Dodaj do ulubionych

sikanie na siedzaco u facetow

IP: *.adsl.hansenet.de 13.11.04, 02:15

heja,

mam taki problem. jestem z calkiem fajna dziewczyna. ladna, inteligentna,
kulturalna. wszystko byloby pieknie, gdyby nie jej obsesja na punckcie
higieny w toalecie. klocimy sie o to, bo ona chce, abym robil siku na
siedzaco, jako ze przy sikaniu z gory, troche cieczy zawsze afektem zderzenia
wydostaje sie poza muszle. tak brzmi jej teoria. w zasadzie chodzi jej o
rozpylenie odrobiny sikow poza muszle, bo naturalnie nie sikam tak, aby bylo
cos widac na zewnatrz. doszlo do tego, ze po potrzebie, siedze jeszcze w
kiblu, i lustruje otoczenie w pelnej koncentracji, czy aby gdzies kropelki
nie ma, bo bede mial awanture. jej byly chlopak, hubert, ponoc sie przestawil
na sikanie na siedzaco, co slysze ka kazdym razem, kiedy powraca temat. no
wlasnie. w sumie drobnostka, ale zastanwiam sie, kto z nas ma wiekszy
problem? ja uwazam, ze to moja postawa na stojaco, jest naturalna, i nie mam
zamiaru buntowac sie przeciwko milionom lat ewolucji. ostatnio padlo nawet
stwierdzenie, ze jak nie bede sikal na siedzaco, to moge sie pakowac. co o
tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • gomory Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 05:50
      Ja bym wolal zebys napisal jakie cuda musi Tobie w lozku robic ze jeszcze z nia
      jestes :-).
    • kajetanb52 Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 08:04
      Jezu jakby mi jakaś baba kazała lać na siedziąco to bym się jej pozbył :/
    • smok_sielski Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 08:55
      > jak nie bede sikal na siedzaco, to moge sie pakowac

To sie nazywa prawdziwa miłość :)

smok
    • maciohappy Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 08:58
      czlowieku..bierz nogi za pas poki nie jest za pozno
      od tego sie pewnie zaczyna, pozniej bedziesz mial nosic rajstopy itp ;)
      • Gość: Dali Racja!!! IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 20.11.04, 15:57
        Uciekaj, bo jak Ci baba mowi ze sie mozesz pakowac przy takiej glupocie to dalej
        bedzie tylko gorzej
        A poza tym u Ciebie w domu zadaj zeby sikala na stojaco - to powinno wyrownac
        szanse :D

• smok_sielski Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 09:21
      Uprzedzając posty pań, które pewnie napiszą że "jeśli ci zależy na tym związku
      to powinieneś z nią o tym szczerze porozmawiać" napiszę, że są sprawy nie
      podlegające dyskusji :)

smok
      • Gość: mia Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:03
        smok_sielski napisał:

> Uprzedzając posty pań, które pewnie napiszą że "jeśli ci zależy na tym związku
        > to powinieneś z nią o tym szczerze porozmawiać" napiszę, że są sprawy nie
        > podlegające dyskusji :)
        >

jestem panią i zgadzam się całkowicie.
        Dziwną tą dziewczynę sobie znalazłeś...
    • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 09:29
      ojeju panowie-gdybyście obejrzeli kibelek i okolicę,po waszym sikaniu na
      stojąco NIE przecierane wciąż przez wasze kobiety.....nie dziwilibyście się
      tak...
      Dziewczyna co prawda zdradza objawy obsesji,ale nie mogę jej nie przyznać
      odrobiny racji..../oczywiście nie jest to powód do rozstania/...
      • pobik Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 13:54
        to tak, jakby kobiety nie zostawiały nigdy śladów moczu na muszli. a też im sie
        zdarza.
    • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 09:38
      ...aha mój mężczyzna wyszedł właśnie z toalety....on zgłasza akces do sikania
      na leżąco...tak na wszelki wypadek,żebym mu się pakować nie kazała....a poza
      tym-na stojąco niewygodnie gazetę się czyta;)))
      • kajetanb52 Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 10:10
        Do czytania gazety moja droga Wadero to jest mówiąc ordynarnie robienie kupy.
        A sikanie po babsku jest poniżej meskiego honoru i jak najbardziej jest dobrym
        pretekstem do rozstania.

Pozdrawiam

Kajetan
        • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 10:52
          kajetanb52 napisał:

> Do czytania gazety moja droga Wadero to jest mówiąc ordynarnie robienie kupy.
          > A sikanie po babsku jest poniżej meskiego honoru i jak najbardziej jest dobrym
          > pretekstem do rozstania.
          >
          > Pozdrawiam
          >
          > Kajetan

drogi Kajetanie,otóż mój ukochany twierdzi,że przy sikaniu można czytać lżejsze
          pozycje typu"naj", "pani domu" ,"poradnik domowy" zaś podczas robienia
          kupy,zajęcia poważniejszego i o wiele bardziej odpowiedzialnego,sięgacie po
          ambitniejsze pozycje a to:"Newsweek" ,"Playboy" ,"CKM"
          w przypadku większych zaparć można sięgnąć po " Mówią wieki" lub też "
          Miesięcznik szachisty" pozdro
          • kajetanb52 Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 11:45
            Droga Wadero, najprawdopodobniej ubodę cię teraz do zywego, ale śmiem
            powatpiewać w męskość każdego samca który odlewa się na siedząco. Zastanów się
            kog masz naprawdę w domu.

Z poważaniem

Kajetan
            • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 12:00
              ewoluja!!!!!! jest męski....i nie pociąga rękami jak chodzi na dwóch nogach;))))
            • camel_3d Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 17:34
              > Droga Wadero, najprawdopodobniej ubodę cię teraz do zywego, ale śmiem
              > powatpiewać w męskość każdego samca który odlewa się na siedząco. Zastanów się
              > kog masz naprawdę w domu.

A ja wrecz smiem twoerdzic, ze jezeli "meskosc" to dla ciebie wylacznie sikanie
              na stojaco..to marny z ciebie mezczyzna..
              • niebawem Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 17:27

Te samcze zapędy są po prostu smieszne i żenujące...
                Jakby tak musiał zacząć po sobie sprzątac jeden z drugim to by sie nauczyli
                kultury i czystości... Tyle ze oni kobietę mają za coś gorszego i jak sie o xoś
                prosi to mają to gdzies - zwierzęta...
                Ich sie nie da nauczyc czystości i szacunku do czyjejś pracy. Bo uważaja ze
                jak kobieta sprzata w domu tonie jest zadna praca, prawda?
                Niski ród...
        • daimona jeśli to bodzie w wasz honor 13.11.04, 16:12
          to ja odpadam... ze śmiechu ;-)
        • camel_3d kajetan 13.11.04, 17:23
          przeciez podzczas tego ordynarnego robienia kupy tez oddajesz jednoczenie mocz.
          A moze chcesz powiedziec, ze wowczas eleganco wstajesz, a potem siadasz? wiec
          to juz zadna roznica..
          • kajetanb52 Re: kajetan 13.11.04, 18:55
            Podczas stawiania klocka mocz jest oddawamy niejako przy okazji, więc porównanie
            nie do końca trafne. I jeszcze jedno czcigodny Camelu, jesteś może tzw.
            postnowoczesnym mężczyzną? Płaczesz na filmach? Czytasz Kingę Dunin ? Emocje
            tryskają z ciebie gorące i silne jak para z gejzera?

Pozdrawiam

Kajetan
            • camel_3d Re: kajetan 14.11.04, 10:07
              musze cie zawiesc.. nie placze na filmach i nawet nie wiem kto to jest kinga
              dunin. preferuje t. pratchetta.

(mocz oddawany przy okazji... heheh ale sie usmialem)
            • pobik Re: kajetan 15.11.04, 13:57
              a mnie się zdarza puścić łezkę bokiem na jakimś filmie. czy zaprzecza to mojej
              męskości ? współczuję Ci istoto bez emocji i uczuć.
    • caprice83 masz lekko dziwną dziewczynę 13.11.04, 09:56
      Trzymaj się i nie poddawaj;)!
      • spaldi Re: masz lekko dziwną dziewczynę 13.11.04, 10:05
        Stanie to wasza ulubiona pozycja pewnie:)
        A czemu nie mozna na siedzaco? To uwlacza Waszej godnosci?
        • smok_sielski Re: masz lekko dziwną dziewczynę 13.11.04, 10:24
          A czy babie sikanie na stojąco uwłacza godności? Nie, ale jest niewygodne i
          nienaturalne.

smok
        • pobik Re: masz lekko dziwną dziewczynę 15.11.04, 14:01
          nie uwłacza. ale na stojaco jest wygodniej. poza tym, przeszkadza mi, kiedy na
          siedząco majta mi się ptaszek tak na dole i dotyka górnej części ścianek
          muszli. wydaje mi się to taki niehigieniczne. bardziej niz mikroskopijne
          drobinki moczu, ktore beda zmyte podczas sprzątania.
          ale osobiście mógłbym to zmienić dla swojej przyszłej małzonki.
          • Gość: Krecik Aaaaa Nigdy w zyciu.... IP: *.245.203.147.Dial1.Stamford1.Level3.net 19.11.04, 04:15
            Nie ma takiej kobiety dla ktorej mialbym sikac na siedzaco.
            Tak jak ktos napisal wczesniej to jest sprawa nie podlegajaca dyskusji...
            I chyba niektorym sie w glowie poprzewracalo jak sadza ze to zmienie...

Hmmmm... niemniej jednak moge pojsc na ugode, tzn. podnosic deske, a kibelek
            zmywac na zmiane, np. tydzien Ty tydzien ja... innych kompromisow w tej kwestii
            nie przewiduje :D
    • Gość: ... Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 10:22
      słyszałam o czymś takim od kumpeli:)))))))))))))))))))))
    • Gość: JJ Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 10:53
      Powinieneś z nią na ten temat szczerze i poważnie porozmawiać... Najlepiej
      powiedz: "Ja będę sikać na siedząco, jak ty zrezygnujesz z okresów". No, chyba
      że jest w ciąży, to niech zrezygnuje z godzinnego makijażu :)
    • leff Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 13:12
      jak musi po tobie wycierać rozpryski w kibalku masz 2 wyjścia :

1.wycieraj sam
      2.lej do wanny lub umywalki , a potem tylko prysznicem
      • Gość: jachu ja sikam na siedząco i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 16:58
        nic się nie dzieje a kibelek jest czysty
        prawdziwy facet
        • Gość: ..... Re: ja sikam na siedząco i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 12:28
          Ja tez:)
    • camel_3d ma racje.. 13.11.04, 17:19
      oczywiscie, ze sikac nalezy na siedziaco (przynajmniej u kogos w domu). Jezeli
      sprzatasz lazienke u siebie w domu sam, to sikaj na stojaco, ale nei zmuszaj
      innych,zeby musieli zmywac ze scien i podlogi twoj mocz:)))
    • camel_3d rada dla dzingisa... 13.11.04, 17:36
      a moze obiecaj jej ze ty bedziesz raz na 2 dni zmywal lazienke, podloge i td.
      moze to pomoze.
      • Gość: lilia Re: rada dla dzingisa... IP: *.aster.pl 13.11.04, 19:16
        Napewno pomoze, bo babka tego pewnie oczekuje.
        Z tym pakowaniem sie, to podpucha, ja swojego czesto wysylam do rodzicow.
        Wiem, co to sprzatanie kibla, nic przyjemnego, a zwlaszcza wtedy, gdy nikt ci
        nie pomaga.
    • sloggi Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 19:46
      Ten temat już kiedyś był.
      A jakie to ma znaczenia, kto w jakiej pozycji oddaje mocz?
      • spaldi Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 20:05
        To sprawa byc albo nie byc meskiego ego!
        Wiec istotnie wazna!
        • camel_3d Re: sikanie na siedzaco u facetow 14.11.04, 10:08
          a ja mysle, ze to kompleksy...

jak usiadziesz to juz nie jestes mezczyzna.
          bycia mezczyzna tonieco wiecej niz sikanie na stojaco i "spryskianie" scian i
          podlogi.
          • sloggi Re: sikanie na siedzaco u facetow 14.11.04, 19:04
            camel_3d napisał:

> a ja mysle, ze to kompleksy...
            >
            > jak usiadziesz to juz nie jestes mezczyzna.
            > bycia mezczyzna tonieco wiecej niz sikanie na stojaco i "spryskianie" scian i
            > podlogi.
            >
            Zgadzam się z tym.
        • sloggi Re: sikanie na siedzaco u facetow 14.11.04, 19:02
          spaldi napisała:

> To sprawa byc albo nie byc meskiego ego!

Ego zależy od sikania?
          Rozśmieszyłeś mnie.
          • spaldi Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 11:59
            Spiesze zauwazyc, ze ja mam to szczescie oddawac mocz tylko!!!!!!!na siedzaco.
            Kobiety nie maja wyboru.
            A mezczyzni tak:)
    • oxycort Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 20:39
      Zuch chłopak!
      Wszyscy wiemy, że istotą sporu jest odwieczna walka płci o dominację, a sama
      pozycja ma wymiar wysoce symboliczny raczej i jest jedynie pretekstem, zamachem
      na strategiczny przyczółek. Dlatego nie poddawaj się i nie pozwól się
      upokorzyć. Z chwilą gdy męska cześć pokornie usiądzie na brzegu muszli, w
      rzeczywistości padniemy na kolana i to będzie punkt zwrotny w naszej męskiej
      cywilizacji... ;)

Powyższe nie oznacza jednak wcale, że masz manifestacyjnie znaczyć uryną każdy,
      co bardziej wystający element, na wzór czworonożnych.
      Jako przedstawiciel naczelnych, podnieś dumie czoło, wytęż intelekt, popracuj
      nad techniką, a uśmiech na powrót zagości na obliczu Twojej Pani, a Ty ocalisz
      honor męskiej społeczności.
      Nie musisz z miejsca zostać inżynierem od mechaniki płynów, nic podobnego!
      Wystarczy, że przemyślisz kilka poniższych krytycznych aspektów zachowania
      przepływu laminarnego:

Pamiętaj! Każda struga ma dwa końce, a każdy z nich może być źródłem dyspersji
      turbulentnej (źródłem Twoich problemów).
      Sikanie przy nieodwiedzionymi napletku znakomicie sprzyja zaburzeniom przepływu
      laminarnego!
      Panuj nad instrumentem i jego poczynaniami. Sikanie z budzącego respekt
      dystansu jest może bardzo efektowne, ale tylko kumple, albo urolog doceni
      fantastyczną sprawność Twoich nerek i drożność moczowodu.
      Największe i najbardziej fantazyjne bryzgi powstają przy kierowaniu strugi na
      powierzchnie sferyczne wypukłe i prostopadłe. Przeciwdziałanie polega na w
      pełni kontrolowanym, świadomym kierowaniu wiązki na powierzchnię graniczną
      usytuowaną pod ostrym kątem. Znajdź doświadczalnie taki punkt (tak zwany "złoty
      środek" ;)) koniecznie w wewnętrznym obrysie miski klozetowej, oraz obierz taki
      kąt natarcia, gdzie absorpcja masy strumienia moczu jest niemal całkowita. O
      precyzji twoich kalkulacja świadczyć będzie niemal bezszelestny i precyzyjny
      sik, bez rykoszetów i charakterystycznej "ceramicznej melodii". Zapamiętaj
      dobrze na teraz i na potem wszystkie niezbędne wielkości: model muszli, punkt
      pracy i kąt natarcia. Gratulacje! Ten egzemplarz masz już rozpracowany. Podczas
      całego procesu na bieżąco śledź jego przebieg i koryguj odchylenia. Nie
      dekoncentruj się i nie wykonuj żadnych innych czynności. Nie kichaj! Tu za
      każdy aut dostajesz czerwoną kartkę z automatu!

Istnieje też inna teoria, a jej entuzjaści z powodzeniem sikają dokładnie w
      światło miski klozetowej (co zakrawa na paradoks, bowiem chodzi tu o ten
      najciemniejszy punkt), tłumacząc, że wodna sadzawka na jej końcu znakomicie
      niweluje wszystkie skutki dyspersji. Metoda może cokolwiek hałaśliwa, niemniej
      godna polecenie tym, którzy na skutek przyczyn rozmaitych, niekoniecznie
      patologicznych, nie są w stanie uzyskać gładkiej, laminarnej strugi, lub wręcz
      posiadają dyszę która działa jak perlator.
      Jako rozwinięcie tej metody, proponuję niewielką racjonalizację, wydatnie
      redukującą jej podstawowy mankament - ów donośny łoskot spadającej kaskady...
      Chodzi o osłonę pianową. Pianę można uzyskać przy jednoczesnym spuszczaniu
      wody, albo w sposób bardziej wyrafinowany, to jest poprzez dodanie środka, ową
      pianę wywołującego. Może to być choćby jej szampon (kilka kropel zaledwie),
      który to środek znakomicie uświęci Twój cel. :)

Czym dla udanego seksu bywa papieros, tym dla sikania wydaje się wstrząsanie.
      Tymczasem przy rzetelnym potrząsaniu uniknięcie rozprysku jest równie trudne
      jak unikniecie trocin przy piłowaniu drewna. Ale zastanów się... Czy jest sens
      strzelić sobie samobója w ostatniej minucie dogrywki? Zatem zaciśnij zęby i
      lepiej obetrzyj, powtarzając w duchu, że to jedyny kompromis na jaki możesz
      sobie pozwolić w tych okolicznościach.

Pozdrawiam (na baczność)
      ~~
      ox
      • Gość: dzingis Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.adsl.hansenet.de 13.11.04, 20:52

hmm, okej. a moze nie orientujesz sie, czy gdzies mozna zrobic jakies kursy z
        sikania? mysle, ze dyplom ukonczenia takiego kursu moglby byc dobrym argumentem
        w moim sporze z kasia. nic koncze, zachcialo mi sie siku.
    • Gość: dzingis Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.adsl.hansenet.de 13.11.04, 21:10

heja,

piekne dzieki za wszystkie posty. chcialem jeszcze cos sprostowac. mianowicie,
      zastrzegam, ze po moim sikaniu nigdy nie ma jakichs plam na podlodze, czy
      muszli. moja pani uwaza, ze podczas sikania z gory mimo wszystko jakis tam
      procent szczochow zostaje rozpylony wokol muszli, i to jej spedza sen z powiek.
      dlatego rzada, abym usiadl. ale ja nie usiade, i koniec. zaznaczam rowniez, ze
      to ja sprzatam caly kibel raz w tygodniu, i dbam o czystosc. tyle zrobie, ale
      na pewno nie usiade. i bede dalej szczal na stojaco, jak moj ojciec, brat,
      dziad i pradziad. no. to tyle.
      • kajetanb52 Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 21:16
        Dobrze gadasz, nie będa jajniki dyktować nam jak mamy szcz.. :)

Kajetan
    • Gość: katinka Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 13.11.04, 22:41
      haha, ale wiesz co? jesli tylko Twoja pani nie stoi przy Tobie podczas
      wspomnianych czynnosci, to zawsze mozesz jej przytaknac a robic swoje... takie
      malutkie klamstewko w dobrej wierze z pewnoscia zostanie Ci wybaczone ;)

:-)

• tamara_t Re: sikanie na siedzaco u facetow 13.11.04, 23:49
      Rany - co za wątek - co za problem!
      Ja przychylam się do propozycji Smoka - zaproponuj, żeby ona sikała na stojąco,
      bo jak nie to niech się wyprowadza!

Swoją drogą - jej postawa to zdecydowanie obsesja. ja rozumiem i higienę i
      estetykę, ale...bez przesady, bez przesady!
    • Gość: mikrus Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 01:31
      spróbuj codziennie przez cały miesiąc olewać kibel dookoła i wrócić po
      tygodniu.zdechniesz na starcie.baby to czują,częsciej tam sprzątaja,i jak
      któras ma usąśc sowim ślicznym tyłeczkiem na oszczaną deskę sedesową to ją
      cholera rusza.sikaj jak chcesz,tylko potem sprzątnij.każdy normalny człowiek po
      sobie sprząta.przynajmniej inteligentny człowiek.
      • Gość: monika i Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 13:21
        od dwóch tygodni mieszkam z rodziną męża, pięcioma facetami i potwierdzam że
        syf w toalecie to oni potrafią stworzyć niemiłosierny. jako jedyna kobieta w
        domu walczę żeby przynajmniwj wycierali po sobie deskę jak jej nie umieją
        podnieść ale chyba do nich nie dociera, no i kończy się tym że sama biorę
        papier i wycieram. w żadnym jednak wypadku nie kazałabym teściowi sikać na
        siedząco!!!
        • Gość: camel babcia klozetowa?? IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.04, 08:19
          o kurde, przykro mi, ze dajesz soba tak pomiatac...no ale jak chcesz byc babcia
          klozetowa to prosze bardzo
    • wiheister Re: sikanie na siedzaco u facetow 14.11.04, 13:58
      Musze sie wypowiedziec w tej kwestii.Otóż ja dopuszczam tylko jedną sytuacje
      kiedy sikam na siedząco.Otóz robie to tylko wtedy kiedy po prostu fujara mi
      stoi i nie widze wtedy innej mozliwosci ale to strasznie niewygodnie
      • Gość: kochas Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.sympatico.ca 14.11.04, 14:26
        Mnie sie wydaje, ze ta wasza meskosc jest poprostu "oszczana". Jak mnie zona
        zaproponowala zebym zmywal lazienke, bo sikam na stojaco, to zaczallem siadac a
        ona dalej sprzata i moja meskosc wcale z tego powodu nie stracila na wartosci.

Chyba naprawde nie macie wiekszych problemow, zeby sie upierac o pozycje
        oddawania moczu, ktory juz wam uderza do glowy.

Jak ci sie mamusia zapyta dlaczego sie spowrotrm przyprowadziles i jej powiesz
        ze przez sikanie na stojaco, to moze dostac zawalu serca ze smiechu.
    • Gość: bezpruderyjny W kwestii podstawowej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 15:48
      Chyba nikt jeszcze nie podniósł kwestii, że sedes nie jest urządzeniem
      przystosowanym do sikania w pozycji stojącej. Gdyby tak było, to w męskich
      toaletach nie montowano by pisuarów. Może więc panowie, którzy uważają, że
      postawa stojąca przy oddawaniu moczu to ich niezbywalny przywilej, po prostu
      zamontują sobie w klopie pisuar.
      • wadera3 Re: W kwestii podstawowej... 14.11.04, 15:54
        Gość portalu: bezpruderyjny napisał(a):

> Chyba nikt jeszcze nie podniósł kwestii, że sedes nie jest urządzeniem
        > przystosowanym do sikania w pozycji stojącej. Gdyby tak było, to w męskich
        > toaletach nie montowano by pisuarów. Może więc panowie, którzy uważają, że
        > postawa stojąca przy oddawaniu moczu to ich niezbywalny przywilej, po prostu
        > zamontują sobie w klopie pisuar.

brawo!!!!!
      • smok_sielski Re: W kwestii podstawowej... 14.11.04, 16:01
        Mam wrażenie, że z dwojga złego kobita wolałaby już chłopa sikającego na stojaka
        niż pisuar w łazience :)

smok
        • wadera3 Re: W kwestii podstawowej... 14.11.04, 19:51
          smok_sielski napisał:

> Mam wrażenie, że z dwojga złego kobita wolałaby już chłopa sikającego na
          stojak
          > a
          > niż pisuar w łazience :)
          >
          > smok
          ...z pewnością,ale sprzątającego po sobie...

• Gość: monitor pisuar - to jest wyjście! IP: *.chello.pl 16.11.04, 20:18
            najlepiej zamontuj go tak, żeby siedzący na klopie miał go pod samym nosem
    • Gość: Salomon Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 19:36
      Przez trzy tygodnie sikaj na siedząco, nic o tym nie mówiąc. Jeśli przez te trzy
      tygodnie kobieta dalej będzie ci prawić morały, to po ich zakończeniu (nie
      wcześniej!) możesz jej oświadczyć, że ty się tak dla niej poświęciłeś, a ona
      nawet tego nie zauważyła - znaczy to, że problem leży w jej psychice. Potem
      odmów wszelkich rozmów na ten temat - nigdy nie będzie miała pewności, jak
      sikasz i dlaczego.

Jeśli po trzech tygodniach ona stwierdzi, że jest cudownie, to znaczy, że cały
      czas miała rację - obsikiwałeś jej mieszkanie!
      • Gość: Anna Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.elisa-laajakaista.fi 14.11.04, 21:43
        Ja swojego syna od malego uczylam siusiac w domu na siedzaco. Jego ojciec tez
        tak robil- sam z wlasnej woli, bo sam czyscil ubikacje i widzial roznice.
        • Gość: Alternator Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:01
          Na siedząco jest optymalnym rozwiązaniem, ale wyłącznie w czasie erekcji. Poza
          tym tylko na stojąco. W czasie erekcji wycelowanie strumieniem w muszlę może
          być bardzo trudne, chyba, że jest to gigantyczna muszla.
          • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 10:34
            Gość portalu: Alternator napisał(a):

> Na siedząco jest optymalnym rozwiązaniem, ale wyłącznie w czasie erekcji.
            Poza
            > tym tylko na stojąco. W czasie erekcji wycelowanie strumieniem w muszlę może
            > być bardzo trudne, chyba, że jest to gigantyczna muszla.
            • oxycort Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 11:08
              Aha, ktoś Ci najwyraźniej nie powiedział całej prawdy ;)
              ~~
              ox
              • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 11:35
                oxycort napisał:

> Aha, ktoś Ci najwyraźniej nie powiedział całej prawdy ;)
                > ~~
                > ox

bzdura-to jest niewykonalne,a wy najwyrażniej mylicie lekki wzwód spowodowany
                wypełnionym pęcherzem,z erekcją spowodowaną podnieceniem seksualnym....
                spróbuj się wysikać kiedy masz zaj.....stą ochotę na seks ;))) wówczas Ci
                pogratuluję /choć....czego;(?/
                • oxycort Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 11:52
                  Słusznie. Zróbmy prawdziwy test! ;)
                  Ale nie dzisiaj. Dziś bolą mnie włosy i paznokcie... :D
                  ~~
                  ox
                • w_cat Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 11:54
                  ROTFL
                  Kobiety wiedzą lepiej, jak zwykle...

Niniejszym uroczyście oświadczam:
                  1. Mogę się wysikać mając erekcję.
                  2. Mogę się wysikać mając ochotę na seks.

Gwoli wyjaśnienia:
                  1. Większość facetów budząc się ma erekcję.
                  2. Ta część tej większości która nie ma możliwości,
                  chęci, czy czego tam jeszcze, wykorzystania tej erekcji
                  we właściwy sposób przeważnie pędzi do łazienki na siusiu
                  z erekcją oczywiście :>
                  • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 15:09
                    w_cat napisał:

> ROTFL
                    > Kobiety wiedzą lepiej, jak zwykle...
                    >
                    > Niniejszym uroczyście oświadczam:
                    > 1. Mogę się wysikać mając erekcję.
                    > 2. Mogę się wysikać mając ochotę na seks.
                    >
                    > Gwoli wyjaśnienia:
                    > 1. Większość facetów budząc się ma erekcję.
                    > 2. Ta część tej większości która nie ma możliwości,
                    > chęci, czy czego tam jeszcze, wykorzystania tej erekcji
                    > we właściwy sposób przeważnie pędzi do łazienki na siusiu
                    > z erekcją oczywiście :>

...chyba wszyscy faceci budząc się mają erekcję-owszem, ale jest to spowodwoane
                    PEŁNYM PĘCHERZEM!!!
                    to nie to,że kobiety wiedzą lepiej-o faktach się po prostu nie dyskutuje-to
                    tak jak kobieta w momencie szczytowania próbowałaby siknąć....
                    rozumiem,że niektórym z Was trudno jest przłeknąć prawdę głoszoną przez babę....
                    no i ta ochota na sex.....chyba nie jest równoznaczna/na pewno nie jest/ z
                    silnym FIZYCZNYM PODNIECENIEM .....
                  • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 17:58
                    w_cat napisał:

> ROTFL
                    > Kobiety wiedzą lepiej, jak zwykle...
                    >
                    > Niniejszym uroczyście oświadczam:
                    > 1. Mogę się wysikać mając erekcję.
                    > 2. Mogę się wysikać mając ochotę na seks.
                    >
                    > Gwoli wyjaśnienia:
                    > 1. Większość facetów budząc się ma erekcję.
                    > 2. Ta część tej większości która nie ma możliwości,
                    > chęci, czy czego tam jeszcze, wykorzystania tej erekcji
                    > we właściwy sposób przeważnie pędzi do łazienki na siusiu
                    > z erekcją oczywiście :>

właśnie syn mnie nawiedził....jako praktyk powiedział to samo.....PODCZAS
                    EREKCJI NIE MA MOZLIWOŚCI SIĘ WYSIKAĆ!!!! pozdro...
                    • w_cat Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 10:13
                      Trochę ponacinam :)
                      >...chyba wszyscy faceci budząc się mają erekcję - owszem, ale jest to spowodwoane
                      PEŁNYM PĘCHERZEM!!!
                      >właśnie syn mnie nawiedził....jako praktyk powiedział to samo.....PODCZAS
                      EREKCJI NIE MA MOZLIWOŚCI SIĘ WYSIKAĆ!!!! pozdro...

Oki, spowodowane czymkolwiek by nie było. I co? Latają z tym pełnym pęcherzem
                      cały dzień bo podczas erekcji nie mozna się wysikać? A przecież erekcja
                      spowodowana pełnym pęcherzem nie ustąpi dopóki tego pęcherza się nie opróżni.
                      Mam udowadniać dalej, że sama sobie przeczysz?

>rozumiem,że niektórym z Was trudno jest przłeknąć prawdę głoszoną przez babę....
                      >no i ta ochota na sex.....chyba nie jest równoznaczna/na pewno nie jest/ z
                      silnym FIZYCZNYM PODNIECENIEM .....

Sama pisałaś o ochocie na seks, a nie o silnym fizycznym podnieceniu :)
                      Przyznaję, że w stanie silnego fizycznego podniecenia nigdy nie próbowałem się
                      wysikać (zwykle mam wtedy co innego na głowie), ale też bym się przy tej
                      niemożliwości nie upierał. W końcu jest coś takiego jak pissing, a jedynym
                      momentem w stanie silnego fizycznego podniecenia, w którym nie mógłbym się
                      wysikać, a który przychodzi mi na myśl jest moment ejakulacji i mogę się
                      zgodzić, że wtedy i tylko wtedy to faktycznie fizycznie niemożliwe. Ale erekcja
                      nie równa się od razu ejakulacji. Więc proszę nie porównuj męskiej erekcji do
                      kobiecego orgazmu bo to zupełnie co innego. Chyba, że chodziło Ci właśnie o
                      moment ejakulacji, a wtedy jw.
                      • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 22:51
                        nie latają z pełnym pęcherzem.....po prostu poranny wzwód nie jest erekcją
                        sensu stricto,może zawołajmy na pomoc jakiegoś urologa? ;)))
                        nie przeczę sobie-to fizjologia....
                        skoro nie próbowałeś się wysikać podczas silnego podniecenia-to skąd na litość
                        boga wiesz,że byłbyś w stanie tu uczynić? Spróbuj i daj znać jak było.....
                        • w_cat Re: sikanie na siedzaco u facetow 17.11.04, 08:44
                          > nie latają z pełnym pęcherzem.....po prostu poranny wzwód nie jest erekcją
                          > sensu stricto,może zawołajmy na pomoc jakiegoś urologa? ;)))
                          > nie przeczę sobie-to fizjologia....

nie potrzebujemy urologa, natomiast ja poproszę o wiarygodne źródło z definicją
                          erekcji "sensu stricto" oraz tej drugiej, bo jakoś nie mogę znaleźć żadnego
                          rozróżnienia erekcji od erekcji :>

> skoro nie próbowałeś się wysikać podczas silnego podniecenia-to skąd na litość
                          > boga wiesz,że byłbyś w stanie tu uczynić? Spróbuj i daj znać jak było.....

a skąd mam wiedzieć, że nie mógłbym?
                          a spróbować a i owszem mogę :)
          • oxycort Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 11:06
            Na siedząco podczas erekcji nie jest optymalnie. Można sobie zachlapać
            oczy... ;)
            ~~
            ox
            • pieranka Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 11:54
              Fakt. Czy mógłbyś udać się do Pitolnika?
              • oxycort Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 11:55
                Ojej... Mogłaś chociaż zapukać...
                ~~
                ox
                • pierans Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 12:02
                  Pukpuk, się nie przejmuj
    • uwolnic.chomiki Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 12:28
      to jest chore!!
      kazdy ma prawo sikac jak chce!!!
      • oxycort Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 12:51
        Yhy, nawet do kufla w knajpie, byle własnego.
        ~~
        ox
    • pobik Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 13:52
      to poiedz jej, zeby wrocila do bylego, skoro tak jej to przeszkadza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka