vienio17 14.05.05, 20:24 Witam wszystkich. Mam problem jak napewno połowa mezczyzn w Polsce ktorzy nie chca tracic czasu na pobycie w wojsku (rok w plecy). Slyszalem ze mozna wojsko odrobic w ...? Wlasnie gdzie mozna odrobic sluzbe wojskowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uncledonken Re: Odrobienie wojska 14.05.05, 20:47 Np służba zastępcza (czytaj: jedziesz na 3 miesięce pilnować pseudokibiców z pałką i tarczą w łapie:], albo pomoc w szpitalu przy chorych). Tyle wiem na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
adik.s Re: Odrobienie wojska 15.05.05, 19:53 nie 3 miesiące tylko rok, i nie od tak sobie tam przyjmują tylko po testach sprawnosciowych, psychotestach, komisji u paru lekarzy `specjalistów`, wypelniania paru ton papierów!! bedzisz na komisji (chyba ze juz byles) to tam dają takie ulotki (przynajmniej u mnie) co zrobic,zeby sie nie narobic w wojsku. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Odrobienie wojska 15.05.05, 19:55 Nie rok, a dwa, bo dodatkowy rok się wyrabia, jako okres w którym Cie moga jeszcze powołać, tak jak poborowego po roku służby:P Kiedys policja i straż graniczna brała, ale teraz to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś