Dodaj do ulubionych

Były a życzenia

08.03.25, 17:44
Dostajecie od byłych życzenia na dzień kobiet? Załóżmy, że rozstanie było w zgodzie, bez kłótni. Ja zerwałam. Tak ogólnie to po prostu mamy inne patrzenie na życie i jest między nami 9lat różnicy wieku (on starszy). Z szacunku do niego, i tego czasu który z nim spędziłam, bo uważam to za fajny czas mimo wszystko i gdyby nie to, że w paru sprawach się nie potrafimy zgrać i trochę przeszkadza mi różnica wieku to nadal bym z nim była bo do niego coś poczułam i czuję wciąż, ale przytłoczyło mnie to co nas dzieli, jednak z szacunku do niego jako do faceta miałam w planach wysłać mu chociaż życzenia na dzień mężczyzn w poniedziałek. Dziś dzień kobiet a ja od niego nie dostałam żadnych życzeń, i szczerze mi przykro bo mam wrażenie, że w ogóle mu na mnie nie zależało i nie pomyślał nawet o tym by mi jakieś życzenia złożyć, a przecież nie tylko swoim dziewczynom się składa dziś życzenia a ogólnie wszystkim których się darzy szacunkiem. W związku z tym nie wiem czy powinnam w ogóle mu wysyłać te życzenia czy dać sobie spokój? Nie będzie głupie wysłanie ich tylko po to by mu głupio było, że on o mnie dziś zapomniał? Czy może w ogóle nie powinien pamiętać bo w końcu z nim zerwałam...
Tyle, że w walentynki gdy byliśmy razem to też w dzień Walentynek nie przyjechał nawet do mnie, bo miał ważniejsze sprawy związane z jego hobby i nawet nie załapał dlaczego było mi przykro, dopiero na kolejny dzień się widzieliśmy i dał mi kwiaty, gdzie do dziś myślę czy tylko nie dlatego że trochę sama focha pokazałam i się połapał że o to mi chodziło.
Co myślicie? Dać sobie spokój skoro zerwałam i nic mu nie wysyłać tak jak on mi dziś, czy jednak napisać mu te życzenia, i tym samym pokazać, że mimo wszystko potrafię pokazać, że go darze szacunkiem i pamiętam o nim w tym dniu bo doceniam czas z nim spędzony?.
Obserwuj wątek
    • chocolate_dog123 Re: Były a życzenia 08.03.25, 20:42
      U to coś mnie ominęło. Widzę że nie jestem na bieżąco. Olusie vel Alexy to takie pocieszne dziołchy. Ja dziś święto kobiet na bogato. 2 k poszło na siebie samą ❤️ a teraz Olusia się obudzi ze snu zimowego bo żeby z kimś zrywać to jeszcze trzeba z nim być.

No to siup, za zdrowie Pań.
      Stara Florka leci z korka 👋
      • chocolate_dog123 Re: Były a życzenia 08.03.25, 22:10
        PS. Droga Alexis, swego czasu Miley śpiewała, że se sama kupi kwiaty. Z okazji dnia kobiet polska wersja na nasz lokalny grajdołek:
        youtu.be/BQhJKSzNtpg?si=_uus3klYwuN8QunD
      • olaaa7 Re: Były a życzenia 09.03.25, 01:10
        Chyba mnie z kimś mylisz. Dziś założyłam tu konto, i opisałam sytuacje o zakończeniu relacji z facetem z którym się spotykałam.
        • chocolate_dog123 Re: Były a życzenia 09.03.25, 01:15
          Ok. Wesołych Świąt także
    • stasi1 Re: Były a życzenia 09.03.25, 08:53
      Skoro on tobie nie złożył życzeń z okazji dnai kobiet to raczej nie wypada abys ty za dwa dni zyczenia składała. Ja tak mniej więcej na dziesieć moich życzeń, dostaje jedno dla siebie
      • olaaa7 Re: Były a życzenia 09.03.25, 14:19
        Bardziej myślałam o tym, żeby specjalnie to zrobić, by mu się trochę głupio zrobiło, że on mi nie złożył życzeń a wielce tak szanował i tak cebul czas ze mną spędzany a wystarczyło rozstanie i już ma wywalone, nie oczekiwałam nieświadomo czego, ale dzień kobiet to takie ogólne święto a nie święto zakochanych więc koniec końców przykro że głupiego ,,najlepszego " nie potrafił napisać. Ale racja, też mu nic nie będę wysyłać, bo szkoda nawet. On zresztą nie przywiązuje dużej wagi do wszelkich takich świąt poza takimi większymi więc pewnie mu to nawet nie zrobi większej różnicy w przeciwieństwie do mnie.
        • stasi1 Re: Były a życzenia 10.03.25, 19:54
          Część mężczyzn właśnie nie przywiązuje się do ważnych dat
    • obrotowy dziecinada ? 09.03.25, 17:05
      olaaa7 napisał(a):
      > Tyle, że w walentynki gdy byliśmy razem to też w dzień Walentynek nie przyjecha
      > ł nawet do mnie, bo miał ważniejsze sprawy związane z jego hobby i nawet nie za
      > łapał dlaczego było mi przykro, dopiero na kolejny dzień się widzieliśmy i dał
      > mi kwiaty,

dziecinada

walentynki to importowane z USA swieto dla dzieciarni

- a nie Twoje imieniny, czy urodziny i mogl miec wazniejsze sprawy na glowie.
      • olaaa7 Re: dziecinada ? 09.03.25, 20:09
        To nie chodzi o to, że to święto z USA czy tam coś...tak czy siak przyjęło się jako dzień zakochanych i zwyczajnie mi było przykro, że mimo iż miał czas wieczorem to po prostu nie pomyślał o tym by przyjechać do mnie i spędzić ten wieczór razem zostając dłużej, bo przecież był to weekend, ale on miał zebranie o 16 gdzie o 18 był już w domu i miał czas, bo pisaliśmy. Przyjechał dopiero następnego dnia na parę godzin, bo oczywiście na rano już miał do pracy więc zbyt długo nie posiedzieliśmy razem. Mieszkamy ok 50 min drogi autem od siebie a widzielismy się tylko raz w tygodniu bo on nie ma niby czasu bo ma pracę koło domu wiecznie jakąś po pracy zawodowej, tak więc zazwyczaj tylko sobota albo niedziela. Albo mu żal paliwa by częściej przyjeżdżać albo mu tyle wystarczyło i tyle. Bo jakoś nie wierzę, że jakby chciał to by nie mógł wieczorem przyjechać, i jechać rano prosto do pracy ode mnie. To był jeden z powodów przez które zerwałam bo miałam dość bycia zawsze mniej ważna niż jego hobby itp.
        • obrotowy dziecinada cd. 12.03.25, 17:59
          olaaa7 napisał(a):
          > To nie chodzi o to, że to święto z USA czy tam coś...
          tak czy siak przyjęło się jako dzień zakochanych

nie przyjelo sie (ogolnie)

jednym sie przyjelo - innym - nie.

- uswiadom to sobie.
    • mav.2000 Re: Były a życzenia 10.03.25, 13:30
      Dać sobie spokój, skoro z nim zerwałaś.
      • olaaa7 Re: Były a życzenia 10.03.25, 13:42
        Zerwałam, ale nie dlatego że nic nie czułam tylko miałam dość, że mało czasu ze mną spędzał na żywo, bo wszystko było ważniejsze niż ja heh. Chciałam nim trochę wstrząsnąć ale najwidoczniej mu odpowiada to zerwanie więc trudno..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka