kuba.halford 26.01.05, 17:47 ...żeby choć czasem jakaś babka na mnie poleciała...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: Ok.Co zrobić... 26.01.05, 17:55 Kuba powiem Ci co u mnie podziałało. Zmieniłem troszke styl ubierania....armaniego zamieniłem na bytom,zegarek tez wziałem ten z czasów młodszych żeby nie kolał w oczy,samochodem jezdziłem służbowym...zrób tak choć na tydzien,zeby je troche osmielic.Pokaż ze jesteś człowiek,a nie model i Apollo...niech wiedzą ze nie muszą sie Ciebie wstydzic:-) Pzdr. Jumar Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Ok.Co zrobić... 26.01.05, 17:59 jumar rozwijasz się - gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: Ok.Co zrobić... 26.01.05, 18:04 Zaskocze Cie jeszcze nie raz....gdybym rozwijał sie w takim tempie jak Ty dalej podrywałbym panienki na wąsa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Ok.Co zrobić... 26.01.05, 18:07 wiem, wiem, teraz podrywasz na kupony do KFC <jak to szło? zawsze w poniedziałki, zawsze po siłowni> Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: Ok.Co zrobić... 26.01.05, 18:15 Wybacz bejbi ale zrobiłem sobie obiado/kolacje...a nie chce żeby wystygła bo ze schabowym przegrywasz z kretesem:-) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Ok.Co zrobić... IP: *.arcor-ip.net 26.01.05, 18:07 kuba podobno ty jestes dymaka jakich malo,z tego co o sobie piszesz.po chuk sie pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.halford Re: Ok.Co zrobić... 26.01.05, 18:32 Wiecie, jak patrze w lustro to jest zajebiście, nie potrzebuję żadnych poprawek, sam bym na siebie poleciał...A potem wychodzi że niekoniecznie, jakoś łukiem mnie omijaja, nawet pasztety;( Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Ok.Co zrobić... 26.01.05, 18:34 może prysznic coś da - próbowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.halford [...] 26.01.05, 18:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: Ok.Co zrobić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:16 kuba.halford napisał: > ...żeby choć czasem jakaś babka na mnie poleciała...? Podstaw jej nogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Ok.Co zrobić... IP: *.attu.pl 26.01.05, 19:36 Kuba, no chyba nie myslisz, ze wszyscy, ktorzy rzekomo Ci zazdroszcza i maja sie o niebo gorzej od Ciebie podpowiedza Ci zyczliwie, co robic w klopocie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.halford Re: Ok.Co zrobić... 26.01.05, 19:52 Ty nie musisz, oczekuję odpowoedzi od prawdziwych mężczyzn, baby nic nie wiedza o życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superlaska dobra powiem ci, kubusiu IP: *.gim1bem.pcs.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:59 przestan strzelac z bata bo my to potem czujem i nas TO przeraza. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.halford Re: dobra powiem ci, kubusiu 27.01.05, 15:40 He he, myśle że na kobite trzeba z bata, niech wie kto tu rządzi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: dobra powiem ci, kubusiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:09 erotoman gawędziarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: Ok.Co zrobić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:16 to ty kubsiu masz problem, mimo kasy, butków, służących i nie pomnęł czego jeszcze. I pewnie po raz pierwszy nie prowkujesz. A każdy twój kolejny atak to oznaka słabości, więc ulżyj sobie do woli i bez grechu ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Halforda twarz prawdziwa :) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 27.01.05, 23:56 Dzizas.Kuba ty jednak jestes normalny! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.halford Zła passa się skończyła;). 29.01.05, 18:40 Wyrwałem dziś świeże 16 letnie mięsko! Możecie sobie wsadzić swoje rady, zaraz mam spotkanko i bzykanko he he;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: Zła passa się skończyła;). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:01 "...optymizm to cudowna rzecz lecz wcale nie idylla...", to sztuka na raz , wypadki chodzą po ludziach, a czasami i kubusia dotyczą. uważaj 16-nastki to kryminał lub duże pieniądze, jesli to nie kolejną gawenda-legenda co pewnie biliższe real TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: Zła passa się skończyła;). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:06 chyba ze to biedne dziecko było zdesperowane i z dwojga złgo uznalo,że lepiej : taki siaki, aby był Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski najlepszy afrodyznak 29.01.05, 20:16 najlepszy afrodyzjak jaki kiedykolwiek wymyślono, działa na wszystkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Ok.Co zrobić... 29.01.05, 22:14 Musisz poprosić o pomoc osoby trzecie. Idziesz ulicą, kładziesz się, a kolega/koleżanka popycha mocno wczesniej wybraną kobiecine (chyba ze pierwsza lepsza Ci przypasi) na Ciebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: Ok.Co zrobić... 29.01.05, 22:22 musisz stanąć pod budynkiem z którego statystycznie najczęściej skaczą samobójczynie Odpowiedz Link Zgłoś