Dodaj do ulubionych

właśnie zapłaciłam

IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 15.09.04, 20:18
rachunki telefoniczne:((( aż zabolało, ale co ja zrobię skoro godzinami mogę
wisieć na słuchawce??? od dłuższego czasu obserwuję różnice w podejściu do
rozmów telefonicznych kobiet i mężczyzn - Ci załatwiają sprawy konkretnie i
szybko bez poruszania tzw. wątków pobocznych. Kobiety chyba tak nie
potrafią... też to zauważyliście? zgadzacie się? i najważniejsze: czy tylko
ja płacę takie ogromne rachunki?????
Obserwuj wątek
    • Gość: tony Re: właśnie zapłaciłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:21
      zawsze mnie bawila jedna sytuacja.umawiaja sie kobiety ze soba na
      pogaduszki.omowia wszystko co mialy do omowienia,rozchodza sie i nagle jedna
      dzwoni do drugiej,bo wlasnie sobie przypomniala po co sie chciala z nia tak na
      prawde spotkac:DD i znow zaczyna sie plotkowanie o wszystkim:P
      • pauli7 Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 20:27
        to o ile dobrze pamietam ma cos wspolnego z roznicami w dzialaniu naszych
        mozgow:)) mezczyzni (oczywiscie nie wszyscy, ale wiekszosc) to umysly
        analityczne, konkretne... jak dzwonia, zeby sie umowic na piwo, to umawiaja sie
        na piwo i juz, reszte omowia przy piwie - po to na nie ida (hehe, chyba;)); a
        my dzwonimy dla samej przyjemnosci pogaduch przez telefon...
        moge cie wiec pocieszyc - ja tez (jak my wszystkie...) duzo gadam:))

Pauli
    • diastema Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 20:39
      lady sprobuj moze zmienic abonament na ten co ma darmowe rozmowy po godz 20i
      cale weekendy wtedy placisz wprawdzie wiekszy abonament ale jak sie bedziesz
      trzymac dzwonienia po 20 to bedzieszplacic tylko aboanamentmoje kumpele
      pozmienialy i jest ok.
      • Gość: lady Re: właśnie zapłaciłam IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 15.09.04, 20:45
        niestety jest to możliwe tylko w telekomunikacji a ja takowej nie posiadam:(
    • Gość: lady Re: właśnie zapłaciłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:50
      jest XXI wiek
      są rozwiazania problemu taniego gadania :
      gadu-gadu , program skape np.

po co wisieć na słuchawce i tyle płacic tepsie ?
      obie strony muszą jednak byc w sieci
      • Gość: lady Re: właśnie zapłaciłam IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 15.09.04, 20:54
        halo ktos używa mojego nicka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • pauli7 Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 20:55
          lady, to sie loguj... zebysmy nie mieli watpilowsci ktora wypowiedz jest
          twoja...
          • Gość: lady Re: właśnie zapłaciłam IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 15.09.04, 20:56
            cholera, pierwszy raz mi się to zdarzyło!!!!
        • diastema Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 21:02
          zaloguj sie i po klopocie.....
          • Gość: katinka Re: właśnie zapłaciłam IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 21:06
            tez bym sie zalogowala, ale wtedy z piatkami przy nicku, bo sama katinka juz
            zaklepana jest :(
            • diastema Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 21:10
              no a nie mozesz np jakies wykrzykniki spacje gwiazdki czy jak i napiszesz nam
              ze to ty i juz;))
          • Gość: lady Re: właśnie zapłaciłam IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 15.09.04, 21:06
            nie mogę:((((((((((ten nick jest już zajęty a ja się do niego przywiązałam! no
            i Wy mam nadzieję też:)
            • Gość: katinka Re: właśnie zapłaciłam IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 21:08
              no wlasnie, ja tez nie moge, Lady ;) a jesli chodzi o rachunki, to place
              wysokie jak kazda prawdziwa kobietka ;) dodam, ze sa to rachunki za komorke :(
              • Gość: lady Re: właśnie zapłaciłam IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 15.09.04, 21:09
                no to łączą nas juz conajmniej 2 rzeczy:)
                • diastema Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 21:11
                  pomyslcie z tymi nickami ja wam mowie zawsze cos mozna wymysle albo no
                  Lady_2004 o i jest sposob:)))
                • diastema Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 21:12
                  albo wrzuccie przed to co macie np super.....
                  • Gość: lady Re: właśnie zapłaciłam IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 15.09.04, 21:15
                    te znaczki typu gwiazdka itp nie wchodzą:( wyskakuje ze zawiera niedozwolony
                    znak!!!
                    • diastema Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 21:17
                      ale _ taki znak chyba przechodzi??
                    • Gość: czerwony kapturek Re: właśnie zapłaciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:17
                      hej...co widzę, tylko dajcie dziewczyny znac , bo jeszcze Was nie poznam po
                      nowych nick'ach..;)))
                  • Gość: katinka Re: właśnie zapłaciłam IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 21:16
                    to bym musiala sie zwinac w rulonik i sprasowac jeszcze :)) a tak powaznie, to
                    bardzo lubie swoj nick, no i ludki kojarza mnie jako katinke, szkoda by mi bylo
                    macic im w glowkach na nowo... ;) prawda, Lady?
                    • Gość: tony Re: właśnie zapłaciłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:17
                      ja bym nick'u nie zmienial:P
                      • diastema Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 21:18
                        a ty tony tez bys sie zalogowal bo skad mamy wiedziec ze ktos inny nas tu pod
                        twoja nieobecnosc nie czaruje ;P
                        • Gość: tony Re: właśnie zapłaciłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:20
                          zakladam ze nie ma buraka ktory by sie podszywal pod innych.moj zyciowy
                          optymizm:P
                          • diastema Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 21:23
                            zebys sie kiedys nie zdziwil ;P
                      • Gość: katinka Re: właśnie zapłaciłam IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 21:22
                        nie zmienie :) mysle, ze w razie czego (odpukac, odpukac) poznacie, ze to nie
                        ja :P
                    • diastema Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 21:17
                      no ale nie masz go calkiem zniemiac tylko cos do niego dodac np
                      kochanakatinka:)))
                      • Gość: katinka Re: właśnie zapłaciłam IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 21:21
                        tak, Tobie sie podoba :)) ale wyobraz sobie cala mase tych glupkowatych
                        komentarzy... wole nie ryzykowac ;)
                        • Gość: lady Re: właśnie zapłaciłam IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 15.09.04, 21:22
                          no dokładnie! też próbuję coś wykombinować ale już widzę te głupkowate
                          reakcje...
                          • diastema Re: właśnie zapłaciłam 15.09.04, 21:24
                            bede was bronic jak lwica nie bojcie sie dziewczyny ;))))
                    • Gość: lady Re: właśnie zapłaciłam IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 15.09.04, 21:23
                      oj tak tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka