Gość: lidia27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:11 Dlaczego matki zawstydzają swoich synów przed ich dziewczynami.Liczą,że w ten sposób zmienią ich zachowanie czy wchodzi w grę zazdrość i podświadoma chęć zniechęcenia potencjalnej synowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c.kapturek Re: synowie i ich matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:14 myślę, że szczególnie jeśli syn jest jedynakiem, zachodzi zjawisko zazdrości matki o syna ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert ZAZDROŚĆ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.10.04, 17:21 Krytykowanie synowej, wytykanie jej wad, próby zawłaszczenia psychicznego, ingerowanie w każdą decyzję, podszepty, przeinaczenia, próby ograniczenia niezależności, wścibskość, pytania o sprawy intymne, wydzwanianie do domu, żalenie się na samotność, dlaczego zaniedbujesz matkę?, już zapomniałeś o rodzinie?, pewnie jak ci nie będę potrzebna to mnie zostawisz? etc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: ZAZDROŚĆ IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 30.10.04, 21:07 Gość portalu: ert napisał(a): pewnie jak ci nie będę potrzebna to mnie zostawisz? etc... Nadopiekuńczość matek i kontrolowanie właśnie wywodzi się ze strachu, że zostanie ona sama. Mąż pewnie nie zaspokaja jej potrzeb. A, synowa odbiera jej, syna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: synowie i ich matki 30.10.04, 22:37 moja nie zafstydza za to broni jak lwica ;) Odpowiedz Link Zgłoś