pobik Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 14:05 a ja bardzo nie lubię, gdy siedzę w toalecie i ptaszek obija mi się o górne części ścianek muszli. wydaje mi się to bardzo niehigieniczne. dlatego, kiedy mogę, robię siusiu na stojąco. choć mógłbym z tego zrezygnować dla ukochanej, jeśli będzie pamiętała o tym kiedy mi też coś będzie przeszkadzać. chodzi o wzajemną uległość i kompromisy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 23:55 Ototo właśnie! Możnaby (ryzykując złamanie) ręcznie naginać instrument ku dołowi, ale ja osobiście nie mam tyle pary w łapach... :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 00:17 a ty dalej swoje...może nie wiesz po prostu co to prawdziwa erekcja ;))) nie chwalący się...miałam .....mmmmmciu partnerów w swoim bogatym erotycznie życiu- żaden jakoś nie potrafił tego dokonać.....może pogrzeb gdzieś w wyszukiwarkach i znajdziesz odpowiedź na to proste pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 00:41 Szanuję i poważam Twoje zdolności wywoływania atomowej erekcji u wszystkich dotychczasowych partnerów i ich potomków do siódmego pokolenia włącznie, ale na Jowisza, pozwól mi w spokoju sikać podczas moich :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 22:46 oxycort napisał: > Szanuję i poważam Twoje zdolności wywoływania atomowej erekcji u wszystkich > dotychczasowych partnerów i ich potomków do siódmego pokolenia włącznie, ale na > > Jowisza, pozwól mi w spokoju sikać podczas moich :) > ~~ > ox sikaj do woli...ale na boga nie upieraj się,że podczas erekcji....choć.... "mądry dla spokoju nie zaprzeczy...głupi pomyśli,że to prawda" jest to fizycznie niemozliwe i już swoją drogą ciekawe-gdybym udawała faceta....dyskusja nie byłaby taka zaogniona...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_cat Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 10:25 > a ty dalej swoje...może nie wiesz po prostu co to prawdziwa erekcja A czym się różni "prawdziwa" erekcja od "nieprawdziwej"? Bo wygląda na to, że ja też jestem niedoinformowany, ale chętnie się dokształcę :> A czy z tych ".....mmmmmciu" partnerów to żaden nie potrafił bo nie mógł choć chciał, czy nie potrafił bo po prostu nie chciał? Powiedział Ci któryś "...jak mi się chce sikać, ale w tej chwili to fizycznie niemożliwe"? I jeszcze jedno, prawdę przełknę nawet od baby-wilczycy, natomiast z dogmatami tak łatwo nie pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pobik Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 15:50 nie pisalem o siusianiu rani, ale w ogole. majta sie i obija o muszle od srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.dyn.optonline.net 16.11.04, 01:17 Ja czasami na stojaco, czasami siadam. Jak nie chce mi sie stac lub celowac to siadam. Co to za roznica jak sie mocz oddaje?? Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.zbankrutowalo na siedzaco zdrowo, higienicznie, uniseksowo! 16.11.04, 02:22 Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: o kurcze, ale czad 16.11.04, 11:05 o kurcze, ale ci się panna trafiła. jak żyję nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem. powodzenia i wytrwałości - pewnie ci będą potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford baba sikajaca na stojaco - sam widzialem 16.11.04, 11:12 jak bylem 'maolatem' na wakacjach jakis rolnik z rolnikowa Trabantem takim bez szyby przyjechali na wiosce lekko zawiani, on zaczal sie odlewac pod drzewkiem i ona tez tyle ze ona miala kiece do kostek i na stojaco tez to robila oparta rekami o drzewo, sciemy napewno niebylo bo bylo dosyc zimno i widac bylo jak mocz paruje. To jest horror dopiero :O, moze to wiejscy tranzwestyci poprostu byli ?. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 19:29 dla mnie to szczyt wejscia pod damski pantofel Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 20:24 kohinor napisał: > dla mnie to szczyt wejscia pod damski pantofel > Fuj! dokładnie, zgadzam się z przedpiszcą :-) dzingis kupuj chłopie dziewczynie buty z wysooookimi obcasami. łatwiej będziesz mógł pod nie wejść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: procesor pójdz na kompromis... IP: *.chello.pl 16.11.04, 20:15 ...i sikaj na zgiętych nogachale przodem do muszli:) albo sobie przedłużacz zainstaluj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.04, 04:11 Sluchaj sie dziewczyny. Ja sikam na lezaco z pozycji a)na plecach leże, b}leze na brzuchu, sikam na tzw.,,Małysza'', sikam z boku, sikam z pod skoku, sikam do góry, sikam na jednej nodzę, sikam stojac na rekach, sikam kleczac, wogóle to bardzo lubię sikać. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 17.11.04, 09:21 Gość portalu: Don Pedro napisał(a): > Sluchaj sie dziewczyny. Ja sikam na lezaco z pozycji a)na plecach leże, b} leze > na brzuchu, sikam na tzw.,,Małysza'', sikam z boku, sikam z pod skoku, sikam do > > góry, sikam na jednej nodzę, sikam stojac na rekach, sikam kleczac, wogóle to > bardzo lubię sikać. kwestia nie dotyczy w tym momencie pozycji sikającego-to pierwotny wątek ;))) mnie nie przeszkadza pozycja sikającego faceta,jakakolwiek by ona nie była.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.aster.pl 18.11.04, 00:23 Jest jeszcze jedno rozwiązanie- jest takie specjalne urządzonko, które wisi sobie na ścianie i zostało specjalnie skonstruowane, co by z niego korzystać na stojąco. A kibelek, uściślając muszla jest przeznaczona do tego co by na niej klapnąć :))))))) Projektanci kibelków nie wzięli pod uwagę ze panowie lubią inaczej:)A prawda jest taka ze nawet jak się staracie to i tak wam nie wychodzi na czysto :)))) Zgłoście reklamacje :( Proponuje mały remoncik, znalazłam jeszcze jedna zaletę pozycji siedzącej -nie będzie ciągłej walki o opuszczona deseczkę, bo będzie to w obopólnym interesie :)))))) i panowie zrozumieją w czym rzecz . Jeszcze słyszałam ze pomysłowi Niemcy wymyślili urządzonko, które po otwarciu przybytku informuje ze kibelek służy do tego co by na nim usiąść i oczywiście zamknąć po wykorzystaniu ;) A my jak zwykle za Europą :0 Jeszcze jedno w oczach kobiety to nie walka jajników, tylko walka o higienę, wy rzadko sprzątacie :( Wszędzie szukacie walki płci! Macie kompleksy panowie, ojjjj macie.... Mniej męski, bo siada, ale to chyba presja męskiej części, co kumpel powie jak zobaczczczy :)))))))))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znerwicowany Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.olsztyn.mm.pl 19.11.04, 23:17 ja sikam na siedzaco , ale to tylko z powodu trzęsących mi się się rąk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisska Re: kucaj!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 16:07 Weszłam raz do łazienki - mój facet robił to na siedząco i powiem Wam - tak mnie to odrzuciło, że potem trudno mi było nawet przytulić się do Niego... Dla mnie facet jak sika to stoi - inaczej wygląda to śmiesznie, ale niech sobie każdy sika jak chce, z wyjątkiem mojego faceta ( już innego ) - On niech stoi. Odpowiedz Link Zgłoś