Dodaj do ulubionych

sikanie na siedzaco u facetow

• pobik Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 14:05
      a ja bardzo nie lubię, gdy siedzę w toalecie i ptaszek obija mi się o górne
      części ścianek muszli. wydaje mi się to bardzo niehigieniczne. dlatego, kiedy
      mogę, robię siusiu na stojąco. choć mógłbym z tego zrezygnować dla ukochanej,
      jeśli będzie pamiętała o tym kiedy mi też coś będzie przeszkadzać. chodzi o
      wzajemną uległość i kompromisy.
      • oxycort Re: sikanie na siedzaco u facetow 15.11.04, 23:55
        Ototo właśnie!
        Możnaby (ryzykując złamanie) ręcznie naginać instrument ku dołowi, ale ja
        osobiście nie mam tyle pary w łapach... :)
        ~~
        ox
        • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 00:17
          a ty dalej swoje...może nie wiesz po prostu co to prawdziwa erekcja ;))) nie
          chwalący się...miałam .....mmmmmciu partnerów w swoim bogatym erotycznie życiu-
          żaden jakoś nie potrafił tego dokonać.....może pogrzeb gdzieś w wyszukiwarkach
          i znajdziesz odpowiedź na to proste pytanie...
          • oxycort Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 00:41
            Szanuję i poważam Twoje zdolności wywoływania atomowej erekcji u wszystkich
            dotychczasowych partnerów i ich potomków do siódmego pokolenia włącznie, ale na
            Jowisza, pozwól mi w spokoju sikać podczas moich :)
            ~~
            ox
            • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 22:46
              oxycort napisał:

> Szanuję i poważam Twoje zdolności wywoływania atomowej erekcji u wszystkich
              > dotychczasowych partnerów i ich potomków do siódmego pokolenia włącznie, ale
              na
              >
              > Jowisza, pozwól mi w spokoju sikać podczas moich :)
              > ~~
              > ox
              sikaj do woli...ale na boga nie upieraj się,że podczas erekcji....choć....
              "mądry dla spokoju nie zaprzeczy...głupi pomyśli,że to prawda" jest to
              fizycznie niemozliwe i już
              swoją drogą ciekawe-gdybym udawała faceta....dyskusja nie byłaby taka
              zaogniona...;)))
          • w_cat Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 10:25
            > a ty dalej swoje...może nie wiesz po prostu co to prawdziwa erekcja

A czym się różni "prawdziwa" erekcja od "nieprawdziwej"?
            Bo wygląda na to, że ja też jestem niedoinformowany, ale chętnie się dokształcę :>
            A czy z tych ".....mmmmmciu" partnerów to żaden nie potrafił bo nie mógł choć
            chciał, czy nie potrafił bo po prostu nie chciał? Powiedział Ci któryś "...jak
            mi się chce sikać, ale w tej chwili to fizycznie niemożliwe"?

I jeszcze jedno, prawdę przełknę nawet od baby-wilczycy, natomiast z dogmatami
            tak łatwo nie pójdzie.
        • pobik Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 15:50
          nie pisalem o siusianiu rani, ale w ogole. majta sie i obija o muszle od srodka.
    • Gość: Max Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.dyn.optonline.net 16.11.04, 01:17
      Ja czasami na stojaco, czasami siadam. Jak nie chce mi sie stac lub celowac to
      siadam. Co to za roznica jak sie mocz oddaje??
    • eldorado.zbankrutowalo na siedzaco zdrowo, higienicznie, uniseksowo! 16.11.04, 02:22
    • cigi Re: o kurcze, ale czad 16.11.04, 11:05
      o kurcze, ale ci się panna trafiła. jak żyję nie spotkałem się jeszcze z takim
      przypadkiem. powodzenia i wytrwałości - pewnie ci będą potrzebne
    • kuba_halford baba sikajaca na stojaco - sam widzialem 16.11.04, 11:12
      jak bylem 'maolatem' na wakacjach jakis rolnik z rolnikowa Trabantem takim bez
      szyby przyjechali na wiosce lekko zawiani, on zaczal sie odlewac pod drzewkiem
      i ona tez tyle ze ona miala kiece do kostek i na stojaco tez to robila oparta
      rekami o drzewo, sciemy napewno niebylo bo bylo dosyc zimno i widac bylo jak
      mocz paruje. To jest horror dopiero :O, moze to wiejscy tranzwestyci poprostu
      byli ?.
    • kohinor Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 19:29
      dla mnie to szczyt wejscia pod damski pantofel
      Fuj!
      • cigi Re: sikanie na siedzaco u facetow 16.11.04, 20:24
        kohinor napisał:

> dla mnie to szczyt wejscia pod damski pantofel
        > Fuj!

dokładnie, zgadzam się z przedpiszcą :-)
        dzingis kupuj chłopie dziewczynie buty z wysooookimi obcasami.
        łatwiej będziesz mógł pod nie wejść ;)
    • Gość: procesor pójdz na kompromis... IP: *.chello.pl 16.11.04, 20:15
      ...i sikaj na zgiętych nogachale przodem do muszli:) albo sobie przedłużacz
      zainstaluj:)
    • Gość: Don Pedro Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.04, 04:11
      Sluchaj sie dziewczyny. Ja sikam na lezaco z pozycji a)na plecach leże, b}leze
      na brzuchu, sikam na tzw.,,Małysza'', sikam z boku, sikam z pod skoku, sikam do
      góry, sikam na jednej nodzę, sikam stojac na rekach, sikam kleczac, wogóle to
      bardzo lubię sikać.
      • wadera3 Re: sikanie na siedzaco u facetow 17.11.04, 09:21
        Gość portalu: Don Pedro napisał(a):

> Sluchaj sie dziewczyny. Ja sikam na lezaco z pozycji a)na plecach leże, b}
        leze
        > na brzuchu, sikam na tzw.,,Małysza'', sikam z boku, sikam z pod skoku, sikam
        do
        >
        > góry, sikam na jednej nodzę, sikam stojac na rekach, sikam kleczac, wogóle to
        > bardzo lubię sikać.

kwestia nie dotyczy w tym momencie pozycji sikającego-to pierwotny wątek ;)))
        mnie nie przeszkadza pozycja sikającego faceta,jakakolwiek by ona nie była....
        • Gość: :D Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.aster.pl 18.11.04, 00:23
          Jest jeszcze jedno rozwiązanie- jest takie specjalne urządzonko, które wisi
          sobie na ścianie i zostało specjalnie skonstruowane, co by z niego korzystać na
          stojąco. A kibelek, uściślając muszla jest przeznaczona do tego co by na niej
          klapnąć :)))))))

Projektanci kibelków nie wzięli pod uwagę ze panowie lubią inaczej:)A prawda
          jest taka ze nawet jak się staracie to i tak wam nie wychodzi na czysto :))))
          Zgłoście reklamacje :(

Proponuje mały remoncik,
          znalazłam jeszcze jedna zaletę pozycji siedzącej -nie będzie ciągłej walki o
          opuszczona deseczkę, bo będzie to w obopólnym interesie :)))))) i panowie
          zrozumieją w czym rzecz .

Jeszcze słyszałam ze pomysłowi Niemcy wymyślili urządzonko, które po otwarciu
          przybytku informuje ze kibelek służy do tego co by na nim usiąść i oczywiście
          zamknąć po wykorzystaniu ;)
          A my jak zwykle za Europą :0
          Jeszcze jedno w oczach kobiety to nie walka jajników, tylko walka o higienę, wy
          rzadko sprzątacie :(
          Wszędzie szukacie walki płci!
          Macie kompleksy panowie, ojjjj macie....
          Mniej męski, bo siada, ale to chyba presja męskiej części, co kumpel powie jak
          zobaczczczy :))))))))))
          Pozdrawiam :)
          • Gość: znerwicowany Re: sikanie na siedzaco u facetow IP: *.olsztyn.mm.pl 19.11.04, 23:17
            ja sikam na siedzaco , ale to tylko z powodu trzęsących mi się się rąk
    • qtpie kucaj!!! 20.11.04, 02:11
      po pewnym czasie uwiednie ci glowny miesien.
      • Gość: kisska Re: kucaj!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 16:07
        Weszłam raz do łazienki - mój facet robił to na siedząco i powiem Wam - tak
        mnie to odrzuciło, że potem trudno mi było nawet przytulić się do Niego...
        Dla mnie facet jak sika to stoi - inaczej wygląda to śmiesznie, ale niech sobie
        każdy sika jak chce, z wyjątkiem mojego faceta ( już innego ) - On niech stoi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka