Gość: steskniony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 23:24 macie takie doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: milosc na odleglosc IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 17.08.04, 00:08 Tak , a odleglosc-tysiace mil... To bardzo smutne i trudne do opowiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: milosc na odleglosc IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 00:10 Mam i nic z tego nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steskniony Re: milosc na odleglosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 00:28 ja tez juz mialem,i nie wyszlo a teraz wrocilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: milosc na odleglosc IP: 209.227.31.* 17.08.04, 00:34 To znaczy wrocilo to samo czy jeszcze raz weszles w podobne bagno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steskniony Re: milosc na odleglosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:36 wróciło to samo uczucie do tej samej osoby, Z tym ze ona znów musiala wyjechac i to bardzo daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna Re: milosc na odleglosc IP: 195.234.189.* 17.08.04, 09:07 ja mialam takie doswiadczenia...trzy lata sie ciagnelo, ale w koncu udalo sie nam zejsc w jedno miejsce:) ale nie wspominam tego czasu zbyt dobrze, te tesknoty nie daja normalnie funkcjonowac i myslec logicznie...byly i rozstania i powroty...ciagle rozterki, klotnie przeplatane szczesciem bycia ze soba...ale juz koniec z tym, juz jestesmy razem i jest cudownie :) moze i warto bylo tak tesknic? te doswiadczenia dosc duzo nam o sobie na wzajem powiedzialy i sporo nauczyly Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: milosc na odleglosc 17.08.04, 09:12 Tak rozpadło się po 3 miesiącach. :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: milosc na odleglosc IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 17.08.04, 10:20 rudy_g napisał: > Tak rozpadło się po 3 miesiącach. :(((((( Rudy_G spokojnie:-) Jeszcze czeka Cię miłość. Tamta, jeśli trwała tylko trzy, to nie była miłość. Od trzech w górę z chemii miłość liczy się. A, chemia do trzech lat najwyżej trwa, a potem jak dalej jest, to można mówić, że to jest ta właściwa!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: milosc na odleglosc 17.08.04, 11:11 No a ja myślałem że 3 miesiące to już jest scementowany związek 4 ever Ale ja też czasami się mylę ;) Pzdr Asik :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: milosc na odleglosc 17.08.04, 09:16 Gość portalu: steskniony napisał(a): > macie takie doswiadczenia? +++++++++++ Mamy. Hrabina siedzi w jednym kacie, ja w drugim. Ona sie rozbiera, sapie i cos tam mi pokazuje. Po paru minutach dochodze "manualnie". Nie jest to jednak moj ulubiony rodzaj aktywnosci dziennej. Odpowiedz Link Zgłoś
orgovana Re: milosc na odleglosc 17.08.04, 11:14 jasne teraz jestem szczesliwa mezatka , warto bylo kochac sie troche na odleglosc :)= Odpowiedz Link Zgłoś