Gość: x IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 03.09.04, 17:42 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diastema Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 03.09.04, 17:50 a co mam myslec?! przeciez to nic mi o niej nie mowi,a to ze dziewica to co?! jezu przeciez to nie trad:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:56 22 letnia dziewica to dziewczyna, która nie znalazła jeszcze odpowiedniego dla siebie mężczyzny, a nie umie oddac sie byle komu. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 03.09.04, 18:00 albo wierzy w boga i seks tylko po slubie co oznacza ze meza jeszcze nie ma i mozna sie za nia brac bo jest wolna....:) albo przeszla rekonstrukcje blony dziewiczej i teraz szpanuje ze niby jaka to ona swieta nie jest......:) albo jest taka brzydka ze zaden by jej nawet kijem nie tknal......;) albo.......albo............ no i tak sobie mozemy gdybac;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: 81.210.83.* 03.09.04, 18:02 oj bo sie nam dziewcze totalnie zalamie:) uwazam ze good girl. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 03.09.04, 18:05 to tylko takie moje przyklady i niech napisze o co jej dokladnie biega.a jesli ja to martwi ze sie jeszcze z pierwszym lepszym nie puscila bo nie znalaza nikogo kogo by pokochala z wzajemnoscia to niech sie nie martwi i bardzo dobrze ze sie nie puscila.znajdzie sie i ksiaze z bajki dla ciebie dziewczyno spokojnie nic na wariata;) Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 03.09.04, 18:10 Gość portalu: <><><> napisał(a): > 22 letnia dziewica to dziewczyna, która nie znalazła jeszcze odpowiedniego dla > siebie mężczyzny, a nie umie oddac sie byle komu. Masz rację. Zacytuję Brathanków: "Nie w tym rzecz by nie dać, ale wiedzieć komu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: 195.150.115.* 03.09.04, 20:01 Jest idiotką, bo zadaje kretyńskie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 03.09.04, 22:09 to nie ona zadała to pytanie tylko on ! poprostu doceniam to ze ona czekała tak długo a z drugiej strony obawiam sie ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:15 No czego obawiasz sie chlopcze. Przynajmniej nie zlapiesz zadnego choróbska Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 03.09.04, 22:25 Bywaja bardzo namietne... ------------------ Forum bez cenzury Prawdziwy Mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
konstatacja Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 04.09.04, 00:39 ja czekam cierpliwie na odpowiedz, czego sie facet boi w zwiazku z dziewica. tego watku jeszcze nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
serlena Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 04.09.04, 12:57 konstatacja napisała: ja czekam cierpliwie na odpowiedz, czego sie facet boi w zwiazku z dziewica. tego watku jeszcze nie bylo A CZEGO MA SIE BAC? JESLI PANIENKA JEST FAJNA, TO MOZE BYC DOBRY MATERIAL NA ZONE. Konstancja pomylilas pojecia - wiekszosc facetow chialoby miec zone dziewice. To tak jak z samochodem - jak sie kupi nowy, to szkoda go sprzedawac, a uzywany kupuje sie w przekonaniu, ze za 2-3 lata bedzie sie mialo swiezy model. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 04.09.04, 14:56 serlena napisała: > > Konstancja pomylilas pojecia - wiekszosc facetow chialoby miec zone dziewice. > To tak jak z samochodem - jak sie kupi nowy, to szkoda go sprzedawac, a uzywany Weź z łaski swojej wykreśl mnie z tej listy. I w ogóle to mogłabys podać skąd ten głupi wniosek?? Tylko nie pisz, że amerykańscy uczeni przeprowadzili jakieś tam badania. Ja już żonaty jestem co prawda, ale żona nie była dziewicą, a dwa że nawet przed ślubem panienki z błonka nie dotknąłbym kijem przez folię. Kajtek_bez_Majtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.resetnet.pl 04.09.04, 16:48 Straszny z ciebie prostak... Kajtku. A dziewictwo, to chyba jednak nadal cos szczegolnie cennego. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 05.09.04, 08:48 Zapomniałaś dodać, że jeszcze cham i bydlę, ale luz nie obrażam się. Kajtek_bez_Majtek Odpowiedz Link Zgłoś
grisza_tumanescu tak 'dziewica' to brzmi dumnie 05.09.04, 17:02 szczegolnie w uchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mondgomery Hmm IP: *.acn.waw.pl 04.09.04, 15:22 Że albo jest otoczona przez totalnych buraków i nie potrafi znaleźć odpowiedniego faceta albo że ma jakiś głębszy problem natury psychologicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: Hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:06 Przykładem buraka jest ten Kajtek co lata bez majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasiek Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:09 Nie wiem dlaczego wielu ludzi uwaza, ze dziewica to brzydka panna, której nie chce żaden facet. Nie oszukujmy się - wszyscy wiedzą, ze każda potwora znajdzie swego amatora - jeśli nie na całe życie to chociaż na raz - do łozka. Dziewictwo to świadomy wybór a nie wyrok. Pozdrawiam wszystkie dziewice! Warto czekać na właściwą osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.09.04, 17:32 hmmmmm bede nią za dwa lata :)aktualnie jestem 20 letnią dziewicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lambada Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.icpnet.pl 04.09.04, 18:35 A ciekawa jestem, co myslicie o 29-letniej dziewicy... Bo kumpluję się z taką - może nie jest piękna, ale za to wysportowana, zgrabna, wykształcona i inteligentna... Ona ma kilka swoich kompleksów, ale moim zdaniem - zupełnie niepotrzebnie... Ciekawa jestem, jak faceci postrzegają takie kobiety... Dodam tylko, że moja znajoma nie jest jakąś dewotką, nic z tych rzeczy... Ale jakoś nie znalazła jeszcze nikogo, z kim mogłaby umówić się do łóżka:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekchcialbywiedziec Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 04.09.04, 19:10 nie no.22 lata jeszcze mozna zgryzc bo roznie w zyciu bywa.chociaz to tez juz troche.ale 29 lat to juz jest chyba cos nie tak.kobieta sie zakleszczyla napewno i nie wie jak z tego wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lambada Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.icpnet.pl 04.09.04, 19:31 Ja miałam swój pierwszy raz w wieku 22 lat i wcale nie uważam, żeby to było późno. Wprawdzie wcześniej już też bawłam się z chłopcami, ale zrobiłam na całość poszłam dopiero z moim ukochanym chłopcem, z którym jestem do dziś (to juz długo:)). Ale nie o tym chciałam...:) Może macie jakies pomysły na to, jak pomóc mojej 29letniej znajomej wyjść z dziewictwa? Ona popada już w coraz większe kompleksy:( I nawet trudno namówić ją już na jakąś randkę z chłopakiem... A kiedy idzie ulicą, to oglądają się za nią faceci:) Tylko że ona tego jakby nie zauważa i nie wierzy mi, kiedy jej mówię, że oto własnie jakiś facet gapił się na jej dłuuugie nogi:) Co by tu z taką zrobić? Macie jakies pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Ojjjjj 05.09.04, 09:54 cięzko... 22 lata i dziewica...coś nie tak. To przesada. Nie uznaję zachowywania dziewictwa dla męża tylko raczej pare zdrowych eskperymentów ale z głową zanim zostaniesz juz na zawsze z tym jedynym. W wieku 18 lat - jak stracilam dziewctwo to juz mi się po prostu zwyczajnie chcialo i gdybym nie miała chłopaka to bym zrobiła to z jakimś dobrym kolegą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedRock głupiaś, oj głupia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:31 Piszesz tak jakby dziewictwo było jakąś przypadłością, której trzeba się jak najszybciej wyzbyć. To nie jest trądzik młodzieńczy. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: głupiaś, oj głupia... 05.09.04, 13:04 Źle zrozumialeś. Nie traktuje tego jako przypadłość ktorej trzeba się pozbyć.Niemniej brak seksu w wieku 22 lat to juz byłaby dla mnie mordęga. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: głupiaś, oj głupia... 05.09.04, 13:05 I wcale nie jak najszybciej. Ja straciłam swoje w wieku 18 lat. I nie wyobrażam sobie wcześniej mimo że byłam prawie ostatnia z koleżanek. Za złe uważam trzymanie tego dla tego jedynego. Odpowiedz Link Zgłoś
sromowiec Re: głupiaś, oj głupia... 05.09.04, 20:25 i dziwic sie ze potem same dziurawce wokolo. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? 05.09.04, 10:50 E tam, gdzieś tu sie wpisywała 30-letnia dziewica, wiec luz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 05.09.04, 16:56 hej ja mam juz 23 i pomimo tego ze mialam wielu facetow z zadnym nie spalam i uwazam ze wyszlo na plus bo jaks ie okazalo zaden z nich nie byl tym !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: co myślicie o 22letniej dziewicy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:06 i tak trzymaj, nie z byle kim i byle gdzie :)) ps. tylko tutejsi przyjaciele zaczną zaraz proponować Tobie sesje terapeutyczne. wskazówka - pozostałe watki o dziewicach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sromowiec Tak trzymac! 05.09.04, 20:27 Uwazam ze tej szczesliwej passy abstynencji nie nalezy teraz przerywac i powinnas zainteresowac sie mozliwoscia wstapienia do pobliskiego klasztoru. Powiedzmy sobie szczerze, jak ci sie nie chcialo spac z facetem do tej pory to masz duze szanse na unieszczesliwienie tego rozradowanego skurwysyna ktory sie toba w koncu zajmie przez kilka lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Tak trzymac! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.09.04, 23:12 te sromowiec zwal sobie a ine wyzywasz sie na forum !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też_dziewica Re: Tak trzymac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 00:03 Hmm ja mam 23,5 lat, mialam wielu chlopakow ale nigdy nie odwazylam sie pojsc na calosc ,zwyczajnie nie bylam i nie jestem na to gotowa,obecnie mam chlopaka,jestesmy ze soba dlugo i wlasnie zaczynam myslec o tym kroku, takze niebawem pojde na calosc, warto bylo czekac ! Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Tak trzymac! 06.09.04, 08:58 Gość portalu: Też_dziewica napisał(a): > Hmm ja mam 23,5 lat, mialam wielu chlopakow ale nigdy nie odwazylam sie pojsc > na calosc ,zwyczajnie nie bylam i nie jestem na to gotowa,obecnie mam > chlopaka,jestesmy ze soba dlugo i wlasnie zaczynam myslec o tym kroku, takze > niebawem pojde na calosc, warto bylo czekac ! I bardzo mądrze! Popieram! Szkoda tylko , że faceci rzadko czekają na prawdziwą miłośc. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś