Gość: Kobieta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:59 na co macie w ten sobotni wieczór ochotę:)))) pozdrawiam wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Panowie...przyznajcie się... 29.01.05, 20:04 ja nie mam na nic ochoty na ten przykład a co miałaś na myśli,że na co możnaby miec ochote w ten sobotni wieczór?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... Re: Panowie...przyznajcie się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:16 w ten przed ostatni sobotni wieczór karnawału... jakie masz np. marzenia?:)))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... i słusznie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:24 bo przecież... cóz jest piekniejszego...cieplejszego... rozkoszniejszego?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: i słusznie... 29.01.05, 20:27 Gość portalu: Kobieta... napisał(a): > bo przecież... > cóz jest piekniejszego...cieplejszego... rozkoszniejszego?:)))) pytania som tendencyjne piotr pietrzyk - Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... wystraszyłeś... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:30 się?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: i słusznie... 29.01.05, 21:59 Mało wiesz. od tego piekniejsze jest jedność nie tylko ciałem, ale i duszą. A ile par tak zjednoczonych znasz? Raczej tylko rodzynki:)) Ale każdemu na forum zycze byc kiedyś z ta druga osoba takim rodzynkiem. A ja dziś na co czekam? na muzyke, na Głos:)) Kiedys zona Jana Kiepury powiedział, że całe jej życie z nim było jak walc:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... nie ma jak to rodzynkiem być:)))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:35 w parze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggiz Re: Panowie...przyznajcie się... IP: *.devs.futuro.pl 29.01.05, 22:07 zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... witamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:39 w klubie... wspólnomyślących:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: witamy... 29.01.05, 21:46 diabeł - mówiąc "zawsze myślimy tylko o jednym" - miał na myśli piwo lub mecz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Panowie...przyznajcie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:56 zobaczyć jak w księżyca tle wyje wilk :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... niestety... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:00 pełnia już za nami...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:02 ta bywa, ale bedzie nastepna a wtedy wszystko przedemna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... oj, uważaj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:09 bo to zmienia... podobno... ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: oj, uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:33 myslisz, oby na dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: Panowie...przyznajcie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 00:06 przyznawać sie nie ma do czego bo to nie grzech i występek, a marzy mi się spacer w górach po skrzypiącym śniegu , pod lekki wiatr i z puchem osiadającym na włosach i twarzy i co by w oddali migało światło domu gdzie ogrzeją powitaniem i poczęstują herbatą z prądem lub grzanym winem. Banał? ale mój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Panowie...przyznajcie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:36 bo to w banałach jest to najlepsze, a nie w tych wymyslonych super... hiper.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albano Boczello Re: Panowie...przyznajcie się... IP: 80.53.160.* 30.01.05, 10:09 Wyspac sie i mieć święty spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... masz rację...czasem to życie zmęczy człowieka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 10:35 ... pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś