Dodaj do ulubionych

co myślicie o 22letniej dziewicy ??

IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 03.09.04, 17:42
Obserwuj wątek
    • czwarty.wymiar To i owo [bt] 03.09.04, 17:49
    • diastema Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 03.09.04, 17:50
      a co mam myslec?! przeciez to nic mi o niej nie mowi,a to ze dziewica to co?!
      jezu przeciez to nie trad:)
    • Gość: <><><> Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:56
      22 letnia dziewica to dziewczyna, która nie znalazła jeszcze odpowiedniego dla
      siebie mężczyzny, a nie umie oddac sie byle komu.
      • diastema Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 03.09.04, 18:00
        albo wierzy w boga i seks tylko po slubie co oznacza ze meza jeszcze nie ma i
        mozna sie za nia brac bo jest wolna....:)
        albo przeszla rekonstrukcje blony dziewiczej i teraz szpanuje ze niby jaka to
        ona swieta nie jest......:)
        albo jest taka brzydka ze zaden by jej nawet kijem nie tknal......;)
        albo.......albo............
        no i tak sobie mozemy gdybac;D
        • Gość: mania Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: 81.210.83.* 03.09.04, 18:02
          oj bo sie nam dziewcze totalnie zalamie:) uwazam ze good girl. amen.
          • diastema Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 03.09.04, 18:05
            to tylko takie moje przyklady i niech napisze o co jej dokladnie biega.a jesli
            ja to martwi ze sie jeszcze z pierwszym lepszym nie puscila bo nie znalaza
            nikogo kogo by pokochala z wzajemnoscia to niech sie nie martwi i bardzo dobrze
            ze sie nie puscila.znajdzie sie i ksiaze z bajki dla ciebie dziewczyno
            spokojnie nic na wariata;)
      • jantoni.jajcorz Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 03.09.04, 18:10
        Gość portalu: <><><> napisał(a):

> 22 letnia dziewica to dziewczyna, która nie znalazła jeszcze odpowiedniego
        dla
        > siebie mężczyzny, a nie umie oddac sie byle komu.
        Masz rację. Zacytuję Brathanków: "Nie w tym rzecz by nie dać, ale wiedzieć komu"
    • Gość: Ania Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: 195.150.115.* 03.09.04, 20:01
      Jest idiotką, bo zadaje kretyńskie pytania.
    • Gość: x Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 03.09.04, 22:09
      to nie ona zadała to pytanie tylko on ! poprostu doceniam to ze ona czekała tak
      długo a z drugiej strony obawiam sie ...........
      • Gość: el Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:15
        No czego obawiasz sie chlopcze. Przynajmniej nie zlapiesz zadnego choróbska
    • conveyor Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 03.09.04, 22:25
      Bywaja bardzo namietne...

------------------
      Forum bez cenzury
      Prawdziwy Mężczyzna
      • konstatacja Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 04.09.04, 00:39
        ja czekam cierpliwie na odpowiedz, czego sie facet boi w zwiazku z dziewica.
        tego watku jeszcze nie bylo
        • serlena Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 04.09.04, 12:57
          konstatacja napisała:

ja czekam cierpliwie na odpowiedz, czego sie facet boi w zwiazku z dziewica.
          tego watku jeszcze nie bylo

A CZEGO MA SIE BAC? JESLI PANIENKA JEST FAJNA, TO MOZE BYC DOBRY MATERIAL NA
          ZONE.

Konstancja pomylilas pojecia - wiekszosc facetow chialoby miec zone dziewice.
          To tak jak z samochodem - jak sie kupi nowy, to szkoda go sprzedawac, a uzywany
          kupuje sie w przekonaniu, ze za 2-3 lata bedzie sie mialo swiezy model.
          • kajetanb52 Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 04.09.04, 14:56
            serlena napisała:

>
            > Konstancja pomylilas pojecia - wiekszosc facetow chialoby miec zone dziewice.
            > To tak jak z samochodem - jak sie kupi nowy, to szkoda go sprzedawac, a
            uzywany

Weź z łaski swojej wykreśl mnie z tej listy. I w ogóle to mogłabys podać skąd
            ten głupi wniosek?? Tylko nie pisz, że amerykańscy uczeni przeprowadzili jakieś
            tam badania. Ja już żonaty jestem co prawda, ale żona nie była dziewicą, a dwa
            że nawet przed ślubem panienki z błonka nie dotknąłbym kijem przez folię.

Kajtek_bez_Majtek
            • Gość: info Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.resetnet.pl 04.09.04, 16:48
              Straszny z ciebie prostak... Kajtku.

A dziewictwo, to chyba jednak nadal cos szczegolnie cennego.
              • kajetanb52 Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 05.09.04, 08:48
                Zapomniałaś dodać, że jeszcze cham i bydlę, ale luz nie obrażam się.

Kajtek_bez_Majtek
                • grisza_tumanescu tak 'dziewica' to brzmi dumnie 05.09.04, 17:02
                  szczegolnie w uchu
    • Gość: Mondgomery Hmm IP: *.acn.waw.pl 04.09.04, 15:22
      Że albo jest otoczona przez totalnych buraków i nie potrafi znaleźć
      odpowiedniego faceta albo że ma jakiś głębszy problem natury psychologicznej
      • Gość: tete Re: Hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:06
        Przykładem buraka jest ten Kajtek co lata bez majtek.
    • Gość: Joasiek Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:09
      Nie wiem dlaczego wielu ludzi uwaza, ze dziewica to brzydka panna, której nie
      chce żaden facet. Nie oszukujmy się - wszyscy wiedzą, ze każda potwora znajdzie
      swego amatora - jeśli nie na całe życie to chociaż na raz - do łozka.
      Dziewictwo to świadomy wybór a nie wyrok.
      Pozdrawiam wszystkie dziewice! Warto czekać na właściwą osobę.
    • Gość: mimi Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.09.04, 17:32
      hmmmmm bede nią za dwa lata :)aktualnie jestem 20 letnią dziewicą
    • Gość: lambada Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.icpnet.pl 04.09.04, 18:35
      A ciekawa jestem, co myslicie o 29-letniej dziewicy... Bo kumpluję się z taką -
      może nie jest piękna, ale za to wysportowana, zgrabna, wykształcona i
      inteligentna... Ona ma kilka swoich kompleksów, ale moim zdaniem - zupełnie
      niepotrzebnie... Ciekawa jestem, jak faceci postrzegają takie kobiety... Dodam
      tylko, że moja znajoma nie jest jakąś dewotką, nic z tych rzeczy... Ale jakoś
      nie znalazła jeszcze nikogo, z kim mogłaby umówić się do łóżka:)
      • tomekchcialbywiedziec Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 04.09.04, 19:10
        nie no.22 lata jeszcze mozna zgryzc bo roznie w zyciu bywa.chociaz to tez juz
        troche.ale 29 lat to juz jest chyba cos nie tak.kobieta sie zakleszczyla
        napewno i nie wie jak z tego wyjsc.
        • Gość: lambada Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.icpnet.pl 04.09.04, 19:31
          Ja miałam swój pierwszy raz w wieku 22 lat i wcale nie uważam, żeby to było
          późno. Wprawdzie wcześniej już też bawłam się z chłopcami, ale zrobiłam na
          całość poszłam dopiero z moim ukochanym chłopcem, z którym jestem do dziś (to
          juz długo:)).
          Ale nie o tym chciałam...:)
          Może macie jakies pomysły na to, jak pomóc mojej 29letniej znajomej wyjść z
          dziewictwa? Ona popada już w coraz większe kompleksy:( I nawet trudno namówić
          ją już na jakąś randkę z chłopakiem... A kiedy idzie ulicą, to oglądają się za
          nią faceci:) Tylko że ona tego jakby nie zauważa i nie wierzy mi, kiedy jej
          mówię, że oto własnie jakiś facet gapił się na jej dłuuugie nogi:) Co by tu z
          taką zrobić? Macie jakies pomysły?
    • 18lipiec Ojjjjj 05.09.04, 09:54
      cięzko...
      22 lata i dziewica...coś nie tak.
      To przesada. Nie uznaję zachowywania dziewictwa dla męża tylko raczej pare
      zdrowych eskperymentów ale z głową zanim zostaniesz juz na zawsze z tym jedynym.
      W wieku 18 lat - jak stracilam dziewctwo to juz mi się po prostu zwyczajnie
      chcialo i gdybym nie miała chłopaka to bym zrobiła to z jakimś dobrym kolegą.
      • Gość: RedRock głupiaś, oj głupia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:31
        Piszesz tak jakby dziewictwo było jakąś przypadłością, której trzeba się jak
        najszybciej wyzbyć. To nie jest trądzik młodzieńczy.
        • 18lipiec Re: głupiaś, oj głupia... 05.09.04, 13:04
          Źle zrozumialeś. Nie traktuje tego jako przypadłość ktorej trzeba się
          pozbyć.Niemniej brak seksu w wieku 22 lat to juz byłaby dla mnie mordęga.
        • 18lipiec Re: głupiaś, oj głupia... 05.09.04, 13:05
          I wcale nie jak najszybciej. Ja straciłam swoje w wieku 18 lat. I nie wyobrażam
          sobie wcześniej mimo że byłam prawie ostatnia z koleżanek.
          Za złe uważam trzymanie tego dla tego jedynego.
          • sromowiec Re: głupiaś, oj głupia... 05.09.04, 20:25
            i dziwic sie ze potem same dziurawce wokolo.
    • mariolka99 Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 05.09.04, 10:50
      E tam, gdzieś tu sie wpisywała 30-letnia dziewica, wiec luz;)
      • Gość: kasia Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 05.09.04, 16:56
        hej ja mam juz 23 i pomimo tego ze mialam wielu facetow z zadnym nie spalam i
        uwazam ze wyszlo na plus bo jaks ie okazalo zaden z nich nie byl tym !!
        • Gość: czerwony kapturek Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:06
          i tak trzymaj, nie z byle kim i byle gdzie :))

