antyk-acap 12.09.14, 14:29 Oto dlaczego przed ślubem trzeba zobaczyć kobietę bez makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Makijaż 12.09.14, 16:39 chyba nie sądzisz, że te białka jarzące na każdym zdjęciu da się zrobić makijażem? Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: Makijaż 13.09.14, 10:15 Akurat szóstka wygląda lepiej bez makijażu niż z. A mój mąż woli mnie bez makijażu (czego nie rozumiem). Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Makijaż 13.09.14, 10:23 > A mój mąż woli mnie bez makijażu (czego nie rozumiem). i ma rację. słuchaj męża. Odpowiedz Link Zgłoś
nawalonych7krasnali Re: Makijaż 20.09.14, 21:57 nie trzeba być makijażystą aby mieć pojęcie, że cieniami i tuszem nie zmienimy kształtu i długości szyi lub ust... Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Makijaż 20.09.14, 22:16 Dobry Make up może wszystko wydłużyć lub skrócić! Odpowiedz Link Zgłoś
nawalonych7krasnali Re: Makijaż 25.09.14, 00:34 tak, zmieniając nawet załamania skórne.... chyba bujasz w obłokach - przypatrz się dobrze to może zauważysz. Nawet różne są ujęcia twarzy bez makijażu, a z makijażem. Pierwsze bez jest zrobione z najbardziej niekorzystnym ułożeniu ciała, a światłem uwypuklone niekorzystne cechy. Nawet bez makijażu, a z odpowiednim tylko kadrem, panoramą i oświetleniem można by zrobić dwa różne zdjęcia tej samej osobie... Odpowiedz Link Zgłoś
walaszko Re: Makijaż 25.09.14, 09:06 Chyba każdy widział przed ślubem swoją żonę bez makijażu... Jeśli nie, to współczuję :P Odpowiedz Link Zgłoś