howrudoin2 21.11.12, 23:13 Jakie znacie rozrywki/ metody spędzania wolnego czasu, które nie wymagają dużych pieniędzy albo w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.a.f.z.e.r.o Re: oczywistości 22.11.12, 00:37 Ok, to 5 minut mamy z głowy, a co z resztą dnia? :D Odpowiedz Link Zgłoś
satysf.akcja Re: oczywistości 22.11.12, 11:05 Są pono zawodnicy co i 10 razy dziennie potrafią :) To już godzinka, a bez przesady, ile czasu można na hobby poświęcać?! Jak dla mnie bomba rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: oczywistości 22.11.12, 08:49 nordic walking-potrzebujesz tylko kijki (ok.40 zł) to jednorazowy koszt,ja mam akurat fajnie bo moja wioska jest otoczona lasami i mamy mnóstwo dróżek tak więc jest gdzie połazić, bardzo lubię też rysować węglem,ołówkiem-to chyba tez nie nazbyt kosztowne-siadasz na polance otoczona pięknem flory,próbujesz przelać na papier to czym obdarzyła nas Matka Natura Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Czytanie! 22.11.12, 09:00 I nie ma, że książki są drogie - w bibliotece są za darmo, tylko na czas trzeba zwrócić. No i można Słownik Poprawnej Polszczyzny wypożyczyć i odmianę rzeczownika "kijki" w dopełniaczu poćwiczyć. Same zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na or... 22.11.12, 09:02 można zostać samozwańczym moderatorem FM i śledzić każdy najmniejszy błąd innego forumowicza..to dopiero zabija nudę :) i jakie przydatne w życiu!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 zdaje sie wstrzymali zapisy w kolejce spolecznej, 23.11.12, 11:49 bo mieli zbyt wielu kandydatow. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Czytanie! 22.11.12, 10:29 mi tam nie przeszkadza - uzyła biernika jak dla mnie poprawnie hehe a co do ksiazek to nie wiedziałem ze słownik mozna wypozyczyc- jezeli chodzi o inne ksiazki to owszem sa ale nie ma akurat tych ktore chciałbym wypozyczyc a nowe ksiazki sa drogie szczegolnie jak ktos duzo czyta Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na moge Ci pozyczyć 22.11.12, 12:02 kupiłam ostatnio fajna pozycję,krok po kroku napisane co i jak żeby każdemu było miło :P i o dziwo..sprawdza się :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: moge Ci pozyczyć 22.11.12, 16:28 podstawa to trzeba sie lubic to wczesniej czy pozniej bedzie miło Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: oczywistości 22.11.12, 10:19 tez lubie łazic z kijkami choc emeryci na poczatku patrzyli na mnie jak na intruza hehe kijki to raczej koszt 150 zeta niz 40 Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: oczywistości 22.11.12, 11:10 A co tam w tych kijkach za 150 zł jest? Ja mam takie za 40 zł i nie mogę się do niczego przyczepić, amortyzację mają i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
lopi1 Re: oczywistości 22.11.12, 11:26 Z amortyzacją to masz raczej trekingowe, do nordic, szczególnie takiego bardziej zaawansowanego amortyzacja jest niewskazana. W Lidelu czasem są kijki do nordica za 60-80 zł, lepsze od aluminiowych, bo jakieś karbonowe czy inne kosmiczne. Pozdrawiam "czystych" Nordiców. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: oczywistości 22.11.12, 11:50 Takie buty, rzeczywiście są trekkingowe, a niżej w opisie rzeczy na all pisze "nordic walking", więc chyba nawet sami sprzedawcy nie widzą różnicy. Jak kto ciekawy, to tu opisane, czym się różnią: strefanordicwalking.pl/index.php/2010/04/czym-sie-roznia-kije-trekingowe-i-kije-do-nordic-walking/ Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: oczywistości 22.11.12, 16:22 jak kupujesz w biedronce to czego wymagasz? cena kijków zalezyą od materiału z ktorego jest wykonany od raczki, rekawicy (jak sie je odpina),od wyprofilowania -jezeli sa teleskopowe (to trzeba uwazac zeby szybko sie nie wyrabiały) i pewnie jeszcze wielu rzeczy (np jak jest przyklejony korek) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: oczywistości 22.11.12, 12:01 pozdrawiamy również :) poza tym nie liczy się kto jakie ma kijki ale sam fakt,że przyjemnie jest się poruszać :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: oczywistości 22.11.12, 16:23 lubisz seks to chyba wiesz ze gumki sa rozne? ja np nie uzywam innych niz durex Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: oczywistości 23.11.12, 00:08 > nordic walking-potrzebujesz tylko kijki (ok.40 zł) to jednorazowy koszt,ja mam > akurat fajnie bo moja wioska jest otoczona lasami i mamy mnóstwo dróżek tak wię > c jest gdzie połazić, A ja polecam normal walking. Potrzebne sa dwie nogi (koszt ok 0zl). Normal walking polega na tym, ze przestawia sie jedna noge do przodu, a pozniej noge z tylu przestawia sie do przodu. I tak dalej. Co ciekawsze, wszystkie sciezki do nordic walkingu sa kompatybilne z normal walkingiem, czyli nie trzeba dodatkowych nakladow na infrastrukture dla normal walkingu, po prostu wychodzisz z domu i zaczynasz przestawiac nogi. Bardziej zaawansowani moga zaczac przestawiac nogi w szybszym tempie przechodzac z normal walkingu do normal runningu. Co jeszcze ciekawsze, normal running rowniez wymaga jedynie dwoch nog (koszt ok 0zl) i trasy sa kompatybilne z normal walkingiem i nordic walkingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mexx_01 Re: oczywistości 22.11.12, 09:08 Wolny czas w pracy: siedzenie na forum Wolny czas w domu: siedzenie, ewentualnie lezenie Czas mija jak szalony.... Odpowiedz Link Zgłoś
michau120 Re: oczywistości 22.11.12, 09:09 Kanapping, leżysz cały dzień przed tv, można w towarzystwie... relaksuje i odpręża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czerepa0 Re: oczywistości 22.11.12, 11:34 rozrywka zależy od tego z kim się spędza wolny czas a nie w jaki sposob wiec znajdz fajnych znajomych i bawcie sie w domu Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: oczywistości 22.11.12, 11:54 ostatnio usłyszałam, że facet spotyka się ze mną dla rozrywki;) dodam, że nic go to nie kosztuje czyli spełniałoby Twój warunek. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: oczywistości 22.11.12, 14:29 slottka.ja napisała: dodam, że nic go to nie kosztuje - zupelnie ? a kto funduje herbate ? Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: oczywistości 22.11.12, 14:36 aroden napisał: > - zupelnie ? a kto funduje herbate ? obywamy się bez herbaty:) dobra zużywa trochę paliwa na dojazdy no ale ja też Odpowiedz Link Zgłoś
szkarupa Re: oczywistości 22.11.12, 13:00 spacer, sport, kino, teatr, bilard, kręgle, jakaś tania knajpa Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Dama wprowadzajaca w Agencji 22.11.12, 13:26 i organizujaca jej prace. Przyjmuje klientow, podaje drinki przedstawia panie tam pracujace i propwadzi racunkowosc. Praca roznorodna, wymagajaca wielostronnosci, znajomosci obyczajow i jezykow. Za to poznaje sie ciekawych ludzi i jest sie osobiscie CZYSTA MORALNIE majac te satysfakcje, ze uprzyjemnia sie zycie ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Ty sie śmiejesz,a ja 22.11.12, 13:32 dostałam jakieś 2 lata temu propozycję pracy jako "konsultantka" i to na fakcie :) moja praca miała polegać na przeszukiwaniu stron internetowych i umawianiu się na spotkania z dziewczynami chcącymi pracować jako tancerki w klubie go-go :) nie no dla mnie ok-mam dobre oko,ale po głębszym zastanowieniu..aspekt moralny..nie wiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Alesz ja zupenie powaznie... 22.11.12, 13:48 Przechodzilem kiedys w pewnej okolicy i strasznie zaczelo mnie suszyc. A w poblizu - weit und breit - zadnego baru, czy sklepu. Tylko Agencja. No to wpadlem i spytalem: - czy moglbym sie tylko czegos napic ? - Alez prosimy ! Przyjela mnie przyjemna kobieta w czerwonej, gustownej jedwabnej sukience, podala kawe i koniak i pogadalismy troche przy barze.... - Ciekawa prace pani ma... zadowolona jest pani z niej ? - Jak najbardziej. Doznalem wtedy poczucia spelnienia, ktore nosze w sobie do dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrzj1 Re: oczywistości 22.11.12, 13:31 Karty, tzn. gra w karty. Brydż, kanasta, co kto lubi. Wymagani znajomi i same karty. Koszt niewielki, bo karty kosztują ok. 50 zł i na trochę starczają. Trzeba uważać, bo karty lubią % i dym, a to już nie jest ani tanie, ani zbyt zdrowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 rowerek, spacerek, czytanko, winko (to troche 23.11.12, 11:59 kosztuje), bzykanko (w domu taniej niz w przybytku), lowionko, pisanko na foro.... niektore nic nie kosztujo i nie wymagajo myslonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: rowerek, spacerek, czytanko, winko (to troche 24.11.12, 12:57 a takie Ci ładne rzeczy opisałam...i mnie wyrzucili ze tąd :P zazdrosna babka z tej cenzorki :P Odpowiedz Link Zgłoś