Gość: anka IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 27.07.04, 08:32 hej powiedzcie jaki jest?poznalam faceta spod tego znaku na razie zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie-przystojny, dobrze ubrany i do tego fajnie sie z nim gada i dlatego pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewwwa1 Re: Facet Waga??? 27.07.04, 08:48 Gość portalu: anka napisał(a): > hej > > powiedzcie jaki jest?poznalam faceta spod tego znaku na razie zrobil na mnie > bardzo pozytywne wrazenie-przystojny, dobrze ubrany i do tego fajnie sie z nim > gada i dlatego pytam:) i egocentryk ,,,,,skupiony na sobie....na pewno atrakcyjny ,na pewno koieteryjny...na pewno zauracza....ale na duższą metę zbyt rozrywkowy ,zbyt niezdecydowany....przerabiałam to...a stad ,że jestem kozicą zrezygnowalam...mimo bolu.... Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Facet Waga??? 27.07.04, 09:13 ewwwa1 napisała: > > bardzo pozytywne wrazenie-przystojny, dobrze ubrany i do tego fajnie sie > z nim > > gada i dlatego pytam:) > i egocentryk ,,,,,skupiony na sobie....na pewno atrakcyjny ,na pewno > koieteryjny...na pewno zauracza....ale na duższą metę zbyt rozrywkowy ,zbyt > niezdecydowany....przerabiałam to...a stad ,że jestem kozicą > zrezygnowalam...mimo bolu.... Mam pytanie do Szanownego Cenzora tego forum. Czy mozliwe jest wycinanie tych horoskopowych bredni? A jesli nie. To moze warto stworzyc dedykowane forum na ktorym bedzie "kratownica" wszystkich kombinacji zodiakow (12x12 daje chyba 144 watkow) na ktorym kazdy twardoglowy kopciuszek bedzie mogl sobie sprawdzic, czy widoczny na horyzoncie ksiaze z bajki, nie okaze sie alkoholikiem z wszytym esperalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xesik Re: Facet Waga??? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 20:56 miałam dwóch.. urocze typy, tylko potwornie niezdecydowane... własnie jestem na etapie rozstawania sie z drugim, bo.."nie wie czy mnie kocha"...nigdy wiecej zadnej wagi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Odpowiedz: IP: *.mad.east.verizon.net 27.07.04, 21:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=14462425&a=14484508 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Odpowiedz: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 21:10 dzieki za odpowedzi-ja niestety wczesniej nie znalam zadnej wagi-dlatego pytalam.no na razie brne w ta znajomosc dalej-trudno mu sie oprzec- a co z tego wyjdzie-zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Ja waze 80 kg..A ty? IP: *.donpac.ru 27.07.04, 21:30 Tylo taka waga normalnego czlowieka obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Facet Waga??? 28.07.04, 09:23 Bardzo dobrze, ze zadajesz to pytanie. Facet waga ma wielki dar kiwania sie. W zaleznosci od pozycji kiwa sie na boki, ewentualnie przod- tyl. Moze kiwac glowa, co pozwala mu na szybsze zasniecie, moze kiwac biodrami co ulatwia mu prokreacje. Tyle o zaletach. Faceci wagi maja tez wady: zalicza sie do nich kiwanie panien na boku. Rachunek jest wiec prosty- wagi-kiwaki to fajne cholpaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totempotem Re: Facet Waga??? IP: *.zywiec.plusnet.pl 28.07.04, 11:35 jesuuu...kobieto ile Ty masz lat, że o wyborze mężczyzny decydujesz sugerując się znakiem zodiaku ???? I ja się wkurzam jak faceci twierdzą, że baby są głupie ręce mi opadają =8-o Odpowiedz Link Zgłoś