Dodaj do ulubionych

powody by stworzyc zwiazek..

01.01.05, 15:35
Obserwuj wątek
    • satine_168 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 15:37
      tzn ja nie wiedze na razie powodu by stwrarzac nic stalego..i wlasciwie tak
      mialam od zawsze.I dlatego widze w zwiazku same ograniczenia..a Ci ktorym sie
      udalo..jakie wy widzicie roznice:)??
      • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 16:02
        nie widzisz powodu.......a co jest dla Ciebie związkiem? chyba nie bardzo wiesz
        skoro musiałabyś mieć "powód".....
        • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 16:11
          I dobrze. Przynajmniej komuś nie powie, sorry nie wyszło:)
          • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 16:16
            nie mów tak! to przecież nie na tym polega,związek, to powina być konsekwencja
            wielu zdarzeń spotykających dwoje ludzi....
            mnie się wydaje,że ludzie postrzegają te sprawy od końca i powoli,dochodząc do
            początku zauważają,że zaapomnieli,żezwiązek to po prostu
            kompromisy....niekoniecznie postrzegane jako ograniczenia....czyż nie?
            • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 16:20
              No masz racje, ale skoro ona tego nie czuje, to lepiej niech sobie poczeka, niż
              robi coś tam na siłe:)
              • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 16:27
                oczywiście,tutaj masz rację,
                nie podobają mi się jednak te smętne powtarzające się wątki....
                wiem,wiem,mogę nei czytać ;)))
                lubię jednak wiedzieć co ludzie myślą,lub co myślą,że myślą ;DDD
                a gdzie radość życia? gdzie próby zycia po swojemu,nie kolidujące
                z "interesami" innych?
                drażni mnie przesadny egoizm....przy jednoczesnym narzekaniu na
                samotność.....ehhh
                • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 16:32
                  Tak to już z ludźmi jest:) Ktoś kiedyś powiedział - jeżeli Bóg jest na
                  pierwszym miejscu, to wszystko jest na swoim miejscu:P Podstawa to wiedzieć
                  czego się chce, a że sporo rzeczy przychodzi nam za łatwo, to i potem się
                  sukcesów nie mierzy odpowiednią miarą. Można więc sobie pozwolić na narzekanie
                  i wieczne stękanie na wszystko:)
                  • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 16:46
                    Jak zawsze wyważony i na miejscu /Tony/ racja-jak się nie ma odpowiedniej skali
                    wartości to wszystko do du.....
                    Tony,albo jesteś jakimś mutantem,albo Twoja Mama jest mistrzynią.....
                    • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 16:54
                      Mutantem to nie jestem. Nie ganiam po dachach w lateksowych gaciach i w
                      pelerynie:)) Właśnie leci Batman... ehh... ;))
                      • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 16:59
                        czyli to drugie....znaczy -można,a mnie wmawiali,że żartuję twierdząc,iż ,że
                        można wychować /dobrze/ dzieci w dzisiejszym swiecie /ten zły, zepsuty
                        swiat..../
                        • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:02
                          Czy ja wiem. Mi tam zawsze tłumaczono wszystko, bez żadnych kar itd. Nawet jak
                          ostro narozrabiałem. No i ponoszenie konsekwencji za chwilę nieprzemyślanego
                          szaleństwa:)))
                          Chyba miałem szczęście, że wszystko trafiło mi się w odpowiednim czasie;)
                          Łącznie z hiphopem:D
                          • Gość: satine Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:31
                            hmm..mam wrazenie ze wykorzystujecie wiekszosc watkow by skrytykowac i
                            ponarzekac(!!)na glupote innych i przejsc do swoich spraw..albo po prostu juz
                            wyrosliscie na ustatkowanych ludzi niezwiazanych zproblemami ludzi w moim
                            wiekutzn ok 20 lat..a teraz to wyglada tak ze zwiazki to ograniczenie
                            wolnosci,jakbyscie nie byli w temacie..i liczylam ze ludzie madrzejsi z
                            doswiadczeniem zyciowym sie wypowiedza..a nie zaczna gadac o batmanach..nawet
                            ten batman mi nie przeszkadza ale nie wypisujcie tu takiej osterj krytyki
                            spojrzcie na siebie..
                            • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:37
                              ...yyyy...a kto tu kogo krytykuje?
                          • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:41
                            z hiphopem...bleee ;DDD
                            kiedyś moi synowie ostro zabalowali....z tym,że mały/wówczas 16-17 lat/ po raz
                            pierwszy nie wrócił do domu na na noc nie uprzedziwszy mnie...potem okazało
                            się,że byli razem
                            -starszym /4 lata starszy/ nie musiałam się martwić /200cm wzrostu 100kg wagi
                            150 w klacie,sztuki walki... /ale małym tak...
                            około 4tej rano słyszę-wchodzą....duży pierwszy,z tyłu kuli się mały ;)))
                            duży schyla się niziutko i mówi-"lej,zasłużyłem,ale brata mi nie ruszaj ;DDD z
                            bratem był"
                            nawet nie zwróciłam im wtedy uwagi,ale konsekwencja w działaniu z "bachorami"
                            była moim konikiem....
                            • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:42
                              hehe:)))
                              Jeteś wielka, ale nie tak jak Twój starszy syn;)))
                              • Gość: satine Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:45
                                <hahaha>a wy nadal wlasna rozmowe..po prostu skasujmy watek i zalocie swoj
                                wlasny:)
                                • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:48
                                  Takim moim skromnym zdaniem to powinnaś się włączyć do swojej dyskusji, jeżeli
                                  chcesz usłysześ coś więcej niż mały, duży i batman:)))
                                  Poza tym każdy wątek zbacza ze swego ustalonego tematu:)
                                • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:51
                                  ale bardzo Ci to przeszkadza? może poczytaj inny ;)
                              • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:50
                                no,na szczęscie nie tak jak on......;)))
                                • Gość: satine Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:54
                                  zalozylam watek..i mam poczytac inny:P ale ten tez jest ciekawy..ja jeszcze
                                  nikomu nie mowilam ze po zajeciach an uniwerku zbawiam swiat ;)
                                  • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:55
                                    Nie wiedziałem, że zbawiciela nam jakiegoś dali.
                                    • Gość: satine Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:56
                                      ekhm..zadnego zbawiciela..zbawicielke :D
                                      • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:57
                                        Czy ktoś pamięta o czym był ten wątek?;P
                                        • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:59
                                          taaa, o powodach, dla których być albo nie być ;DDDD
                                    • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:58
                                      Tony-czujesz się jakoś szczególnie zbawiony? ;DDDDDDDDD
                                      • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:58
                                        Zbawienie zbawieniem, a ja czekam na dary:)))
                                        • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:59
                                          dary to były tydzień temu-pod choinką....
                                          • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 18:01
                                            Każda nowa religia (stąd zbawicielka) daje jakieś nagrody:)
                                            • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 18:03
                                              może jeszcze sobie przypomni o tym,a może musisz złożyć akces,albo wpłacić coś
                                              na osobiste konto zbawicielki....;DDDD
                                              • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 18:04
                                                To mi trąca o jakąś sektę;))
                                                • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 18:08
                                                  Tony! musisz być szczególnie poszczególny....
                                                  hmmmm....może jednak lepiej by było,żeby zbawicielka dokończyła edu.....
                                                  • Gość: satine Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 18:15
                                                    i znow ta roznica wieku..ech nie dogadamy sie..to moiejsce polega na byciu
                                                    zlosliwym..mam dosc gryzienia sie z ludzmi na co dzien by jeszcze spierac sie
                                                    z kims bez powodu ani sensu..ide wyleczyc kaca i wkoncu sie polozyc spac..dzis
                                                    rezygnuje ze zbawiania swiata :)dobranoc..zostawiam was samych jak juz
                                                    nalegasz :P
                                                  • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 18:23
                                                    no,sorry-to Ty zbawiasz świat tylko zależnie od rocznika????????
                                                    do chrzanu z takim zbawicielem....
                                  • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 17:56
                                    no,skoro Cię drażni nasza rozmowa,która jakby nie było wypływa z Twojego
                                    wątku.....
                                    zbawiasz swiat....nie mowiłaś nikomu...?-może niech tak zostanie ;)))
                                    • Gość: satine Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 18:02
                                      moze poczytaj moje ostatnie 3 wypowiedzi..raczej nie bylam specjalnie
                                      rozdrazniona..a co do zbawiania to ja mowilam o swiecie a nie o poszczegolnych
                                      osoobach..poszczegolne osoby obdarzam w wolnym czasie :P
                                      • Gość: satine Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 18:05
                                        i to bezplatnie..ale musza to byc szczegolnie poszczegolneosoby(raczej osoba:)
                                        • Gość: c.kapturek Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:16
                                          hej, Satine, mysle, ze w watku tez robisz ograniczenia. rozmowy batmenka Tonego
                                          z batwomanka Waderka sie łosobiscie podobaja ;DDDDDDDDDDDDdd w sumie po co
                                          zadreczac sie powaznymi rozmowami, przynajmniej dzisiaj raz w roku. a watki
                                          moga osiagac ilosc postów 1500 i wiecej, wiec przy takiej ilosci jak tam pare
                                          numerków zboczy w bok tematu "tylko czytacze mego zdania bez domysłów plisss"
                                          to co tam, dyskusja ciekawsza. tyle juz wypowiedzi biega po forum, rózne
                                          powazne i zabawne, w sumie po co sie naprężać jak mozna sie rozpeżyc, tak sobie
                                          mysle czemu forum ma ciagle byc tylko powazna dyskusja na temat wszelkich spraw
                                          zyciowych, wszak tego pełno w realu, to moze odrobinke tutaj mniej tego
                                          hmmm......swoja droga batman forever, ma fajny sprzecik zawsze mu
                                          zazdrosciłam :>
                                          • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 20:18
                                            heeee Kaptur,choć bez sprzętu,ale zawsze w porę z pmocą.....thx
                                            KAPTUR FOREVER ;DDDDDD
                                            a może tez zapiszesz się na tanie zbawianie Kapturku? ;)))))))))
                                            • Gość: c.kapturek Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:33
                                              hehehe rozszyfrowałas mnie, ja takie tam naloty czasem robie <kręci nózka w
                                              piasku> hmmm.... bym sie zapisała,ale sie nienadaje hehehe czasem sie
                                              zastanawiam, jakie to wszystko skomplikowane, a my ludzie sobie jeszcze
                                              bardziej komplikujemy, chcemy na wszystko miec jakis sopsób, przepis a tak sie
                                              nie da....po prostu mamy jedynie wybory w zyciu, jesli nam sie cos nie uda to
                                              mozemy nastepnym razem wybrac inny "zakret" na drodze i juz...najwyzej naokoło
                                              troche nam zejdzie....sama niewiem, ale ile by sie wiedzy nie posiadało to i
                                              tak praktyka swoja droga. a zycie toczy swoja własna gre, chyba...........
                                              ech życie..;-))))))))))))))
                                              • Gość: c.kapturek Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:38
                                                ps. mnie to jeszcze przyznam nieskromnie Bob budowniczy pociaga,
                                                ach...<trzepocze rzesami> on ma sprzeciora, takie fury....koparke, betoniarke,
                                                walec....<lol2> ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                              • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 20:50
                                                Mówiłam Ci już chyba Kapturku-nie przepadam z babami-
                                                ale Ty jesteś wyjątkiem ;))))
                                                chylę głowę/a niezmiernie rzadko to czynię..../
                                                Bob budowniczy mmmmniam.....ale,ale mój Miś też ma sprzęcior.....oj ma...
                                                • Gość: c.kapturek Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:59
                                                  hihihi, to ja chyle przed toba Waderka ten mój kapelusik/cylinder ;DDDDDDDDDDD
                                                  noooo to se z Miskiem poszalejecie w zabawie dzisiaj...juz bez tych huków
                                                  petardowych hihihi....;-)))))
                                            • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 21:10
                                              Forever to był Batman;)
                                              • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 21:12
                                                ojeju,przecież wiem,ale Kapturek nas trochę poprzezywał ;))))))))
    • negishi Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 20:58
      - by moc mu szeptac do ucha niegrzeczne rzeczy
      - by moc dzielic lozko i zasypiac majac kogos blisko
      - by czerpac radosc z NSPS (najlepszy sex pod sloncem)
      - by miec kogos kto rozumie bez slow
      - by uczyc sie siebie, swoich granic cierpliwosci, kompromisow i elastycznosci
      - bo radosc dzielona przez dwa to podwojna radosc (w przypadku partnerstwa
      prawa matematyczno-fizyczne nie zawsze sie sprawdzaja)
      - by miec kogo drapac po plecach, szturchac, calowac i tulic
      - by sie rozwijac i uczyc od Niego
      - by sie oddac i polaczyc dwa bieguny: szalenstwo z codziennoscia
      Powodow bez konca ale i tak super jest byc singlem ;)
      • Gość: c.kapturek Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:03
        ocho...<wow> dobre :))))))))
        + by móc od czasu do czasu zagrac w mortala na playstation ;-))))
        • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 21:10
          dawno w mortala nie grałam,a plystation...to historia ;(
          Miś właśnie poleciał do sklepu,po noworoczne wzmacniacze-
          oj,będzie bal.......hihihihi
          w
          • Gość: c.kapturek Re: powody by stworzyc zwiazek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:33
            yhy...teraz dvd, albo na komputerze,.....no to miłego zbalowania ;-))))))))))

www.inicia.es/de/Turbo_J/metelev1_01.swf
            • wadera3 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 21:39
              dzięki,właśnie zaczynamy ;)))
              Lepiej grzeszyć a później żałować, niż żałować, że się nie grzeszyło ;)
    • tony82 Re: powody by stworzyc zwiazek.. 01.01.05, 21:15
      Powody to tylko to, co ktoś chce komuś powiedzieć.

Oscar Wilde

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka