Dodaj do ulubionych

NASZE MAMUŚKI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:07
...a nie wkurzają was, drodzy panowie, wasze mamuśki? Jesli tak, to co
konkretnie i jak z tym walczycie?

Mnie np. wkurza totalnie, gdy wracając do MOJEGO domu zastaje moją matke pod
drzwiami i dowiaduję się że czeka 2 godziny ( nie mieszkamy razem już pare
lat) I nie potrafię jej uprosić, żeby zadzwoniła wcześniej, że będzie...bo ja
nie mam ustalonych godzin pracy...I nie koniec na tym, potem PRÓBUJE wydrzeć
ze mnie poczucie winy...ale ja się nie daję.... na razie...Bardzo ją kocham
ale czasem to juz mi ręce opadają z bezsilności...
Obserwuj wątek
    • Gość: mika1234 Re: NASZE MAMUŚKI IP: *.arcor-ip.net 12.11.04, 14:37
      Mnie tez denerwuja Wasze mamuski... a zwlascza Mamuska mojego Misia... Potrafi
      mnie niezle zdenerwowac, pomimo tego, ze dzieli nas jakies 1000km. Jak widac to
      za malo, dlatego planujemy przeprowadzic sie do Ausralii:)))
      pozdrowienia
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: NASZE MAMUŚKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:43
        a to juz niezła ucieczka...a czemu piszesz WASZE mamuśki- z próbówki jesteś?
        jesli masz na myśli TEŚCIOWĄ , to to już jest OSOBNY GATUNEK...nigdzie nie
        uciekniesz przed własną mamuśką a przed teściową może ci się udać....
    • Gość: wadera3 Re: NASZE MAMUŚKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:42
      ....szczęśliwa Twoja żona/przyszła żona...moja była Teściowa mieszkając sporo
      kilometrów ode mnie potrafiła przyjeżdżać bez zapowiedzi i przywieżć ze sobą
      kilka osób z dalszej rodziny na obiad.....na moje grzeczne uwagi i sugestie
      reagowała świętym oburzeniem,zaś mój mąż/były już na szczęście/ bronił matki
      zębami i pazurami....gdybyz to raz się zdarzyło-to było PERMANENTNE i z roku na
      rok się nasilało....brrr
      Pilnuj swojej autonomii!!!
      Moja synowa, póki mieszkałyśmy jeszcze obie w Wawie/synowa i syn/ oburzała
      się,że ich nie odwiedzam...;))) po tym co mi zafundowała moja teściowa,nie
      potrafiłabym wpadac do nich ot tak-choć wiem,że nie mieliby mi tego za złe....
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: NASZE MAMUŚKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:46
        no własnie...to przerażające jak uwarunkowują nasze zachowania nasze WŁASNE
        mamuśki...albo jest się taką samą osobą(xero?) albo robi się wszystko TOTALNIE
        na odwrót....ale tu znowu temat TEŚCIOWYCH..to już "INNA -INSZOŚĆ"
        • Gość: wadera3 Re: NASZE MAMUŚKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:50
          naprawdę to bardzo dużo,że zdajesz sobie z tego sprawę-może jeszcze uda Ci się
          ją "wychować"-pozdro
    • italy_m Re: NASZE MAMUŚKI 12.11.04, 14:57
      Moja mama mnie do pasji doprowadza ...na sile szuka mi meza;)))tak dobrze
      czytacie...Jedyna pociecha to ze za czesto do domu nie jezdze:)
      i zaden argument do niej nie przemawia:bo jak to tak mozna bez meza szczesliwym
      byc;)))))))))
      Ale i tak ja Kocham:)))
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: NASZE MAMUŚKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 09:20
        ...moja JUŻ mi nie szuka...chociaz też próbowała...
        • agent88 Re: NASZE MAMUŚKI 15.11.04, 12:08
          tez probowala meza szukac??? :o
    • Gość: Duncan Re: NASZE MAMUŚKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 12:50
      Dżejms, proponuję, abyś dał swojej mamuśce kopię kluczy od swojego mieszkania.
      Wtedy ten wątek umrze śmiercią naturalną. Zostanie zdławiony w zarodku.
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: NASZE MAMUŚKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:04
        a broń cie panie janie...!!!! o mały włos tego nie zrobiłem...
        ale-ale. Czy to znaczy ,ze WY PANOWIE NIOE MACIE PROBLEMÓW ZE SWOIMI MATKAMI?
        ciekawe...TO CZEMU WASZE KOBIETY SIĘ NA NIE SKARŻĄ?
        • Gość: Asik Re: NASZE MAMUŚKI IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 15.11.04, 16:00
          Gość portalu: DŻEJMS BŁĄD napisał(a):

> a broń cie panie janie...!!!! o mały włos tego nie zrobiłem...
          > ale-ale. Czy to znaczy ,ze WY PANOWIE NIOE MACIE PROBLEMÓW ZE SWOIMI MATKAMI?
          > ciekawe...TO CZEMU WASZE KOBIETY SIĘ NA NIE SKARŻĄ?

Bo, to one mają z nimi kłopot:-)Teściowe przerzucają się na walkę ze swoimi
          synowymi, a synowie mają w końcu z nimi spokój:-))))
          Moja mama to chyba będzie najukochańszą teściową.
          Ale, groźniejsze są właśnie teściowe dla synowych:-)
          • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: NASZE MAMUŚKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:33
            cholera...czyli znowu jestem wyjątkiem....
            aż żal że nie mam teściowej... w sumie obcy człowiek, łatwiej byłoby się obrazić
            he, he...
            • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: NASZE MAMUŚKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:28
              rozmawiałem wczoraj ze znajomymi-wychodzi na to,że wyjątkiem jednak nie jestem.
              Mężczyzna jako SAMIEC nie chce się przyznać do tego,ze nie radzi sobie z własną
              matką. Dla niego jest to przejaw PORAŻKI.I dlatego zamiast niego głos zabiera :
              żona, kochanka, dziewczyna...
              czyli nie jest ze mną tak źle... no ale zaraz... jeśli przyznałem,że mam z nią
              PROBLEM, to znaczy, ze nie jestem MĘSKI?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka