Dodaj do ulubionych

DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:31
Myślałem, że to jest forum do dyskusji w MĘSKIM gronie, a okazało się, że
większość postów piszą kobiety.
-Napiszcie, czy jesteście M czy K ?
-Do kobiet: Dlaczego jestęsie na forum MĘŻCZYZNA a nie na jednym z forów dla
kobiet ??

---
Księgarnia Internetowa - Albertus.pl
NOWE PROMOCJE - ZOBACZ!

Obserwuj wątek
    • Gość: katinka Re: DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.10.04, 10:36
      Lowca, to forum jest dla nas wszystkich ;) jestem kobietka i dobrze sie czuje
      wsrod ludzi niebanalnych :)
    • Gość: Asik Re: DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ? IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 02.10.04, 10:37
      A, dlaczego mężczyźni są na forum kobieta? Co tam robicie na naszym kobiecym
      forum?:-)))))))
    • Gość: ina Re: DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:37
      Forum Mężczyzna jest ciekawsze, a poza tym
      wolę rozmawiać z mężczyznami, to chyba oczywiste.
    • Gość: aga Re: DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ? IP: *.toya.net.pl 02.10.04, 11:29
      Bo lubimy testosteron :)
    • burrunduk Re: DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ? 02.10.04, 12:10
      widzisz, bo my wolimy w salonie lansować się opierając o fortepian pijąc whiski
      i wdychając dym z cygar i uśmiechac się, niż w buduarze na globusa cierpieć ;)

jak na łowce text mało zabawny :)
    • tamara_t Re: DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ? 02.10.04, 12:44
      Gość portalu: Łowca.B napisał(a):

> Myślałem, że to jest forum do dyskusji w MĘSKIM gronie, a okazało się, że
      > większość postów piszą kobiety.
      > -Napiszcie, czy jesteście M czy K ?
      > -Do kobiet: Dlaczego jestęsie na forum MĘŻCZYZNA a nie na jednym z forów dla
      > kobiet ??
      >

a kto powiedział że FM jest DLA męzczyzn??? - jesteś tu niedawno chyba, albo
      przeoczyłeś - padało juz takie pytanie niejednokrotnie. Ja tam np wysnułam
      teorie, że forum męzczyzna jest forum, na którym ROZMAWIA SIĘ O MĘZCZYZNACH, co
      wskazywałoby na paradoks - jest ono DLA KOBIET! Ale jako że łaskawe i
      wspaniałomyslne jesteśmy - dopuszczamy Was również do głosu hi hi :)) a poza
      tym nie zauważyłam żeby panom jakoś wybitnie przeszkadzało tu nasze
      towarzystwo. Wiele jest rozwiązań- jak chcesz podagać o dupeczkach - masz forum
      dla dorosłych, o motoryzacji- forum motoryzacyjne, o problemach np z erekcją -
      jest forum z poradami leczniczymi - TO O CO CI CHODZI JESZCZE? :))))

pozdrówka :))

> ---
      > Księgarnia Internetowa - Albertus.pl
      > NOWE PROMOCJE - ZOBACZ!
      >
      >
      • uncledonken Re: DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ? 04.10.04, 03:22
        Nasze forum bez Naszych Wspaniałych Kobiet byłoby bezbarwne. W obecnej sytuacji
        jest tu bardzo ciekawie :) POZDRAWIAM
        • gomory Re: DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ? 04.10.04, 09:16
          Tez sie nimi podniecasz ;-)?
      • allabamma Re: DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ? 04.10.04, 13:59
        tamara_t napisała:

> a kto powiedział że FM jest DLA męzczyzn??? - jesteś tu niedawno chyba, albo
        > przeoczyłeś - padało juz takie pytanie niejednokrotnie. Ja tam np wysnułam
        > teorie, że forum męzczyzna jest forum, na którym ROZMAWIA SIĘ O MĘZCZYZNACH
        Otóż to :)
        Przecież "Mężczyzna" to nazwa forum tylko. Nikt nie oczekuje, że na
        forum "Niemowlę" będą miały głos tylko niemowlęta, prawda?
    • Gość: Kaczo - M One nie potrafia zamilknac! IP: *.scnet.cz 04.10.04, 03:37
      Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja
      Autor: Gość: Leszek

i za zwyczaj o niczym.

Dowod:
      Forum Mezczyzna 73.000 postow

Forum Kobieta 469.000 postow

To jest prawie 7 razy wiecej.
      Dodac jeszcze nalezy ze polowa wpisow na forum Mezczyzna to kobiety:-)

I jak tu nie zwariowac z zona, jesli nawet ja kocham, kiedy jej jama ustan
      nigdy nie spoczywa:-(

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=16263979&a=16263979
    • Gość: hiszi Re: DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 07:46
      A forum Komputery jest dla komputerów, czy o komputerach?:-)
      Miłego poniedziałku:)
      • Gość: bodo38 Re: DLA KOGO TO FORUM ?? Mężczyżni czy Kobiety ? IP: *.vc.shawcable.net 05.10.04, 20:30
        A na forum Motoryzacja,beda posty od samochodow?Kobiety sie zle czuja w swoim
        towarzystwie,nie ma tych zalotnych spojrzen a co najwyzej sa zazdrosne bo Jolka
        kupila swietna kiecke a Maryla byla sie opalac......smutek i zal.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka