Dodaj do ulubionych

Atrakcyny wieczór

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:32

Proszę podsunąć pomysł na super atrakcyjny wieczór dla 2 osób.
Wieczór organizuje pani dla pana , ma być niezapomniany, dziekuję
Obserwuj wątek
    • tony82 Re: Atrakcyny wieczór 09.01.05, 19:34
      "Wiesz Kochanie nie urodziłam sie kobietą".

Z podziękowaniem dla jednej z polskich stacji:/
      • derduch Re: Atrakcyny wieczór 09.01.05, 19:36
        tony82 napisał:

> "Wiesz Kochanie nie urodziłam sie kobietą".

Są chyba przyjemniejsze sposoby na popełnienie samobójstwa :-)
        • tony82 Re: Atrakcyny wieczór 09.01.05, 19:37
          Ja bym się zaje... plastykowym nożem z jakiejś wietnamskiej budy.
      • Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:41
        Tak, to byłoby na pewno atrakcyjne , i na pewno niezapomniane.
        • Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:44
          Panowie, wiecej wyobrażni proszę.
    • tony82 Re: Atrakcyny wieczór 09.01.05, 19:47
      Potrzebne: ciepła odzież, koc, rozgrzewający napój, blok lub inny wysoki
      budynek.
      Zaplanowanie: mówisz- ubieraj się wychodzimy.
      Wykonanie: piknik na dachu, chyba nie muszę rozwijać:P
      • Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:52
        U mnie wieje niemiłosiernie, piknik na dachu odpada- zmiecie nas
        Myślałam o lampce wina w .... wanna, piana, muzyka , świece.
        co o tym sadzisz?
        • tony82 Re: Atrakcyny wieczór 09.01.05, 20:00
          Mrau. Pomysł przedni:)
          • tony82 PS 09.01.05, 20:01
            Szkoda, że mam prysznic ;))
            • derduch Re: PS 09.01.05, 20:03
              A ja mam żonę :-( Ale jej nie lubię, podobnie jak ona mnie :-)
            • Gość: Axa Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:11
              Tony82, przykro mi ,ze masz tylko przysznic,czyli mozliwości ograniczone ale
              nadal czekam na Wasze pomysły, proszę.
              • Gość: lady Re: PS IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 09.01.05, 20:12
                jakie ograniczone?????????????????
                raczej nieograniczone możliwości pod prysznicem;) więcej wyobraźni...
                • Gość: Axa Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:19
                  Lady, podpowiedz jeszcze inną scnerię.
                  Wyobrażnię , owszem jakoąś posiadam, mam jeszce wiele pomysłów ale poproszę
                  panów co tez Oni by chcieli.
                  • tony82 Re: PS 09.01.05, 20:21
                    Puść spokojną nastrojową muzykę, weź trochę jedzonka, wina, zawiąż mu oczy
                    i... :D
                    • Gość: Axa Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:24
                      i jak rozumię masaż
                      • tony82 Re: PS 09.01.05, 20:27
                        Na początek:)
                    • smok_sielski Re: PS 09.01.05, 20:30
                      > Puść spokojną nastrojową muzykę, weź trochę jedzonka, wina, zawiąż mu oczy
                      > i... :D

pójdź do domu. Mysle, ze to go najbardziej zaskoczy :)

smok
                    • Gość: Axa Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:42
                      Te zawiązanie oczka mi się podobają, na pewno skorzystam , dziękuję.
                  • Gość: lady kolacja IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 09.01.05, 20:25
                    nie wiem czy to pierwsza randka? czy znacie się już długo?
                    może znasz jego preferencje kulinarne? wiesz co lubi? taka kolacyjka zawsze
                    mile widziana:) może piwko i jakiś fajny filmik? może fajna muzyczka i tańce?
                    może karaoke?
                    jesli znacie się już długo to może wykwintna kolacja z winem, świecami i
                    łagodną muzyką, a Ty w skąpych ciuszkach...
                    • Gość: Axa Re: kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:30
                      Pomysł dobry ale... talent kulinarny żaden no i jak w skąpych ciuszkach
                      wystąpić w lokalu!
                      Chyba , że znowu otrzyma mozzarele z pomidoramii bazylia.
                      • Gość: lady Re: kolacja IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 09.01.05, 20:32
                        to ma być w lokalu?????????????
                        • Gość: Axa Re: kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:36
                          Lady , nie wiem gdzie to ma być, będzie tam gdzie wymyślę ale nie umię gotować.
                          No chyba , że zamówię jedzonko i reszta to Twój pomysł.
                          • Gość: lady Re: kolacja IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 09.01.05, 20:51
                            ja też nie umiem, ale są przepisy:)
                            włoskie jedzenie nie jest trudne do przygotowania,(w niektórych jest okreslona
                            trudność wykonania)myślę, że bardziej doceni to co sama przygotujesz (nawet
                            jeśli się troszkę przypali;), niż jedzenie w knajpie przygotowane przez
                            kucharza...
                            • Gość: Axa Re: kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:01
                              Lady, nie będę ryzykować , naprawdę nie umię.No ,chyba ,że spowoduję że On
                              ugotuje tą swoją pyszną zupę a ja tylko będę chwalić i stwarzać niepowtarzalny
                              nastrój.
    • bez_mapy Re: Atrakcyny wieczór 09.01.05, 20:59
      To zależy, czy wieczór ma być niezapomniany dla Pani czy dla Pana. Jesli dla
      Pana, to zaproś koleżankę i zróbcie mały trójkącik - Pan będzie wniebowzięyy,
      Pani niekoniecznie...
      • Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:06
        Nie doczytałaś wieczór ma być dla dwojga niezapomniany
      • Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:31
        Bez_mapy , mogę panować krótko ale niepodzielnie, trójkącik odpada
    • Gość: andrzejek Re: Atrakcyny wieczór IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 09.01.05, 21:01
      apartament w hotelu, satynowa poście, oświetlenia tylko ze świec, szampan ...
    • Gość: polonistka Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:43
      A ile masz lat, dziecinko? W szkole jeszcze nie mówili, że pisze się "umiem",
      "rozumiem", a nie "umię", "rozumię"
      • Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:09
        Polonistko , przykro mi ale klawiaturka nie polska i jeszcze klawisze się
        blokują ale będę uważniej sprawdzać, przepraszam i dziękuję
    • Gość: js Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:44
      przyprowadź mu dwie koleżanki, lub przynajmniej jedną. Będzie wspominał do
      końca życia. Sex z dwoma kobietami to niezły odjazd, ja przynajmniej nie
      zapomnę.
      • Gość: Eridani Re: Atrakcyny wieczór IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 09.01.05, 22:06
        Atrakcyjny wieczór... hmm proponuję wspólną kąpiel, dla rozbudzenia zmysłów,
        najlepeiej z aromatycznym olejkiem, a nastepnie wspólne gotownie (działa!!!) -
        ja z chłopakiem zrobiliśmy najłatwiejsze, ale jakie podniecające w wykonaiu
        haha spaghetti (mięsko smażysz z winem), świece i wieczór sam na sam... cudowne
        i niezpaomniane chwile! polecam. Banalne ale działa.
        • Gość: kec Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:14
          no, smażenie mielonej wołowiny jest zaj.. iście podniecające. Chyba że to jego
          mięsko smażyłaś i on tego rzeczywiście nie zapomni..
        • gomory Re: Atrakcyny wieczór 10.01.05, 10:50
          > Atrakcyjny wieczór... hmm proponuję wspólną kąpiel, a nastepnie wspólne
          gotownie

Ciezko mi uwierzyc ze nie napisalas jeszcze o wspolnych zakupach na wyprzedazy
          w H&M. Pewnie za szybko nacisnelas "wyslij" ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka