Gość: katinka IP: *.attu.pl 08.02.05, 11:39 mozecie sie ze mnie smiac, ale jak slucham ich piosenek, to az mnie radosc rozpiera. bo sa pogodne i wesole i bardzo dobrze oprawione muzycznie (basy). :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Boney M ;-) 08.02.05, 11:49 ....tu nie ma nic do śmiacia- sama ich nieraz słucham....jak wiele innych "staroci".... skoro mój syn kilka lat temu zastrzelił mnie przynosząc do domu nagrania.....Szczepanika....."puste koperty" i te sprawy..... Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Boney M ;-) 08.02.05, 11:53 nigdy nie byłam,ale pewnie już dojrzałam do tego....miłej zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczka_po_20 Re: Boney M ;-) 08.02.05, 11:57 Nic tu nie ma do śmiechu: ja nie dość,że słucham takiej i podobnej muzyki,to jeszcze chadzam do klubu potańczyć przy tych wspaniałych rytmach:D A później mam masę pozytywnej energii!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Boney M ;-) 08.02.05, 14:21 w Warszawie tez sa kluby w ktorych graja taka muzyke :)) np w Parku we wtorki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Boney M ;-) 08.02.05, 14:25 we wtorki powiadasz? cholerka nie lubię Parku...ale :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Boney M ;-) 08.02.05, 15:08 jeszcze gdzies graja taka muzyke ale nie wiem w jakich klubach a co do parku to kilka razy bylem tam we wtorek i bylo bardzo fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Boney M ;-) IP: *.attu.pl 08.02.05, 12:07 Forumowiczka, a to teraz sie przyznam, ze i ja tancuje przy tych rytmach ;) czuje sie wtedy lekko jak motylek, a potem swiat wydaje sie jeszcze bardziej kolorowy :)) cos w tym jest, moze to odpoczynek od dzisiejszych przebojow na jeden sezon? pozdrawiam wesolo :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Boney M ;-) 08.02.05, 13:03 O Katinka pewnie dorwala plytke z A-teens ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Boney M ;-) IP: *.attu.pl 08.02.05, 14:42 nie, nie, to TYLKO radio lokalne ;) ale mam zamiar plytke kupic, moze jakies The Best of... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: Boney M ;-) IP: *.crowley.pl 08.02.05, 13:21 co do brzmienia nie mam zdania (pewnie kiwam sie w rytm), ale niezmiennie bawią mnie popisy taneczne solisty, to jest cóś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Boney M ;-) 08.02.05, 14:14 Bardzo dobra niemiecka grupa rokowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Boney M ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:49 a ja uwielbiałam ten zespół w czasach podstawówki, kiedy nie miałam sprecyzowanego jeszcze gustu muzycznego. oczywiście był to okres płyt gramofonowcyh/winylowych zdaje się, wiec sobie słuchałam ;DDDDDDDDDDdd dzis nie posidam na cd, a gramofon juz nie gra, ale muzyka swietna. jeszcze uwielbiałam zespół Tight Fit, który grał przeróbkę "the lion sleeps tonight" ---> dziś wykorzystuje te piosenke jedna z reklam, ale niepamietam jaka :(( acha, i jeszcze Eruption ;-)))))))))))) dzis jednak trudno o te nagrania, jedynie przeróbki, ale do końca to nie to samo ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Boney M ;-) 08.02.05, 20:49 z kalsychnego dicha najbardziej kreci mnie chic - pamieta ktos:)? these are the _ good times! leave your cares _ be-hind! albo aaaa freak-out! le freak, c'est chic aaaa freak-out! le freak, c'est chic to bylo zajefajniste:) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator55 B- wprost uwodzi .. 08.02.05, 21:08 ...to narzędzie uwodzenia . łatwiej upolować mężczyznę . choć z reguły to my uwodzimy nastrojem kobietę .. Odpowiedz Link Zgłoś
mixin Re: B- wprost uwodzi .. 09.02.05, 12:01 wokalista Boney M, wiecie, ze to nie on spiewa? (apiewa ktos, kto nie lubi sie pokazywac publicznie); on ma tylko wygladac ;))) ten sam trick co z Milli Vanilli (ktos jeszcze pamieta? ;)))) i zdaje sie ze nawet ten sam kreator, czy jak go zwal (no, spiritus movens;))) heh, ale ja wole troche jednak przerobione, nie takie "raw" ;))) i inne starocie i nowosci (polecam Kid Loco) Odpowiedz Link Zgłoś