Gość: MaBiWy IP: *.crowley.pl 09.03.05, 14:43 za inwencję twórczą ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasnoloodek Re: diabeł tasmański- gratulacje 09.03.05, 14:45 za nieustajacą inwencję twórczą :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: diabeł tasmański- gratulacje 09.03.05, 14:45 już mu złożyłam wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: diabeł tasmański- gratulacje IP: *.crowley.pl 09.03.05, 14:47 może zbyt cicho , ale on i tak wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: diabeł tasmański- gratulacje 09.03.05, 15:09 widocznie pascal wywalił bo było o sexie Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: diabeł tasmański- gratulacje 09.03.05, 15:19 nie wywalił (w przeciwieństwie do Twojego wątku o moim rzekomym łgarstwie) pochwaliłam Twoją radosną twórczość w wątku o blondynkach, godz. 13.13 Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: diabeł tasmański- gratulacje 09.03.05, 15:22 więc jednak miałem racje nie założyłaś. a łgałaś że zalożyłaś. Pascal to pascal Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: diabeł tasmański- gratulacje 09.03.05, 15:23 nie masz racji. nie łgałam, że założyłam, bo nie założyłam napisałam zgodnie z prawdą to, co wyżej już przeczytałeś Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski how how how 09.03.05, 15:35 odszczekuje :) A pascal i tak jest pascal Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: how how how 09.03.05, 15:38 nie drażnij to nie będę odpowiadać :) chciałam tylko wyprowadzić Cię z błędu rzeczywiście, coś chyba jest z tym Pascalem Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: diabeł tasmański- gratulacje 09.03.05, 15:01 Szkoda tylko, że postawił na ilość a nie na jakość. Z drugiej strony jednak obnażył mizerię intelektualno-twórczą tego forum.... smok Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: diabeł tasmański- gratulacje 09.03.05, 15:11 dlaczego wątek o rajstopach ma być lepszy od mojego o skarperkach. ? dlaczego wątek o obwodzie pasa jest lepszy od mojego o rozmiarze obuwia ? . . . itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: diabeł tasmański- gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:16 zrobił to rasowo - doceniam pastisz, śmieszy mnie, a jak się forum rozbudziło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: diabeł tasmański- gratulacje 09.03.05, 15:08 dziękuje staram się urrzymać poziom forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia pedra Re: diabeł tasmański- gratulacje IP: 62.29.248.* 09.03.05, 18:02 Szkoda tylko, że poza tym nabijaniem się z wątków nie chcesz serio porozmawiać na tematy związków, relacji z bliskimi i przyjaciółmi. Wydaje mi się, że jesteśmy stworzeniami społecznymi i takie wirtualne zabawy są niewystarczające i niesatysfakcjonujące. Potrzebujemy bliskości, czyjegoś dotyku, objęcia, dzielenia z kimś wspólnej przestrzeni itp. Ja potrzebuję ludzi i kiedy patrzę wokół siebie widzę, że inni też. A Ty zdajesz się mówić nie tylko "tematy, które poruszacie są śmieszne", ale także "Wasze potrzeby są śmieszne". Kim jesteś? Bo diabłem tasmańskim na pewno nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamba Re: diabeł tasmański- gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 20:01 Tak to prawda ludzie mają problemy i dobrze, że moga tu o tym też podyskutować. Ale dawka cynaicznego czarnego humoru również rozładowuję atmosferę a niektóre no jakby powiedzieć wątki kiepskiej treści ośmieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: diabeł tasmański- gratulacje 09.03.05, 18:07 ...hehe, ale mi się to spodobało :)))) pozdrawiam i życze wytrwałości w walce z głupkowatymi pytaniami: "a podoba wam się ta dziewczyna?" ;D Odpowiedz Link Zgłoś