Dodaj do ulubionych

Polki & Turcy/Arabowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:50
zauważyłam, że wiele dziewczyn decyduje się na znajomość z tymi mężczyznami.
Jak to możliwe skoro tyle się ogląda i słyszy o tym co oni potrafią zrobić z
kobietą? Dlaczego to nie przestrzega? Czy spotkaliście się z takimi parami?
Może się mylę i Ci ludzie są ok. Powiedzcie co myślicie o Turkach, Arabach.
Znacie miejsca gdzie się bawią, spotykają? To chyba zamknięte środowisko?
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: dzingis Re: Polki & Turcy/Arabowie IP: *.adsl.hansenet.de 20.10.04, 17:36

tu u nas w hh jest calkiem sporo takich par. ja znalem osobiscie tylko jedna.
      poznalem w pracy polke, ktora byla z arabem nawet calkiem dlugo. on starszy od
      niej o 11 lat. prowadzi tu komis z autami, ma sporo kasy. jeszcze jakzesmy
      razem pracowali, panienka myslala, zeby od niego odejsc, ale to nie bylo takie
      proste. strasznei zazdorsny facet. ona ciagle zastraszona. nawet radzilem jej,
      zeby powiadomila policje, bo on jej schowal paszport, zabral rzeczy, ale ona
      tylko ze ja ich nie znam, znaczy sie arabow. troche naiwna panienka, ale jej
      sprawa. robil jej awantury, grozil, ze spali jej nowa chate (po cichu wynajela
      nowa chate, ale sie dowiedzial, bo ja sledzil). ostatecznie udalo jej sie
      uciec, choc mieszka teraz w w innym miescie. ostatnio mi opowiadala, ze ten
      arab wybral sie do innego araba w polsce, zeby sobie znalezc nowa kobiete. do
      jeleniej gory pojechal na kilka dni. jak gadalem z ta dziewczyna, czemu akurat
      do polski pojechal po kobiete, to uslyszalem..."bo on uwaza polki za bardzo
      inteligentne". i co ciekawe, po kilku dniach facet wrocil z nowa dziewczyna,
      ponoc 22 lata. on 40-pare. coz, znalazl sobie nowa inteligentna. owa polka,
      znajoma, powiedziala tylko, ze juz jej wspolczuje.

za to na ulicach jest wiecej takich par, nie trudno sie domyslic, ale zwykle sa
      ta mlode pary, i raczej maly procent z nich konczy sie malzenstwami, bo araby
      jesli chodzi o sluby, to jednak ostatecznie wezma sobie najczesciej arabke.
      oczywiscie najczesciej obowiazkowo dziewice. europejki, szczegolnie te z europy
      srod-wschod sa dobre, zeby sie zabawic. zreszta w ich kulturze, kobieta, ktora
      faceci szanuja, nie pojdzie nigdy od tak sobie do lozka po kilku randkach z
      facetem. dlatego jesli dziewczyna mysli powaznie o jakims turku, czy arabie, to
      jej szanse na cos powazniejszego sa wprostproporcjonalne do dlugosci
      wstrzemiezliwosci seksualnej. paradoksalnie, bo naturalnie facet bedzie
      namawial.kobita latwa zas, nie bedzie szanowana, choc aby zdobyczy za szybko
      nie puscic, i sobie pouzywac, szczegolnie, jesli dana panienka jest ladna, taki
      arab jej tego braku szacunku nie bedzie okazywal, za to sam na sam z kumplami
      bedze mial niezly ubaw.

• vvadera3 Re: Polki & Turcy/Arabowie 20.10.04, 17:41
        to jest rasistowski poglad! Czy uwazasz ze bezowy czy turas nie maja prawa do
        szczescia z inteligentna Polka?!
        • Gość: dzingis Re: Polki & Turcy/Arabowie IP: *.adsl.hansenet.de 20.10.04, 17:49

hahaha, a gdze ja napisalem, ze nie maja prawa? maja, jak najbardziej! choc
          bardzej chyba z mniej inteligentna polka.

ty rasistko, wyrazaj sie, to nie sa bezowi, ani turasy. wiecej szacunku dla
          odmiennosci!
        • Gość: mag37 Re: Polki & Turcy/Arabowie IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.04, 22:58
          Nie nie maja , bo zadna zdrowa umyslowo Polka sie na cos takiego nie da nabrac
          • gomory Re: Polki & Turcy/Arabowie 21.10.04, 07:34
            > zadna zdrowa umyslowo Polka sie na cos takiego nie da nabrac

Niekiedy wydaje mi sie ze zdrowia umyslowego Polki nabieraja z wiekiem ;).
    • Gość: camel Re: Polki & Turcy/Arabowie IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.04, 21:03
      A co moze sie stac?
      PJezeli kobieta jest swiadomo, ze przyszy maz pochodzi z takieja nie innej
      kultury to ok. Natomiast wiele glupiutkich panienek szuka "przygody" i "chlopa"
      a potem nie wytrzymuja roznicy kulturowej i pisza ksiazki, jaka to tragedie
      przezyly, bo musialy siedziec cicho kiedy tesciowa mowila:)))
    • Gość: facio Re: Polki & Turcy/Arabowie IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 21:07
      Jak zes taki ciekawy, to troche Ci powiem dlaczego tak jest.
      Kazda kobieta potrzebuje czulosci i jest lasa na mile slowka i komplementy.
      Arabowie sa zas swietnymi psychologami (zobacz ilu ich zatrudnionych bylo przed
      11.09.2001 na lotniskach jako specy od ochrony)i sa dosc namolni.
      Kobieta mloda z prowincji latwo zostanie zwiedziona byle komplementami i
      potraktuje takiego goscia zwykle nadzianego jako zbawce.
      Dojrzale kobiety, zamezne, czuja zwykle brak czulosci od wspolmalzonka i
      zainteresowanie ze strony takiego faceta traktuja powaznie.
      Arabowie wbrew pozorom, nie rzucaja sie na swoje ofiary od razu z seksualnym
      zamiarem. W zachodniej Europie jest czesto przyjete,ze jak kobieta podoba sie
      facetowi to proponuje jej bez zenady spotkanie czesto w jednym celu.
      Arab bedzie "obchodzil" swoja ofiare, prawiac jej czule slowka, podziwiajac
      urode i inteligencje.Seks? Bron Boze!Po to mamy dziwki.Nieustanne telefonowanie
      i dpytywanie sie o ukochana, jej zdrowie. To robi wrazenie. Tak omotana kobieta
      niedlugo zrobi fatalny krok, tj. potraktuje takiego umizgujacego sie za
      wartosciowy material, odda mu sie i wtedy sie zacznie.Jesli ofiara jest mezatka
      to czeka ja horror.Panna bedzie myslala jak sie z tego wyplatac i odejsc.I to
      wlasnie sa najtrudniejsze momenty.Znalem takie osoby i takie. Szantaze,
      niekonczace sie telefony, nachodzenie miejsca zamieszkania, gozby wobec
      rodziny,meza, dziecka itp. wiele kobiet nie wytrzymuje takiej presji i niejako
      poddaje sie temu. Wybawieniem okazuje sie czesto, co za ironia losu,
      dowiedzenie sie o wszystkim przez meza.O ile maz wybaczy, ze zona mogla sie z
      kims takim zadac.Panna - smrod bedzie sie jeszcze dlugo za nia ciagnal.Nie
      jestem rasista, ale to co zobaczylem przekonuje mnie, ze Arabowie maja jakis
      fatalny dar przyciagania kobiet.Rozmawialem z jedna z takich kobiet, ktorej
      udalo sie odczepic od takiego namolca, choc jeszcze dlugo probowal ja nekac.
      Powiedziala mi, ze to byl jak pobyt w sekcie.Te ciagle telefony i litania
      przekonywan, a nastepnie podjazdy pod miejsce zamieszkania. Nie zycze tego
      zadnej kobiecie.
    • Gość: Traszka Re: Polki & Turcy/Arabowie IP: *.akademiki.uni.torun.pl 20.10.04, 22:50
      Ja bylam przez pewien czas z Hindusem, nawet tego nie wytrzymalam. A co dopiero
      z muzulmaninem. Ale opowiedzial mi on pare ciekawych rzeczy o Arabach (mieszka
      w Niemczech). Niemieckimi taksówkami jezdza bardzo czesto Turcy, z racji koloru
      skory pytali sie go zawsze o pochodzenie itd., az przechodzili do zawsze
      obecnego pytania: czy masz dziewczyne?, po czym udzielali mu niezwykle cennej
      porady zyciowej, mianowicie: pamietaj, europejskie dziewczyny sa dobre do
      pieprz..., ale ozen sie tylko z kobieta ze swojej kultury...

Nie tylko Polki ulegaja takiemu czarowi, wystarczy popatrzyc na kraje
      skandynawskie, czesc tamtejszych kobiet wymyslila sobie ciekawy sposob na
      spedzenie zycia, otoz wychodza one za Arabow i wyjezdzaja do ich krajow (duze
      znaczenie ma tu klimat, goracy i sloneczny, po takiej depresyjnej Norwegii moze
      sie wydawac rajem). A Arabowie sie ciesza, bo panie zazwyczaj majetne...

• vivaldi.usa Re: Polki & Turcy/Arabowie 21.10.04, 01:57
        dziwne...chyba nie wiedza w jaka depresje mozna popasc w goracym klimacie.
    • Gość: jabuszko Re: Polki & Turcy/Arabowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:38
      czy Turcy różnią się od Arabów? Generalnie staram się być neutralna ale nie
      podoba mi sie,że Turcy tak się panoszą w naszym kraju. Wielu z nich od lat tu
      pracuje i z nas się utrzymuje więc może powinni okazać trochę pokory. Choć jak
      już ktoś zauważył oni są raczej apodyktyczni.
    • tony82 Re: Polki & Turcy/Arabowie 21.10.04, 13:40
      Jakbym powiedział, że jestem muzułmaninem to bym się nadawał??:P
    • sarsuniaa Re: Polki & Turcy/Arabowie 21.10.04, 13:49
      Nie obchodza mnie Arabowi i im podobni, nie interesuje mnie tez to, gdzie sie
      bawia czy bywaja. Rasistka nie jestem, ale ... albo zachowam dla siebie.
    • Gość: cezar Re: Polki & Turcy/Arabowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:15
      Arabowie i inni sa nieobliczalni. Wspolczuje tym polskim zbajerowanym
      dziewczynom,sa one po prostu slabymi psychologami.Madre dziewczyny nie pakuja
      sie w takie zwiazki.Myslalem ze sa wyjatki ale przekonalem sie na wlasne
      oczy.Chodzilem do dentysty do Araba w Polsce ktory mial zone Polke tez
      dentystke.Dla klientow b. mily i w ogole klasa facet ale kiedys uslyszalem ich
      klotnie w gabinecie.Mysleli ze juz nie ma nikogo w poczekalni.Nie wiem co z nia
      robil ale jak wszedlem to juz lezala na podlodze....
    • mgg1 Dzinghis 21.10.04, 15:16
      • mgg1 Re: Dzinghis 21.10.04, 15:17
        inteligentna, to napewno nie byla, bo wowczas mialaby swiadomosc roznic
        kulturowych i czego nie przeskoczy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka