bidaazpiszczy 04.04.13, 15:57 w Waszych oczach. bedac sami facetami, co cenicie w samych sobie, czego nie znosicie....jakbyscie na jeden dzien zostali kobieta, to jaki facet bylby spelnieniem Waszych marzen? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt Tu masz wybor zrodel: 04.04.13, 16:09 by nie marnowac czasu , walkujac po raz setny ten temat od nowa: www.google.pl/#q=idealny+facet&hl=pl&tbm=dsc&tbo=u&sa=X&ei=3YhdUZvzN4To4QSn6YDwBA&ved=0CG4QmAcwCw&bav=on.2,or.r_qf.&fp=d60d1e45b9c399c8&biw=1280&bih=923 Odpowiedz Link Zgłoś
bidaazpiszczy wlasnie nie o to mi chodzi 04.04.13, 16:40 czego Panie sobie zycza, ale jak wyglada facet idealny w oczach facetow...... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt I nieslusznie... 04.04.13, 19:24 mezczyzn ten temat g... obchodzi - i slusznie. obcodzi ich tylko "kobieta idealna" i oni sami - kimkolwiek by byli. Odpowiedz Link Zgłoś
bidaazpiszczy Re: I nieslusznie... 04.04.13, 19:39 alez Ty wojowniczo nastawiony. wlasnie dlatego pojawia sie tu mnostwo takich smiesznych postow, bo Wy sie rzadko nad samymi soba zastanawiacie. moze warto? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt I nadal nieslusznie... 04.04.13, 20:26 bidaazpiszczy napisał(a): > alez Ty wojowniczo nastawiony. wlasnie dlatego pojawia sie tu mnostwo takich smiesznych postow, - tych jest o wiele wiecej na FK :) bo Wy sie rzadko nad samymi soba zastanawiacie. - pravda :) > moze warto? - nie. kobieta, czy tez wyniki ligi angielskiej sa wdzieczniejszym tematem do przemyslen :) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: mezczyzna jaki byc powinien 04.04.13, 16:15 jakbym się stał na jeden dzień kobietą... to cały dzień bawiłbym się cyckami i nie miał czasu na facetów :P Odpowiedz Link Zgłoś
bidaazpiszczy Re: mezczyzna jaki byc powinien 04.04.13, 16:41 hehehe...... juz to gdzies slyszalam;) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: mezczyzna jaki byc powinien 04.04.13, 18:39 jakbyś stał się kobietą, to cycki by cie nie rajcowały tylko inna część ciała Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: mezczyzna jaki byc powinien 04.04.13, 20:46 Nie napisal czyje cycki. Mysle, ze chcial przez to wyrazic, ze nawet w skorze kobiety i tak, w gruncie rzeczy pozostalby soba. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: mezczyzna jaki byc powinien 05.04.13, 18:21 cipką bym się bawił gdybym miał drugi dzień :P Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: mezczyzna jaki byc powinien 04.04.13, 20:57 Nie potrafie sobie wyobrazic siebie jako babki, ktorej jakis facet spelnia marzenia. Zaden facet nie jest w stanie spelnic moich marzen, kobieta za to, zapewne - niejedna. Choc tylko jednego. Znaczy, problem jest zle postawiony. Moze po kobiecemu...po co jest facet? Zeby spelnial moje marzenia - mysli sobie kobieta, wiec jaki jest idealny? Zloty Rybek? Tylko, ze spelni tylko trzy i poszuka nowej, do spelniania marzen. Wiec, moze Zloty Rybek jednak nie. Juz wiem...Mr Right. Przedmiot pozadania pod kazda szerokoscia geograficzna. Tylko troche nudny. Ale od czego listonosz, hydraulik, od biedy...kolega z pracy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Nie ma faceta 05.04.13, 08:33 pod nazwą: "facet-spełnienie marzeń". Tak samo jak nie ma kobiety pod nazwą: "kobieta-spełnienie marzeń" To jakieś niedojrzałe mrzonki ;) Nie ma ideałów, nigdy nie było i nigdy nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Rybko: 05.04.13, 15:37 rybka.11 napisała: > Tak samo jak nie ma kobiety pod nazwą: "kobieta-spełnienie marzeń" > To jakieś niedojrzałe mrzonki ;) Rybko, takie kobiety, matki-Polki i jednoczesnie vulkany seksu - czyli idealy - to sa. Prawie tylko nie ma mezczyzn, ktorzy by spelnianie marzen upatrywali w kobiecie. Jak mam marzenie i chce je sobie spelnic - to kupuje motolotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Rybko: 05.04.13, 15:41 facettt napisał: > > Prawie tylko nie ma mezczyzn, ktorzy by spelnianie marzen upatrywali w kobiecie > . > Jak mam marzenie i chce je sobie spelnic - to kupuje motolotnie. _______________________________ Słuszne podejście, ale jest wielu/wiele, którzy myślą inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt zapomnialem dodac: 09.04.13, 18:18 rybka.11 napisała: Słuszne podejście, ale jest wielu/wiele, którzy myślą inaczej... Zapomnialem dodac, ze Ty, to co innego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: mezczyzna jaki byc powinien 05.04.13, 10:09 pewny siebie,czasem bezczelny,z ogromnym poczuciem humoru,dystansem do siebie... musi mieć to "coś"-np.krzywe nogi czy zarost na klacie...:) tacy Jesteście Panowie...wierzę w to :D Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: mezczyzna jaki byc powinien 05.04.13, 18:22 qrde, to ja :D tylko krzywe nogi nie pasują :D Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na serio?? 05.04.13, 18:52 > qrde, to ja :D tylko krzywe nogi nie pasują :D boszzzz a nie potrafisz z tym czegoś zrobić? tak długo już szukam...:P Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: mezczyzna jaki byc powinien 06.04.13, 01:55 I got only one regret in my life, that I am not somebody else Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: mezczyzna jaki byc powinien 08.04.13, 10:10 Zawsze ma pieniądze i czas. Odpowiedz Link Zgłoś
titta4 Re: mezczyzna jaki byc powinien 08.04.13, 14:45 Fuzja Einsteina z Jamesem Bondem - to ma być tego typu chłop :D Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy mezczyzna byc powinien 08.04.13, 15:15 a slowo "jaki" wyrzucmy i pozostawmy go kobietom. nas to ne zaima. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: mezczyzna jaki byc powinien 08.04.13, 18:34 > to jaki facet bylby spelnieniem Waszych marzen? Taki jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
szturmownik zaradny i... 18.04.13, 13:37 Przede wszystkim zaradny i pewny siebie. Kiedyś facet musiał znaleźć pożywienie dla swojej rodziny, polował uprawiał rośliny. Dziś żaden facet tego robić nie musi i rośnie nam pokolenie pierdół, które nie potrafią załatwić nic w urzędzie. Facet powinien być facetem, ewolucyjnie jesteśmy stworzeni by być dla kobiet bezpieczeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt i tak 3miej 18.04.13, 14:08 szturmownik napisał: > Facet powinien być facetem, ewolucyjnie jesteśmy stworzeni by być dla kobiet bezpieczeństwem. I tak 3miej, lubie gosci, ktorych stworzyla ewolucja. bo ja to, niestety, zmajstrowalem sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: mezczyzna jaki byc powinien 19.04.13, 12:43 Inteligentny,przystojny,brunet lub szatyn.Zdrowy psychicznie i fizycznie. Odpowiedz Link Zgłoś