olaaa7
08.03.25, 17:44
Dostajecie od byłych życzenia na dzień kobiet? Załóżmy, że rozstanie było w zgodzie, bez kłótni. Ja zerwałam. Tak ogólnie to po prostu mamy inne patrzenie na życie i jest między nami 9lat różnicy wieku (on starszy). Z szacunku do niego, i tego czasu który z nim spędziłam, bo uważam to za fajny czas mimo wszystko i gdyby nie to, że w paru sprawach się nie potrafimy zgrać i trochę przeszkadza mi różnica wieku to nadal bym z nim była bo do niego coś poczułam i czuję wciąż, ale przytłoczyło mnie to co nas dzieli, jednak z szacunku do niego jako do faceta miałam w planach wysłać mu chociaż życzenia na dzień mężczyzn w poniedziałek. Dziś dzień kobiet a ja od niego nie dostałam żadnych życzeń, i szczerze mi przykro bo mam wrażenie, że w ogóle mu na mnie nie zależało i nie pomyślał nawet o tym by mi jakieś życzenia złożyć, a przecież nie tylko swoim dziewczynom się składa dziś życzenia a ogólnie wszystkim których się darzy szacunkiem. W związku z tym nie wiem czy powinnam w ogóle mu wysyłać te życzenia czy dać sobie spokój? Nie będzie głupie wysłanie ich tylko po to by mu głupio było, że on o mnie dziś zapomniał? Czy może w ogóle nie powinien pamiętać bo w końcu z nim zerwałam...
Tyle, że w walentynki gdy byliśmy razem to też w dzień Walentynek nie przyjechał nawet do mnie, bo miał ważniejsze sprawy związane z jego hobby i nawet nie załapał dlaczego było mi przykro, dopiero na kolejny dzień się widzieliśmy i dał mi kwiaty, gdzie do dziś myślę czy tylko nie dlatego że trochę sama focha pokazałam i się połapał że o to mi chodziło.
Co myślicie? Dać sobie spokój skoro zerwałam i nic mu nie wysyłać tak jak on mi dziś, czy jednak napisać mu te życzenia, i tym samym pokazać, że mimo wszystko potrafię pokazać, że go darze szacunkiem i pamiętam o nim w tym dniu bo doceniam czas z nim spędzony?.