Dodaj do ulubionych

PIERWSZA ROCZNICA SLUBU

IP: 82.197.48.* 01.10.04, 18:38
Co mogę dac męzowi w prezencie z okazji pierwszej rocznicy slubu?
Pomozcie,prosze,nie mam pomyslu....
Obserwuj wątek
    • wielkismutek Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU 01.10.04, 18:40
      siebie
      • tony82 Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU 01.10.04, 18:41
        Pomyślałem o tym samym:DDD
        • uncledonken Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU 01.10.04, 18:42
          to jest nas 3
          • Gość: SANDRA Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU IP: 82.197.48.* 01.10.04, 18:44
            myslalam o perfumach(CURVE)..niestety w polsce niedostepnych...miala mi je
            przywiezc kolezanka ze Stanow ale nie wyszlo...i nie zdaze z tym na
            18..niestety..
        • Gość: sandra Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU IP: 82.197.48.* 01.10.04, 18:43
          NO DOBRA,ALE TAK POWAZNIE...co sprawilo by mu przyjemnosc?są tu faceci na tym
          forum,prosze,doradzcie...
        • Gość: leff Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:43
          przecież dała mu już conajmniej rok temu

teraz daj mu ..wolny dzień od Ciebie raz w tygodniu
          zeby sie chop wyszumiał jak sosenka
    • wielkismutek Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU 01.10.04, 18:47
      to kup 'isei miyake' też ładny zapach i dostepny w Polsce
      • Gość: sandra Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU IP: 82.197.48.* 01.10.04, 18:48
        jaka to kategoria zapachowa?
    • Gość: sandra Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU IP: 82.197.48.* 01.10.04, 18:52
      Planuje zrobic mu niespodzianke-pyszna kolacja a potem na gore...zarezerwowalam
      apartament w hotelu:)Kiecke i inne takie rzeczy juz mam teraz zostal mi jedynie
      prezent...moze nie perfumy..chcialabym,zeby to bylo cos
      oryginalnego..niespodzianka na maksa..
    • wielkismutek Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU 01.10.04, 18:59
      podsunąłem ci zapach bo o tym wspomniałaś. ale jak chcesz coś extra to mówię-
      dzidziuś
      • Gość: sandra Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU IP: 82.197.48.* 01.10.04, 19:01
        nie kracz...strasznie sie martwie,bo spoznia mi sie okres...zawsze byl z
        dokladnoscia co do minuty ...mowie serio...mam od tygodnia strasznie nabrzmiale
        piersi,bola jak cholera:(jednoczesnie teraz czytam wypowiedzi na fotum
        ciaza...o objawach...no i pokrywaja sie..kurcze... dziecko...nie teraz...
        • wielkismutek Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU 01.10.04, 19:02
          jak nie teraz to kiedy ???
          • Gość: sandra Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU IP: 82.197.48.* 01.10.04, 19:08
            wiesz..chodzi o to,ze wzielismy tylko cywilny..koscielny mial byc tego lata ale
            nie wyszlo:(nie wyobrazam sobie isc do kosciloa z brzuchem..przepraszamza
            dosadnosc ale tak to wlasnie wtedy wyglada...Strasznie sie martwie..
            • wielkismutek Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU 01.10.04, 19:10
              sorki, teraz rozumiem. ale stres źle wpływa na kobietę w takiej sytuacji, więc
              wyluzuj się trochę
    • gomory Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU 01.10.04, 19:15
      Na kartonie narysuj serduszko, pomaluj to klejem i wysyp na to piasek. Jemu
      powiedz ze to piasek z miejsca gdzie po raz pierwszy sie calowaliscie.
      Najlepiej dodaj mu do tego ramke. Postawi to na polke zeby sie kurzylo, ale
      pomysli ze jestes romantyczna babka. Oczywiscie zaden facet nie doceni tego i
      nie padnie z zachwytu z takiego prezentu [dlatego nie probuj nawet szukac
      autentycznej ziemi ;)], ale cos tam mu uczuciowego moze dygnie.
      Skoro nie wiesz jakie ma hobby ktore go pasjonuje, to nie kupisz mu nic co by
      go zaskoczylo, ucieszylo i bylo przydatne. My chyba tez tego nie wymyslimy ;).
      • Gość: sandra Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU IP: 82.197.48.* 01.10.04, 19:27
        wiem,jakie ma zainteresowania...ale nie mam zamiaru kupowac mu stosu
        dodatkowych winyli do domu;(
        • gomory Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU 01.10.04, 19:35
          Wiec rozwaz opcje "romantyczna". Chociaz jest mniej pragmatyczna niz zakup
          kosmetykow czy koszuli ;).
    • Gość: sandra Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU IP: 82.197.48.* 01.10.04, 19:50
      dzieki za propozycje,moze skorzystam:)gorzej,jesli za pare dni sie okaze,ze
      bedzie mega niepodzianka(kinderniespodzianka)tak jak zasugerowal kolega
      wczesniej:)
      • Gość: ania Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU IP: *.client.comcast.net 02.10.04, 05:08
        Daj znac,co i jak.Tez mialam kilka dni temu pierwsza rocznice!Poszlismy na
        kolacje i dostalam kase na ciuchy i perfumy,mial byc pierscionek,ale mi sie
        zaden nie spodobal.Moj Misiek nie dostal nic,ale nie dlatego,ze nie
        chcialam,ale sam nic nie chcial.
        P.S.Perfumy Curve sa super,moj maz ich tez uzywa:)
        Napisz co i jak!
        • Gość: sandra Re: PIERWSZA ROCZNICA SLUBU IP: 82.197.48.* 02.10.04, 15:31
          wierze,ze sa super...jak byl w Stanach to sie od nich uzaleznil...niestety,w
          pOLSCE NIE MOZNA ICH DOSTAC...WIEM,ZE ZROBILABYM MU NIESAMOWITA FRAJDE GDYBYM
          JE SKAS zdobyla...tylko skad?kolezanka w ostatniej chwili przedluzyla pobyt w
          USA no i lipa...
    • tony82 I jak po rocznicy ??? :D :D :D 02.10.04, 16:06
      • Gość: sandra Re: I jak po rocznicy ??? :D :D :D IP: 82.197.48.* 02.10.04, 17:33
        hej...moze zle sie wyrazilam,sorki:)to dopiero 18 pazdziernika...w sumie
        niedlugo...ale na pewno dam znac;)
        • Gość: anka Re: I jak po rocznicy ??? :D :D :D IP: *.client.comcast.net 03.10.04, 06:03
          ok:),jak kolezanka posle poczta lotnicza to doleci w 10 dni!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka