ewaw81 15.03.06, 15:31 co wy na to spotykam się z nim od 1,5 miesiąca a on juz na walentynki kupił mi blieliznę no i na dzień kobiet Triumpha czy nie za szybko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karoola0 Re: prezent od faceta 15.03.06, 18:12 czy ja wiem wszystko zalezy od ciebie przeciez.... powinnas sie cieszy bo ja z moim jestem juz 4 lata i nigdy nie dostalam bielizny....o kwiatach nie wspominam nawet bo to tylko z obowiazku....ehhh szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaw81 Re: prezent od faceta 15.03.06, 19:47 trochę dziwnie się czułam jak zobaczyłam prezent - bieliznę ale przecież nie jesteśmy już dziećmi ja 25l on prawie 24l, Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: prezent od faceta 16.03.06, 21:49 NO właśnie nie jesteście dziećmi. Chłopak cie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaw81 Re: prezent od faceta 17.03.06, 20:30 kocha i to jeszcze jak przy nim czuję się wyjątkowo zajefajnie Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: prezent od faceta 20.03.06, 16:12 NO TO W CZYM PROBLEM?? co?? bo juz nic nie kapuje...haha pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: prezent od faceta 26.03.06, 22:28 Przeciez nie musisz mu się w tym od razu pokazywać!!!! Uważam że chciał pobudzić swoje zmysły no i sprawić Ci olbrzymia przyjemność... że będziesz miećcoś sexy i eleganckiego od niego... w czym tylko on kiedys cię zobaczy. Faceci uwielbiaja kupować takie rzeczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gajowa3 Re: prezent od faceta 04.04.06, 17:25 Przynajmniej facet zna sie na firmach. Brawa dla facetow ktorzy staraja sie jak moga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bajlandia1 Re: prezent od faceta 05.04.06, 22:43 ewaw81 napisała: > co wy na to spotykam się z nim od 1,5 miesiąca a on juz na walentynki kupił > mi blieliznę no i na dzień kobiet Triumpha czy nie za szybko Dla mnie trochę za szybko. A czy w międzyczasie coś oprócz bielizny od niego dostałaś?? Mój z kolei zaczął od trudnodostępnych już moich ukochanych perfum, plus dla niego, że szukał ich pracowicie podczas zagranicznych wojaży. Za to bielizny jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś