IP: *.duna.pl / 192.168.1.* 05.07.02, 13:31

mam pytanie do szanownego grona forumowiczow:

jakie sa uboczne skutki stosowania specyfikow, jak w temacie, na przyrost masy
miesniowej? (miesniowej(?) - moze to zle sformuowanie)
czy stosowanie zgodnie z umiarem tzn ze wskazaniami jest w jakis szczegolny
sposob szkodliwe dla zdrowia?
czy stosowanie tylko do zauwazalnego efektu w postacie bardziej "napranych"
miesni i odstawienie bedzie sie wiazalo z jakimis negatywnymi skutkami?
Obserwuj wątek
    • kwik Re: sterydy 05.07.02, 13:35
      sterydy i umiar - fajny temat pracy magisterskiej.

daj sobie spokoj z takimi wspomagaczami.
      • Gość: witek Re: sterydy IP: *.duna.pl / 192.168.1.* 05.07.02, 13:38
        kwik napisał(a):

> sterydy i umiar - fajny temat pracy magisterskiej.

a dlaczego stosowanie sterydow nie moze byc podporzadkowane umiarowi? mzoesz z
        grubsza to rozwinac?
        • kini Re: sterydy 05.07.02, 13:41
          Sterydy uzależniają psychicznie.
          • Gość: witek Re: sterydy IP: *.duna.pl / 192.168.1.* 05.07.02, 13:44

he narkotyki tez niby uzalezniaja ale jakos nie wszytkich
            • kwik Re: sterydy 05.07.02, 13:48
              > he narkotyki tez niby uzalezniaja ale jakos nie wszytkich
              to zaden argument, zeby je brac.

rozumiem, ze chcesz wziac pare tabletek, bo nie masz zbyt duzo czasu cwiczyc,
              tak?
              • Gość: witek Re: sterydy IP: *.duna.pl / 192.168.1.* 05.07.02, 13:50
                kwik napisał(a):

> rozumiem, ze chcesz wziac pare tabletek, bo nie masz zbyt duzo czasu cwiczyc,
                > tak?

no wlasnie - dokladnie tak
                • kwik Re: sterydy 05.07.02, 14:00
                  "napierzesz" sobie miesnie, jak to okresliles, na chwile albo dwie.
                  chyba nie o taki efekt ci chodzi.
                  nie szukaj drogi na skroty do czegos co mozna zrobic w normalny sposób.
                  to tez pulapka w strone uzaleznienia.
                  co do strony medycznej: nie jestem lekarzem , nie ma zbyt wielu badan na ten
                  temat. ale znalam kiedys chlopaka, ktory chcial sobie tak pomoc. nie zyje.

pozdrawiam
                • kini Re: sterydy 05.07.02, 14:04
                  Gość portalu: witek napisał(a):

> no wlasnie - dokladnie tak

No cóż, najwyżej będziesz agresywnym pryszczatym impotentem-zawałowcem. W sumie
                  nie moja strata.
          • ponpon Re: sterydy 05.07.02, 13:50
            kini napisał(a):

> Sterydy uzależniają psychicznie.

To bardzo cenna uwaga. Sam chadzam na siłownię od wielu lat, nigdy nie wziąłem bo
            mój cel jest inny. Ja chcę dobrze wyglądać i nie udawać kiosk Ruchu (a propos:
            tak się kiedyś wypowiedział Paweł Fileborn, wtajemniczeni wiedzą kto to) Ale
            widziałem wielu co brali i:
            -zniszczona wątroba, serce, pryszcze na plecach, zmieniają się rysy twarzy

Wielu mówi: ja tylko troszkę się wspomogę. To BZDURA. Jak zaczniesz brać i
            mięśnie zaczną rosnąć to będziesz brał i brał i brał. Inny problem to co się
            dzieje jak przestaniesz brać. Po prostu mięśnie maleją w zastraszającym tępie. A
            dla przypakowanego jak kiosk Ruchu to problem nie do wytrzymania. Wybór: albo
            znowu brać, albo zrobić się mniejszym. Znam takich co się przez to załamali,
            zaczęli pić lub nie wychodzili z domu bo wszyscy się pytali HEJ KOLEŚ A GDZIE
            ZOSTAWILES KLATĘ!

• Gość: witek Re: sterydy IP: *.duna.pl / 192.168.1.* 05.07.02, 14:04
              ponpon napisał(a):

> kini napisał(a):
              >
              > > Sterydy uzależniają psychicznie.
              >
              > To bardzo cenna uwaga.
              zgadza sie ze jest to cenna uwaga i jestem w stanie sie z nia zgodzic. ale
              najlepszym przykladem moze moga byc tu wlasnie narkotyki albo alkohol - niby
              uzalezniaja ale nie kazdego. ja moge sie zaliczyc do tej grupy osob
              (stwierdzenie subiektywne moze ktos powiedziec ale tak jest w rzeczywistosci)

> -zniszczona wątroba, serce, pryszcze na plecach, zmieniają się rysy twarzy
              no ta sa mocne argumenty na NIE ale takie objawy mam rozumiec sa w przypadku
              osob ktore sie uzaleznily od brania

> Wielu mówi: ja tylko troszkę się wspomogę. To BZDURA.
              he wszystko mozliwe ale jednak bede upieral sie przy swoim (wyzej)

> Jak zaczniesz brać i mięśnie zaczną rosnąć to będziesz brał i brał i brał.
              Inny problem to co się
              > dzieje jak przestaniesz brać. Po prostu mięśnie maleją w zastraszającym tępie.
              > A
              > dla przypakowanego jak kiosk Ruchu to problem nie do wytrzymania.
              no wlasnie: "przypakowanego jak kiosk Ruchu" - wtedy rzeczywiscie mozna miec
              problem z odstawieniem
              jesli chce sie tylko z lekka poprawic sylwetke i nie ma sie maniakalnych mysli
              zeby wygladac jak kupa miesni? jak to wowczas jest?

• Gość: witek Re: sterydy IP: *.duna.pl / 192.168.1.* 05.07.02, 13:35
      Gość portalu: witek napisał(a):

> miesniowej? (miesniowej(?) - moze to zle sformuowanie)
      oczywiscie mialo byc sformułowanie
      • gero1 Re: sterydy 05.07.02, 13:57
        niesłuchaj kwika, kwik się nie zna, wcinaj jak kaszkę mannę.
        • kwik Re: sterydy 05.07.02, 14:20
          gero1 napisał(a):

> niesłuchaj kwika, kwik się nie zna, wcinaj jak kaszkę mannę.

zglos sie do gero. pewnei ma pare przepisow na kasze.
      • Gość: Inka Re: sterydy IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.07.02, 14:07
        Widze skutki brania sterydow u mojego faceta. Bral przez jakis rok i z
        chudzielca zmienil sie w mile przypakowanego faceta. Skonczyl 3 lata temu i nic
        mu sie nie zmniejszylo. Wyglada jeszcze lepiej, caly czas cwiczy.
        Nie ma zadnych klopotow ze zdrowiem. Sterydy nie uzaleznily go psychicznie.
        Jedyna roznica w jego zachowaniu byla taka, ze byl stale pobudzony seksualnie.
        • Gość: witek Re: sterydy IP: *.duna.pl / 192.168.1.* 05.07.02, 14:16
          Gość portalu: Inka napisał(a):

> Widze skutki brania sterydow u mojego faceta. Bral przez jakis rok i z
          > chudzielca zmienil sie w mile przypakowanego faceta. Skonczyl 3 lata temu i nic
          > mu sie nie zmniejszylo. Wyglada jeszcze lepiej, caly czas cwiczy.
          > Nie ma zadnych klopotow ze zdrowiem. Sterydy nie uzaleznily go psychicznie.
          > Jedyna roznica w jego zachowaniu byla taka, ze byl stale pobudzony seksualnie.

Gość portalu: Inka napisał(a):

> Wielu mówi: ja tylko troszkę się wspomogę. To BZDURA. Jak zaczniesz brać i
          > mięśnie zaczną rosnąć to będziesz brał i brał i brał. Inny problem to co się
          > dzieje jak przestaniesz brać. Po prostu mięśnie maleją w zastraszającym tępie.
          > A
          > dla przypakowanego jak kiosk Ruchu to problem nie do wytrzymania. Wybór: albo
          > znowu brać, albo zrobić się mniejszym. Znam takich co się przez to załamali,
          > zaczęli pić lub nie wychodzili z domu

no i co teraz zrobic?
          • kwik Re: sterydy 05.07.02, 14:16
            masz swoj rozum.
          • Gość: witek Re: sterydy IP: *.duna.pl / 192.168.1.* 05.07.02, 14:23

efekt nie przespanej nocy: sory PONPON ze pomylilem Cie z kini

dzieki wielkie za taki odzew wszystkim i czekam na nastepne sugestie
            pzdr
            • ponpon Re: sterydy 05.07.02, 14:28
              Proponuję ci raczej dobrać sobie dobrą odżywkę białkową. Na każdej lepszej
              siłowni jest taki sporto-dieto-sylwetko-budowo specjalista. Ja kiedyś też byłem
              za chudy i sama siłownia nie pomagała. Odkryliśmy odżywkę sojową (90% białka).
              Była wstrętna w smaku, ale w ciągu 5 m-cy nabrałem 15 kilo i to raczej nie
              sadełka. Trzema się do dziś. Nie pamiętam nazwy.
              Koleś, który wtedy zdecydował się na sterydy 2x szybciej zrobił się 2x większy
              niż ja (potrzebował bo chciał w wakacje popracować jako ochroniarz w disco).
              Teraz po kilku latach jest maluuuutki. Już nie trenuje.
              • Gość: em Re: sterydy IP: 62.148.83.* 05.07.02, 14:45
                sterydy są składnikiem różnych lekastw stosowanych m.in. w delegliwościach
                kręgosłupowych, ubocznym skutkiem ich stosowania bywa znaczne pogorszenie
                wyglądu skóry - ropne zapalenia, wygląda to bardzo brzydko, a leczenie po
                kuracji tymi lekarsytwami trwa miesiące - tyle z bliskiego mi przykładu
    • Gość: millo Re: sterydy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 15:11
      polecam lekture - wszystko o skutkach ubocznych, obiektywnie i wyczerpujaco...

www.kulturystyka.pl/art/uboczne.htm
    • zbyfauch Re: sterydy 31.07.14, 12:17
      Ursydy ... zażyłby. ;)
    • varia1 Re: sterydy 31.07.14, 12:34

jeśli musisz szybko, połącz dobrej jakości białko, najlepiej izolat (97% czystego bialka)
      bierz kreatynę, - zdecydowanie lepszy jest jabłczan niż monohydrat
      i pamiętaj o regeneracji po treningu - BCAA

masa przyrośnie ładnie i wydolność zwiększysz
      nie ma windy do sukcesu, trzeba iść po schodach
    • paco_lopez Re: sterydy 31.07.14, 12:52
      najpierw się witek zastanów po grzyba ci te naprane mięśnie. Teraz jak się idzie gdzieś , gdzie chodzi dużo ludzi to albo mają naprane mięśnie, albo są krzywi i grubi. Te naprane mięśnie nie zastąpią twardego i ciężkiego przyrodzenia i lotnego dowcipu.
      • kalllka Re: sterydy 31.07.14, 14:39
        A ty, aty nie lubiales się napakowac 12 lat temu, paco?
        Mnie się zda, a nawet pamietam, jakes spidowal
        po forach penetrując przyciezkim dowcipem;
        Ciężka praca mięśnia by żart był wart, a człek zdawał figlarzem z urodzenia.
        Witek się odkopał- chwała witkacemu.
    • mariner4 Jest zasada: 31.07.14, 17:49
      Duża klatka, ptaszek mały.
      Wybór należy co Ciebie.
      M.
    • patrycjapapaya Re: sterydy 16.12.17, 14:30
      Witam, mój chłopak zrobił sobie "terapię", bardzo dużo treningów.
      Odwaliło mu kompletnie - nerwowy, rzuca się do wszystkich ludzi o byle co, skłócił się już chyba z całym światem, pan i władca, brak seksu, brak snu, ból brzucha (watroba chyba).
      Jeśli się odblokuje - czy wróci do normalności czy to już w głowie zostanie na zawsze?
    • wieczornica Re: sterydy 16.12.17, 20:27
      Po co robić z siebie oblecha na własne życzenie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka