takiej....nie ma jak to na sobie sie przekonać o karności, posłuszeństwie i uległości Niemek.... można by się pobawić no w zdobywanie Wału Pomorskiego albo Fetung Breslau....albo Blitzkrieg...już sobie wyobrazam te wyuzdane hende hochj!, Raus! Sznele, Sznel....deutche banditen partizanen... Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: niekkoniecznie 19.11.12, 14:06 Oby ona nie pobawiła się w Konzentrationslager... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: niekkoniecznie 19.11.12, 14:21 warszawskij sjeksbiznjes rabotajet blagadarja djewyszjek bywszewo CCCP. W słuczaje łagrow u mjenja mołotow koktajl w karmanje...(wodka i piwo) i wielikaja otjeczjestwjennaja wajna z tawarisciami izza wastoka...Da zdrawstwujej sojedinjonna armja wastocznych djewuszjek... www.youtube.com/watch?v=UUytBuZ_hN4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: Co to jest "zdrada" ? 19.11.12, 13:28 Zdrada, to działanie wbrew sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Co to jest "zdrada" ? 19.11.12, 13:34 duende76 napisał: > Zdrada, to działanie wbrew sobie. udowodnilem powyzej, ze niekoniecznie :) forum.gazeta.pl/forum/w,150,140559521,140572948,niekkoniecznie.html Odpowiedz Link Zgłoś
szturmownik Re: Co to jest "zdrada" ? 19.11.12, 16:02 ile ludzi tyle definicji. Dla jednego flirt, dla innego pocałunek, dla jeszcze innych seks. kwestia moralności.. Odpowiedz Link Zgłoś
szarpak21 Re: Co to jest "zdrada" ? 23.11.12, 13:23 hmmm ... kiedyś wydawało mi się ze wiem co to jest zdrada ,,, ale z każdym kolejnym zakończeniem mojego związku to słowo ewoluuuuuuuuje ,,, i co dziwne ,,, to zawsze jest moja wina ... Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie na pewno wiem co zdrada nie jest 23.11.12, 15:00 na pewno wiem co zdrada nie jest mowi o tym film: www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Fv%3DzdXLYSKnX0c Odpowiedz Link Zgłoś