Gość: Axa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:32 Proszę podsunąć pomysł na super atrakcyjny wieczór dla 2 osób. Wieczór organizuje pani dla pana , ma być niezapomniany, dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tony82 Re: Atrakcyny wieczór 09.01.05, 19:34 "Wiesz Kochanie nie urodziłam sie kobietą". Z podziękowaniem dla jednej z polskich stacji:/ Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Atrakcyny wieczór 09.01.05, 19:36 tony82 napisał: > "Wiesz Kochanie nie urodziłam sie kobietą". Są chyba przyjemniejsze sposoby na popełnienie samobójstwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Atrakcyny wieczór 09.01.05, 19:37 Ja bym się zaje... plastykowym nożem z jakiejś wietnamskiej budy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:41 Tak, to byłoby na pewno atrakcyjne , i na pewno niezapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:44 Panowie, wiecej wyobrażni proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Atrakcyny wieczór 09.01.05, 19:47 Potrzebne: ciepła odzież, koc, rozgrzewający napój, blok lub inny wysoki budynek. Zaplanowanie: mówisz- ubieraj się wychodzimy. Wykonanie: piknik na dachu, chyba nie muszę rozwijać:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:52 U mnie wieje niemiłosiernie, piknik na dachu odpada- zmiecie nas Myślałam o lampce wina w .... wanna, piana, muzyka , świece. co o tym sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: PS 09.01.05, 20:03 A ja mam żonę :-( Ale jej nie lubię, podobnie jak ona mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:11 Tony82, przykro mi ,ze masz tylko przysznic,czyli mozliwości ograniczone ale nadal czekam na Wasze pomysły, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: PS IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 09.01.05, 20:12 jakie ograniczone????????????????? raczej nieograniczone możliwości pod prysznicem;) więcej wyobraźni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:19 Lady, podpowiedz jeszcze inną scnerię. Wyobrażnię , owszem jakoąś posiadam, mam jeszce wiele pomysłów ale poproszę panów co tez Oni by chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: PS 09.01.05, 20:21 Puść spokojną nastrojową muzykę, weź trochę jedzonka, wina, zawiąż mu oczy i... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:24 i jak rozumię masaż Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: PS 09.01.05, 20:30 > Puść spokojną nastrojową muzykę, weź trochę jedzonka, wina, zawiąż mu oczy > i... :D pójdź do domu. Mysle, ze to go najbardziej zaskoczy :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:42 Te zawiązanie oczka mi się podobają, na pewno skorzystam , dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady kolacja IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 09.01.05, 20:25 nie wiem czy to pierwsza randka? czy znacie się już długo? może znasz jego preferencje kulinarne? wiesz co lubi? taka kolacyjka zawsze mile widziana:) może piwko i jakiś fajny filmik? może fajna muzyczka i tańce? może karaoke? jesli znacie się już długo to może wykwintna kolacja z winem, świecami i łagodną muzyką, a Ty w skąpych ciuszkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:30 Pomysł dobry ale... talent kulinarny żaden no i jak w skąpych ciuszkach wystąpić w lokalu! Chyba , że znowu otrzyma mozzarele z pomidoramii bazylia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: kolacja IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 09.01.05, 20:32 to ma być w lokalu????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:36 Lady , nie wiem gdzie to ma być, będzie tam gdzie wymyślę ale nie umię gotować. No chyba , że zamówię jedzonko i reszta to Twój pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: kolacja IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 09.01.05, 20:51 ja też nie umiem, ale są przepisy:) włoskie jedzenie nie jest trudne do przygotowania,(w niektórych jest okreslona trudność wykonania)myślę, że bardziej doceni to co sama przygotujesz (nawet jeśli się troszkę przypali;), niż jedzenie w knajpie przygotowane przez kucharza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:01 Lady, nie będę ryzykować , naprawdę nie umię.No ,chyba ,że spowoduję że On ugotuje tą swoją pyszną zupę a ja tylko będę chwalić i stwarzać niepowtarzalny nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Atrakcyny wieczór 09.01.05, 20:59 To zależy, czy wieczór ma być niezapomniany dla Pani czy dla Pana. Jesli dla Pana, to zaproś koleżankę i zróbcie mały trójkącik - Pan będzie wniebowzięyy, Pani niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:06 Nie doczytałaś wieczór ma być dla dwojga niezapomniany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:31 Bez_mapy , mogę panować krótko ale niepodzielnie, trójkącik odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejek Re: Atrakcyny wieczór IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 09.01.05, 21:01 apartament w hotelu, satynowa poście, oświetlenia tylko ze świec, szampan ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:43 A ile masz lat, dziecinko? W szkole jeszcze nie mówili, że pisze się "umiem", "rozumiem", a nie "umię", "rozumię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axa Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:09 Polonistko , przykro mi ale klawiaturka nie polska i jeszcze klawisze się blokują ale będę uważniej sprawdzać, przepraszam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:44 przyprowadź mu dwie koleżanki, lub przynajmniej jedną. Będzie wspominał do końca życia. Sex z dwoma kobietami to niezły odjazd, ja przynajmniej nie zapomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eridani Re: Atrakcyny wieczór IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 09.01.05, 22:06 Atrakcyjny wieczór... hmm proponuję wspólną kąpiel, dla rozbudzenia zmysłów, najlepeiej z aromatycznym olejkiem, a nastepnie wspólne gotownie (działa!!!) - ja z chłopakiem zrobiliśmy najłatwiejsze, ale jakie podniecające w wykonaiu haha spaghetti (mięsko smażysz z winem), świece i wieczór sam na sam... cudowne i niezpaomniane chwile! polecam. Banalne ale działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kec Re: Atrakcyny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:14 no, smażenie mielonej wołowiny jest zaj.. iście podniecające. Chyba że to jego mięsko smażyłaś i on tego rzeczywiście nie zapomni.. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Atrakcyny wieczór 10.01.05, 10:50 > Atrakcyjny wieczór... hmm proponuję wspólną kąpiel, a nastepnie wspólne gotownie Ciezko mi uwierzyc ze nie napisalas jeszcze o wspolnych zakupach na wyprzedazy w H&M. Pewnie za szybko nacisnelas "wyslij" ;) Odpowiedz Link Zgłoś