george.sand 09.11.04, 19:59 typowa kobieta tzn.? co to znaczy? jedna z wypowiedzi mnie natchnęła co to znaczy dla Was Panowie? bo domniemuję sobie pewien stereotyp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
george.sand Re: TYPOWA KOBIETA 09.11.04, 20:06 > O muzo Ty moja... :D oj tam nie ściemniaj Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: TYPOWA KOBIETA 09.11.04, 20:09 Drżę na cielę, gdy czytam Twe posty... Mgłą zachodzą mi oczy... Serce wali jak młot... :P Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: TYPOWA KOBIETA 09.11.04, 20:19 no dobra ja mówię o tym, że jako muza Twa powinnam Cię natchnąć i spowodować jakiś wiekopomny wysiłek intelektualny a Ty nic, żadnej twórczości tu nie przedstawiasz gdzie efekty natchnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: TYPOWA KOBIETA 09.11.04, 20:21 Porażony Twą obecnością zaniemówiłem... osiągnęłem stan upojenia i nirvany... :P Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: TYPOWA KOBIETA 09.11.04, 20:31 > typowa kobieta tzn.? > co to znaczy? > jedna z wypowiedzi mnie natchnęła > co to znaczy dla Was Panowie? > bo domniemuję sobie pewien stereotyp Panowie nowocześni niby tacy, a tak płytko o kobietach myślą i stereotypowo. A potem się dziwią, że kobiety dostosowują się do ich potrzeb i że mają do czynienia ciągle ze słodkimi idiotkami, które tylko do tego żeby je przelecieć się nadają. A potem widzę te stękania: dlaczego nie ma kobiet nie mizdrzących się do facetów, inteligentnych, nieuzależnionych od faceta i nieprzypiętych do niego jak bluszcz, niepasożytniczych pod względem materialnym. Przecież wygodniej Wam jest z przeciwieństwami ideału. Z ideałem nie umielibyście żyć. Więc o co Wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: TYPOWA KOBIETA 09.11.04, 20:45 To normalne w przyrodzie - lew jak sie nażre po polowaniu, to też tylko leży w słońcu, a nie lata po sklepach. smok Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: TYPOWA KOBIETA 09.11.04, 20:52 > To normalne w przyrodzie - lew jak sie nażre po polowaniu, to też tylko leży w > słońcu, a nie lata po sklepach. po sklepach nie lata, a marudzi, że chciałby dobry towar trafić, to niby jak ma trafić skoro zawsze w pobliskiej przecence się zaopatruje? w przecence nie ma towaru najwyższej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: TYPOWA KOBIETA 09.11.04, 20:57 Prawdziwy lew jest ponad to :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: TYPOWA KOBIETA 09.11.04, 21:04 > Prawdziwy lew jest ponad to :) > no jasne - woli jak mu się lwica sama na tacy poda Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: TYPOWA KOBIETA 09.11.04, 21:05 Osobiście nie mam nic na przeciwko :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: TYPOWA KOBIETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:16 Zajrzałam tu przypadkiem szukając natchnienia, ale juz się wycofuję, tu też tylko o pieniądzach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: TYPOWA KOBIETA IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 09.11.04, 21:38 po raz kolejny sie pochwale: w swoim otoczeniu mam cudownych Panow. nikt nie steka, nie narzeka, nie szuka, nie nudzi sie i nie ma problemow, ktore i ja po raz pierwszy odkrylam na tym Forum. nie wiem, czy moge tak napisac, ale zaryzykuje: tych mezczyzn otaczaja rownie cudowne kobietki. bo chyba dlatego jest tak dobrze? to ludzie pogodni, emanujacy cieplem i posiadajacy moc rozumienia drugiego czlowieka. nie ma typowych kobiet, tak samo jak nie ma typowych mezczyzn. trudno podac taka definicje, bo kazda w pewien sposob bedzie krzywdzila. a i tak ocena bedzie na podstawie obserwacji jednej, dwoch, no moze kilku osob z najblizszego otoczenia. to, jakie relacje nas z tymi osobami lacza, bedzie mialo decydujacy element w okresleniu "typowy". George, pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: TYPOWA KOBIETA 10.11.04, 09:44 okropność co wy wygadujecie a tak ciekawie zapowiedział się ten wątek myślałam że sobie coś poczytam a tu nic ...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera3 Re: TYPOWA KOBIETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 14:09 może coś z harlekina.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: TYPOWA KOBIETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 14:49 mogę, mogę, kusi mnie ten wątek, choc nie jestem panem ;))))))))))))))))))))) Kobieta - analiza fizy-chemiczna Temat: Analiza Chemiczna Przedmiot badan: Kobieta Symbol: Ko Odkryta przez: Adama Waga atomowa: Srednia oczekiwana 59 a.j.m. (atomowych jednostek masy), ale znane sa izotopy od 50 do 80 a.j.m. Wystepowanie: Nadwyzki ilosciowe w obszarach zurbanizowanych. Wlasciwosci chemiczne: Wykazuje duze powinowactwo ze zlotem (Au), srebrem (Ag), platyna (Pt), szlachetnymi i pólszlachetnymi kamieniami i mineralami Zdolna do absorbowania wielkich ilosci drogich substancji. Moze samorzutnie eksplodowac jesli pozostawic ja sama w obecnosci mezczyzny. Nierozpuszczalna w cieczach, ale jej aktywnosc wzrasta po nasaczeniu etanolem. Ulega naciskowi tylko we wlasciwej plaszczyznie krystalograficznej. Wlasnosci fizyczne: Powierzchnia zwykle pokryta warstwa barwników. Wrze i zamarza bez wyraznej przyczyny. Topi sie po jej wlasciwym potraktowaniu. Gorzka, jesli uzywac jej niewlasciwie. Znajdowana pod róznymi postaciami - od czystego metalu do pospolitej rudy. Zastosowanie: Wysoce dekoracyjny element, szczególnie w samochodach sportowych. Przedstawicielka silnych reduktorów pieniedzy. Pomocna przy wypoczynku. Testy: Czysty egzemplarz przybiera odcien rózowy, jesli jest odkryty w naturalnej postaci. Zielenieje jesli obok niej znajduje sie lepszy izotop. Wysoce niebezpieczna w niedoswiadczonych rekach. Niemozliwe posiadanie wiecej niz jednego trwalego izotopu. Odpowiedz Link Zgłoś