Dodaj do ulubionych

jak Cię zdobyć??

IP: *.promax.media.pl 09.03.05, 23:43
pytanie na prawde proste...
jak zdobyc mezczyzne, rozkochac go w sobie bez pamieci.
odpowiedz bardzo skomplikowana...
ale chcialabym wiedziec, moze kazda kobieta powinna to wiedziec, byloby
prosciej...:)
Obserwuj wątek
    • kingakunowska Re: jak Cię zdobyć?? 10.03.05, 01:16
      Sluchac, co mowi, patrzec z podziwem, chwalic, chwalic, chwalic. Jakis Ty
      madry, och, jaki cudowny. Nie ma takiego pochlebstwa, jakiego by czlowiek nie
      przelknal :-)
      • michal1984a Re: jak Cię zdobyć?? 10.03.05, 16:10
        Napewno bedzie mu milo i wogole i moze sie Toba zainteresuje ale pokocha oj
        watpie mnie taka jadna od jakiegos czasu picuje :) ale zebym ja pokochal czy
        tam nawet cos do niej poczul to bym nie powiedzial wiec moze kolejna bedzie
        miec leprzy pomysl :] bo mi nic do glowy ciekawego nie przychodzi jak ma byc
        Twoj to bedzie a jak nie to mowi sie trudno . Powodzenia
    • Gość: taki jeden Re: jak Cię zdobyć?? IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 16:25
      jeżeli chcesz osiągnąć bezwzględnie zakochanego mężczyznę to Ty najpierw się
      tak w nim zakochaj i jeżeli dobrze wybrałaś On to odwzajemni, jeżeli źle
      wybierzesz to Cię wykorzysta i zostawi. Nie baw się uczuciami i niczego nie
      staraj się "ulepszać",jak wyżej napiasno- ma być dla Ciebie to będzie,jeśli nie
      to szkoda fatygi-pozdrawiam i życzę powodzenia
      • gixera Re: jak Cię zdobyć?? 10.03.05, 16:32
        chyba na to nie ma reguly, mozesz stawac na glowie i dostac kosza, a czasami
        ktos jest obojetny i potrafi zawrocic dziewczynie w glowie.
        Feromony kochany
        • Gość: taki jeden Re: jak Cię zdobyć?? IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 16:35
          feromony wystarczały jak siedzieliśmy na drzewach, teraz troszkę się "to"
          skomplikowało
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka