Gość: Nela IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 28.08.04, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlie_x Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? 28.08.04, 23:20 ..pewnie jak znam życie każdy co innego.Ja cenię sobie - miłość taką dziką i namiętną..Dla takiej kobiety wszystko..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężczyzna Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 11:09 Umiejętność powstrzymywania się od publicznego zadawania durnych pytań. :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? 29.08.04, 13:38 to te na ktore nie nzacie odpowiedzi?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężczyzna Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 14:14 To te, na które nie ma sensownych odpowiedzi, a te które padają są równie durne jak pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? 01.09.04, 11:59 gratuluje szerokich horyzontow intelektualnych... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jod Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 13:38 1. poczucie humoru 2. umiejętność JASNEGO wyrażania swoich oczekiwań, pragnień etc 3. własne zdanie jak ktoś zna taką kobietę - to złapać i nie puszczać :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? 29.08.04, 13:42 ad.2. tak. łopatplogia to to co potrzebne mężczyznom.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 14:46 ad3.oczywiście własne zdanie musi byc zgodne ze zdaniem faceta! w przeciwnym wypadku sa to bzdury i chore urojenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olgu Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? 29.08.04, 17:00 Oczywiście że musi się zgadzać ze zdaniem faceta!!! Inaczej jest się: - nimfomanką (według mojego kolegi ze studiów większość kobiet inteligentnych jest nimfomankami, on rozpoznaje je po... oczach) - wariatką (zwariowałaś??!!) - ma sie chore urojenia (wymyśliłaś sobie coś) - niezrozumiałą dla reszty ludzkości osobą ( o co Ci chodzi? naprawde nie rozumiem...) Ale ciesze się, że są i tacy, którzy twierdzą inaczej.... Pozdrowionka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? 29.08.04, 19:28 > według mojego kolegi ze studiów większość kobiet inteligentnych > jest nimfomankami Ale przynajmniej nie twierdzi ze baby sa beznadziejnie glupie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 19:36 > według mojego kolegi ze studiów większość kobiet inteligentnych > > jest nimfomankami ------------------------------------------------------------------------------ puszczały się z innymi a nie z nim :) jakos mnie to zresztą nie dziwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? 29.08.04, 19:43 > puszczały się z innymi a nie z nim :) Chlopak zna swoja wartosc! Pewnie kultywuje mityczny "moralny kregoslup", akurat gdzies tutaj na forum podziewaly sie dwa towary dla niego :). Odpowiedz Link Zgłoś
tomekchcialbywiedziec Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? 30.08.04, 21:13 urode,rownosc,szczerosc,oddanie,zaufanie,dziarskosc,jak sie porusza,ubior,jak dba o siebie,jezeli nie marudzi(to bardzo cenie) a najbardziej cenie kobiete za to kiedy kuma czacze i czuje blusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:30 równość??? tzn. nie-cycate??? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? IP: *.acn.waw.pl 30.08.04, 21:14 Otwartość na szalone pomysły. Inteligencję, figurę, magnetyzm w oczach i najwazniejsze wygolony wzgórek łonowy Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? 30.08.04, 21:58 Pokazne piersi i soczysta dupcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 22:57 pokaźne piersi? - "w staniku czy bez" soczysta dupcia - to chyba ta kobietka od analu ... 2 w 1 to tylko szampon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 31.08.04, 21:20 To,że na Gwiazdkę zaakceptuję seks w trójkącie:on+inna kobieta+ja. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: co najbardziej cenią mezczyzni u kobiet ? 01.09.04, 12:07 > To,że na Gwiazdkę zaakceptuję seks w trójkącie Zaraz po swoich 76 urodzinach ;). Odpowiedz Link Zgłoś