ps. tylko tutejsi przyjaciele zaczną zaraz proponować Tobie sesje
          terapeutyczne. wskazówka - pozostałe watki o dziewicach ;))
          • sromowiec Tak trzymac! 05.09.04, 20:27
            Uwazam ze tej szczesliwej passy abstynencji nie nalezy teraz przerywac i
            powinnas zainteresowac sie mozliwoscia wstapienia do pobliskiego klasztoru.
            Powiedzmy sobie szczerze, jak ci sie nie chcialo spac z facetem do tej pory to
            masz duze szanse na unieszczesliwienie tego rozradowanego skurwysyna ktory sie
            toba w koncu zajmie przez kilka lat!
            • Gość: janek Re: Tak trzymac! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.09.04, 23:12
              te sromowiec zwal sobie a ine wyzywasz sie na forum !!
              • Gość: Też_dziewica Re: Tak trzymac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 00:03
                Hmm ja mam 23,5 lat, mialam wielu chlopakow ale nigdy nie odwazylam sie pojsc
                na calosc ,zwyczajnie nie bylam i nie jestem na to gotowa,obecnie mam
                chlopaka,jestesmy ze soba dlugo i wlasnie zaczynam myslec o tym kroku, takze
                niebawem pojde na calosc, warto bylo czekac !
                • collage Re: Tak trzymac! 06.09.04, 08:58
                  Gość portalu: Też_dziewica napisał(a):

> Hmm ja mam 23,5 lat, mialam wielu chlopakow ale nigdy nie odwazylam sie pojsc
                  > na calosc ,zwyczajnie nie bylam i nie jestem na to gotowa,obecnie mam
                  > chlopaka,jestesmy ze soba dlugo i wlasnie zaczynam myslec o tym kroku, takze
                  > niebawem pojde na calosc, warto bylo czekac !
                  I bardzo mądrze! Popieram! Szkoda tylko , że faceci rzadko czekają na
                  prawdziwą miłośc. Pozdrowionka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka